پاسخ سوالاتتون رو می تونید اینجا ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پاسخ سوالاتتون رو می تونید اینجا ببینید:
سلام" وقت بخیر دوستان.نقل قول:
خب بنظر شما کلمه اسکن، همون لاتین نیستش ک ما میگیم؟
عذر خواهی می کنم: اینا ب کدوم ساز ما باید برقصند؟ مثلا اگه اسکن بزنند میگیم کپی از خارجه ، ترجمش کردند ، موتورش فلانه .. حالا ک اومدند از کلمات فارسی استفاده کردند بازم میگین چرا اسکن نزده. درسته شاید ی جوری باشه اما درست میشه میگردند ی کلمه قشنگتر پیدا می کنند ک هر موقع دیدینش فقط دلتون میخواد روش کلیک کنید :n01:
اما دانلودش کنید تا دلگرم بشند ، پشتشون رو خالی نکنید. مثل بقیه آنتی ها ک هفته ب هفته عوض میکنید بعضیا ، این یکی هم روش. هر عیبی چیزی هم داشت اعلام میکنید برطرف بشه .
براشون پیشنهاد بدید. ب قول معروف : هر سری یه عقلی داره :n16:
سلام
من تستش کردم
دیتابیسش ضعیفه
نسخه رایگانش فایروال نداره
سرعتم رو یکم اورد پایین یعنی نود سبک نره
حالت بازی نداره که این بدترین حالت من میرم کانتر بازی کنم لگ داشت باید انتیویروس رو خروج رو میزدم که این باگ بزرگه
حالا بقیش چیزاش رو میه تحمل کرد نمیگم
سلام" تشکر. همینارو براشون بفرستید :»نقل قول:
با سلام
یک سوال :
اگر از هیچ موتور خارجی یا فناوری خارجی استفاده نمیکند و کاملا بومی است پس چرا برای تست به شرکت های جهانی مانند av-test یا virusbtn معرفی نمی کنید؟
تا جایی که یادمه ضدویروس ایمن تا قبل از خرید bitdefender و استفاده از موتور این ضدویروس در تست ها شرکت میکرد (هر چند که رتبه ای نمی اورد)
با تشکر
سلامنقل قول:
البته باید مسئولینش پاسخ بدهند....... ولی به اعتقاد من هنوز خیلی زوده بره توی تستها.
اینجور پروژه ها در ابتدا سهل به نظر میرسه..... ابتدا با یک حساب دو دو تا چهار تا مسائل سنجیده میشه.... ولی وقتی وارد گود شدید مصائب و مسائل خودشو نشون میده... راه اندازی یک لابراتوار آنتی ویروس کار آسونی نیست.... نیاز به کار شبانه روزی.... بوجه کافی....نیروهای مجرب.... آشنایی با دنیای آنتی ویروسها.... حتی کمیت مهم است یعنی تعدا بالای نیروی کار نیاز هست که البته باید مجرب و متخصص باشند..... باید کادر پرتعداد جمع آوری مخرب داشته باشد... باید کادر تجزیه و تحلیل مخرب داشته باشید... باید کادر تولید سیگناتور داشته باشید.... اینها همه هزینه داره.... نیاز به دانش هست... حتی دانش کافی نیست، نیاز به تجربه هست....
بنابراین خیلی راه سختیه..... من واقعاً برای این تیم آرزوی موفقیت دارم.:n16:
از خودشون پرسیده بودم قبلانقل قول:
جواب دادن هنوز نسخه انگلیسی نیومده
یعنی هنوز از فارسی به انگلیسی برنگردوندنش
وقتی برگردونن شرکت داده میشه
سلام" برام میل زدند ک موتورش بومیه . دو موتوره نیستش :n01:
سلام" چند مورد که باهاش برخورد داریم رو براشون فرستادم بلکه برطرف بشه. اگه موارد بیشتری هم هست شما بگید.
چند تا مورد هست که خواستم عرض کنم و در صورت صلاحدید لحاظ بشه:
اول: اگه بخوایید جایگزین خوبی برای ناد32 باشید ، میدونید که یک دلیل انتخاب اکثر کاربران ، استفاده کم از منابع سیستم و عدم کاهش کارایی هستش. پس بیشتر روی این ها توجه بشه برای سیستم های ضعیف ، زیاد مطلوب نشده
دوم اینکه بعد از بروز رسانی آنلاین، ایجاد تغییرات روی دیتا بیس آنتی ویروس ، خیلی به درازا می کشه. یعنی مدت زیادی رو درحال بررسی تعداد امضا صرف میکنه حتی بعد از شروع مجدد ویندوز
سوم اینکه : پایداری این نسخه در مواجهه با بروز خطا در سیستم کم هست. یعنی اگه خطایی بروز کرد و ما مجبور شدیم در حالی که پادویش باز هست اون رو کلوز کنیم، کلا از قسمت سیستری سیستم برداشته میشه. موقع راه اندازی مجدد ویندوز هم آخرین دستوری ک در استارت آپ اجرا میشه، پادویش هست در صورتی که معمولا اولین برنامه یا کدی که در موقع بالا اومدن سیستم اجرا می شه ، آنتی ویروس بوده
چهارم اینکه : اندازه فونت یا قلمها در همه جای پادویش ، خصوصا در قسمت راهنما زیادی بزرگ هستند
پنجم اینکه : از لحاظ پوسته و شکل ظاهری ، جدید هست اما شاد و جذاب تر بشه بهتره
ششم : حجم بروز رسانی آفلاینش برای کاربران با این وضعیت اینترنت در برخی شهرها زیاده
هفتم: اگه لزومی داره که بعد از نصب پادویش، برای عملکرد بهتر، سیستم راه اندازی مجدد بشه ، در مرحله پایانی نصب ، لحاظ بشه
هشتم : در صورتی که پادویش از قبل نصب باشه ، هیچ اعلانی مبنی بر وجود نسخه قبلی در سیستم صورت نمیگیره. حتی برای تعمیر
نهم: موقع اسکن کردن هارد ، گزینه توقف موقت و خاموش شدن به صورت خودکار یا هر حالت دیگر پس از پایان عملیات پویش، وجود نداره
دهم:شناسایی اشتباه، خیلی زیاده. به حدی که فایلهای اصلی ویندوز حتی از بدو نصب ، هم ویروس یا تروجان و... شناسایی می کنه. ( ویندوز خودم عملا بر باد رفت )
هنوز درحد نود نیستش البته درکتون میکنم!
تبلیغات رو تو سایت های مختلف و سایت های پربازدید بیشتر کنید و ازشون بخوای برای دانلود هم بزارن!
و آرزوی موفقیت برای عزیزانی که حمت کردند !
اینا هنوز اول کار هستن ولی خیلی سریع دارن پیشرفت میکنند احتمالا تا یک سال اینده رقیب خوبی برای انتی های دیگه میشننقل قول:
امیدوارم پیشرفت کنننقل قول:
سرود ایرانی پر توان ایرانی قهرمان رو براشون باید پخش کنن
تو ایران چون اکثر آنتیها مفتا اغلب کاربر تجربه خوبی از آنتیها مختلف دارن که میتونن بهشون بگن
ولی به قول یکی از دوستان سبکی نود و قدرت کسپر رو براش بذارن البته از خودشون باشه و قیمت شید :n02: خوبه
تو ایران این دو تا خیلی هوادار داره - تو ایران این دو تا رو تلفیق کنی هوادارت مثل هواداران استقلال پرسپولیس رو هم میشه
زودتر یه آنتی کاملا ملی و یه سیستم عامل کاملا ملی بزنیم حداقل تو منطقه از این نظر اول شیم
عربا که فکر نکنم بتونن همچین کارایی بکنن
بنظرم تو منطقه بیشتر سمت نورتونن :n02: نظرتون چیه:n02:
تکذیبیه استفاده ضدویروس پادویش از موتور هر ضدویروس دیگر!***
در روز شنبه مورخ ۹۲/۷/۱۳ از طرف شرکت توسعه ارتباطات هما تبلیغی در خصوص استفاده ضدویروس پادویش از موتور ضدویروس بیت دیفندر به دست ما رسیده است. پس از پیگیری های به عمل آمده مشخص گردید این مورد در اتر خطای طراحی اتفاق افتاده است و شرکت توسعه ارتباطات هما این اشتباه را اصلاح نمود و به اطلاع مخاطبان رسانید.بدین وسیله اعلام می کنیم که ضدویروس پادویش به طور کامل توسط متخصصان شرکت نرم افزاری امن پرداز طراحی و پیاده سازی شده است و موتور آن نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون درباره نسخه رایگانش چیه ؟!
من الان نود دارم استفاده میکنم و از طرفی اصل هم که نیست:n01:
من یبار پادویش نصب کردم ولی جواب نگرفتم!! یعنی یه فایل بالای 100 بار اسکن میکرد!!!
میخوام بدونم این نسخه مشکلی نداره؟!
سلام نسخه فایروال دار و با امکانات جانبی بیشتر کی عرضه مشود؟
آیا میشه به این آنتی ویروس به عنوان یک آنتی ویروس اصلی سیستم اعتماد کرد؟
شرکت که اعلام کرده بزودی ارایه میشه! من دارم از این آنتی ویروس استفاده میکنم!نقل قول:
تاریخ انتشار چهار محصول از گروه محصولات پادویش اعلام شد.در ردهی محصولات خانگی و مشاغل کوچک:
- ضدویروس پادویش، نسخهی تجاری- Padvish Antivirus
- ضدبدافزار پادویش، نسخهی امنیت پیشرفته - Padvish Endpoint Security
در ردهی محصولات سازمانی:
- ضدویروس پادویش - Padvish Antivirus
- ضدبدافزار پادویش، نسخهی امنیت پیشرفته - Padvish Endpoint Security
این محصولات تا تاریخ ۱۳۹۲/۹/۱۴ قابل ارائه به مشتریان محترم میباشد. لازم به ذکر است ضدویروس پادویش امکانات معمول در شناسایی و پاکسازی انواع بدافزار را دارا میباشد. ضدبدافزار علاوه بر امکانات ضدویروس شامل دیوار آتش برنامههای کاربردی، دیوار آتش بستههای شبکه و کنترل ابزار است.-----------------------------------------------------تاریخ انتشار خبر: ۱۳۹۲/۸/۱۸
سلام دوستان
من حدود یک ماه پیش آنتی ویروس خانگیشو تست کردم ... نمیخوام تو سر نرمافزار بزنم بلکه امیدوارم سازندگانش فکری به حال دیتابیس این نرم افزار بکنند
20 نمونه ای که در همین سایت بود و اونوقت آخرین نمونه های ویروسی در سایت بود را با چند انتی ویروس تست کردم
که یکی از انها همین پادویش خانگی بود
در حالی که اکثر انتیها از 13 تا 15 نمونه را تشخیص میدادند و اقدام به پاکسازی میکردند
متاسفانه پادویش خانگی با آخرین آپدیت تنها 3 مورد را شناسایی کرد .
امیدوارم در آینده شاهد پیشرفت بیشتر این نرم افزار بومی باشیم
Padvish Endpoint Security
رو من الان نصب دارم ولی سرعت ندارم تست کنم ولی از اول خیلی بهتر شده میتونید تست کنید
سلام" منم داشتم ولی چون هوش مصنوعیش و خطای شناساییش ایراد داشت فعلا تا بهبود اوضاع ، ندارمش. خب توصیفش کنید ببینیم چیا بهش اضافه کردند، کجاهاش بهتر شده....نقل قول:
تشکر میکنیم :n01:
اقا پشتیبانی در حد المپیک
خداشاهده مدیر کلش یه تنه همه سوالاتون رو جو.اب میده
خیلی مورد هارو برطرف کردن دارن قسمت بازی اضافه میکنن کلا دارمتوپش میکنن
تسخه انگلیسی که بدن بیورن تو تست ها هم شرکت میکنن
سلامنقل قول:
می خواستم ببینم واقعا اینجوری شده یا حواستون نبوده و گفتین؟؟؟
سلام مطمئن هستم که نگفتمنقل قول:
سلام" دوستانی ک دارند از این ضد ویروس استفاده میکنند لطفا آخرین تغییرات رو لیست کنند. مشکلاتی ک قبلا بوده و الان دیگه برطرف شده. مشکل جدیدی هم اگه پیدا کردند ذکر بشه. تشکر
من هم این آنتی رو نصب میکنم و با ویروسهایی که گذاشته میشه تستشون خواهم کرد ...امیدوارم یکی از بهترین آنتی ها بشه!
من برنامه ای رو که از شرکت آنتی ویروس پادویش از تلوزیون پخش شد رو دیدم،چند ده نفر از جوانان نخبه دانشگاهی رو استخدام کردن دارن شدیدا کار میکنن،سیستم ها و امکانات خوبی هم دارن،من که امیدوارم پیشرفته ترین و بهترین نرم افزار ایرانی باشه که تا حالا ساخته باشن.به امید پیشرفت من که ازش استفاده میکنم.
بچه ها نسخه جدید آنتی ویروس پادویش منتشر شده لطفا دانلود کنید و همچنین قیمت نسخه امنیت پیشرفته رو به 25 هزار تومن کاهش دادن نسخه یک ساله.
(ضمنا دوستان اگر سوال یا نکته ای هست در تالار پشتیبانی امن پرداز بپرسید همیشه به همه ی تالارها سر نمی زنیم. موفق باشید)
نسخه جدید آنتی ویروس پادویش منتشر شد.
براشون آرزوی موفقیت دارم .
ولی خوب کارشون خیلی سخته .
کاربر باید چند مرحله رو بی خیال بشه که ضد ویروس پادویش نصب کنه .
- ضد ویروس های رایگان مثل میکروسافت و نسخه های رایگان آویرا و بیت و پاندا رو نصب نکنه .
- ضد ویروسهای درجه 1 مثل ترندمیکرو و سیمنتک و وب روت هم بی خیال بشه .
- ضد ویروسهای معمولی درجه 2 و 3 مثل کسپرسکی و بیت و آویرا و پاندا هم بی خیال بشه
اونوقت عقلش برسه اصلآ باید ضد ویروس اصلی استفاده کنه نه ضد ویروس جعلی و تقلبی و کرک و fake av .
و بعدش پادویش نصب کنه .
درسته ؟!
نورتون و ترند میکرو و وبروت یا کسپرسکی از اول اینقدر معروف و قدرتمند نبودن که،همشون حمایت شدن تا رسیدن به این مرحله،حالا پادویش هم نیازمند حمایت هموطنانمونه که معروف و قدرتمند بشه.
در ضمن بزرگترین مزیتش ایرانی بودنشه که چیزی به نام تحریم نداره و ارزون هم هست نسخه امنیت پیشرفته یک ساله فقط 12500 تومن،ضمنا نسبت به آنتی ویروسهای خارجی قابل اعتمادتر هستش.
بزرگترین دلیل برای استفاده از آنتی ویروس پادویش اینه که از جوانان باهوش ایرانی حمایت میشه.
دوستان کسی تست کرده جدیدا بگه چجوریه ؟ قدرت سرعت ؟ من خیلی قبل پیش تست کردم کلی مشکل و ضعف داشت . الان داره انتی ویروس خودم تموم میشه . میخوام یه انتی اورجینال بگیرم و چون این قیمتش مناسبه میخوام اینو بگیرم
سلام دوست من،راستش منم دو ساله کاربر این آنتی ویروسم،تو نسخه جدید فوق العاده شده و بعد از نصب آنتی ویروس پادویش هیچ مشکلی برای سیستمم به وجود نیومده،راستی نسخه اندروید آنتی ویروس پادویش نیز منتشر شده وعالیه حتما امتحانش کن.حرف آخر هم اینکه نورتون،اویرا،بیت دفندر،کسپرسکی یا نود از اول اینطور معروف و قدرتمند نبودن که حمایت شدن و به اینجا رسیدن،این آنتی ویروس توسط نخبه های دانشگاهی به وجود اومده و کارش هم عالیه و خیلی پیشرفت کردن،دیگه دردسرهای آنتی ویروسهای خارجی رو هم نداریم که یه روز تحریم کنن،یه روز کلاهبرداری،یه روز آپدیت نشه، یا فیلتر بشه،پشتیبانیشون هم عالیه،امتحان کن.
اینم آدرس سایت آنتی ویروس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
تا حدودی با حرف شما در مورد این ضدویروس موافقم.
اما نظر شخصی بنده این است که تا این ضدویروس خودی نشان ندهد و همچنین از نظر بعضی چیز ها که نمیتونم بیان کنم تست نشه بهتره از ضدویروس ها و سوئیت های که آزمایش خود را پس داده اند استفاده بشه.
* البته این فقط نظر شخصی من است.
با تشکر
فراخوان تست عمومی نسخه جدید امنیت پیشرفته ضدویروس پادویش
نسخه جدید امنیت پیشرفته ضدویروس پادویش با رابط کاربری کاملا جدید، پشتیبانی از ویندوز ۱۰ و ویندوزهای سرور، و شناسایی ضده روتکیست های فعال در سیستم و بهبود کارایی به زودی منتشر خواهد شد.
مطابق روال گذشته، قبل از انتشار یک مرحله تست بتا وجود دارد. از همه کاربران و علاقه مندان دعوت میشود که در مرحله تست عمومی (بتا) این محصول شرکت نمایند. تست بتا یا نسخه آزمایشی قبل از انتشار یک محصول انجام شده و در آن کاربران نسخه نهایی محصول را قبل از عرضه عمومی تست میکنند.
توجه : جهت دریافت نسخه بتای امنیت پیشرفت لطفا یک ایمیل با عنوان (( تست بتا امنیت پیشرفت )) به ایمیل beta@amnpardaz.com ارسال کنید
امید است بتوانیم رضایت و اعتماد شما کاربران گرامی را جلب نماییم. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان با پادویش متشکریم.
تصاویری از نسخه بتای پادویش خیلی خوب شده
دوستان من آنتی ویروس و ضدباجگیر پادویش قبل عید نصب کردم
دیروز سیستم توسط آنتی ویروس پویش کردم که 9 تا ویروس پیدا کرد درصورتیکه پویش های قبل چیزی پیدا نمیکرد
میخوام بدونم آنتی ویروس نمیتونه جلوی ورود ویروس بگیره ؟
من از این انتی ویروس استفاده نکردم ولی احتمالا دیتابیسش به روز شده و این ۹ تا ویروس یا بدافزارو شناسایی کرده و این نه تایی که میگید فایلهای فعال در سیستم نبوده که ریال تایم بشناسه و قرنطینشون کنه. همه انتی ویروسها همینطورن و از این بابت مشکلی نیست. ضمن اینکه این انتی ویروس هم مثل بقیه انتی ویرسها ریال تایم فایلهای اجرا شده رو اسکن میکنه و از این بایت هم مشکلی نیست.نقل قول:
دوستان من آنتی ویروس و ضدباجگیر پادویش قبل عید نصب کردم
دیروز سیستم توسط آنتی ویروس پویش کردم که 9 تا ویروس پیدا کرد درصورتیکه پویش های قبل چیزی پیدا نمیکرد
میخوام بدونم آنتی ویروس نمیتونه جلوی ورود ویروس بگیره ؟
ایشالله که در انتی ویروس خودکفا شیم ////
با سلامنقل قول:
شما این مورد رو میگید ولی وقتی هنوز این نرم افزار امنیتی هنگام نصب بر روی ماشین مجازی و اجرای آن مشکل داره و با عدم اجرای صحیح پروسس ها و اینترفیس برنامه مشکل داره، چطوری ازش استفاده کنیم و امنیت سیستم رو بهش بسپاریم؟؟؟
هروقت این سوئیت کامل شد و همین مشکلات به نظر ساده ولی حیاتی برطرف شد، اونموقع میشه استفاده کرد.
نسخه اندروید بر روی کارائی و سرعت گوشی تاثیر میزاره و باعث کندی میشه!
دردسرهای آنتی ویروسهای خارجی بخاطر برخی سیاست های کشور آنها و کشور ماست. این ربطی به سوئیت امنیتی و قدرت آن ندارد.
وقتی از طرف دولت دستور صادر میشود که این کشور تحریم شود، شرکت مجبوره به دستورات عمل کنه.
این بحث خارج از بحث های تاپیکه!
موفق باشید.
بر روی ماشین مجازی دارای ویندوز 10 آخرین بیلد با معماری 64 بیت این مشکل پدیدار شد!نقل قول:
بنده هیچ وقت نرم افزارهای امنیتی را جز سایت های خودشون، از هیچ سایتی دانلود نمیکنم! (به تگ هم دقت کنید! کاربر ساده و جدید نیستم)
دوباره تست خواهم کرد و امیدوارم باز مشکلی ایجاد نکنه!
موفق باشید