سلام عزيزم
بنده هم همين رو عرض كردم. حالا اگر كسي خبري از سايت هاي معتبر گرفت قرار بده بد نيست.
مرسي
Printable View
سلام عزيزم
بنده هم همين رو عرض كردم. حالا اگر كسي خبري از سايت هاي معتبر گرفت قرار بده بد نيست.
مرسي
اينها فقط مي خوان تو كار اپراتور دوم سوسه بيان .هر چند وقت يك بار يه مزخرفي براي خودشون بلغور مي كنن.
حالا هر چي كه ميگن. شما جوش نكن بي حوصله جان. انگار واقعا بي حوصله اي. تو كه از منم بدتري رفيق شفيق.
ميخامت
خوش باشي
انگار خبري نيمده. يادتون نره خبر بدينا.
آقا ايني كه ميگن تا آخر بهمن همه سيم كارتهاي ثبت نامي رو ميدن راسته يا شايعه ست؟!!! :blink:
چشم امير جاننقل قول:
نوشته شده توسط سيد امير
بابا حوصله نمي زارن واسه ادم كه
منم مي خوامت رفيق
فدات
به نظر من مخابرات میخاد هرچه سریعتر سیم کارتها رو بده چون هرچی دیر کنه به ضرر خودش و افراد دیگری انصراف میدن.الان توجه کنید تالیا یک اپراتور خصوصی است و مکالماتش بسیار گرانتر از سیمکارتهای اپراتور اول است قیمتش به 3 برابر رسیده است.و با آمدن اپراتور دوم باید منتظر شنیدن ناقوس مرگ اپرتور دولتی یا اول بود.به همین دلیل اونا میخان سریعتر واگذار کنن.
بي حوصله جون اره مي دونم حوصله نمي ذارن براي مردم. اما شما خودتو ناراحت نكن.
من رفيق با حوصله دوست دارم. مثل خودت.
مخابرات هم مدت هاي مديدي است كه ميخاد سيم كارت ها رو سريعتر بده. اما كو اين سرعت؟ كو اين عجله اين همش حرفه. فعلا كه خلافش ثابت شده.
من كه ديگه يه جورايي نااميد شدم و تو سرم يه فكرهايي دارم شايد تا اخر مهر يا شايد هم كمتر صبر كنم. اگر خبري نشه ديگه الاف اينا نميشم. خودم دست به كار ميشم و ضرر رو مي خرم. چون براي من كه موبايل داشتم و به خاطر نياز فروختم نداشتنش ديگه اعصابمو خرد كرده و بي خيال 60 تومن ضرر ميشم. بايد ديد.
نقل قول:
نوشته شده توسط سيد امير
مگه فيشت ماله چه ماهيه؟ 60 تومن ضرر برا چيه؟!! :blink:
مال بهمن است. عزيزم. چون بايد فيشم رو با قيمت 360هزار تومان پس بدهم و يك سيم كارت صفر با قيمت 420 هزار تومان بخرم. اين يعني 60هزار تومان ضرر. البته ضرري كه سود است.
خب هنوز خبري نيست؟
اونطوري كه من توي اخبار شنيدم و توي روزنامه اقتصادي هم نوشته بود، تمام سيم كارتها زودتر از موعد خودشون تحويل داده ميشن،بطوري كه تا پايان اسفند همه سيم كارتهاي ثبت نامي تحويل داده خواهند شد.نقل قول:
نوشته شده توسط سيد امير
حالا بهش عمل ميكنن يا نه،فقط خدا ميدونه!!!
از من ميشنوي يه كم دندون رو جيگر بذار،ميدونم خيلي سخته،اما يه كم صبر كن.اينا همه تصميماتشون يه هوييه! يه دفعه ديدي گفتن:
ملت! بريزين تو اداره پست هر چندتا سيم كارت كه دوست دارين بردارين!!! :laughing: :laughing: :laughing:
اره اينم هست كه تا الان دست نگه داشتم. دستمونو گذاشتن تو پوست گردو با اين كاراشون.
يه خبر دارم كه اگر درست باشه براي كساني كه فرهنگي هستند خوبه. توي قم كه كساني كه فرهنگي هستن دارن خارج از نوبت مي دن شهر شما چي؟ شايد بدن. اگر ميدن بگيد تا بقيه استفاده كنند.
خبري نشد؟ هيچ كس هيچي نمي دونه؟
اي داد بيداد همين جوري اعصابمون خورده هيچ كس هم نمياد يه خبري يه صحبتي يه چيزي انجام بديم.
از کجا باید بفهمیم سیم کارتهای مهر رو کی میدن؟
سایتی هست که اطلاع بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mahsa.1986
قبلا هم گفتيم كه سايت ارتباطات سيار يا همون سايتي كه نوشته شده است در بالا. من هم دوباره مي زنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار كه هيچ خبري نيست. من كه تصميم رو گرفتم. ديگه ميرم فيش رو ميدم و يه سيم ميگيرم. ديگه حوصله ندارم كه الاف اين مخابرات درپيتي مون بشم. ديگه بسه. اشتباه كردم كه زودتر تصميم نگرفتم.
سلام عرض مي كنم خدمت همه ي دوستان و كساني كه دراين تاپيك شركت كردن و ديدن.
من كه امروز صبح رفتم و اين فيش لعنتي رو پس دادم. اي كاش كه زودتر اين كارو مي كردم. اما معتقدم كه الان هم خوب وقتيه. ان شاالله بعدازظهر ميرم و يك خط مي گيرم. مي مونه گوشي جديدم كه نمي دونم چه كار كنم. حالا مي رم سيم رو مي گيرم تا اون موقع هم يه فكري مي كنم.
در ضمن قابل توجه همه ي بازديدكنندگان عزيزم اين كه اين تاپيك رو تنها نذاريد. و خبراتونو بگيد و با هم در ارتباط باشيد.تاپيك به دردبخوري است. ميتونه كه يه خبرگذاري خوبي باشه.
قیمت این سیمکارتهای رند رو کی دیده
0912222222222
30 میلیون تومن
0912123456789
70 میلیون تومن
حالا اين هارو كسي هم خريده
كسي باور نكنه همش حرفه مال من مرداد بود تو شهريور دادن
تازه کارشناسا گفتن اون 70 میلیونی تا 110میلیون هم بالا میره
ميگم مهيار جون، اين شماره هايي كه گفتي مال كدوم كشوره؟!! 13 رقميه كه!!! :happy: :happy: :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
نترس عزيز دلم، 3 سوته روو هوا ميزنن همه خطهاي رند رو! مطمئن باش ما تو كشورمون اينقدر آدم مايه دار داريم كه نميدونن با پولشون چي كار كنن، كسايي كه رقمهاي ميلياردي براشون پول خرده! تو همين اصفهان خودمون كسي رو ميشناسم كه گوشيه موبايلش 27 ميليون تومنه!( 18 سالشه) حالا خطش ديگه بماند!!! :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط ahmadatom
از امروز نيز واگذاري 7 اولويت بعدي سيم كارت هاي تلفن همراه آغاز شد. اولويت هاي 21 تا 28. مي تونيد بريد و بگيريد. اعلام كردن كه 4 ميليون ديگه مونده كه تا 4 ماه اينده همه رو واگذار مي كنند. (البته خدا مي داند.)
البته تو قم تاريخ نوزدهمشون هم شده 22 دوم. حالا كه نوبت گرفتن ميشه. باز هم اين ادا و اطفارهاي جديد رو بايد ديد. حالا 22 كي ميشه خدا ميدونه.
من كه امروز كار خودمو كردمو رفتم يه خط آزاد گرفتم و از دست مخابرات راحت شدم. با 35 تومن
كسي خبري نداره؟
اینا سیم کارت بده نیستن
فکر کنم همون سر وقت هم نتونن بدن
ما که دندون طمع از این سیم کارت ها رو کندیم
آي گفتي
اولويت منم مهر بوده هنوز سيم كارتو ندادن
گفتن آخر آبان
خيلي از شهرا رو شروع كردن به دادن
قم هم از شنبه شروع مي كنند.
بقيه جاها چي؟ خبر بدين
خانم ها و آقایان سلام
یه سوال داشتم گفتم همین جا بپرسم
این کد 2 و3و4و5و6که برای سیمکارت می گن چیه؟
مرسی همه
بای
منظور از اين كدها همين است كه رقم پنجم است كدام يك از اين عددها باشد. مثلا در شماره ي ****0912544 عدد 5 نشاندهنده ي كد مي باشد. و اين شماره داراي كد 5 است و اگر اين عدد 6 بود ميشد كد 6 و اگر 1 بود كد يك و به همين صورت.
روزنامه جام جم گه خورد