فقط 34 دلار ؟؟؟
گیر آوردی مدیونی به ما نگی:n02:
Printable View
فقط 34 دلار ؟؟؟
گیر آوردی مدیونی به ما نگی:n02:
سریال Beware Batman رو هم بینید تا بازی بیاد وقتتون رو پر میکنه. تازه این شنبه شروع شده و یک قسمت پخش شده.
اینم تریلر جدید بازی با معرفی یکی دیگر از دشمنان بتمن! copperhead
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شخصیت تا قبل از سری کمیک های new52 که همه شخصیت های dc universe از اول دوباره به تصویر کشیده شدن و داستان هاشون صفر شد مرد بود ولی در این سری52 تبدیل به زن شده
خیلی هم قویه و دهن بتمن رو سرویس کرد!
همین مونده بود یه زن واسه بتمن شاخ شه :n04:
سلام دوستان
شرمنده من فرصت نکردم کل تاپیک رو بخونم چند صفحه اول و خوندم صحبتی نشده بود ازش
یکی لطف کنه به من بگه آیا تو این قسمت بالاخره قابلیت کنترل موتور و ماشین و جت بتمن هم هست یا نه؟
من حتی اگر این بازی تغییری نسبت به نسخه قبلی هم نکرده باشه ازش راضیم
یه داستان قوی داشته باشه مبتنی بر کمیک ها عالی میشه
من فن شدید بتمنم تقریبا همه کمیک ها انمیشن ها و فیلم هاش رو دیدم و خوندم
فقط امیدوارم کمبوهاش بهتر و قشنگ تر شده باشه
فقط سه ماه دیگه مونده بی صبرانه منتظرم
انقدر این Arkham City رو بازی کردم دیگه همه جاشو حفظم ولی بازم خیلی دوسش دارم
کلا ترغیب شدم دوباره نصبش کنم برم.
ممنون بابت تاپیک
تا اینجا که گفتن میتونید از جت برای Fast Travel استفاده کنیدنقل قول:
از نظر داستانی من مطمئنم که یکی از بهترینا میشه مثل دو شماره قبل .
Combo هم تو دو شماره قبل که بی نظیر بود ...تو این سری هم تقریبا همونان فقط یه چند تا اضافه کردن ! ولی خب Arkham City کرکتر Catwoman رو داشتیم که خیلی زیاد Combo داشت ولی اینجانیست و شاید Deathstroke بتونه جای اونو پر کنه
خوب Mad Hatter هم به دشمنان بتمن در این بازی اضافه شد. در بازی قبلی یادتون باشه ماموریت جانبی بود که بتمن در حال توهم خودش رو میبینه که شبیه خرگوش شده و باید دشمنانی که ماسک خرگوش زدند رو شکست بدیم تا از اون توهم حارج شیم. و بعد هم میبینیم سر یک میز چای خوری نشستیم که همه بیهوش شدن! اونجا Mad Hatter که عشق آلیس در سرزمین عجایب هست رو میبینیم. اگر بشه تا امشب داستان زندگی این و کاپر هد رو سعی میکنم بزارم
خوب لیست صدا پیشگان بازی رو براتون میزارم(شخصیت های مهم)
بتمن
Roger Craig Smith
اقای اسمیت در سال 1975 در امریکا به دنیا اومدن و فاق التحصیل رشته رسانه و فیلم با تمایل به فیلم نامه نویسی از دانشکده چاپمن در سال 2003 هستند.
بیشتر ما ایشون رو با نقش های : کریس ردفیلد در سری رزیدنت اویل . اتزیو ادیتوره در بازی اساسین کرید . صدای سونیک و صدای کاپیتان امریکا در انیمیشن های مربوط به این شخصیت
جوکر
Troy Baker
متولد 1976 در تگزاس بازیگر اهنگ ساز و صدا پیشه معروف امریکاییست.
ما ایشون رو با صدای شخصیت های جول در بازی last of us بوکر دوییت در بازی bioshock infinite . صدای رابین و two face در نسخه قبلی بازی میشناسیم
پنگوئن
Nolan North
متولد 1970 بازیگر امریکایی ست. ایشون یکی از مشهور ترین صدا پیشگان صنعت بازیه.
ما ایشون رو با شخصیت های ناتان دریک سری آنچارتد . دزموند مایلز سری اساسین کرید پنگوئن در سری بازی های بتمن آرخام deadpool و دیوید در بازی last of us سوپر بوی و سوپر من در انیمیشن young justice و صدای پرنس در نسخه اول بازی پرنس پرشیا میشناسیم.
Multiplayer برای Batman Arkham Origins توسط Splash Damage
خبر یه جورایی نچندان خوشایند ! با مکانیک سوم شخص گونه ای رو به رو خواهیم بود در بخش چند-نفر این بازی ، دو شخصیت بتمن و رابین قابل بازی خواهند بود ، بر روی تمامی پلتفرم های تایید شده جز WiiU
چرا ناخوشایند ؟نقل قول:
آخه بخش چند-نفره برای همچین بازیی نمیتونه چیزی داشته باشه جز پایین اومدن نمراتش ....اصلا لزومی بوجود بخش چند نفره تو این بازی نمی بینم !نقل قول:
اره با این مورد موافقم . جدیدا هر چی بازی حتی single ها هم زدن تو بخش مولتی . دیگه جزو راههاییه که ملت رو مجبور میکنه ارجینال بخرن . خیلی موفق شدن اما خیلی به ضررشون شد . بتمن هم جزو همین ها خواهد بود .نقل قول:
خداکنه نزنن اینو خراب کنن
من کلا تو بازی هایی که از رو کمیک ساخته شده فقط همین سری رو دوست دارم
نیازی به مولتی نبود همینجوریش هم موفق بود ولی باید کاسبی هم بکنن دیگه انقدر ملت کپی میگیرن.
خیلی خوبه راجر اسمیت دوبلر بتمن شد ، خوشم میاد از صداش.
جدیدا وقت نمیکنم اخبار رو دنبال کنم . الان تازه این خبر رو دیدم . ولی به نظرم دوبلور قبلی خیلی بهتر بود و کلا شخصیت بتمن رو با این صدا میشناختیم . شاید چون داستان احتمالا جوونیای بتمن رو نشون میده این صدا رو انتخاب کردن .نقل قول:
من خبر داشتم که دوبلر قبلی دیگه تو بازی مشارکت نداره به خاطر همین نگران بودم که شاید یه دوبلر بیخود بیارن که متوحه شدم اسمیت رو گذاشتن برای بتمن ، صدای خوبی داره.
اگربخوایم مقایسه کنیم آره قبلیه رو عادت کرده بودیم ولی اگر قبلیه نباشه همین اسمیت گزینه خیلی خوبیه.
حدس هم میزنم احتمالا به خاطر این بوده که شرکت سازنده عوض شده و دوبلور جدید هم اوردن وگرنه دوبلور قبلی همین چند وقت پیش flashpoint pardox رو در نقش بتمن صحبت کرده بود و فکر نکنم واسه این سری از بازی بتمن هم مشکلی میداشت .نقل قول:
سلام
یه پیشنهاد دارم
بیاید توی تایپیک هر بازی یه پست بذاریم و داخلش همه ی تریلرهای به درد بخور بازی(حداقل اونا که تو همون تایپیک دوستان گذاشتن)رو آرشیو کنیم و برای هر کدومش یه توضیح بذاریم که درمورد چیه(الآن دسترسی به کامپیوترم ندارم و با گوشی اومدم وگرنه خودم این کارو برای این تایپیک می کردم)،دیگه هر کی خواست تریلرهای بازی رو ببینه قرار نباشه کل تایپیکو بگرده،نظرتون؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا تصویر جدید
تریلری هم تو نمایشگاه Gamescom منتشر شد :
PAX Prime 13: New Management Trailer
یه همچین چیزی مد نظرم بودنقل قول:
Batman Arkham Origins Full Trailar 61mb mp4
بیشتر فک کنم برای آشنایی با شخصیت ها و داستان بازی باشه
Batman Arkham Origins Copperhead 30mb mp4 در مورد دشمنای بتمنه مخصوصا Copperhead که یه زنهکد:http://www.mediafire.com/watch/vlacj88xxe8d9xn/Batman_Arkham_Origins_Full_Trailer.mp4
اینم تریلرهای E32013کد:http://www.mediafire.com/watch/q81a8jpx78lbtu5/Batman_Arkham_Origins_Copperhead.mp4
Batman Arkham Origins X360 Gameplay Fight 160mb mp4
Batman Arkham Origins X360 Gameplay Fly 159mb mp4کد:http://www.mediafire.com/watch/pm1q5lau9cf6ihw/Batman_Arkham_Origin_X360_Gameplay_Fight.mp4
Batman Arkham Origins X360 Gameplay Intro 160mb mp4کد:http://www.mediafire.com/watch/p6j48z7b7p14noq/Batman_Arkham_Origin_X360_Gameplay_Fly.mp4
Batman Arkham Origins X360 Gameplay Joker 194mb mp4کد:http://www.mediafire.com/watch/sd80wo9xxygeahx/Batman_Arkham_Origin_X360_Gameplay_Intro.mp4
اینو هم Gamescom گذاشتهکد:http://www.mediafire.com/watch/vxt7a9wwq1zz4pp/Batman_Arkham_Origin_X360_Gameplay_Joker.mp4
HD 47mb mp4
Full HD 342mb movکد:http://www.mediafire.com/watch/e3c9ww14yvngoyy/Batman_Arkham_Origins_Gamescom_HD.mp4
یکی دوتا هم از یوتیوب بودکد:http://download.gamespotcdn.com/d7/gsc/2013/08/169_batmanaao_run_multi_ot_082013_hd.mov
بخش مولتی پلیر بازی
کیفیت پایینشو آپ کردم،به نظرم ارزش نداره حجم بیشتری براش دانلود کنین،من که اصلا خوشم نیومدکد:http://www.youtube.com/watch?v=XJXpnB7SpG0&feature=c4-overview&list=UURl0tzAFRKfNvAQnnfvIR9A
Batman Arkham Origins Multiplay 9mb mp4
چند تا هم حذف شده بود !کد:http://www.mediafire.com/watch/7qp3rpl6gzzcjgt/Batman_Arkham_Origins_Multiplay.mp4
دوستان مدیران ناظران اساتید،نظرتون چیه ؟ هر کس که تایپیک بازی رو میزنه خودش یه پست یا توی همون پست اول برای آرشیو تریلرها بذاره ؟ همراه یه سری نقد فنی که من الآن وارد نبودم بکنم و این که چه چیزی رو نشون میده !
میشه از دوستان تایپیک مستقیم سازی هم کمک گرفت که یه جایی گذاشتشون که حذف نشن مثل همین مدیافایر که من تا جایی که تونستم همون جا گذاشتم
لطفا این دفعه مثل پست قبل بی جواب نذارین !، ممنون !
PAX 2013: Firefly Interview
پسورد: p30world
سلامنقل قول:
این نکته ای که شما اشاره کردی خیلی عالی و حتما مفید هستش اما پیش برد درست این نکته چند تا موضوع خاص داره و اینه که همیشه زننده های تاپیک در دسترس نیستن و اکثرا سعی میشه تا در اولین پست تاپیک اطلاعاتی زیاد همراه با عکس ها و ویدئو ها قرار بگیره تا خواننده بتونه به همه موراد مورد نیاز از بازی دسترسی داشته باشه.
این وسط دیگه اپدیت بازی و تاپیک یک بازی به ایجاد کننده تاپیک بستگی داره که زیاد وقت بزاره و اپدیت هارو انجام بده حالا چه در پست اول یا دوم فرقی نمی کنه و صد البته این کار هم حوصله زیاد و وقت زیاد می خواد که در این دوره زمونه واقعا همین که تاپیک ها اپدیت میشن خودش جای تحسین داره و در کنار این پست اول هم اپدیت بشه واقعا نیاز به یک زمان طولانی و حوصله کافی هستش.
نکته دیگه که این مورد شاید برای اکثر تاپیک ها نیاز نباشه، مثلا بازیی داریم که حداکثر دو صفحه تاپیک داره و اینو نیاز نداره ولی هست بازیی که نیومده 50 صفحه پست داره که اونم توضیح دادم دیگه بستگی به همت دوستان داره و هر موقع هم دوستان نیازی به ویرایش یک پست برای قرار دادن اطلاعات داشته باشن که زننده تاپیک حضور نداشت، ما تیم مدیریت این کار رو انجام میدیم.
System Requirements:
Minimum System Requirements
* CPU: Intel Core Duo, 2.4 GHz | AMD Athlon X2, 2.8 GHz
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
Recommended System Requirements
* CPU: Intel Core i5 750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
Supported VGA:
Minimum – NVIDIA GeForce 8800 GTS or AMD Radeon 3850
Recommended – NVIDIA GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 6950
هنوز خبری از سیستم نشده ، منبع هم فقط پیشنهادی گفته ، WBفعلا چیزی نگفته ....
بازی های نسل الان رو نسل بعد هم اجرا میشن ؟ مثل Beyond two souls یا این که فقط برا این نسل هستن !
به صورت native نه، یعنی نمی تونی DVD یا Bluray بازی xbox 360 یا ps 3 رو روی نسل بعدیشون اجرا کنی.نقل قول:
ولی بازی های جدید ممکنه برای هر دو نسل ساخته بشه.
خب تاخیر سریالی امسال تکمیل شد ! تاخیر دو هفته ای بازی روی پلتفرم PC !
8نوامبر نسخه های PC , WII U و 25 اکتبر سایر پلتفرم ها
چرا از این فرنچایز حالم بهم میخوره؟
یکی از بهترین فرنچایزهای تاریخ هست ....مشکل از خودته :n02:نقل قول:
Open-world به این خوبی ...بی نقص ....حتما با خود بتمن و اتمسفر حاکمش مشکل داری ....
تیتر این هفته مجله OPM به نسخه جدید بتمن اختصاص یافته که در شماره جدید این مجله بازی بتمن رو نقد کرده.
بازی رو در 6 صفحه به طور اختصاصی نقد کرده.
مجله در روز جمعه منتشر خواهد شد.
بازی برای xbox 360 لیک شد (2 دیسک هست بازی )
برا ps3 هم 2 روز پیشیک شده بود.............
برای PC هم منتشر و کرک شد! 3DM با حجم 18 گیگ...
نسخه PC که 2 هفته تاخیر خورده بود :n02:نقل قول:
نسخه pc بر روی دیسک در اروپا تاخیر خورده بود!
بازی برای پی سی لیک شد و نسخه کرک شده ریلودد بازی بیرون اومده که سایت های ایرانی هم در حال اپلود لینک های دانلود هستند فکر کنم تا اخر شب یا فردا صبح همه سایت ها بازی رو برای دانلود قرار بدهند :n18:
Batman Arkham Origins GameInformer
گیم پلی تقریبا همون گیم پلی نسخه قبل هست با تغییرات جزئی ، داستان تمرکز داره روی کرکتر جوکر ، گرافیک هم تحت تاثیر معماری شهر قرار گرفته و بسیاری از صحنه های سینماتیک بازی رو هم تحت تاثیر قرار داده ...
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 7/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 7/8/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 6/10 FU** YOU BITCH
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.6/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 7.8/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 92/100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.50/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 86/100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 4/5
نمراتش زیاد خوب نیست.
گیم اسپات چقدر پایین داده.
الان داشتم با اون زنیکه که نقد کرده صحبت میکردم ، کلن آدم عجیبیه و خیلی هم حرفه ای با لغات بازی میکنه لامصب ...:n02: بهش میگم خب شما میکی بازی تنوعی نداشتن ، چیز جدیدی نداره پس چجوری به COD ضرتی 8 9 میدین ؟ میگه نه من از تمامی نسخه های COD لذت بردم چون صحنه های سینمایی لذت بخشی داشت ! نمیدونم اینو چجوری راه دادن !نقل قول:
زیاد ور رفتم باهاش خواستید برید تو کامنت ها ببینید .
چرا اینقدر کم گرفته؟؟؟؟