دوست عزیزنقل قول:
اون روش چیست می توانی بهتر توضیح بدهید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
اون روش چیست می توانی بهتر توضیح بدهید.
همون طور که میدونید سیستم عامل این دستگاه ها لینوکس هستش!
گه معمولا با بارتیشن xfs هست!!!
خب تا اینجا که اوکی!
مرحله بعدی وقتی شما فلش ور به تی وی میزنید تی وی میزنید برای ضبط تی وی اول مموری ور فرمت میکنه بعدش بارتیشن رو ست میکنه!
بعدشم شروع به بنچمارک گرفتن میکنه!
**
*
بعدش که وصل کنیم به تی وی
تی وی اماده نوشتن اطلاعات روی فلش هست!
درضمن کبی رایت رعایت بشه ممنون:n02::n12:(شوخی کردم استاد!)
درضمن برا مشکل منم نظری بدید!
بازم ممنون
دوست عزیزنقل قول:
این روش را بطور کامل با معرفی نرم افزار مربوطه توضیح دهید .که تست کنم بعد آن را در قالب یک تایپیک برای عموم قرار دهید تا همه دوستان از آن بهره ببرند
بفرمایید فقط من خودم زیاد اهل توضیح کامل نیستم توضیحات تکمیلی با شما استاد:نقل قول:
نرم افزار در بروفایلتون قرار گرفت
دوست عزیزنقل قول:
برنامه ای را که دادید فلش را نمی شناسد و وقتی فلش مموری را به کامپیوتر وصل می کنم و برنامه را اجرا می کنم می نویسد
select the drive to adjust the performance byte this probably will not work for timeshifting HD channels و یک دکمه که روی آن نوشته ADJUST usb وقتی آن را می زنم پیغام می دهد please select a drive ولی هیچ درایوی را نمی شنا سد. و وقتی فلش را به تلویزیون می زنم باز هم نمی توانم فیلمی را ضبط کنم .
سلام اول باید فلش رو از تلویزیون و فرمت کنه سپس بزارید پارتیشن بندی کنه بعدش تست و وقتی ارور داد بعدش بزنید با این برنامه ستش کنید!نقل قول:
درضمن باید بگم من این کار با 3 ته فلش با برند و حجم مختلف تست کردم و جواب داد!
دوست عزیزنقل قول:
من نتیجه نگرفتم شاید بخاطر اینکه در مدلهای 2012 به بعد عملی نیست
تلویزیون 40 اینچ مدل 6950
Type:
40R1AF6E
الان R یعنی پنل ساخت کجاست؟
دوستان نظری ندارند؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
الان R یعنی پنل ساخت کجاست؟ ساخت AU Optronics شرکت الکترونیک
، AU Optronics یک نام تجاری تایوان که در دسامبر سال 2001 با ادغام ایسر صفحه نمایش فناوری و اپتوالکترونیک Unipac شرکت توسط BenQ الکترونیک تشکیل شد است.
با سلام
دوستان type و front color ال اي دي سامسونگ مدل ua32f4450am ميخواستم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.در پست اول فقط type را نوشته و بقيه خاليه...... البته در tv خودم هم نوشته n/a كه نميدونم منظورش چيه!!!!!
دوست عزیزنقل قول:
آیا front color را تغییر دادید و آیا دچار مشگل شدید؟ چون بیشترین تاثیر را type دارد تا front color
فكر كنم تغيير كرده،،، تصوير يه كم به سمت آبي رفته،،،، eeprom هم ريست كردم ولي فكر كنم از اول front color : n/a بود،،،، منظور از n/a چيه ؟ اگر front color تغيير كنه چه تغيير مشهودي در تصوير ايجاد ميشه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
چون از نزدیک front color مدلهای سری f را ندیدم نمی توانم اطلاعات درستی بدهم ولی فکر می کنم حالت دیفالت را داشته باشد اگر ممکن است دیگر آیتم های موجود در front color را برایم بنویسید تا بدانم حدسم درست است یا نه و بعد از آن روی همان آیتم بگذارید و خارج شوید.
شماره مدل سام سرویس : 46ES7770
شماره مدل سامسونگ: 46ES7500
type: 46A2UF0E
Front Color: U-MOIP-7K
دوست عزیزنقل قول:
این مدل قبلا ثبت شده از بذل توجه تان سپاسگزارم.
سلام اگه میشه type و front color تلویزیون سامسونگ مدل ue40eh5000w رو هم بزاریدممنونم
دوست عزیزنقل قول:
اگر جدول را درست نگاه کنید آن را در ردیف 24 خواهید دید.
رديف 24 مال ua40eh5000 مدل تي وي من ue40eh5000wxms هست بازم ممنوننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما به پسوندهایش توجه نکنید در دارا بودن آیتمها هیچ فرقی با هم ندارند
ببخشید ولی منظورم پسوندش نیست منظورم او قسمت اولشه مال من با UE شروع میشه بازم ممنوننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بازم تفاوتی ندارد می توانید از همان آیتم جدول استفاده کنید
مدل: UE55F8090 آلمان یا 55F8880 ایران
FRONT : U-CF-B80
TYPE : 55A2UFFE
model: UD6000 or model in iran UA40D6920SM
FRONT : U-T-R-BK
TYPE : 40P1UF3E
مدل f 6400 یا همون f 6450 سام سرویس
type:46a1af0s
مدل بدون گارانتی اسمارت - سری 6
ببخشید 1 سوال داشتم این مشخصات و اصلا این تاپیک به چه دردی میخوره؟
دوست عزیزنقل قول:
این مشخصات در صورتی که سیستم تان دستکاری شده باشد و مثلا همین آیتمهای که در آن برای هر تلویزیون نوشته شده است تغییر کرده باشد سیستم شما دیگر قادر به عملکرد درست و و تصویر و رنگ نرمال نخواهد بود و در بعضی مواقع دیگر شما نمی توانید از تلویزیون تان استفاده کنید چون دیگر تصویری برای نمایش نخواهید داشت پس در نتیجه داشتن این آیتمها در این تایپیک به آن دسته از دوستان کمک می کند تا بتوانند تلویزیون شان را به حالت نرمال درآورند.
ممنون بابت جوابتوننقل قول:
حالا این مشخصات رو چطور میشه تو سری 8 دید؟
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار باید از کنترول معمولی و نه کنترول لمسی استفاده کنید
تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1390 است و می توانید از کنترول فروشی ها و یا نمایندگیها تهیه کرده و سپس
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید در همان منوی اول مشخصات تلویزیونتان را خواهید دیدکه مشخصات آن با پست اول این تایپیک یکی است
دوستان یکی کمک کنه!
منم با دست بردن توی منوی مخفی، کالیبراسیونم بهم ریخت. توی شهرستان هم نمایندگی سر در نمیاره. مدل تلویزیونم 46D5000 سامسونگ هست. حالا همه اطلاعات را به یه مدل مشابه میزون کردم. فقط توی ADC Result گزینه سوم تا ششم(که همه صفر هستند) غیر فعال هست و در منوی اصلی هم Tint(G/R)50-50 غیر فعال هست. حالا آومدم SVC رو Restart کردم. همه اعداد درست میشه و حتی Tint هم فعال میشه ولی اگه فبش ماهواره یا آنتن هوایی رو وصل کنم دوباره Tint غیر فعال میشه و در ADC Result اون چهار ردیف عدد هم غیر فعال میشن و دوباره تصویر تاریک تاریک میشه. بنظرتون دلیلش چیه؟
دوست عزیزنقل قول:
برای رفع عیب از این تایپیک استفاده کنید که هم می توانید از روشهای گفته شده و هم از جداول آن برای رفع عیب سیستمتان استفاده کنید و یک روش برای سری های D هم گفته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز اون تایپیک رو قبلا دیده بودم. با PCوصل شدم و اون عکس شطرنجی و میله ای رو هم گذاشتم برای کالیبره ولی باز Fail داد. البته HDMI تی وی مشکل نداره. مثلا ماهواره دیجیتال را با پورت HDMI بهش وصل کردم و مشکلی توی تصویر ندارم. چون دست به کالیبره اش نزده بودم ولی AV و PC را چون کالیبره شو دست زدم Failure میزنه. حقیقتا توی اون تایپیکی که فرمودین یه مقدار برای سری D مجهوله و احتمالا ترجمه هست که یه کم گنگه. اگه میشه یه کم واضحتر توضیحش بدین. ممنون میشم از جوابتون.
دوست عزیزنقل قول:
به همان تایپیک برگردید آن قسمت را اصلاح کردم و در ضمن می توانید از جداول آن هم استفاده کنید
سلام. بازم ممنون. ولی توی اون جداول خبری از D5000 نیست و من توی Advanced که میرم دو گزینه Picture_2D و 3D اضافه میشه ولی گزینه Eeprom rest اضافه نمیشه!!
دوست عزیزنقل قول:
سوالات تان را در همان تایپیک دنبال کنید و در ضمن آن جداول عمومیت دارد و گزینه Eeprom rest در منویCONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest است
داداشم مدل تی وی من D6960 هست و Type = 40P1UF6Eنقل قول:
با توجه به توضیحات شمااصلا تولیدکنده پنل من معلوم نیست در ضمنمن اونو با فرکانس 200 خریدم ولی الان 100/120 دراومده از آب ...... درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهندس جان من فریمور 1025 تی وی مدل D6960 رو دان کردم نمیدونم چطور میتونم از طریق usb نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشه راهنمایی بفرمایین
دوست عزیزنقل قول:
type شما این است 40A1UF6E و تولید کننده پنل شما سامسونگ است به پست اول بروید
داداش چطور ميشه از تنظیمات کانالهای تلویزیون بکاپ گرفت؟
هروقت که کانال یابی میکنم ترتیب. کانالها میریزه به هم
اصلا این گزینه clone tv to USB چی رو میفرسته رو فلش؟
واسه من که کار نمیکنه؟
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk