من بخاطر اينكه اين گوشي از شكل و شمايل نيوفته هيچ گونه محافظي واسش ننداختم ولي امروز وقتي از جيبم در اوردم ديدم پرز رفته زيره lcd چه جوري تميزش كنم ؟
اخه جاي پيچ نداره
Printable View
من بخاطر اينكه اين گوشي از شكل و شمايل نيوفته هيچ گونه محافظي واسش ننداختم ولي امروز وقتي از جيبم در اوردم ديدم پرز رفته زيره lcd چه جوري تميزش كنم ؟
اخه جاي پيچ نداره
به نظره من اينكارو خودت انجام نده چون در آوردن Lcd اين گوشي يكي از سخت ترين كارهاست
منم دقيقا" همين كارو كردم يعني محافظ ننداختم آخ حيفه تصويره به اون شفافي با محافظ نصف بشه
ولي من ميگم (( فقط آموزش ))
وقتي پشت جاي باتري رو باز ميكني 4 تا پيچ ميبيني دو تاش با چهارسو باز ميشه دوتاش با 6 سو !!
((پيچ گوشتي 6 سو رو بايد از جمهوري بگيري ))
وقتي دو تا پيچ 6 سو رو باز كني ميبيني روي گوشي صفحه كليد يه ذره بالا پايين ميره حالا آروم بايد باهاش بازي كني تا صفحه روي دستگاه در بياد ( خيلي آروم )
چون زود ميشكنه
چون ديگه پيچ نداره بصورت پرس چفت شده بعد از تميز كردن موقع بستن اگه درست درزها رو هم بندازي يه صداي تق مياد با اين معني كه جا افتاده
اين مطلب فقط جنبه آموزشي داره اگه كسي تا حالا اين كارو انجام نداده اصلا" سرش نره چون 350 تومنتون ميپره
راحت بندازش تو لباسشويي با يه خورده پرزگير خوب!!!!!!!!!!
با سلام خدمت دوستان محترم
بعضي مواقع هنگام عكسبرداري گوشي عكس گرفته شده رو save نميكنه و از حالت دوربين خارج ميشه و بر ميگرده روي منو! ميخواستم بدونم هيه كسي مشكل منو داشته؟
ايا گوشي ايراد پيدا كرده؟ اگه ايراد پيدا كرده باشه با اپديت درست ميشه؟
اقا دمتو گرم لطفا سريع راهنمايي كنيد خيلي دمغ شدم!
ممنون :sad:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط farshid k
مشکله همچین حادی نیست سونی اریکسونه دیگه این کارا ازش بعید نیست
يه بار firmeware كني درست ميشه
ارتقا سخت افزار
اگه تهراني ببر علائدين
مرسينقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
دانلود ميكنم بعد نصب ميكنم
ببينم چي ميشه
ممنون از راهنماييتون.ميخواستم بدونم تمام اين مدل اين مشكلو دارن؟نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
ايا خودم ميتونم اينكارو انجام بدم؟
راستي بويز ون جون جواب ندادنقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
:sad: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فكر نكنم از بدشنانسي شما بوده من تا حالا نديدم اين مشكل رو كسي با اين گوشي داشته باشه والا در مورده اين كه خودت ميتوني اين كارو انجام بدي يا نه والا كاره ساده اي نيست ولي اگه بلد باشي ميتوني انجام بدينقل قول:
نوشته شده توسط farshid k
سعي ميكنم يه مقاله در اين مورد بزارم
نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
منظورت اينه كه نصب شد ولي صفحه مشكي نشد درسته ؟
سلام
ميخواستم بدونم اينجا كسي توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضو شده؟؟
تو memberarea
ميتونيد تم عكس و ........ رو دانلود كنيد
اما من تا حالا اين كارو نكردم
ميدونيد چه جوري ميشه دانلود كرد ؟؟؟
سايت كه اين پيغامو ميده :
How to download
You have to use your mobile phone to download items from Fun & downloads.
First sign up to Sony Ericsson, then make sure that your phone has the correct WAP settings.
These can be downloaded to your phone from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , or from your operator.
Now use your phone to access [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , and download the content you want. Enjoy!
اينجا كسي هست كه امتحان كرده باشه؟!!
آرهنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
نصب ميشه منوها هم سياه ميشن
ولي منوي اصلي ايكونهاش همون شكلي(اوليه) هستن :sad:
اين برنامه هايي رو كه دادي بايد تو كجا paste كنم ؟؟؟؟
ممنون
تا چند روز ديگه 810 بايد پياده بشم
نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
منم عضو شدم ولي همين مشكلو دارم :sad: :sad: :sad:
مگه تم هاي سوني اريكسون جاي ديگه نيست ميخواين اينجا عضو شين ؟
w810 theme :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل اينه كه نميدونم wap setting يعني چي؟نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
شما wap setting لازم نداري زير هر تم گزينه دانلود هست كليك كني دانلود ميشه
چرا صداي و810 من از و800 دوستم كمتره؟ (البته اسپيكرش)
درسته دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
صداي w810 تو اسپيكر از w800 كمتره ولي شما دو تا آهنگه با كيفيت 192 كيلو رو تو جفتش بريز بعدش يكي يكي مقايسه كن
w800 صداش با كلي خش خش و نويز بيشتره يعني اگه اهنگت يه ذره بيس داشته باشه عمرا" هيچي نفهمي
ولي رو w810 اگه امتحان كني ميبيني چون بلندگوش HiFi است كيفيت عاليه اصلا" هم صدا خراب نميشه
پس w810 كيفيتش 100 برابره w800 است
واسه منم چون كيفيت مهم بود w810 رو انتخاب كردم
درسته
دبليو 810 تو كيفيت تكه
حتي ن91 رو هم ميخوره
3250 رو هم كه انقدر ميگن فقط صداش بلنده همين(كيفيت در حد 6630 با يه ايرفون دبليو 800) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه از كا750 كه نبايد كمتر باشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينم يه سايت خيلي با حال براي دانلود تم و........نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای داونلود کردن از سایت رسمی سونی اریکسن باید توی گوشی اینترنت داشته باشین و از طریق گوشی وارد سایت بشین تا بتونین داونلود کنیننقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
بهتره که از سایت های دیگه که بچه ها معرفی کردن استفاده کنین
نقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
مرسي
راستي توي و 810 نميشه pic sms ريخت؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
ازز شما هم ممنون بخاطر راهنماييهاتون :happy:
سلام
من بلاخره گوشي رو گرفتم ( و810 )
اينو گفتم كه شما ديگه راحت شدين از بس من تاپيك زدم كدوم بهتره
كه شما هم منو شرمنده كردينو هميشه كمكم كردين
فقط يه سوال داشتم : تو جعبه ي گوشي يه كابلي هست كه فكر كنم به ضبط وصل ميشه .( قرمز و سفيد) ميخاستم كاربردشو بدونم ؟!
يا مثلا ميشه با يه تبديلي به ضبط ماشين وصل كرد ؟؟؟
خيلي خيلي ممنون
فكر كنم يه بار ديگه هم گفتم ولي باز ميگم
اين كابل يه مبدل خروجي گوشي شما رو به يك استاندارد ضبط تبديل ميكنه اگه روش رو ببيني عكس موزيك انداخته يعني هر ضبطي كه فيش ورودي داشته باشه اين كابل بهش ميخوره و صدا رو از طريق Aux پخش ميكنه
راستي قيمت چند ؟
دوستان سلام ..من براي اولين بار ميخوام سوني اريكسون بخرم..اكه به سوالام جواب بدين ممنون ميشم
كيفيت موزيك واسم خيلي مهمه ..حالابين w810i ,,k750i نميدونم كدومو بخرم.فرقشون توي كدوم موارده؟دوربينشون يكيه؟كيفيت موزيك كدوم بهتره؟اكه فرق نداره من به جاي w810i يه k750i بخرم با يه mp3player كريتيو 1كيكا بايت ..اينطوري 500 مكا بايت بيشتر دارم..به نظر شما اين كار خوبه؟؟جون من شما بهتر از من ميدونين جواب بدين تا بتونم تصميم خوبي بكيرم ..مرسي
دبليو 810 بهتره
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
332 تومن
گارانتي پارساتل
با منوي فارسي ( كه اصلا مهم نيست )
مباركه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوري ميشه pic sms روي گوشي بريزيم
اصلا و810اين قابلييتو داره ؟
همون عكساي سياه و سفيد
يه برنامه براي تبديل عكس معمولي به pic sms و انتقال اون به گوشی وجود داره که اسمشو نمیدونم.
و 810 این قابلیتو داره.
نقل قول:
نوشته شده توسط pipo_inzaghi
دوستان جواب ندادين!!!!!!!من منتظرم...كمك كنين تا بهتر تصميم واسه خريد بكيرم
نقل قول:
اگه موزيك برات مهمه سري دبليو بيشتر به دردت ميخوره .اونوقت يه واكمن واقعي داري
يه سر به اينجا بزن راحت تصميم بگير: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوسته عزيز
سري w اصلا" واسه گوش دادنه mp3 ساخته شد كه w810i يكي از همين گوشي هاست كه با تكنولوزي والكمن اونو به يكي از قويترين mp3 player ها تبديل كرده ولي سري k اصلا" به درده mp3 نميخوره
نقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
منظورم عكسهايي هست كه سياه و سفيد هستند مثل اون پيكچر مسيج هاي گوشي هاي نوكيا
حالا كسي اسم اون برنامه رو نميدونه؟!!
يه سوال ديگه ! اسپيكر گوشيم انگار مثل اولش نيست بعضي وقتا صداش خيلي پائينه نميدونم چرا اينجوري شده حتي شارژ باطريش هم در حودود 80%كه بود صداش خيلي پايين بود
چي كار كنم؟ يعني چي شده؟
:sad:
گوشيه منم دقيقا مثل شادي خانوم شده
[QUOTE=R@R#M@N]مباركه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
ممنون :rolleye: :rolleye: :) :)
و اما 100مين پستم :
من به اين نتيجه رسيدم كه باتري و810 خيلي بيشتر از ك750 دووم مياره
درسته ؟؟؟ مخصوصا شما آقا بهراد كه قبلا تجربه ك750 رو هم داشتي !
مرسي