اقا چجوری آسفالت و ریختی؟ میگن برنامه نمیشه ریخت روش
Printable View
اقا چجوری آسفالت و ریختی؟ میگن برنامه نمیشه ریخت روش
مردم حرفای اشتباه و الکی از سر ناآگاهی و تعصب زیاد میزنن. از لحاظ بازی و برنامه خصوصا الان که تعداد اپ هانقل قول:
و بازی های معروف و با کیفیت به حد بسیار مطلـوبی رسیـده، هیـچ مشکل و کمبـودی رو احساس نخواهید کرد.
دیگه اینجوریم نیست باو : ))نقل قول:
برنامه داره ، از استور خودشم میشه دانلود کرد با آی پی ایران
ولی خب من استورش رو زیر و رو کردم ، فقط برنامه های ضروری رو داره به نظرم .
یعنی کلا اینقدر برنامه داره که بشه بهش گفت اسمارت فون!
لومیا 520 نسبت به قیمت 400 هزار تومنیش حرف نداره. الان چند ماهه برای همسرم خریدمش اینقدر خوب و بی مشکل بوده که خودم هم هوس کردم گوشی بعدی یدونه لومیا بخرم. کلی هم برنامه فارسی و غیر فارسی مختلف روش ریختم. مهمتر از همه زبان فارسی رو برخلاف ویندوز هشت pc کاملا پشتیبانی میکنه. یعنی نه فقط برای sms ، بلکه تمام منو ها و نوشته ها ، تاریخ و موارد دیگه سیستم عامل هم بدون نیاز به نصب برنامه اضافی فارسی میشه. به این میگن ادای احترام به فارسی زبان های دنیا.
ایرادش: اگه تماس از دست رفته یا sms جدید داشته باشی و متوجه نشده باشی ، چراغ آلارم چشمک زن یا صدای بوقی چیزی نداره که بدون روشن کردن صفحه تصویر گوشی متوجه اون بشی. لذا باید هر از چنگاهی گوشی رو چک کنی تا متوجه بشی که میس کالی چیزی نبوده که نفهمیده باشی! ظاهرا هم بر اساس تحقیق من این نقیصه مربوط به سیستم عامل ویندوز فون میشه و لذا هیچ برنامه یا اپلیکیشنی هم برای دانلود پیدا نمی کنید که این مشکل رو حل کنه !! امیدوارم در آپدیت های آینده فکری براش بکنند.
فایل منیجر هم تو استور داره که پولیه اما من یه فایل منیجر نسبتا خوب که فکر کنم توسط نوکیا ارائه شده بود رو دانلود و نصب کردم که اون موقع برای مدتی رایگان شده بود. البته خدائیش قیمتی هم ندارند و حدود یکی دو دلاره که اونم خیلی مشکلی نیست و اگه براتون تهیه یه برنامه پولی از استور واجب بود میشه با تهیه کارتهای خرید گیفت کارت (یه چیزی مثل شارژ ایرانسل فقط برای استفاده از ماکروسافت استور که دارای پین کد هستش) که در همین تهران هم فروخته میشه این کارو انجام داد. الان تو تهران کارتهای 10 دلاری و 20 و ... رو با حدود 20 درصد که روش میکشن تهیه کرد. یادتون باشه هروقت خواستین برنامه ای رو بخرین قبل از پول دادن مدتی اونو در حالت Trial امتحان کنید اگه خوشتون اومد بعدا بخرین. مدت زمان trial بسته به نرم افزار متفاته و معمولا کمتر از یک ماهه.
ممنونم بابت راهنمایینقل قول:
رفتم لومیا 925 گرفتم مشکی
خیلی راضییم ازش
قابل شمارو نداره :n11:
مبارکه. فقط یکم بدنه ش تو دست امکان سر خوردن داره . لذا خرید کاور هم فراموش نشه. راستی نظر و تجربه خودت رو هم در خصوص گوشی از جمله دوربین عکاسیش در روز و شب و موارد دیگه برامون بزاری ممنون میشیم.نقل قول:
مرسینقل قول:
درسته بدنش لیزه. (بقول مهران مدیری تو ویلای من: لیـــــــزه :n02:)
کاور گرفتم، 20 تومن همراه با ضدخش داخلش
البته بخاطر اینکه ضدخش از کنارای گوشی بیرون میزنه، درش آوردم!
راستش مشکل عمده ای که دارم کمبود حافظه و نبود مموری کارت هستش :(
در مورد دوربین چه در شب چه در روز عالـــــی عمل میکنه
البته باطریشم زودی تموم میکنه!
کیفیت صفحه نمایش عالیه
قدرت صفحه نمایش در مقابل چاغو و کلید و فشار عالـــــیه
صدای اسپیکر خوبه
قسمت های فلزی یه حس خاصی میده تو دست :n05:
آخ خسته شدم از بس تایپ کردم :دی
دوستان من میخوام واسه یه نفر گوشی لومیا بگیرم. فکر کنم 520 خوب باشه.
فقط من برای اینکه بعدن به مشکل نخورم میخوام یکم راهنمایی کنید.
اینکه واقعا برنامه های اصلی واسه گوشی وجود نداره
مثلا همون فایل منیجر
برای برای استفاده از وی پی ان
برنامه های کاربردی مثل تقویم مثل بروزر غیر از اینترنت اکپلورر و برنامه های دیگه !
راستش منو قانع کرده بودن به استفاده از ویندوز فون. اما میخوام از دوستانی که دارن یه راهنمایی بگیرم که بلکل نقاط ضعف و قوت ویندوز فون نسبت به اندورید چی هست
و اینکه نسخه ی جدید اون قراره بیاد؟؟
سلامنقل قول:
گوشی خوبی هستش
برنامه موجوده ولی کمه البته کاربردی، نه مثل اندروید همه چی داره و بدرد نخور
فایل منیجر تو 8.1 قراره اضافه بشه ولی دسترسی به مموری فقط، نه سیستم
تقویم داره عالی، مرورگر اینترنت اکسپلورر عالی هستش براش
وی پی انــــ هم داره تو 8.1
بنظر من اگه زیاد اهل برنامه فرستادن و بازی دریافت کردن از طریق بلوتوث نیستند، وینفون بهترینه
نه لگ داره نه هنگ و بسیار روان و سازگار با بهترین برنامه ها
8.1 نسخه پیش نمایش دوشنبه 25 فروردین میاد و نسخه نهایی شاید اوایل تابستان و یا زودتر
ممنون ! خیلی هم عالی!
طریقه آپدیت کردن ویندوز فون آیا مشکل داره و به سختی اندورید هست یا خیر؟؟
چون ویندوز فون فک کنم اوپن سورس نیست فکر کنم نباید نصبش به سختی اندورید باشه!
رم 512 در مدل اندرویدی کمی باعث لگ زدن و کند شدن میشه. رم مورد نیاز برای سیستم عالم ویندوز فون حداقل چقدره و آیا رم 512 برای گوشی کافی هست؟
نه اصلا مشکلی نداره و مشکلم نیستنقل قول:
خرید گوشی، نگاه کردن به مشخصات سیستم عامل، اگر قدیمی بود آپدیت میکنیم، به همین راحتی
اصلا! وینفون کاملا با سخت افزارهای پایین و حتی رم پایین بسیار راحت و روان هستش
سلام دوستان
من میخوام گوشی وینفونی بگیرم .
اینا رو مد نظر دارم 525 و 620 رو .
525 جدید و رم 1 گیگ بدون فلش و دوربین جلو
620 قدیمی یه کم ! شاید به نظر من !!! ( اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن ) دوربین جلو و فلش داره و رم 512 مگ
به نظرتون کدومو بگیرم
اینم بگم که دادشم یه سال پیش 620 خریده الان هم داره مشکیش رو .
من چیکار کنم ؟ 525 بگیرم یا 620 بگیرو یه رنگ دیگش رو ؟
تو تبریز 620 - 500 تومانه
و 525 هم آل دیجیتال 500 تومنه
حداکثر هزینه ای که میخوام بکنم 550 تومانه
دوست عزیز به نظر من 525 با داشتن رم یک گیگ انتخاب معقول و آینده نگرتری نسبت به 620 است.نقل قول:
درود.
آیا ویندوز فون هنوز هم آلارم و یا چراغی و یا نوتیفیکشنی برای sms و غیره ندارد؟
توی آپدیت دوم GDR2 ویندوزفون 8.1 یا پیش نمایش فنی اول ویندوز 10 از چراغ کلید لوگوی ویندوز به عنوان چراغ نوتیفیکیشن استفاده میشه .نقل قول:
ممنون.
یعنی حتی لومیا 520 رو هم آپدیت کنی وقتی اس ام اس میاد لوگوی ویندوزش روشن میشود؟
خیر فقط گوشی هایی که کلید های اونها چراغ داشته باشهنقل قول:
530 چراغ داره؟ اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید کدوم مدل ها چراغ دارند؟
سری 5XX و 6XX فکر نمیکنم چراغ داشته باشند یا کلید هاشون نرم افزاری هست . سری 7XX رو اطلاع ندارم ولی سری های 8XX - 9XX - 10XX و 15XX چراغ دارن .نقل قول:
گوشی های ویندوزی و یا سری لومیا را از کجا می توان خرید؟
گوشی های ویندوزی و یا سری لومیا را از کجا می توان خرید؟
اگه تهران هستید از بازار موبایل ایران و علاءالدین میتونید تهیه کنیدنقل قول:
از دیجی کالا هم میتونید تهیه کنید . منتها نظرم اینه که صبر کنید تا گوشی های ویندوز 10 معرفی بشوند . چون سیستم عامل ویندوز 10 ارتقای بزرگی بوده
بازار موبایل ایران کجاست عزیز؟
200 متر پایین تر از علاءالدیننقل قول:
در این بازارها بسیار کمیاب است و اگر هم داشته باشند قیمت های فضایی می گویند.
اینگونه که فهمیدم قیمت سایت های فروش آنلاین بسیار کمتر است و رقابت بهتری دارند.
درود.نقل قول:
چه زمانی عرضه می شوند؟
احتمالا پایان تابستان .
البته میتونید یک گوشی قوی بگیرید که به ویندوز 10 اپدیت بشه . مثل Lumia 930
یه سوال:
کسی که انگلیسی بلد نیست و فقط با گوشی فارسی کار کرده، آیا میتونه با ویندوزفون کار کنه؟
تو ویندوز فون هم میتونید از زبان فارسی لذت ببرید :n10:نقل قول:
بدون نیاز به فلش کردن و نصب نرم افزار و ... !!! فقط کافیه از مسیرsettings > languageزبان فارسی رو انتخاب و گوشی رو یکبار restart کنید .
شرمنده یه سوال دیگه:
گوشی های نوکیا هم آیا مثل سامسونگ میشه براشون قفل و رمز گذاشت تا غیر از خود صاحب گوشی کسی نتونه بازش کنه؟ مثلن مثل سامسونگ که یه طرحی میشکی تا گوشی باز بشه یا به شکل های دیگر؟
دشمنت شرمندهنقل قول:
گوشی های نوکیا!؟ گوشی های ویندوزفون رو میتونید رمز بزارید و تا زمانی که رمز وارد نشه نمیشه از گوشی استفاده کرد در صورتی که گوشی های اندرویدی رو میشه باز کرد !!
ضمنا گوشی های ویندوزفون قابلیت این رو دارند که حتی در صورت هارد ریست یا فلش زدن هم تا زمانی که رمزشون وارد نشه نتونید استفاده کنید .
از لحاظ امنیت خیالتون راحت ، ویندوزفون از ios هم امن تره !!
جایی هست که بشه این گوشی ها رو از نزدیک دید و تو دست گرفت و باهاشون کار کرد؟ مثل این فروشگاه ها که یه نمونه میزارن جلوی دست مشتری ها که تست کنن.
آدم از رو عکس و سایت و پشت ویترون اندازه و خوش دستی یک گوشی رو نمی تونه بفهمد.
اگر تهران تشریف دارید یکی ، دو تا مغازه تو بازار موبایل ایران هست که یه سری از گوشیهای ویندوز فونی رو برای تست در اختیار مشتری گذاشتهنقل قول:
تهران هستم، میشه بگید این دو تا مغازه کجاست؟
بازار موبایل ایران که تو خیابون حافظ یه مقدار پایین تر از پاساز علاالدین هستشنقل قول:
از در پاساژ وارد که میشید راهروی سمت راست ، دومین مغازه از سمت راست چند تا گوشی لومیا رو برای تست گذاشته ( اگر اشتباه نکنم اسمش اتصالات باید باشه )
چند تا مغازه جلوتر هم یه زمانی لومیا 930 برای تست گذاشته بود ( البته آخرین باری که رفتم اونجا برداشته بودنش )
از ورودی پاساژ اولین مغازه سمت چپ یجورایی فروشگاه نوکیا محسوب میشه . البته گوشی برای تست در معرض عموم نذاشتن ولی سوال کنید شاید برای تست در اختیارتون گذاشتن
این رو هم بگم که کلا تنوع اونچنانی نداره گوشیها و حتی خیلی از اوقات به علت زدن پسورهای اشتباه گوشی قفل شده و نمیشه باهاش کار کرد ولی ممکنه چیزی که میخواین رو پیدا کنید
آیا گوشی های نوکیا کلن گارانتی و خدمات پس از فروش ندارند؟
نقل قول:از اونجایی که شرکت مایکروسافت بخش موبایل نوکیا رو خریده الان پشتیبانی گوشی های نوکیا با مایکروسافت هست .نقل قول:
شما با شماره 23013-021 تماس بگیرید ، هم در مورد فروشگاه های مایکروسافت تو ایران و هم در مورد خدماتشون برای گوشی های نوکیا پاسخگو خواهند بود .
در گوشی لومیا 630 غیر از فشردن دکمه ی پاور کنار گوشی آیا راه دیگری برای روشن شدن صفحه نمایش وجود دارد؟
سپاس.
تو گوشی های ویندوزفون لومیا می تونید با دوبار ضربه زدن به صفحه نمایش اونو روشن کنید ، ویندوزفون های غیر لومیا رو خبر ندارم .نقل قول: