والا زياده ولي فعلا N73 , N80 , N91 رو داشته باش تا بعد ببينيم چي ميشه
Printable View
والا زياده ولي فعلا N73 , N80 , N91 رو داشته باش تا بعد ببينيم چي ميشه
n91 که فقط برای موسقی خوبه و هاردش زیاده دیگه السی دیش به درد نمیخوره سرعتشم کمه
n80 هم که دوربینش الکی 3.2 شده همون 2 مگا است
n73 هم کی پول میده بخره (از زیر دستشون در رفته)
البته من طرفدار پر و پا قرص نوکیا هستم ولی از حق هم نمیگذرم هم نوکیا هم سونی گوشیه کامل کم میدند بیرون چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون همه میرند اونی که کامله رو میخرند بقیه ی گوشی ها هم باید برند هوا خوری
نمونش ک750 خود سونی که تو صدا و تصویر و دوربین مدلهای معدودی اون هم از توی سونی تونست از اون بهتر باشه مثل و810.
شاید این مدل اونهم تو صدا برتری داشته باشه
آقا بهراد دي 820 دوم گوشيه باريك كشويي با 15.8 ميليمتر الان دي 900 13 ميليمتر ضخامت دارهنقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
مهیار جان شرمنده ها اسم تاپیک رو یه نیم نگاه بنداز
خوب خواستم جوابشو بدم
بیخیال اینجا رو هم مثل ... نکنید خوب آخر چی شد n73 یا k800 من که میگم n73 البته به جز زوم و فلاش
خودم هم ک800 بدلیل نویز گیت بسیار پیشرفته
البته بین خودمونم باشه سایبرشات بیتن تمام دوربین دیجیتالها بالاترین نویز رو داره البته خوب کیفیتشم بسیار بالاست
ك800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
k800 خیرشو ببینی
عکس های دوربینه دی 900 صفحه ی چنده
تو لينكي كه اولين صفحه گذاشتم برو.
اونجا تو هردو صفحه عكسهايي كه با هر سه گوشي گرفته شده هست
و حالا یه با مرامی قیمتاشون هم بزاره حتی به دلار
ك 800 = 560 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کیو منظورم قیمت بدلار ک800 و ن73 بود به تومنشو که میدونم منظورم قیمت جهانیشون هست
آي كيو اين ها رو نميبيني
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم براي متال و بقيه ي بر و بچ گل :
N73 : €516.00 or $ 655.32
K800 : €434.00 or $ 551.18
D900 : €440.00 or $ 558.80
منبع : mobile-gadgets
قربونت R@r#m@n جان
البته تو سايتش نوشته بود كه تا 1 هفته ديگه پيش بيني ميشه ال جي بياد پايين.
ال جي هم آخه گوشي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان عکس ها رو دیدم ولی انگار دی 900 خیلی ضایع عکس گرفته
اول ان 73 بعد کا 800 بعد هم دی 900 خوبه
البته شاید تو عکاسی به دی 900 رسیده باشند ولی تو فیلمبرداری هیچ وقت
ولی اگر دقت کنید تمامه عکس های کا 800 و ان 73 از یک زاویه گرفته شده ولی برای سامسونگ در یک زمان و زاویه و فاصله دیگه عکس گرفته شده مخصوصا در همون عکس که از ظرفشویی و خرسه و اون گوشیه (6681) عکس گرفتن
دوستان راجع به فيلم برداريم لازمه بگم كه نوكيا سامسونگ و سوني اريكسون بترتيب با كيفيت 30 26 و 15 فريم در هر ثانيه فيلم ميگيرن.
140% تاييد ميشه
فکر نکنم 30 فریم باشه
ان 73 با رزولیشن 355 در 288 با 15 فریم فیلمبردای می کنه این دی 900 که 30 فریم فیلمبرداری می کنه نمونش پی 850 که خیلی وقت اومده
فریم ک800 چند است...
15 فریم هستش
بله دقيقا 15 فريم از دي 600 كمتر ( 20 فريم )
من خودم ان 73 دارم سلطان گوشيهاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه صلوات محمدي بفرستيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان 73 که خیلی عجیب بود اصلا از نوکیا بعید بود همچین گوشیی با این کیفیت دوربین من که خیلی قبولش دارم
خداییش ان 73 یه چیز دیگست از وقتی نوکیا رو دادم موتورولا گرفتم پشیمونم حالا تو فکر ان 73 هستم
راست میگی فقط ان 73 من که گوشیه بعدیم یا این ان 73 هستش یا زد 710 سامسونگ
گوشی خوبی هست ن73
ولی با استفاده از ارزون بودن ک800 و با نصف اختلاف اون پول میشه ک800 را خیلی خفن تر از ن73 کرد !
50تومن هم برات میمونه
یه مموری 2گیگ +هدفونای سری دبلیو
برات هم میشه یه دوربین خیلی شاخ(که از تستی که گرفتم جفتشون فوق العاده هستند ولی ن73 خیلی رنگاش تیزه)
و ام پی تری پلیر عالی
ولی خب فیلم برداریش حال نمیده
ان 73 از هر نظر بهتره
دوربين 3.2 Carlziess
فيلم برداري(mp4 352*288) كيفيت (CIQ)
سيمبيان 9.1
سايز ال سي دي 36×48 ميلي متر
باطري BP-6M 1100 mAh
پشتيباني EDGE
Quad band
کا 800 مگه 450 تومن نیست ؟؟؟؟؟ من امروز 8/9 قیمت کردم ان 73 470 تومن بود که خیلی ارزون شده