این چایییییی خیلی میچسبه:n01:دلم خواست!
Printable View
این چایییییی خیلی میچسبه:n01:دلم خواست!
سلام ناناز:n02:نقل قول:
کیک بستنی رو یادت رفت؟
نکنه با هم چای بخوریم! این دفعه گلزار واقعی میاد:n08::n08: با مغز پسته و همش صدا می زنه شیرییییین:n08::n08::n08:
از این عکستون خیلی خوشم اومد.نقل قول:
عکس دوم هم نکته جالبش همون قسمت بولد شده هست. :n02:
آره . گذاشتمش بک گراند صفحه خودم :n01: اهنگ غروب پاییزه را با هدفون ولوم بالا گوش می دم وفقط به این عکس خیره میشم . خودم خیلی دوسش دارم چون واقعا غروب پاییزه منم دلم غم انگیزه :n02:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاریخ عکس و ادیت : امروز 25 مهر . ساعت 18:56
این دوتا خواهر ور برادرن. محمد حسین و مبینا . هردوشون عشقن (ایشالا سر فرصت از مبارزشون هم می ذارم)
این هم اجرای بی نظیر فن تیویوپ چاگی: (به علت اینکه عکس برداری ورزشی قلق می خواد و من بلد نیستم! عکس کمی لرزش داشت که با فتوشاپ سعی در اصلاح لرزشها داشتم. نمیدونم چقدر موفق بودم)
این هم پا باز اصولی روی میت :
تجربه من : سخت ترین نوع عکس برداری عکس برداری ورزشی هست . خداییش خیلی سخته
محتوای مخفی: پ . ن
از مدیر و ناظر گرامی درخواست دارم این عکسو پاک نکنن . چون خودم نگرفتمش! ولی شاید جالب باشه
بطور خیلی اتفاقی این عکس بدستم رسید. نمی دونید چه حسی داشتم وقتی عکس بدستم رسید. :n28:
عکس اولین روز مدرسه . سال 1372
تصمیم گرفتم برم مدرسه اگه عکسی بود بگیرم . مدیر و ناظر گرامی اجازه می دین اگه عکس جدید پیدا کردم اینجا بذارم؟
آشنایی با گربه های یزد !
تقدیم به مادرانی که در خانه سالمندان تنهای تنها هستند:n16:
محتوای مخفی: نبینی از دستت رفته :دی
فواره سد. پانوراما
این فواره دست کم 5 متر ارتفاع داره و می تونه یه آدم رو با فشار زیاد آب تیکه تیکه کنه:
این هم نمای نزدیک :
کمی پاییز مهمانم باش...
ميخواستي مثه اين دربياري ؟ :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه. منظورم تیکه تیکه شدن مانیتور بود:n01:نقل قول:
یکی مثل اون هم در میارم می ذارم توی سایت :n09:
سلامی پس از گذشت یک سال ...
فتوشاپ نداشتم. حوصله نصب هم نداشتم! با paint سایزشو عوض کردم. خلاصه بگم، عکس خیلی با کیفیت تر می تونست باشه.
سلام وای خدا باورم نمیشه.... دارم خواب میبینم... سارا برگشته.... سارا خانوم خیلی خوش اومدی:n28: :n14:
خیلی خیلی خیلی خوشحالم کردین . . .
زبانم قاصره . ایشالا لایق این همه لطف باشم :n14:
-------------------------------------------------------------------------------
عکس کاملا طبیعی. حیف که فتوشاپ حال ندارم نصب کنم!:n02: وگرنه با ادیت خیلی قشنگ می شد
:n02:
محتوای مخفی: سلامٌ علیکم
عتیقه های پدرم. اگه بفهمه رفتم سر وسایلش ... خودت حدس بزن:n02:
فنجان از زمان عروسیش. ابعاد فنجان خیلی کوچیکه. + قاشق برنجی عتیقه
نمک پاش برنجی. عتیقه
اینم قوری کوچولو که جدیدا خریدمش. از بس کوشولو و کوشگل بود:n02: داخلش هل دم می کنم برای چای:n12: عرضش حدود 5 سانتی متره :n12:
راستی تکنیک عکس های بالا به اینصورته:
آینه را افقی گذاشتم رو میز. پارچه مشکی را بصورت عمودی آویزون کردم کنار آینه. (یعنی پارچه مشکی و آینه عمود بر هم هستند). از زاویه کنار عکس گرفتم. در واقع پس زمینه مشکی توی عکسها، تصویر پارچه در آینه هستش.
خیلی زیباست . ممنون :n16:
رهای رها
ز چون و چرا
به داده ی حق
همیشه رضا...
شب و من عادتی دیرینه داریم
به افسونت غمی در سینه داریم
در این ظلمت، به عطر و بوی گل ها
قسم! به روشنی ها تکیه داریم
کز آن حس دورنگ عاشقی، ما
دلی پُر ، ز وصل و پینه داریم
دو شاخه گل اسیر قلب شب شد
من و شب، عادتی دیرینه داریم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شعرو عکس از خودم
عزیزم تاپیک فوق العاده بود و خیلی از کار های زیبات لذت بردم حس بعضی از عکسا عالی بود:n12:
افرین به هنرمندیت که از هر انگشتت یه هنر میریزه:n40::n12::n12:
مرسی عزیزم:n12::n40:نقل قول:
الهی قربون تو آدم چیز فهم:n02: گلم از هر انگشتم فقط یه هنر می ریزه؟ چی میشد می گفتی هزار تا؟:n08:
تقدیم به نگار بانو چون از سبک سنتیش استفاده کردم:
تقدیم به vtn54 چون از سبک سیاه و سفیدش استفاده کردم:
الهی عزیزززم بسیار زیبا .. خودت گلی سارا جانمان :n12:
...
استقبال نکردین منم برش داشتم
بی ذوقا :(
بازم سلام بعد از مدتها :n18:
اگرچه می دونم کسی نیست جواب سلام بده :n30: سایت جو قدیم رو نداره همه متفرق شدن
عکاس خودمم . این دستای خودم نیست. شب بسیار سرد در حرم به اتفاق هم اتاقی نازنینم. دستامون اینقدر یخ بسته بود که نمی تونستیم گوشی رو نگه داریم. امیدوارم عکس خوبی تونسته باشم بگیرم