امروز آپدیت 370 مگابایتی را دانلود کردم و به همراه کرکی که داشت بازی را اجرا کردم
بازی یه خورده بدتر اجرا شده و نیاز به آپدیدت درایور ها داره که من نتونستم کاری انجام بدم
لازمه که بدونید مشکل گرفتن ایکس پی هنوز پابرجا هست و درست نمیشه
Printable View
امروز آپدیت 370 مگابایتی را دانلود کردم و به همراه کرکی که داشت بازی را اجرا کردم
بازی یه خورده بدتر اجرا شده و نیاز به آپدیدت درایور ها داره که من نتونستم کاری انجام بدم
لازمه که بدونید مشکل گرفتن ایکس پی هنوز پابرجا هست و درست نمیشه
سلام
کسی آپدیت جدید و کرک جدید نداره؟ هنوز این مشکل خارج شدن از بازی و کلوز حل نشد !!؟ کسی راه حلی نداره؟ :n03:
درودنقل قول:
شما همین آپدیت 370 مگابایتی رو دانلود کن و نصب کن؛ کرک هم به همراهش هست اونم کپی کن بازی دیگه نمیپره بیرون؛ اما مشکل گرفتن ایکس پی هنوز پابرجا هست
بعد از نصب این آپدیت پیغام مبنی برا آپدیدت درایور های کامپیوتر میده که باید پیگیرش بشی اگر هم نخواستی لغو کن
فعلا کسی نتونسته این مشکل ایکس پی رو حل کنه
لینک دانلود آپدیدت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر
دوست عزیز الان ورژن بنده 3.0.0.9704 است قبلا آپدیت کردم به این نسخه.
آیا لینک شما از نسخه بنده بالاتره یا نه کرکش جدیده؟ چون در نت چرخ میزدم جایی دیدم نسخهای 9720 و حتی 9800 هم بودند نمیدانم بازی آپدیت شده یا نه 1 کسی اطلاعی داره؟
درودنقل قول:
لینک دانلودی که گذاشتم متاسفانه همین نسخه ورژنی هست که شما دارید؛ ورژن های جدیدی هم ندیدم؛ گویا از ایرانی ها کسی پیگیر این بازی نیست و نمیدونم چرا
شما نسخه های جدید رو امتحان کردید؟ مشکل ایکس پی رو پیگیری کردید؟
شما مشکلت حل نشد؟ منم دقیقا همین مشکلو دارم. از وقتی آپدیت 200 مگابایتی رو ریختم اینطوری شده.نقل قول:
الان باید چیکار کنم؟ دو تا از اون کرک هایی ک لینکشو داده بودن دانلود کردم. آپدیت 360 مگابایتی رو هم دانلود کردم. چیکارشون کنم حالا؟
بالاخره کسی نتونست راه حلی واسه این مشکل ایکس پی پیدا کنه؟ خیلی عذاب آوره واقعا :n28:
درود
این چند وقته خیلی پیگیر بازی بودم اما جایی خبری دستگیرم نمیشد
آپدیدت رو هم که زدم یه کم سنگین شده ولی خوب دیگه پرش به بیرون نداره
هنوزم مشکل ایکس پی هستش و نمیدونم چجوری باید فعالش کنم
لامصب اصل کار همون ایکس پی هست, میدونی چقدر امکانات باز میشه؟ کلی تانک جدید میده
سلام دوستان.
رو این لپتاپ جواب میده یا نه ؟و اینکه ، Xp که میگین چیه ؟ البته میدونم منظور همون تجربه هستش ولی من تو هیچکدوم از COH ها بهش توجه نکرده بودم :n29: .
CPU: Intel Core 2 Due T9400 2.53 GHz 6MB Cache
RAM: 4 GB DDR2 800 MHz
Graphic: NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB dedicated up to 1791 MB
دوست عزیز حالا این ایکس پی به کنار...تو قسمت theater of war چطوری میتونیم به سال بعدی جنگ یرسیم؟ من تمام ماموریت های آلمانو انجام دادم ولی بازم نمیره. حتما باید تمام ماموریت ها رو در حالت سخت تموم کنم؟ آخه واسه چنتا ماموریتش این غیر ممکنه! :n28:نقل قول:
درود بر دوستان عزیز...هنوزم راه حلی واسه ایکس پی پیدا نشده؟
واقعا سوزش داره اینطوری ک هیچی واسمون حساب نمیکنه :n28:
ببخشید من یه چیزیو متوجه نمیشم. این XP که میگید دقیقا چطوری کسب میشه و کجا مقدار Xp کسب شده را نشون میده ؟
از طریق آنلاین بازی کردن ؟ بازی کردن کمپین ها ؟ یا توی اسکریمیش ؟
تو بازی Lord of the rings که توی اسکریمیش بود و به این صورت بود که اگه هرچی بازی را سخت تر بازی میکردی ، مثلا 1 به 3 ، Xp بیشتری بهت میداد ؟ اینجا هم همینطوره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
آهان راستی ، این Xp تو همه نسخه های COH هست یا فقط توی 2 هستش؟ چون یادمه توی اسکریمیش Tale of valor یه قسمتش نوشته بود Ref و یه خط کوچک قرمز رنگ هم داشت که من هرچی بازی میکردم زیاد نمیشد !
ببخشید طولانی شد.
سلام
مرسی از کمکت
ولی سوال دارم آیا اسم بازیکن عوض میشه
ممن.ن میشم اگه راهنماییم کنی.
ببین من پچ حجیم تر رو ریختم روبازی بعدشم کرکش کردم. بعدشم رو استیم اجراش کردم...اسمش عوض شد، شدش آی دی جیمیلم.نقل قول:
بابا یکی به من بگه تو "تئاتر جنگ" چجوری میشه رفت به سالهای بعدی؟ من همه رو روی درجه سختی جنرال تموم کردم اما با اینکه هم آلمانیا هم روسها الان 100درصد شده ولی بازم رو همون 1941 مونده.:n28:
من با استیم که به اسم خودم درست کردم وارد میشم ولی چون بصورت نان استیم ثبت شده فرقی با بدون کرک نداره و نمیتونم آنلاین و یا مولتی بازی کنم.نقل قول:
در ضمن برخی از کرکهای موجود کار نمیکنند و بازی اصلا اجرا نمیشه.
اگر لینک دانلود کرک مولتی (تست شده باشه) ممنون میشم راهنمایی کنی
تو همین تاپیک هست که.نقل قول:
لینکاشم موجوده...منم تک تک کرکها رو امتحان کردم...واسه هرکسی فرق داره. تاپیک رو با دقت بخونی راه حل کار میاد دستت.
آقا این "تئاتر جنگ" چی شد؟ کسی مشکلشو نفهمید!؟ :n28:
من نمی تونم بازی رو اجرا کنم.به محض اجرا با این پیغام مواجه میشم
This game cannot be run under a debugger. Deactivate all active debuggers and run the game again.
If this continues to happen please press 'Create Error Report' to report this to Technical Support.
سلام من coh2 رو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم فقط steam اجرا میشه
بازی نمیاد اگه ممکنه راهنمایی کنین ممنون
xp چی شد؟
:n03:
من با steam باز می کنم اینو میده
game is not being run as a known coh2 producut try agian by launching game from steam
چه کنم
:n13:
تو این ارور میگه بازی رو از داخل استم اجرا کن ...!نقل قول:
هنوز راه حلی واسه xp نیومده؟:n03::sad::question::n28:
اصلا بدون xp بازی حال نمیده
سلام ببخشید مزاحم شدم ولی وقتی کرک skirmish را کپی میکنم بازی نمیاد بالا:n13:
فکر کنم این ترینر بتونه مشکل xp حل کنه من نتونستم دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بی خیال xp شید اون شدنی نیست این کد تقلب هم فقط command points رو افزایش میده نه xp (مگه اینکه کرک جدیدی بیاد)نقل قول:
فایل ALI213.ini و steam_api.dll رو کپی کن + فایل RelicCoH2.exe کرک ریلودنقل قول:
خیلی ممنون
:n01:
اگه خبری شد لطفا بگید
سلام ودرود
من بازی رو اجرا میکنم از مرحله 5 به بعد نمیاد یعنی از بازی بیرون میاد
همینطور موقعی که میخوام وسط بازی یه سیو رو لود کنم....
- من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم اصلا عکس العمل نداره و هیچی نمیاره چیکار کنم؟
- سیستم هم برای این بازی قوی هست
سلام دوستان.کسی تونسته این بازی رو بصورت آفلاین و شبکه بازی کنه؟لطفا اگر تونستین راهنمایی کنین در ضمن اونفایل( ALI213.ini و steam_api.dll رو کپی کن + فایل RelicCoH2.exe کرک ریلود) واسه دان نیست میشه دوباره آپلود کنید ممنون
دوستان بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا میگه استیم اجرا کن اونم زدم نشد ؟!
نیازی به نصبنقل قول:steamنیست
پوشه بازی (steam_api.dll)و به انتی ویروس اعتماد سازی کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم یک کرک 32 مگی ریختم با یه اپدیت همه چی دسته ولی
توی اسکرمیش نمی ره
لطفا بگید چی کار کنم
کدوم کرک ( reloaded - Fts ) رو ریختی _ ورژن اپدیت ؟نقل قول:
اسکریمش متوجه نشدم ?
ورژن من هم همینه!نقل قول:
فقط قسمت skirmish نمی تونم افلاین بازی کنم!
چی کار کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه دوباره این دوتا فایلو آپلود کنید؟؟ خواهش میکنم...:n03::n03::n03::n28:نقل قول:
:n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30:نقل قول:
سلام کسی هست که به من کمک کنه؟؟؟؟
سلام خسته نباشید من بازی رو میخوام به صورت افلاین بازی کنم نمیشه چیکار باید کنم میشه راهنمایی کنید. چی رو باید دانلود کنم مثا اینکه کسی که این دو تا فایل اقا kourosh4 داده بود حل شده مشکلش میشه اپلودش کنید دوباره