آقا ما رفتیم y580 بگیریم یارو الابلا بیا y500 بگیر این بهتره هیچی دیگه ما ام یکم مقایسه کردیم دیدیم راست میگه منم گرفتم اگه دوست داشته باشین در بارش توضیح بدم؟:n13:
Printable View
آقا ما رفتیم y580 بگیریم یارو الابلا بیا y500 بگیر این بهتره هیچی دیگه ما ام یکم مقایسه کردیم دیدیم راست میگه منم گرفتم اگه دوست داشته باشین در بارش توضیح بدم؟:n13:
خب توضیح بده:n02:نقل قول:
y500 با i5 هست؟
شما چند خریدی؟
y580 مگه هنوز تو بازار هست؟
Intel core i7 -3630QM 2.4G
8 RAM: GB
HDD: 1TB
15.6 FHD LED
NVIDIA GeForce GT 750M
Win 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i7 هستشنقل قول:
من از ایران نگرفتم:n01:
چند دلار خریدی؟
به دلار نگرفتم حدود 1000 تا شد فکر کنمنقل قول:
توسایت ها هم قیمتش 1000دلاره
با قیمت دلار امروز باید 3070000تومن باشه تو ایران
که 100تومن هم بابت گرارانتی میخوره روش میشه 3170000
دوستان به نظرم بیش از این قیمت گرونه
ظاهرآ دوستان وارد کننده ی این لپ تاپ خیلی دندون گرد تشریف دارن بنده چندین ماهه که قیمت y500 دارم تعقیب میکنم با اینکه دلار الان به سه تومن رسیده اما قیمت این لپ تاپ اصلآ تکون نمیخوره و روی 3700000 ثابت موندهنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوستان توجه داشته باشن که لپ تاپ جدید y510p و y410p وارد بازار جهانی شده لذا در خرید y500 عجله نکنید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام دوستان
اگر کسی خواست این لپ تاپو بخره حتما به من یه ایمیل بزنه.پیشنهاد خیلی خوبی برای خرید این لپ تاپ دارم
دوستان کسی میدنه علاوه بر هارد خودش میشه یه هارد ssd اضافه کرد بهش؟؟؟
بله قابلیت اظافه کردن ssd هست.نقل قول:
منظورم اینه که هر دو باشه هم هارد یک ترابایت خودش هم هارد ssd ...نقل قول:
شما این کارو انجام دادین؟؟
عزیز من خودم ندارم این لپ تاپو،ام دوستم داره یه درگاه جداگانه ssd هست که می تونید از این قابلیت استفاده کنید.درضمن اونقدر هزینه ی یک ssd بالا هست که فکر نمی کنم با وجود یک حافظه ی 1ترا نیازی به اون باشه.البته افرادی هستند که نیاز به ssd داشته باشند و براشون مهم باشه که لپ تاپ از این قابلیت پشتیبانی کنه.در ضمن y500 با کانفیک SLI اگه اشتباه نکنم،هست که میشه درایو نوری رو در بیارید و به جاش یه هارد دیگه ، یه باتری 3 سلولی و یه کارت گرافیک GT650m دیگه بذارید(همزمان یکیشون)توی بازار که من پرسیدم البته نبود.نقل قول:
سلام من خریدارم اگه خواستی به من پی ام بده مرسینقل قول:
کارت گرافیک Y500 سری جدیدش 750 هست؟ اگه هست ایا تو ایران موجوده؟ ممنونم از پاسختون چون دنبال کارت گرافیک 660 یا 750 هستم که 750 تو نوت بوک چک بهتر عمل کرده این 750 ایا ddr5 هست یا ddr3?
بله سری جدید 750 هستش پست 44 بخوننقل قول:
نمیدونم زنگ بزن از نمایندگی بپرس
بله ddr 5 هستش
ایشون گفتن که از ایران نگرفتم....متاسفانه....بازهم ممنونم از اطلاعاتتون چون سری n56 ایسوس 750 زده با گرافیک ddr3 که من ddr5 میخوام
امروز هم با شرکت تماس گرفتم گفت کی گفته که Y500 کارت گرافیکش 750 هست؟؟؟؟!!!خیلی هم تعجب کرد....فقط گفت که صبر کن تا Y510 بیاد که اون حتما 750 رو داره...
دوستان لطفا کمی اطلاعاتتونو اپدیت کنید تا بقیه گمراه نشن Y510 از هر نظر چه از سی پی یو و چه از گرافیک سرتره....وپیشنهادم برای اونایی که Y500 رو قرار بخرن اینه که منتظر بمونید من حتی از خرید Y580 هم منصرف شدم کاملا....به قول اون ضرب المثل که میگه آخر هر صبری ظفریه!:n26:
میشه مشخصات y510 رو بفرمایید؟!
+برتری هایی که نسبت به y500 داره؟
حتما دوست مننقل قول:
مزیت های Y510 در دو چیز خلاصه میشه: 1-CPU قدرتمندتر که از آی وی بریج 3630 در بدترین حالت حدودا15 درصد قدرتمندتر هست 2-کارت گرافیک قویتر و از سری اتمیک اورکلاکینگ که خودبخود تا جاییکه مادربرد اجازه میده میتونه در بازیها اورکلاک بشه که این امکان باعث شده تا در نوت بوک چک از جی فورس 660 بالاتر باشه (همونطورکه مستحضرید Y580 کارت گرافیک 660 داره که خیلی بهتر از 650 هست حالا تصور کنید که 750 SLI دیگه چه هیولاییه!!)
اما از نظر دیزاین فرق چندانی نداره به جز اینکه کمی باریک تر هست وقیمتشم تقریبا با Y500 یکی هستش
البه y500 هم کانفیگ 750 داره، اگه گیر اوردین خیلی با y510 فرقی نداره جز cpuنقل قول:
اما y500 با 650 الان خیلی ارزش خرید نداره
خیر من گشتم نبود چرا اطلاع غلط میدی دوست من y500 کارت گرافیک 750 رو نداره....اگه شما جایی رو دیدید لطفا حرفتون مستند باشه و ادرسش رو بگید وگرنه شایع دیگران رو جدی نگیریدنقل قول:
یکی از دوستان y500 رو با کانفینگ 750 خریده پست 44 ولی از ایران نخریده. شما سایت lenovo رو چک کننقل قول:
سایت لنوو به شما توصیه میشه!نقل قول:
من نگفتم حتما در بازار ایران هست که عزیز جان
داداش من پس اگه اینطوره برو سایت نوت بوک رو نیگا کن ببین چه مدلایی تو اونجاست که تو اینجا نیس!!آخه چه فایده ای برای من و شما داره که فلان جا این لپتاپو داره ولی اینجا نداره وببین با 4میلیون چه هیولایی رو میشه بری اونور بخری مهم اینه که اینجا چی هستش که بتونی بخری و استفاده کنی اصلا گور پدر Y500 برو ببین با همون قیمت سامسونگ چه لپتاپ ماهی زده...اینا که دلیل نمیشه....چرا تخیل میزنی پسر فکر نون باش که خربزه آبهههههههنقل قول:
دوستان سلام
اگه هم درایو نوری رو داشته باشی هم کارت گرافیک دوم رو آیا میشه اونا رو به راحتی جابجا کرد تا بنا به نیاز بشه استفاده کرد.
بله میشهنقل قول:
خیلی راحت نیست اما میشه نیاز داره باتری در بیاد و چند تا پیچ
سلام
کسی میدونه Full HDش تو ایران پیدا میشه یا نه؟
HD به سختی پیدا بشه دیگه چه برسه به Fullنقل قول:
اصلا Y500 فول اچ دی تو ایران وجود خارجی نداره.اماN56 vz ایسوس رو راحت(نه به اون راحتی که فک می کنید)میشه پیدا کرد.نقل قول:
رنج قیمتی شون هم یکی هست.
دوستان آخرین قیمتی که ازش دارید چقدره؟
نمایندگی سازگار تو بندرعباس زنگ زدم اصلا خبر نداره.
مدل SLI پیدا نمیشه؟
SLI دیگه پیدا نمیشه.
من قیمتی که داشتم حدود 3.600.000 سازگار بود.توی اصفهان
y500 دیگه کلا تو بازار کم هست.سراغ مدل های جدید تر برو
جدیدتر مثلا چه مدلی؟!نقل قول:
Z500 که از داغ کردنش می ترسم.برای Y510p هم ماه ها باید صبر کرد.برند دیگه هم فعلا چیز درست و درمونی نیست!
ای آقا! n56vz کجاش تو همون رنج قیمتیه؟! بالای 4تومنه. y500 حدود 3.600 3.700 هست.
اونایی که هنوز نخریدن صبر کنن این مدل بیاد که خیلی بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از خودم نمی گم،سایت ها این قیمت زدن.نقل قول:
میشه لینک بدین؟نقل قول:
تو انجمن لینک فروشنده نمی شه داد برات پیغام خصوصی می فرستم.نقل قول: