منو مخفي چيه؟ ميشه بيشتر توضيح بدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منو مخفي چيه؟ ميشه بيشتر توضيح بدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادميرال جان پس براي خريدن گوشي دست دو از اي روش ميشه فهميد كه چقدر استفاده شده
براي گوشي هاي ديگه هم چيزي داري
من موقعي كه با كا 750 عكس مي گيرم صداي فلاش رو ميشنوم ولي هيچ موقع تا حالا نور فلاش رو موقع عكس برداري نديدم علتش چيه؟
ميتوني توي تنظيمات دوربين چراغ رو روشن كني موقع عكس گرفتن فلش هم ميزنه
چه جوري ميشه فايل با فرمت .sys رو روی گوشی نصب کنم .
دوم اینکه چه جوری میشه گوشی رو ری استارت کنم
سوم اینکه چه جوری میشه گوشی رو به w800 تبدیل کنم ... اصلا فرقی هم می کنه ؟؟
red کردن گوشی یعنی چی ... میشه توضیح بدید ...
ممنون میشم اگه جواب منو بدید
سلام
بله بهتره همینجوری بیاریدش.نقل قول:
اين منو مخفي كه فعال ميشه سري بعد هم همين جوري بايد آوردش
اینه : راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستارهنقل قول:
منو مخفي چيه؟ ميشه بيشتر توضيح بدي؟
اینها رو با جوی استیک و کلید ستاره بزن میری توی منوی مخفی
یکسری تست ها و تنظیمات اولیه اونجا هست
میتونی Total Call Time رو چک کنی.روی LCD هم نباید خش باشه.نقل قول:
ادميرال جان پس براي خريدن گوشي دست دو از اي روش ميشه فهميد كه چقدر استفاده شده
براي گوشي هاي ديگه هم چيزي داري
این کد برای تمام گوشی های سری K جواب میده.
علتش اینه که همینطور که دوستمون گفتن باید موقع عکسبرداری Settings رو بزنی و Turn on Light رو بزنی تا اون چراغ روشن بشه و بعد موقع عکسبرداری فلاش هم میزنه.نقل قول:
من موقعي كه با كا 750 عكس مي گيرم صداي فلاش رو ميشنوم ولي هيچ موقع تا حالا نور فلاش رو موقع عكس برداري نديدم علتش چيه؟
راستی اگه میخواین موقع عکس گرفتن صدا دیافراگم رو نشنوین قبلش گوشی رو بزارین روی حالت Silent Mode . برای این کار کلید # روی گوشی رو بزنید و نگه دارید تا بنویسه رفتین توی حالت Silent .
برای در آوردن از حالت Silent هم دوباره همون کلید رو نگه دارین.
اگه منظورت sis هست که فایل های sis مخصوص گوشی های سیمبین هستن.نقل قول:
چه جوري ميشه فايل با فرمت .sys رو روی گوشی نصب کنم .
توی منوی اصلی برو به قسمت Settings بعد Master Reset (گزینه ی آخر منوی اول)نقل قول:
دوم اینکه چه جوری میشه گوشی رو ری استارت کنم
یه تاپیک کامل راجع به این موضوع هست که کامل بحث شده.نقل قول:
سوم اینکه چه جوری میشه گوشی رو به w800 تبدیل کنم ... اصلا فرقی هم می کنه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
red کردن گوشی یعنی چی ... میشه توضیح بدید ...
موفق باشید.
سلام بچه ها.......................
من یک مقایسه کردام بین 750 و ن70
ن70 دوربین دوم دارد ولی 750ندارد.... توی ایران فعلا کار نمی کند......
push to talk ن70 دارد 750 ندارد....
edge ن70 دارد 750 ندارد ..... توی ایران فعلا کار نمی کند....
سیستم عاملن70 سیمبیان...
750 جاوا....
بقیه امکانات مثل هم ممکن فیلمبرداری ن70 بهتر باشه ولی عکاسی ان دو مثل هم....
حالا نکته جالب قیمت ن70 360تا390
750 238...................
120 تومان تفاوت برای چیزهای که توی ایران کار نمی کند........................
اينو تازه فهميدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه كيفيت عكس ك750 واقعا" بهتره(چون اتو فوكوس داره كه عكس رو شفاف ميكنه) در ضمن ك750 در حالت ماكرو برتري 100000000% نسبت به ن70 داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل فهمیدن بود که من فهمیدام..........
به قول یک نفر ........
نا برده رنج گنج میسر نمی گررد........................
وسایل اکبند توی جعبه ک750 چیست.............................
کیفیت mp3 ان چگونه است به پای سری w می رسد..............
عین و550 و و800 ه و 900 هست ولی به پای و810 نمیرسه
نگفتید وسایل اکبند جعبه ان چیسیت
خود گوشی !نقل قول:
نگفتید وسایل اکبند جعبه ان چیسیت
باتری
شارژر
رم 64 مگ
هندزفری باسیم
کابل یو اس بی
سی دی نصب نرم افزارهاش
مبدل رم
دفترچه ی راهنما
فکر نکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم.
مخلصم ..خوبين؟ من تصميم قطعيو واسه k750 كرفته بودم اما يكي كفت كيفيت موزيك w810 بيشتره..من اكه بخام k750 بخرم بعد واسش هدفون w810 بخرم با رم 512 قيمتش ميشه اندازه w810..به نظرتون من كدومو بخرم؟كيفيت دوربيناشون فرق داره؟بد توي دو راهي موندم..
قیمت رم 512 فکر کنم 20 همین حدودا است.........
نه همون 750را بخر ضرر نمی کنی
فکر کنم کیفیت دوربین 750 یکم بهتر باشه...........
ک750 فارسی است.................
نه یه هد فون قلابی 3تومنی بخر .هدفونشو بنداز تو جوب بعد یه هد فون اصل سونی یا پاناسونیک بخر10تومننقل قول:
نوشته شده توسط pipo_inzaghi
چیز خفنی میشه
مشكلم رو بطور كامل توضيح ميدم خواهش ميكنم توجه كنيد و اگه راه حلي بلديد بهم نشون بديد: اپراتور سيم كارت من از نوع Tci هست موقعي كه تنظيمات كلي رو ريست ميكنم يا برنامه جادويي نصب رو اجرا ميكنم سوال ميكنه كه :آيا نام ها و شماره ها از سيم كارت به مخاطبين كپي شوند؟ و من در جواب بله رو انتخاب ميكنم و اون موقع شروع به كپي ميكند ولي قبل از اينكه عمل كپي كاملا تموم بشه پيغام ميده كه حافظه پر شده است همه موارد را نمي توان كپي كرد. و اين در حاليست كه حافظه خالي گوشي من در حال حاضر با انتقال فايلها به مموري چيزي بيشتر از 32 مگابايت هست.يه نكته خيلي مهم اينكه من سيم كارت از نوع اپراتور Mci رو روي گوشي ام گذاشتم و شروع به كپي شماره ها روي گوشي كرد و كاملا درست هم بود و بعدا هم همه اون شماره روي گوشي كاملا كپي شده بود .من حتي براي ااينكه مطمئن بشم حافظه سيم كارتم خالي نيست چند بار اونو رو گوشي ان 620 امتحان كردم و با مراجعه به شماره ها و وضعيت حافظه مطمئن شدم كه حدود 70 شماره روي حافظه سيم كارت هست ولي با وجود اون پيغامي كه در حين كپي شماره ها روي سيم كارت ميده فكر ميكنم مشكل از جاي ديگه باشه . با وجود اين چيزهايي كه گفتم ميشه گفت گوشي من سالمه چرا كه اگر خراب بود نبايد شماره هاي اون سيم كارت رو روي گوشي كپي ميكرد در حاليكه اين كار رو چند بار هم امتحان كردم و كاملا درست عمل ميكرد . حالا سوال من اينه: منظور از اين كه در حين كپي شماره ها از سيم كارت به گوشي پيغام ميده كه حافظه پر شده چيه؟ بازم تاكيد مي كنم كه حافظه خالي گوشي ام در حال حاضر بيش از 32 مگابايت هست . و اين جوريه كه وقتي به مخاطبين سيم كارت مراجعه ميكنم پيغام ميده كه هيچ اطلاعاتي در دست نيست و وقتي به وضعيت حافظه سيم كارت نگاه ميكنم صفر از 150 رو نشون ميده . لطفا كمك كنيد .ضمنا چون گوشي من فاقد گارانتي هست و من در شهرستاني هستم كه فاقد نمايندگي سوني اريكسون هست خواهش ميكنم يه لطفي كنيد اگه ممكنه از نمايندگي و اهل فن سوال كنيد و پاسخ رو اينجا بنويسيد از لطفتون خيلي ممنونم.
يکي از دوستان در مورد پکيچ کامل گوشي سوني اريکسون گفتن ولي فکر کنم :
hand set
manual
stereo head set
اين ها توي سايت اصليش هست
مي شه راهنمايي کنيد اين ها دقيقا توي قوطي اين گوشي هست يا خير
فکر کنم اين manual همون مبدل رم باشه
توي صفحات قبلي همين جا فكنم باشه ولي
1 - يه سي دي 2 - دفترچه اصلي3 - يه كابل اتصال به پی سی 4- یه شارژ 5-یه مبدل مموری که سفید رنگه (احتمالا ) 6 - با يه باتري
اينا بايد باشن فكر كنم يه بند كوتاه هم روش باشه
شما سوال بنده رو دقت نکردين
من گفتم به جزء اينها توي سايت اصلي خودش هند ست و استريو هد ست هم نوشته
يه بار ديگه سوال قبلي رو بخونيد که مطرح کردم
ميشه لينكشو بزاري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين لينک مشخصات و تصاوير کامل سوني اريکسون k750i:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصم دوستان..من ديكه حتما ميخرمش..فقط خواستم بدونم frimwareجديد و بي دردسر كه bug نداشته باشه كدومه؟راستي frimware روي همه كوشيهاي بازار از يه نوعه؟
من دوستام موبايل باز نيستن و بايد تنها برم واسه خريد.,واسه همينه وسواس ميكنم.. شنيدم كوشيهاي سيتادل بهتره,,درسته؟
شنيدم مموريهاش رو ممكنه مغازه دار عوض كنه..حقيقت داره؟اكه اره راهي هست واسه فهميدن اصل و تقلبي؟
لطفا كمك كنين..مرسي
دوست عزیز لطف میکنی بذاری من به اون خیلی نیاز داردنقل قول:
نوشته شده توسط sise
لطفا درباره نصب اون هم توضیح بدهید :)
بچه ها سلام .آيا چيزي به اسم Simreader ( دستكاهي كه اطلاعات سيم كارت رو مي خونه ) وجود داره يا نه ؟ اگه هست قيمتش تقريبا چنده؟
با سلام به admiral و همه دوستان. شما k750 را پیشنهاد می کنید یا 6630؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
می دونید چیه؟
k750-1 چینی است اما 6630 فنلاندی
2-نمیدونم که k750 در حالت زوم کیفیتش خیلی میاد پایین یا نه چون n70 اینجوریه در حالت عادی 2مگا و در حالت زوم 8/0 مگا پیکسل است
3-آیا فلاش k750قوی است؟
4-اگر خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد (با توجه به سوالات عجیب در قسمت سونی اریکسون)آیا مثل نوکیا تامین و ساپورت می شه؟
5-آیا پلم شده اش در بازار هست؟
6-آیا در جعبه اش سی دی و کابل USB هست یا نه چون ارتباطش با pc خیلی برام مهمه (به خاطر عکس و فیلم)
7-شنیدم که تا 2GB رم میخوره آیا درسته؟
در پایان از شما تشکر میکنم و می خوام که به خاطر پر حرفی منو ببخشید
سلام ..بالا خره خريدمش..راضيم خدا رو شكر..فقط كيفيت فيلمش خيلي بايينه..كاري نميشه كرد؟
نكته بعد اينكه كيفيت speaker واسه موزيك خوب نيست ولي وقتي هدفون ميزنم بهتر ميشه..اينم نميشه كاريش كرد؟
از علا الدين خريدم با كارانتي بارس سام 240 تومن(6 ماه تعويض داره)
راستي اكثرا مغازه دارا ميكفتن مموري 1 كيك رو سابورت نميكنه..درسته؟و ميكفتن 512 هم بندازي سرعتش كم ميشه..درسته؟
در هر حال مرسي
ممنون از اطلاعات خوبتون
با سلام خدمت همه دوستان
يه سوال داشتم در مورد k750 . وقتي كابل رابط يو اس پي رو ميزنيم بلافاصله شروع به شارژ كردن ميكنه . باتوجه به اينكه شارژ كردنهاي مكرر و نصفه نيمه باعث خرابي باطري ميشه , آيا مي تونيم طوري گوشي رو تنظيم كنيم كه شارژ با كابل رو كنترل كرد؟
ممنون ميشم اگه كسي جوابي داره بگه . ;)
دوست عزيز اون مطلب درباره باتري هاي قديمي درست بودنقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
يه سوال داشتم در مورد k750 . وقتي كابل رابط يو اس پي رو ميزنيم بلافاصله شروع به شارژ كردن ميكنه . باتوجه به اينكه شارژ كردنهاي مكرر و نصفه نيمه باعث خرابي باطري ميشه , آيا مي تونيم طوري گوشي رو تنظيم كنيم كه شارژ با كابل رو كنترل كرد؟
ممنون ميشم اگه كسي جوابي داره بگه .
باتريهاي جديد اين مشكل رو ندارن
مطمئن باشيد اگه اشكالي داشت، اين امكان رو در گوشي قرار نميدادن
سلام دوستان
من تازه مدتی هست که k750 خریدم و نمی دونم فکر کنم تازگی ها زیر پرت اینفراردش یک چراغ قرمز چشمک می زنه آیا این طبیعیه؟ یعنی همیشه چشمک می زنه یا فقط در حالت های خاصی؟
وقتي شارژت به 4 درصد ميرسه روشن ميشه و طبيعيه
با سلام
گوشي من كا 750 سوني اريكسون هست اگه ممكنه طريقه انتقال عكس از طريق مسيج را توضيخ دهيد
سلام ..من با دوستم كه اون نوكيا 6111(شايدم 6110) داره از يه جاي مشترك عكس انداختيم..حتما ميدوني دوربين كوشي رفيقم 1 مكا هست. باور كن كيفيت عكسا نهايتا يكي شد (يه نمه واسه اون بهترم بود)..اونم تا جايي كه تونست به من تيكه انداخت كه اين بود دوربيني كه انقدر ازش تعريف ميكردي..خلاصه كلي ضا يع شدم.. تازه كيفيتشو تنظيم كرده بودم روي fine
من نمونه عكسايي كه توي سايتاي مختلف از كا 750 ديده بودم خيلي خوب بود..
نميدونم من هنوز قلقش دستم نيومده يا هميشه همينه( فكر نكنم قلق خاصي داشته باشه.داره؟)
.كلي نا اميد شدم(جالبيه قضيه اينه كه من 1 ماهه توي اينترنت تحقيق كردم واسه خريد!!!!!)
صداشم كه با speaker بلند نيست خيلي..اما با هدفون خوبه
لطف ميكنين اكه كمك كنين
سلام.
دوستان، آيا نرم افزاري براي K750 سراغ نداريد كه فايلهاي pdf. رو باز كنه؟
لطفا باز كردن فايلهاي با فونت فارسي رو چك كنيد! :blush:
سلام
مي خواستم ببينم مي شه روي پوشه ها پسورد گذاشت يا نه,اگه نمي شه نرم افزاري هست كه اين كار را انجام بده.
متشكر
سلام
آقا ما هرچي گفتيم يا نداره يا نمي شه
مي خواستم ببينم جايي هست كه بشه تعدا SMSي روي گوشي را ديد ؟؟؟؟؟؟(Inbox-Send)
انشاا... اين يكي بشه
متشكر