رفقا آموزشگاه خوبی برای ریاضیات سراغ ندارین؟
حسابان و دیف
Printable View
رفقا آموزشگاه خوبی برای ریاضیات سراغ ندارین؟
حسابان و دیف
به آموزشگاه مربوط نيست به استاد مربوط هست.نقل قول:
اگه تهران هستي آموزشگاه فرصت استادش هم عبدالرضا منتظري هست البته ميتوني DVD هاش رو هم بخري. قيمتش هم خيلي بالاست هم كلاسش هم dvd هاش. البته dvd ها رو ميتوني كپي هم بخري
بچه ها آموزش ریاضی و زیست و فیزیک و شیمی استاد عالی چی هست تهران هستم لطفا راهنمایی کنید.
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
براي رياضي منتظري خوبهنقل قول:
براي فيزيك هم مسعودي و رحماني
براي شيمي هم بازرگاني
براي زيست هم آرامفر و دادگستري و چلاجور و فخري
البته همه اينا كتاب و DVD هم دارن.
برنامتون واسه مطالعه تو ماه رمضون چیه؟
دوستان تجربی اگر تو ماه رمضون حوصله درس خوندن ندارید فقط زیست رو بخونید!
بدترین اشتباه زیست خوندن تو تابستونه. زیست هرچی بخونید بازم یادتون میاره. ریاضی فیزیک بخونید. من پارسال تابستون زیست خوندم و بزرگترین اشتبام بود.نقل قول:
اموزشگاه علوینقل قول:
یه نصیحتی از من که 92 بودم بشنوید :
از همین روزا یه جوری درس بخونید انگار هفته دیگه کنکور دارین:n02:
خیلی سریع میگذره یهو میبینی عید اومده و امتحانات نهایی و ...
اتفاقا بهترين كاره.نقل قول:
اگه به شيوه درست مطالعه كني تا دو سه سالي يادت ميمونه
زیست هر چقدر بخونید کمه...باید طوری بخونی که وارد خونت بشه نه اینکه حفظش کنی ....در ضمن اگر درسی رو پیوسته بخونی یادت هم نمی رهنقل قول:
خب ما از كنكور 92 به كنكور 93 منتقل شديم ...:n02:دوستان همگي موفق باشيم ..
سوال : كدوم كتاب هاي سال 2وم و 3وم كنكور 93 نسبت به كنكور 92 تغيير كردند ؟ كتاب هاي پيش احتمال تغيير ويرايش كدوم كتاب هست (رشته تجربي )
منم شزوع ب خوندن زیست کردم تصمیم دارم دروس پایه رو ببندم تو تابستون البته سخته چون ماه رمضانه
یکی از آشنایانمون میگفت سالی که کنکور داشت، روزه میگرفت. روش مطالعه اش هم اینطوری بود که سحری رو ساعت 11:30 شب میخورد تا موقع مطالعه سنگین نباشه و وقت سحر فقط میوه و مایعات میخورد، بعدش نمیخوابید و از بعد سحر تا ساعت 1 ظهر میخوند و بقیه اش رو هم میخوابید تا افطار. این طوری میشه تو ماه رمضون روزی 8 ساعت درس خوند. منم ازین به بعد همین کارو میکنم.:n02:
نقل قول:
بعله بله ...بهترين راه اينه كه شب بيداري بكشي و درس بخوني و بعد از سحري هم يه 2.3 ساعت بيدار باشي ..اين خودش ميشه 6 ساعت ..ديگه چي ميخواين تو تابستون :n02:
آزمون های غیر حضوری گزینه دو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یگ سوال در مورد قلمچی الان ثبتنام ازموناش چنده?
البته منظور من بازه ی زمانی 4 صبح تا 1 ظهر بود برای مطالعه، میدونید که جای خواب شب و روز نباید عوض بشه چون هم عوارض جسمی داره و هم روانی...نقل قول:
واسه من که 430 تومن در اومد!نقل قول:
نقل قول:دوستان سعی کنید بعد از ساعت 12 شب مطالعه نداشته باشید (شب خوانی)، بعد از ساعت 12 عملکرد مغز جوریه که راحتتر مسائل رو درک می کنه ولی مطالب تو ذهن نمی مونه...نقل قول:
یادتون باشه شما تو کنکور به حافظه ی بلند مدتتون نیاز دارید...
وای چ گرون شده یعنی هر ازمون چقدر میافته نمیدونم شک دارم از اول مهر برم یا بزارم زمستون
من که نمیتونم شب ییداری بکشم
تو ديگه چرا ؟؟ فكر ميكردم درصدات خوب بشننقل قول:
چيز خاصي براي امسال تغير نكرده يه سري دوم ها پارسال تغير كردن البته ربطي به كنكور 93ندارن مثلا خود عناصر آكتان و لانتان هم جزء آكتانيد ها و لانتانيدها حساب خواهند شد براي 93
احتمال تغير براي دروس تخصصي خيلي خيلي كمه به نظر اگه ميخواي از الان كتاب تست بگيري زودتر بگير بعدا تغيراتش رو اعمال ميكني.
خيلي كمه كه. براي اكثر شهرها از تابستون ثبت نام كني حدودا 500 درمياد ( تازه بدون بن كتاب )نقل قول:
اگر میخوای از مهر بری الان ثبت نام کن. اینجا که آزمونای تابستون رایگانه!نقل قول:
نقل قول:
سلام عليرضا خوبي داداش ...:n02: امسال نشد اون چيزي كه ميخواستم ...
كتاب تست هام مال كنكور 92 هست ...يعني ميگي هيچ كتابي انقدري تغييري نكرده كه كتاب تست هامو عوض كنم ..ها ؟
داداش همچين هم رايگان نيست. اگه 430 داده باشي پول آزموناي تابستون هم دادينقل قول:
آره هيچ كتابي عوض نكن مگه اينكه كتابهاي پيش در حد دين و زندگي پارسال تغير پيدا كرده باشننقل قول:
نقل قول:
منم همین کار رو می کردم ولی دو سال پیش ...سال پیش منتظر جواب بودم خیلی خوب نیست ولی بدم نیست
یکوقت نشینی دینی و ادبیات بخونی! زیست اگر از محدوده ی سوم دوم خارج شدی وارد چهارم هم شدی هیچ عیبی نداره (خیلی هم خوبه) ...فقط سعی کن مطالب را تا می تونی بهم مربوط کنی...پس سال چهارم دوباره باید از اول بخونینقل قول:
در ضمن فیزیک پایه هم اگر بخوای بخونی اگر بخوای مباحث دینامیک و حرکت شناسی رو بخونی هیچ فایده ای نداره چون سال پیش خیلی تخصصی تر می خونید ...
من اگر جای شما بودم فقط فیزیک این دو مباحث رو می خوندم دنبال این هم نباشید که کتاب دوم باز کنید یا سوم ... کتاب جامع بخونید...نشر الگو یک کتاب درباره ی این مباحث توضیح داده اگر فقط این رو بخونید + فیزیک سه ،، تقریبا فیزیک تمومه
جل الخالق! :n04: تو این یه سال چه علم پیشرفت کرده!:n13:نقل قول:
کسایی که میخوان قلمچی برن یه چیزایی هست که باید بدونن ...
آزمون های تابستون قلمچی ، آزموناش اهمیت خاصی نداره ولی اگه قبلا قلمچی نرفتید و باشیوه ی کار قلمچی آشنا نیستید توصیه میکنم آزمون های تابستون رو برید تا اول مهر خوب راه بیافتید .
پارسال یه سری برنامه های قلمچی بود که حالت مجله داشت ، میزان بودجه بندی اون قسمت که دارید امتحان میدید رو مینوشت ، مثلا مینوشت آزمون فلان صفحه ی یک تا ده ، بودجه بندی کنکور 2 تست مثلا !! اگه بود بگیرید ...
کتابهای قلمچی فقط فیزیک پیش و حساب دیفرانسیلش یکم خوبه ، باز حساب دیفرانسیلشم بیشتر به درد تابستون و پاییز میخوره ... اصل کتابهای قلمچی کتابهای زردشه که اونا رو هم ماه های آخر باید استفاده کنید ، پس بهتره کتاب ثبت نام نکنید ...
کسی در قلمچی موفقه که به این آزمون تا آزمون بعدی فکر کنه ، نه از الان تا آخر سال ... اگه دوهفته بعد آزمون دارید فکر کنید الان دوهفته ی آخر ساله و شما هم همین بودجه بندی کوچیکی که دادن بهتون رو باید آزمون بدید ....
توی آزمون های قلمچی ، رد کردن سوال و وقت اضافه آوردن رو حتما یادبگیرید ، حالا یکم باکلاس ترش کردن گفت تکنیک زمانهای نقصانی ....
این تجربیات بنده بود ...
موفق باشید ...
صبح ها بعد از سحری حفظ کردنی ها رو بخونید بهترین زمانه . چون بعد از ظهر سخت تر میشه حفظ کرد توی ماه رمضون.
بعد از ظهر هم سوالات ریاضی و فیزیک حل کنید ...
کلا چون توی کنکورهم چون اول صبح عمومی میدن دستتون ، خوبه عادت کنید صبح ها عمومی و حفظیات بخونید ....
ما نیز به احتمال زیاد از کنکور 92 به 93 منتقل می شویم :دی.احتمالا فقط پزشکی های بین الملل رو بیارم.
در تابستان:
در حال تحصیل ها:مطالعه ی تمامی دروس اختصاصی پایه + یک درس عمومی که در آن ضعیف هستید.
فارغ التحصیل ها:مطالعه ی درس هایی که در سال گذشته در آن ضعیف عمل کردید و انجام کار هایی مربوط به کنکور که از مهر به بعد وقتشو ندارید (مثل خوندن کتاب های مشاوره ای و...).
من خودم احتمالا از شهریور ری استارت کنم :دی.
برنامم هم اینه:
قرابت معنایی هامون سبطی
آرایه های ادبی تصویری تخته سیاه + تست از روی نشر الگو
(این دو مورد رو در کنکور هم خوب عمل کردم اما احتمالا از مهر به بعد براشون وقت زیادی نذارم).
مطالعه ی کل عربی
(این یکی رو که از همون اول افتضاح عمل کردم:دی).
مطالعه ی کل زیست و تست از روی 8000 تست گاج (که پارسال کلا دست به کمک آموزشی های زیستم نزدم).در طول سال هم با تانک تست تخته سیاه میرم جلو.
(جلو تر توضیح زیست رو دادم.اما چون احتمالا وقت و تمرکز کافی نمی تونم روی چند مجموعه تست بزارم این کارو بکنم.)
بقیش به راحتی تو طول سال وقت میشه.
جالبه بدونید من همیشه به طور ثابت زیستم +80% بود (پستاشم تو تاپیک های مختلف هست :دی) اما تو کنکور اصلا خوب عمل نکردم.چون حالم از زیست که معمولا نزدیک 50 تستشو میزدم گرفته بود بقیه هم خراب شد.
توصیه های بسیار مهم:
1.آرمون های آزمایشی را بسیار جدی بگیرید.روی تست های هر آزمون هم زیاد کلیک نکنید هی بگید این غیر استاندارده!من خودم اینجوری بودم اما وقتی زیست و شیمی کنکور 92 رو دیدم,فهمیدم نباید به هیچ نوع سوالی ایراد از لحاظ استاندارد بودن گرفت.چون کنکور خودش استاندارد هاشو عوض می کنه!
2.از کنار تیپ خاصی از تست ها عبور نکنید.قیافتون وقتی همون تو کنکور اومد دیدنی میشه.
3.تست.تست و باز هم تست در دروس ریاضی,فیزیک و شیمی.
4.به موفقیت های کوچک قانع نشوید.توی یک آزمون آزمایشی اگر یک بار تونستید یک درس رو بالا بزنید,فکر نکنید در آن درس قوی هستید.تازه شاید در آن مبحث قوی باشید.قوی بودن در یک درس یعنی کسب تراز بالا در آن درس به صورت مستمر.
یک نکته و توصیه ی جالب و در گوشی به بچه های تجربی:
اگر مفاهیم ریاضی رو راحت می فهمید (یعنی وقتی می نویسه به ازای هر X عضو R و از این جور تعاریف گیج نشوید و بفهمید چی میگه) حتما ریاضیات تجربی جامع مهر و ماه رو بگیرید.
اما جالبش کجا بود؟ اینجاست:
یکی از تست های سراسری خارج از کشور 91 تجربی از مبحث انتگرال دقیقا (با حفظ ضابطه ی تابع و مقادیر عددی) از روی نمونه های حل شده ی مهر و ماه آورده شده بود.من چاپ 90 کتاب رو هم داشتم.پس طراح از روی مهر و ماه نوشته.چون احتمال اینکه ضابطه و مقدار عددی دقیقا یکی باشه و از رو مهر و ماه ننوشته باشه خیلی کمه.
فکر کنم اگر مسئولین مهر و ماه بفهمن خودشون رو می کشن از تبلیغ.یادم نمیره شیمی خیلی سبز 2 تا تست آزاد عینا از کتابشون اورده بودن اومده بودن آخر کتاب توی یک صفحه جدا اعلام کرده بودن!
ممنون.
کسی سایتی نمی شناسه که آزمونای گام اول رو گذاشته باشه واسه دانلود یا فروش؟
پاک شد........
آقا الان امتحان کردم با این که صبح 7 ساعت خونده بودم تونستم بعد از ظهر رو فعلا 1.5 ساعت بخونم و اصلا هم احساس گرسنگی و ضعف نکردم. البته فیزیک خوندم و بقیه درسارو نمیدونم میشه بعد از ظهر خوند یا نه! ظهر هم دو ساعت خوابیدم! تازه مبحثی که خوندم حرکت در صفحه بود که برام یه مبحث جدید بود. پس فعلا این نظریه که مبحث جدیدی رو نمیشه بعد از ظهر های ماه رمضان خوند رد شد! (شما هم امتحان کنید، خبر بدین!)
نتیجه: 1-بعد از ظهر های ماه رمضون میشه درس خوند 2-میشه مبحث جدیدی خوند 3- بهتره بیشتر کار تست انجام بدیم
يه سايتي بود فكر كنم اسمش fera.ir باشه اون با مجوز خود موسسه گزينه دو ازمون ها و جزوه هاي گام اول رو گذاشته بودنقل قول:
ولي توي گوگل خوب بگردي مال پارسالش هست
سلام . نظرتون درباره DVD های استاد منتظری چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك مخصوص براي DVD داريم تو فروم چند تا تاپيك پايين تر رو نگاه ميكردي ميديديش.نقل قول:
---
در مورد منتظري عرض كنم كه فوق العاده عالي تدريس ميكنه ولي بيشتر به درد كسي ميخوره كه هيچي از درس نفهميده. براي كنكور محصولات مسعودي بهتره
برای آزمون 4 مرداد قلم چی باید کل مباحث ادبیات 2 و 3 و زبان فارسی 3 رو بخونیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد به این برنامه توجه نکن . این واسه کسی هست که اونا رو خونده میخواد مرورشون کنه ... سعی کن همون قدر که میتونی بخونینقل قول:
یادت باشه خوندن 50 % درسا با بازده 100% ( در حال تئوری ) بهتر از خوندن 100 % درسا با بازده 50 % هستش ... ( البته این نکته در مورد دین و زندگی صادق نیستش )