امروز 5شنبه است خدا كنه دوستم سلطاني قولش رو يادش نرفته باشه
Printable View
امروز 5شنبه است خدا كنه دوستم سلطاني قولش رو يادش نرفته باشه
سلام
یادم هست الان شروع کردم به ساختن
یا حق
من فایل را به صورت مولتی مدیا ساختم فقط مونده یک ادیت کوچک و ساخت اتوران اصلی .
الان ساعت 11:30 شب هست فردا صبح بقیه کار ها را انجام می دم . ببخشید بد قولی شد . ( ولی چیز توپی شد )
خسته نباشيد
سلطاني جون مگه بتونم تو شطرنج جبران كنم يه سر به تاپيك شطرنج بزن كاري هم داشتي مخلصتم
درود خوب بود مرسی
با سلام
کمک: با اینکه در قسمت ثبت نام سایت وب شهر تمام اطلاعات رو در ست وارد می کنم اما با پیغام ثبت نام با موفقیت انجام نشد رو به رو می شوم.
لطفا مرا راهنمایی کنید
ببخشید سایت بالا نمی آد ! یعنی میاد ولی مثل این که ترکیده !
لطفا لینکی رو برای دانلود پک فارسی بذارید
آره سايت وب شهر دان شده مهلت دومينش تموم شده !گفته شده سايت بر مي گرده جهت اطلاعات بيشتر به سايت دكتر سالار مراجعه كنيد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید مجبورم تاپیک رو بیارم بالا
من بهنام هستم ...بچه های وبشهر منو میشناسند....مدتها تو امر پشتیبانی سیستم با آقا حامد همکاری کردم
فقط خواستم بگم انشالله سایت بزودی درست میشه و اضافه کنم که بجز وبشهر که زحمت سیستم رو کشیده هیچ گروهی حق گذاشتن لینک دانلود سیستم رو نداره تا سایت دوباره شروع به فعالیت کنه...که اونم بزودی حل میشه...
و یه مژده آموزش ساخت قالب به زبان فارسی بهمراه تعداد زیادی پلاگین و قالب آماده شده که انشالله با فعالیت دوباره سایت برای دانلود قرار داده میشود..
من یکم دیر به انجمن ها سر میزنم پس اگه مشکلی بود با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تماس باشید...
فقط بازم شرمنده که سایت یه مدت تعطیله.. حق با کاربراست به شرطی که گروه های مختلفی ایجاد نشه... یه چیز خنده دارم بگم::: یه آقایی که تو وبشهر هم اونو بن کردم که سوال و مشکلاتشو هنوزم از من میپرسه چند وقته که داره شیطنت میکنه.. به دوستان خوبم مثل دکتر سالار که همیشه فعال هستند گفتم یوقت گول این آدم رو نخورند... چون مشکل شدید و حادی داره...
موفق باشید
بهنام
به به آقا بهنام قول داده بودين تا اواسط اين ماه سايت رو راه بندازين ها ! من كه همه اميدم به شماست ...نقل قول:
ببخشید مجبورم تاپیک رو بیارم بالا
من بهنام هستم ...بچه های وبشهر منو میشناسند....مدتها تو امر پشتیبانی سیستم با آقا حامد همکاری کردم
فقط خواستم بگم انشالله سایت بزودی درست میشه و اضافه کنم که بجز وبشهر که زحمت سیستم رو کشیده هیچ گروهی حق گذاشتن لینک دانلود سیستم رو نداره تا سایت دوباره شروع به فعالیت کنه...که اونم بزودی حل میشه...
و یه مژده آموزش ساخت قالب به زبان فارسی بهمراه تعداد زیادی پلاگین و قالب آماده شده که انشالله با فعالیت دوباره سایت برای دانلود قرار داده میشود..
من یکم دیر به انجمن ها سر میزنم پس اگه مشکلی بود با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تماس باشید...
فقط بازم شرمنده مه سایت یه مدت تعطیله.. حق با کاربراست به شرطی که گروه های مختلفی ایجاد نشه... یه چیز خنده دارم بگم::: یه آقایی که تو وبشهر هم اونو بن کردم که سوال و مشکلاتشو هنوزم از من میپرسه چند وقته که داره شیطنت میکنه.. به دوستان خوبم مثل دکتر سالار که همیشه فعال هستند گفتم یوقت گول این آدم رو نخورند...
موفق باشید
بهنام
موفق و پيروز باشيد
جاويد
درود
دوستان عزیز، یه سوالی داشتم!من تا الآن خیلی قالب فارسی کردم!اما با یه قالب ساده به مشکل برخوردم!همه اش روی اعصابم راه میره!
میخوام فونت انجمن ها رو کوچیک کنم و قسمت اخبار رو هم ltr !همه قالبها رو راحت فارسی میکنم!اما این قالب نمیدونم چه مرگشه!توی فایل استایل.سی اس اس هر چیزی رو بگید دستکاری کردم!همه ش رو هم حفظ شدم!اما قسمتی ندیدم که در مورد فونت های انجمن باشه!هر کدوم رو هم که برام مشکوک میزنه تغییر میدم!اما قالب کاملاً به هم میریزه!
از دوستان گرامی عاجزانه خواهش دارم که اگه میتونند کمکی کنند دریغ نکنند.چون دارم سایتم رو از نیوک به ای 107 تغییر میدم!خداییش قالب های ای 107 زیاده!یعنی من حدود 50 تاش رو دیدم و حدود 10 تا رو هم فارسی کردم!چرا میگید که قالبش پیدا نمیشه؟اتفاقاً ساخت قالبش هم فکر میکنم آسون باشه!یه برنامه هم دارم که قالب میسازه برای ای 107!البته توی محیط گرافیکی نیست و فقط تگ های ای 107 رو اضافه میکنه و بقیه اش رو باید خودشون بنویسید!
متشکرم یاشار عطری!
فعلا كه وب شهر در دسترس نيست مي توني بري از دكتر سالار بپرسي !
موفق و پيروز باشيدکد:http://salar.toostechnic.com
جاويد
با سلام
از دوستان خواهش مي كنم اين برنامه را به من هم بدهند نسخه فولش را من توي لينكهاي موجود هيچي پيدا نكردم
سايتش هم جواب نداد
دوستا يكمي تو ضيح ميدين در مورد نصب و راه اندازي اين برنامه
بابا چرا این سایت وبشهر دیگه نیست ؟!
سايت پشتيبان آدرسش عوض شده براي دريافت برنامه و پشتيباني بايد به آدرس زير بريد
موفق و پيروز باشيدکد:http://e107team.com/
جاويد
ميشه دوستان كمك كنن من برنامه wamp رو نصب كردم و درون www برنامه joomla رو هم داخلش ريختم و به درستي همه چي كار ميكنه حالا اين e107 رو كجا بايد بريزم تو زيرشاخه www كه ميريزم و بعد اونو اجرا ميكنم ارور ميده