دوست عزیزنقل قول:
با تلویزیونتان و با کابل لن به اینترنت وصل شوید و از قسمت منو---> پشتیبانی آبدیت نرم افزار تلویزیونتان را آبدیت کنید تا مشگلvoice تان حل شود.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
با تلویزیونتان و با کابل لن به اینترنت وصل شوید و از قسمت منو---> پشتیبانی آبدیت نرم افزار تلویزیونتان را آبدیت کنید تا مشگلvoice تان حل شود.
ممنون از راهنمایتون آبدیت کردم مشکل حل شد
سلام من تلویزیون مدل سامسونگ
UA46F5300
دارم و در منو مخفی هم نمیتونم لوکیشن رو دست بزنم و غیر فعاله .
در قسمت سرچ هم فقط انالوگ فعاله .
چطور میتونم فعال کنم؟
:n16:
دوست عزیزنقل قول:
اگر تخصصی در این کار ندارید از شخصی که وارد به این امور است استفاده کنید چون وارد منوی مخفی شدن و دست زدن به آیتمهایی که نمی شناسید باعث خسارت شدید به تلویزیونتان خواهد شد ولی اگر واردید برای فعال سازی از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
سلام تلوزیون من مدل ua46f6400dk است تو منوی مخفی گزینه ی type رو عوض کردم:n02: می خواستم ببینم باید روی کدوم گزینه باشه
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید از جدول قسمت آخر آن عدد type شما قید شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این مدل سامسونگ
40C6260
چیکار کنم ؟ طبق پست اول که میرم اصن بعضی چیزا رو نداره :دی
دوست عزیزنقل قول:
دلیلش این است که بعضی از آیتمها پنهان است و باید با کنترول دست ساز آنها را فعال کنید در همان پست هم توضیح داده شده.
سلام من تلوزیون ساسونگ سری 6 40 اینچ دارم این کنترل رو درست کردم اما منوهاش فعال نشد راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیزنقل قول:
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
لازم بذکر است اگر قدرت صدا کم باشد ممکن است که کنترول عمل نکند صدای کافی برای این منظور 20db دسی بل است.
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
عزييز منم گزینه tuner روی auto ذخیره نمیشه و روی SI-ADI برمی گردهمشكل دارم راه حل را پيدا كردينقل قول:
من هم همين مدل تلويزيون u46f6400 را گرفتم دقيق همون كار ها رو انجام دادم tuner روي auto قرار نميگيره smart hub هم مقداري از صفحات قبل داخل صفحه بعدي قرار مي گيره ؟ دكمه voice هم كار نميكنه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
مهم نیست که روی آیتم auto ثابت نمی شود چون تیونر تلویزیون تان بطور خودکار ازتیونری که قابلیت دارداستفاده می کند و برای استفاده از اسمارت هاب از روی کنترول دکمه جلو رونده را فشار دهید تا بعداز حرکت از روی آیکونها به صفحه بعدی بروید. و ممکن است که باطری کنترول تان برای استفاده ضعیف شده باشد.
و اینکه می توانیدبا تلویزیون تان و بصورت آنلاین با کابل لن از طریق اینترنت تلویزیونتان را اگر مشگلی دارد آبدیت کنید
سلام مجدد مثل اينكه نتونستم منظورمو درست برسونم منظور از تداخل صفحات اسمارت يعني مقداري از نوشته هاي صفحه اجتماعي داخل صفحه برنامه ها قرار مي گيرد دقيقا مقدار كمي در گوشه هاي سمت راست و چپ صفحه ي ال اي دي حتي صفحات اسمارت چهار صفحه است اجتماعي< اخبار< برنامه ها ويه صفحه ديگهنقل قول:
راستي اين تلويزويون من از ميناب خريدم ميخواستم بدونم با نمونه ايرانيش 46f6450 ]چه فرقي داره؟ ال اي دي 6400 چينيه؟
اسمارت هاب صفحه مووي و تي وي وجود نداره؟(نقل قول:
MOVIES & TV SHOWS)
دوست عزیزنقل قول:
از نظر اسم متفاوت هستند ولی از نظر محتوا خیر و برای رفع عیب بطور آنلاین و با کابل لن آبدیت کنید مشگلتان حل می شود
دوست عزیزنقل قول:
اسمارت هاب تان را تنظیم مجدد کنید و دوباره حساب سامسونگ خود را در اسمارت هاب فعال کنید
عزيز آپديت كردم دكمه voice فعال شد اما مشكل اسمارت هاب نه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در پست بالا توضیح دادم
سلام من همه موارد رو زدم نشد تازه امدم بیرون برا سرچ گزینه جستجوی کانال فیلتر شد تلوزینم سری 6 فول اچ دی هست ایا دیجتال میشه ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
قبل از اینکه سوالی مطرح کنید اول مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و بعد بگویید که چه کاری را می خواهید انجام دهید. تا شما را بدرستی راهنمایی کنیم.
مدل ال سی دی رو از کجا باید ببینم ؟؟
دوست عزیزنقل قول:
از روی بر چسب پشت تلویزیون و یا از روی کنترول در حالت خاموش این کدها را بزنید و در منوی آن مدل تلویزیونتان را ببینید ولی به هیچ آیتم دیگر دست نزنید و پس از آن تلویزیون را یک بار خاموش و روشن کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info> menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
کدمش مدل تلویزون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون شما ua46c6900 است
خیلی ممنون
دیجیتال داره ؟؟؟ میتونم فعالش کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
در سایت گفته شده که دیجیتال ندارد ولی شما می توانید امتحان کنید از این تایپیک استفاده کنید.
سلام مدل تلویزیون من ua46f5300 لطفا راهنمایی کنید چطور م ی تونم تیونر دیجیتال رو فعال کنم درضمن منو مخفی رفتم ولی بعضی از گزینهها مثل local غیرفعاله و مدلش رو اونجا زده uf5300
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما قابلیت دیجیتال دارد و برای فعال سازی از این تایپک استفاده کنید.
و برای آبدیت کردن اگر نیاز بود از این سایت استفاده کنید.
سلام دوستان، نحوه فعال سازی دیجیتال تلوزیون و فارسی سازی سامسونگ مدل "ua55h6400" رو کسی می دونه؟
من با info> menu > mute > power تونستم وارد منوی مخفی بشم ولی کاملا متفاوته با اونی که در پست های قبل گفته شده!
در ضمن گزینه Region روی iran_av هستش که غیرفعاله
با نرم افزار "ruSamsungTVCommunicator" آخرین ورژنشم چک کردم ولی بعد از سه چهار دقیقه که خودش کار می کنه ارور میده!
سلام دوستان، نحوه فعال سازی دیجیتال تلوزیون و فارسی سازی سامسونگ مدل "ua55h6400" رو کسی می دونه؟
من با info> menu > mute > power تونستم وارد منوی مخفی بشم (البته نه با کنترل خود تلوزیون با نرم افزار کنترل که رو گوشیم نصب بود) ولی کاملا متفاوته با اونی که در پست های قبل گفته شده!
در ضمن گزینه Region روی iran_av هستش که غیرفعاله
با نرم افزار "ruSamsungTVCommunicator" آخرین ورژنشم چک کردم ولی بعد از سه چهار دقیقه که خودش کار می کنه ارور میده!
دوست عزیزنقل قول:
از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
و یا از این تایپیک
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=625646
در ضمن این نرم افزار ruSamsungTVCommunicator برای سرس هاس d به پایین کار ساز است.
دوستان من ی تلویزیون H6400 سامسونگ از بانه خریدم
منوی مخفیش رو با ی کنترل دیگ باز کردم
اما نمیدونم چ تنطیماتی رو تغییر دادم ک کنترل خودش از کار افتاده و کار نمیکنه.:n28::n28::n28:
نمیدونم باید چکار کنم. بابام میکشتم اگ بفهمه
هرکی تجربه ای داره بگه تورو خدا
آیا روشی هست ک این تنظیمات رو به حالت اولیه اش برگردوند؟
ضمن اینک توی منوی optionاش ن local set داره ن tunnerاش auto داره؟
دوست عزیزنقل قول:
از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بدون داشتن اطلاعات وارد منوی مخفی نشوید که باعث خسارت شدید خواهد شد.و برای فعال سازی به این تایپیک بروید.
آقا خدا خیر دنیا و آخرتتون رو بدهنقل قول:
فقط میشه بگید گرفتن 3 ثانیه ای این کلیدها چ عملی رو انجام میده؟
و اینک چطوری میشه دیجیتال این تلویزیون رو فعال کرد؟
اصلا این گزینه هایی ک توی آموزش گفته شده رو نداره توی هیچکدوم از منوهاش
دوست عزیزنقل قول:
این کار برایتطبیق کنترول استفاده می شود.
و همانطور که در آن تایپیک هم توضیح دادم آن آیتم ها پنهان هستند و برای فعال سازی باید از کنترول دست ساز استفاده کنید که برای ساخت هم لینک دادم.
ممنون از توجه و پاسختوننقل قول:
راستش من رفتم توي منوي option، و type رو تغيير دادم و حالا نميدونم خودش اول روي چي ست شده بود
آيا روشي هست ک بشه type رو ب حالت اولي ک تنظيم شده بود برگردوند؟
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که به آن منو وارد شودید type را به این آیتم تغییر دهید55A1AF0V عدد 55 اینچ تلویزیونتان است و چون شما مدل تلویزیونتان را بطور کامل ندادید پس اگر تلویزیونتان 40 اینچ است بجای 55 عدد 40 را بگذرید.اگر مشگل حل شد حتما اطلاع دهید.
مدل تلویزیونم Sumsung UA48H6400ARXRQ هستشنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
از این آیتم استفاده کنید48A1AF0V اگر مشگل حل شد حتما اطلاع دهید.