آقایون علامه چطوره؟ با 3000 میشه قبول شد؟!
آقایون علامه چطوره؟ با 3000 میشه قبول شد؟!
نه بابا شایعس :دینقل قول:
فقط ترم اول دروس سرویس و عمومی تفکیک میشه
آقا با 8600 منطقه 1 هر جای ایران علوم آزمایشگاهی میارم عایا ؟
سلام دوستان
این کارنامه یکی از بچه هان(رشته تجربی).من متاسفانه یه سری از موردهاشو متوجه نشدم.
دوستان اگه ممکنه این 4 کادری رو که رنگی کردم توضیح بدن معنیش چیه؟و رتبه اصلی کدوم میشه(همون اخری رنگ آبی فک کنم)؟
در کل به نظرتون با این رتبه حدودا کجاها میشه اورد(هم نوع دانشگاه و هم شهر)؟خودمون شیرازیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من رتبه 212 منطقه 3 شدم میخواستم بدونم مهندسی مکانیک و برق کجا ها قبول میشم.
ممنون.
این رتبه ی زبان توی شیراز و استان فارس دانشگاه چی میشه قبول شد؟؟اولویت با دولتی هست دیگه...
محتوای مخفی: کارنامه
:n17:خاکستری رتبه ی اصلی هست.نقل قول:
ابی فقط جهت اطلاع شماست.
اما در مورد بنفش: توی رشته ی تجربی، رشته ها به 5 دسته تقسیم میشن که دوی هر دسته تراز فرد با ضریب های مختلفی برای هر درس محاسبه میشه. اینکه کدوم رشته تو کدوم زیر گروه هست رو تو دفترچه نوشته.
شما وقتی می خوای انتخاب رشته کنی بر اساس نمره کل توی زیر گروه رشته ی مورد نظرت انتخاب می کنی. مثلا اگر اخرین فرد پذیرفته شده در رشته ی X که در زیر گروه یک هست نمره 5800 باشه شما نمی تونی تو اون رشته قبول بشی چون نمرت تو این زیر گوه کمتر از اخرین نفر بوده. اما برای رشته های زیر گروه 3 نمره 6200 برای شما در نظر گرفته میشه.
اون سبز هم جهت اطلاع هست و بهترین تراز توی کل زیر گروه ها رو اعلام می کنه (که اینجا زیر گروه 3 هست)
خاکستری هم میانگین رتبه ی شما در زیر گروه ها هست که مثلا وقتی ازت پرسیدن رتبت چند شد همونو اعلام کنی به جای اینکه 5 تا رتبه ی مختلف داشته باشی
البته منظور از شما همون دوستتون هست :n16:
من موقع ثبت نام دبیری رو هم بله زده بودم ، الان هنوز هم برگه ی چاپ شده اش رو دارم ، این خیر که در قسمت آموزگار زده ، مربوط به اون میشه ؟
اگه مربوط به اون میشه از کجا باید پیگیری کرد واسه درست کردنش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برق امیرکبیر، پذیرشش ناحیهای یا قطبی یا کشوری؟ چرا تو سایت کانون فقط یه کارنامه از منطقه سه داره؟ اون هم فقط از تهرانه.
منظورش اینه شما خودتون آموزگار هستید یا نه.نقل قول:
من موقع ثبت نام دبیری رو هم بله زده بودم ، الان هنوز هم برگه ی چاپ شده اش رو دارم ، این خیر که در قسمت آموزگار زده ، مربوط به اون میشه ؟
تربیت معلم چقدر پذیریش داره ؟
اونایی که مجاز میشن ، رتبه اشون چند باید باشه ؟
از 17 مرداد ماهنقل قول:
سلام مشکلی نیست حداکثر سن مجاز 24 سال هست ....نقل قول:
دوستان مکانیک شریف تا چه رتبه ای ( منطقه 2 ) میگیره ؟!
گزینشش چه جوریه ؟! ناحیه ای یا قطبی یا ... ؟!
سلام
رشته تجربی ، رتبه 10000 ، سهمیه منطقه 2 آزاد پزشکی (یا دارو یا دندون) شانس قبولی دارم ؟؟
سلام خدمت همه ی دانشجوهای عزیز و اونایی که قراره دانشجو بشن...!!!:n16::n26:
بی مقدمه بگم:::
من رتبم توی زیرگروه 1 ،7504منطقه ی 1 هستم.....رتبمم تو منطقه 1 ،7809
میخواستم بدونم که علوم آزمایشگاهی تبریز و مراغه شبانه داره؟؟؟؟؟؟
با این رتبه میتونم توی علوم آزمایشگاهی یا رادیولوژی قبول بشم؟؟؟؟؟روزانه یا شبانه فرقی نداره...
ممنون میشم راجب شبانه هم بگین که کدوم رشته ها تو دانشگاه تبریز شبانه داره؟؟؟؟؟رادیولوژی شبانه داره؟؟؟؟؟
اطراف تبریز مثل اردبیل و ارومیه و زنجان چطو؟؟؟
توروخدا جوابمو بدین......بین زمین و آسمون موندم!!به کمکتون خیلیییییییییی احتیاج دارم!!!
سلامنقل قول:
شماسال چون اولین سال پذیرش به این سبک استونمیشه در موردش نظر داد.
ولی این رو بگم که خیلی از افرادی که تمایل به دانشگاه ازاد نداشتن و فکر میکردند پزشکی دولتی قبولیند چون میتونند الان در اون هم انتخاب رشت هکنند ازاد رو انتخاب میکنند .پس احتمال رقابت بیشتر بر سر این رشتها زیاد هست و با رتبه ها بالای 6000 شانس قبولی رو نخواند داشت ....
سلام طبق دفترچه سال گذشته علو مآز تبریز و مراغه شبانه ندارند.نقل قول:
البته این رشته رو اغلب دانشگاهها شبانه پذیرش ندانرد ...
با رتبه شما روزانه هم قبول میشوید .
دانشگاه های ارومیه و اردبیل چطور؟؟؟
یعنی با این رتبه میشه علوم آزمایشگاه روزانه قبول شد؟
سلام
با 14500 منطقه دو کامپیوتر کجا می تونم قبول شم؟ ترجیها نزدیک به استان گیلان:n02:
در این دیار غربت کسی نیس به داد ما برسه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!:n14:
امسال دفترچه انتخاب رشته به صورت پی دی اف دیگه نمیاد ؟
تا 15 ام میاد رو سایت سنجش.نقل قول:
امسال دفترچه انتخاب رشته به صورت پی دی اف دیگه نمیاد ؟
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟:n03:نقل قول:
دوستان من تو کارنامه ام که تو سایت بودش محل تولدمه زدن مشهد مشهد مرکزی درصوررتی که تو تمام مراحل ثبت نامم تهران-تهران مرکزی بوده و مدارکشم موجود دارم ! نمیدونم چرا احمقا این کارو کردن چجوری باید برم درستش کنم اصلا مهم هست که درستش کنم به نظرم که زیاد مهم نیست ولی خب باید درست بشه !
بچه هاي تجربي سمت پزشكي نياين/ اگر يه شغل جداگانه براي امرار معاش ندارين برين به سمت رشت هاي پول ساز. كلاس و پرستيژ داره كه داره شما تا حالا ديدين كسي كلاس و پرستيژ رو بتونه بزاره لاي نون و بخوره ؟ دندانپزشكي و داروسازي فوق العاده درآمدشون خوبه الان برين سمت اونا. علوم آزمايشگاهي هم همچنين
سلام اگر در کارنامه شما درست ذکر شده بود الان از طریق سیستم پاسخگویی درخواست بدین ...نقل قول:
سلام بچه ها
من رتبه م شده 11400 منطقه 2، زیرگروه 1.
الان من موندم سر چند راهی! 2 راهی هم نیست ! :n02:
1. از یه طرف میتونم علوم پایه تبریز رو قبول بشم، که اون موقع هم نمیدونم با چه اولویتی!
2. میتونم مهندسی های ارومیه قبول شم
3. میتونم پشت کنکور بمونم
الان نمیدونم چی کار کنم. :n28:
دوستان با 8600 تجربی منطقه 1 علوم آزمایشگاهی چه شهرهایی شانس قبولی هست ؟
ممنون
منطقه 2 رتبه تا 140 شانس قبولی دارهنقل قول:
بیشتر رو به ناحیه ای گزینشش
بجه ها با 2000 تجربی منطقه 1 دندون نمیشه اورد نه؟
دوستان کسی از انتخاب رشته ی آزاد اطلاعاتی داره؟؟؟؟
بگین.................
دندون فک نکنم بشه ولی دارو و پزشکی میشه.....!!نقل قول:
رتبه ت خوبه..
موفق باشی
بستگی به علاقتون داره، رشته های مهندسی با رشته های علوم پایه خیلی تفاوت دارن، خوندن بعضی رشته های علوم پایه مثل ریاضی محض یا فیزیک با روحیه ی بعضی ها سازگار نیست، ضمن اینکه باید بازار کار این رشته ها رو هم در نظر بگیریدنقل قول:
بستگی به خودتون داره، بعضی افراد هستن یک سال پشت کنکور میمونن و بالاخره رتبه ی دلخواهشون رو به دست میارن، ولی برعکس بعضیا هم هستن که پشت کنکور میمونن و رتبه ی سال پیششون با اختلاف اندک تکرار میشه. ببینید اون پتانسیل رو تو خودتون حس می کنید که یه سال دیگه برای کنکور تلاش کنید و اینبار نتیجه ی دلخواهتون رو بگیرید؟
من پیشنهاد میکنم با یه مشاور تحصیلی شرایطتون رو در میون بذارید تا انتخاب عاقلانه تری داشته باشید...
دوستان وضعیت علمی دانشگاه شهید عباس پرو چه جوریه؟
تمام قبولی ها توی این دانشگاه بورس میشن؟
ممنون داداشنقل قول:
یه گزینه هم که بهش اشاره نکردم علوم اقتصادیه. احتمالا اینم قبول بشم، ولی خوب هنوز تصمیمی نگرفتم.
-------------------
شهید عباسپور امسال با شهیدبهشتی ادغام شده فکر کنم. :n13:
بعيده كه قبول بشه. ولي دارو و پزشكي يه اميدهايي هست واسشنقل قول:
سلامنقل قول:
فقط شاید شهرهای دور و کوچک احتمال قبولی باشه ...
مگه میشه دو تا دانشگاه با هم اغدام بشن که در کل ربطی به هم ندارن!!!!نقل قول:
شهید عباسپور امسال با شهیدبهشتی ادغام شده فکر کنم.
بچه ها میدونین رتبه 700 منطقه شاهد
تو تهران براش امیدی هست مکانیک یا IT ؟
یکی از بچه ها با 500 مکانیک عباسپور 2 سال پیش رفته بود.
چمران اهواز چی؟مکانیکش امیدی هست ؟
کلا به نظرتون میارزه امسال بمونم پشت کنکور سال بعدی پلی تکنیک یا تهران در بیام ؟:n16:
با کسب رتبه 4630 در چه رشته در علوم تجربی در دانشگاه میتوان قبول شد؟
میخواستم بدونم با رتبه های زیر میتونم پزشکی دانشگاه ازاد شهرستان قبول شد؟ یا هر رشته بهتری دیگه میتونم؟
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم تجربي :
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 234467
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 4630 3120 4947
وضعيت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زير گروه ، گروه آزمايشي :علوم تجربي
پنج چهار سه دو يک رتبه و نمره کل / زير گروه 3718 3852 2824 3786 3980 نفر
5962 رتبه در سهميه بين 272745 282764 211900 278169 291095 نفر
438015 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين *4401 *4349 4947 *4332 *4217 نمره کل نهايي