سونی چه مدلی خوبه؟
هدفون چی بگیرم؟
Printable View
سونی چه مدلی خوبه؟
هدفون چی بگیرم؟
مدلی که تو ایران موجوده و اکثرا هم همین مدل رو میخرن NWZ-173 هست قیمت 4 گیگ حدود 230 تومانه نیازی هم به هدفون نداره کیفیت ایرفون خودش راضی کنندست .نقل قول:
اگر دیدی راضیت نمیکنه خود سونی هدفون مناسب این پلیر رو داره که بسته به بودجت میتونی انتخاب کنی .
سلام
می خواستم یه پلیر خوب تا قیمت 300 تومان که فرکانس ریسپانس با بازده بالا داشته باشه و رم 16 گیگ بخوره یا قابلیت اضافه کردن رم داشته باشه رو معرفی کنین....فقط واسه فایل های صوتی مختلف میخوام....اندازه کوچیک...نمایشگرم نداشت مهم نیست....فقط واسم کیفیت صدا و تفکیک مهمه چون میخوام یه هدفون in ear درست حسابیم بگیرم براش..ممنون میشم راهنماییم کنین..:n01:
سلام. من دنبال یه وسیله ای می گردم که ضبط و پخش (ضبط صدای ostade avaz) عالی باشه. ممنون می شم راهنماییم کنید. تا 500 یا 600 هم بودجه دارم. توی تاپیک قبلی فقط جناب پیس فول جواب دادند. دوباره اینجا گذاشتمش.
یه سری ضبط کننده های صوتی هست که خوبش از 400 تومان شروع میشه تا 700 تومان که با کمترین نویز و بالاترین کیفیت به صورت استریو و نزدیک به صدای واقعی هر صدایی رو ضبط و پخش میکنن ( در واقع همون ام پی تری پلیرن ولی با سیستم فوقالعاده ضبط صدا )نقل قول:
بیشتر مدل های ضبط صدای حرفه ای از برند سونی هست برو نمایندگی سونی ببین چقدر میخوای هزینه کنی و انتخاب کن اینم چند مدل که موجوده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی از ام پی تری پلیر های عادی استفاده کنی ولی مشکلشون اینه که یکم تغییر تو تون صدا ایجاد میکنن و رنج فرکانسی محدودی رو ضبط میکنن و بیشتر بدرد بردن سر کلاس درس و ضبط صدای استاد میخورن تا ضبط موسیقی و آواز و ...
سلام دوستان
من بالاخره تونستم یه cowon i10 بخرم
ولی یه مشکلی باهاش دارم اونم تاچ پدشه
تاچ پدش خیلی حساسه و خوب عمل میکنه ولی مشکل وقته که میخوام آهنگ رو بزنم به جلو یا عقب
خیلی خوب کار نمیکنه چون من تو فیلم تو یوتیوب دیدم که با یه حرکت از اول آهنگ برد آخر آهنگ و این که تا 5 تیر بیشتر گارانتی نداره به نظرتون باید چه کار کنم مشکل از کجاست؟(من نمیتونم باهاش کار کنم یا مشکل از دستگاهه یا محافظ
که روشه و مال خودشه و من هنوز نکندمش)
ممنون
کسی نیست راهنمایی کنه دوستاننقل قول:
اگر دستتون رو روی تاچ پد بکشین روی خود اهنگ میره جلونقل قول:
ولی اگر بخواین بره اهنگ بعدی باید گوشه های تاچ پد رو یک بار لمس کنید
برای تنظیم اینکه چقدر روی اهنگ بره جلو:
setting
music
seek interval
برای تنظیم حساسیت تاچ
setting
system
touch sensitivity
موفق باشید.
ممنوننقل قول:
بازم شما به داد ما رسیدید.
ی ریکوردر برا ضبط صدا تو کلاس میخام
حدودا چقدر هزینه کنم مناسبه ؟
با چقدر میشه ی ریکوردر خوب تهیه کرد ؟
و
چه مدل هایی هست ؟
:D میدونم یکم کلی پرسیدم و بودجه ندادم
ولی خداییش نمیدونم تا چقدر میشه ی وسیله مناسب پیدا کرد :D
سلام دوست عزیزمدلی که به درد شما بخورهنقل قول:
حدود 400 تومن باید هزینه کنید
از برند سونی ax-412 مدل بسیار مناسبیه
مدلهای حرفه ای تر بیشتر برای رکورد اهنگ استفاده میشند که از یک ملیون شروع میشند الی...
موفق باشید.
موفق باشید.
تا 60-70 تومن یک ام پی تری پلیر جمع و جور که کیفیت صدای خیلی خوبی داشته باشه چیه؟
برای ورزش تو پارک میخوام
اگه بشه به بازو بست یا انداخت گردن خیلی خوبه
حجم اش هم بالا نبود مهم نیست
نقل قول:
سلام دوست عزیزمدلی که به درد شما بخوره
حدود 400 تومن باید هزینه کنید
مدلهای حرفه ای تر بیشتر برای رکورد اهنگ استفاده میشند که از یک ملیون شروع میشند الی...
موفق باشید.
موفق باشید.
با تشکر دوست عزیز
فقط ی چیزی
با قیمت کمتر 250 200 150 نمیشه چیزی تهیه کرد ؟
این سونیه چرا انقد قیمتش بالاس :D ؟
برای ضبط صدای استاد با قیمت کار هر ام پی تری پلیری بگیری و صندلی جلو نزدیک استاد بشینی کارتو راه میندازه .نقل قول:
من یه مدل گو گیر 2 گیگ فیلیپس داشتم که پلیر ارزون قیمتی هست صندلی اول مینشستم خیلی خوب صدای استاد رو ضبط میکرد .
سلام دوستان یه ضبط خبرنگاری میخوام که بتونم سر کلاس صدای استاد رو ضبط کنیم.
کیفیت خوب باشه و ضبط رو در لحظه سکوت هم داشته باشه.
زیاد گرون هم نباشه.
ارزونترین پلیرها رو برند ارکوس و انرژی سیستم دارندنقل قول:
ولی خوب اونها هم قیمتشون بین 80 تا 110 تومن هستش.
مثلا arcos 1.4 vision به نظر به درد شما بخوره
یا mp3 sport از انرژی سیستم که یک بازو بند هم رو خودش داره
در مورد کیفیت صدا هم در این قیمت نمیتونید خیلی انتظاری داشته اباشید.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
حدود 400 تومن
اگر مناسبتر بخواین میتونید از mp3player های ساسونگ یا سونی هم تهیه کنید.
موفق باشید.
ادرس یه پاساژ یا فروشگاه خوب و معتبر تو تهران برای خرید MP3 Player رو می خوام ! ممنون می شم راهنماییم کنید ! و تا 300 هزار تومان چی بگیرم که ضرر نکرده باشم
بستگی داره از دستگاهی که میخواین بخرین چه انتظاراتی داشته باشیننقل قول:
اگر mp3player بخواین مدلهای nwz-b170 رو از سونی میتونید تهیه کنید
اگر mp4 بخواین مدلهای nwz-e460 از همون سونی رو میتونید تهیه کنید. ضمن اینکه mp4 های سونی صدای بهتری دارند ولی خوب بستگی به هدفونتون هم داره.
فروشگاهای ایران رهجو هم که به راحتی پیدا میشن مخصوصا توی خیابون جمهوری
موفق باشید.
دوستان با 200 تومن (حالا یه کم اینور اونور) یه Mp3 یا Mp4 به درد بخور میشه خرید؟ ترجیحا Cowon باشه برام هیچ چیز هم به اندازه کیفیت صدا مهم نیست بیشترم آهنگای رپ و ترنس و الکترونیک گوش میدم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم :n16:
سلام
من قصد دارم یک دستگاه ضبط صدا بخرم ، بیشتر برای مصاحبه میخوام ، ولی چون در خیلی از موارد ممکنه قصدم ضبط صدای کودک باشه ، بچه ها معمولا راه میرن و دور میزنن و میان و روی صندلی بند نمیشن ، و از طرفی صداشون هم ضعیف و آروم هست . از طرفی ممکنه تو فضای شلوغ باشه که هم همه هست میخوام صداهای اضافی رو حذف کنه . و کیفیت ضبطش هم خوب باشه
یکی دو تا مدل خوب بهم معرفی بفرمایید لطفا
قیمت روزش رو هم اگه میشه بفرمایید
تهران هستم از کجا باید تهیه کنم ، گارانتی خاصی رو باید تهیه کنم
قیمتش هرچی کمتر باشه بهتره ، چون ریکوردر حرفه ای به اون صورت نمیخوام
سلام دوست عزیزنقل قول:
نکته ی اول اینه که حتما باید رکوردر تهیه کنید
برای استفاده ی عمومی ما بیشتر به همه ax-412 از سونی رو با گارانتی ایران رهجو توصیه میکنیم که قیمتی حدود 400 تومن داره
ولی خوب مثلا اگر بچه ای در همهمه صحبت میکنه طبیعیه که میکرفن باید به دهن یچه نزدیکتر باشه
شاید در مواردی مجبور باشید دنبالش راه بیفتید
ولی تجربه ی من میگه که تا فاصله ی 5 الی 6 متری مشکلی نخواهید داشت.
موفق باشید.
سلام به همه
آقا من تصمیم گرفتم یه آیپاد تاچ 5 بخرم
به دلایل مختلف
ولی با توجه به اینکه قبلا ورژن 4اش رو داشتم اصلا از بیسش راضی نبودم
با توجه به اینکه هدفون creative ep630i دارم بیس پلیر energy sistem 2504 از آیپاد بیشتر بود
اما حجم صدا و تفکیک صدای آیپاد بهتر بود
قیمت واسم مهم نیست
چیزایی که واسم مهمه
1 - بیس خروجی بسیار بالا
2 - داشتن صفحه نمایش
سوال بعدیم اینه که بیس خروجی پلیرهایی مثل سونی یا کوان خیلی بیشتر از آیپاده؟
و سوال آخر این که اول باید پلیر رو بخرم یا هدفون؟
مرسی
خوب با توجه به انتضاراتی که داریننقل قول:
همین سونی بیشتر به دردتون میخوره و بیس قوی تری داره تا ipod
در مورد اینکه اول پلیر رو بخرین یا هدفون
چون معمولا انتخابهای پلیر محدودتر از انتخابهای هدفون هست طبیعیه که اول پلیر رو انتخاب کنید
ولی اگر پلیرتون صدای فلتی داشته باشه بهتره تا اگر بعدها سلیقه ی صداییتون تغییر کرد مجبور نشین هم هدفون بخرین هم پلیر
خود سونی هم صدای تقریبا گرمی داره ولی چون شما بیس زیاد دوست دارین انتخاب خوبی خواهد بود.
از سری مدلهای nwz-e460 میتونید تهیه کنید.
ولی یک بدی که داره اینه که حداکثر ظرفیتی که هست 8 گیگ هستش
موفق باشید.
سلام
یه پلیر خوب تا 100 تومان چی پیشنهاد میکنین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره؟یه توضیحی از قدرت خروجیش دارید؟چون تو سایتش چیزی نزده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند هست؟
+
من خودم یه i9 دارم اگه اینو بخوام با لوازم جانبی مثل شارژر برق و هدست EP-630 بخوام بفروشم چه قیمتی بر میدارن یا میارزه؟
4گیگ هست مشکی و سالم
+
درباره مارک Coby نظرتون چیه؟
برند سانسا که داخل کشور موجود نیستنقل قول:
تا 100 تومن هم coby و انرژِی سیستم و ارکوس میتونید خرید کنید
ولی خوب کیفیت خیلی جالبی ندارند
i9 که خوب از همه ی این پلیر ها بهتره
قیمت نوش فکر میکنم حدود 180 بود تا چند وقت پیش
هدفون ارزون رو معمولا ارزش نداره که دست دوم بفروشی
موفق باشید.
با افزایش بودجه چه مدلای قابل قبولی رو میتونم مد نظر بگیرم؟نقل قول:
با سلام
دوستان اطلاع دارید که آیا ipod مثل گوشی موبایل همواره باید روشن باشه یا نه فقط موقعی که باهاش کار داریم روشنش باید کنیم و بعدشم باید خاموش شه ؟
متشکرم
سلام
من با یه مشکل جدی موجه شدم . پلیر من i10
رو یه فیلم 1080p ریختم به محض که شروع فیلم رو زدم هنگ کرد
الان هم همینجور هنگ کرده مونده نه خاموش میشه نه ریستارت
لطفا کمک کنید پلیرم از دست رفت
تا حدود 200 تومن میتونید از mp3player های سونی تهیه کنید از سری nwz b170نقل قول:
بستگی به کاربردتون داره میتونید واقعی که باهاش کار نمیکنید خاموش کنیدنقل قول:
ولی خوب باتری خوبی که داره باعث میشه که خیلی به فکر خاموش کردن نیفتید.
دو دگمه ی ولوم رو با هم بگیرین و نگه دارین یه چند ثانیه ای باید restart بشهنقل قول:
رو i9 که جواب میداد.
موفق باشید.
در حال حاضر چه ویس رکوردی پیشنهاد میشه؟ برای سرکلاس و سمینار تا فاصله کمی دورم بتونه ضبط کنه و فضای باز ولی نه فاصله دور جواب بده(زیاد اولویت نداره این مورد آخری) میخوام
آل دیجیتال دو مدل سونی داره
IC Recorder (ICD-PX312) 285000 T
Stereo IC Recorder (ICD-AX412F) 350000 T
مدل دومی چه برتریه داره؟ ارزش اون پولاضافه رو داره؟ قیمت این سایت خوبه؟
تو بازار چه مدلای دیگه ای هست ؟ (هنوز فرصت نکردم بازار رو بگردم)
چه مدلای خوب دیگه ای تا 300 پیشنهاد میکنین? ضبط استریو و مونو چه فرقی تو نتیجه داره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
همین ax-412 انتخاب خوبیه
اسپیکر بهتر و میکروفن بهتر و باتری کمی بهتر
ارزش هزینه ای که میدین رو خواهد داشت و برای کاربردی هم که میخواین کافیه
قیمت دقیق رو میتونید از ایران رهجو نمایندگیه سونی بگیرین که قیمتاشون توی کشور یکیه
ضبط استریو ار دوتا میکرفن استفاده میکنه یکی برای گوش راست و یکی برای گوش چپ وقتی به ضبط استریو گوش میدین
میتونید موقعیت مکانی منبع صدا رو نسبت به رکوردر متوجه بشین. الیته مزیتهای دیگه هم داره و رکوردرها الان دیگه همشون ضبط استریو رو دارن.
موفق باشید.
سلام
من یه mp3player میخوام تا حدود 200 تومن، یه هدفون philips specked هم دارم و چون بیشتر سنتی و کلاسیک گوش میکنم کیفیت صدا برام مهم تره
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
چرا توی بازار پلیر انقدر کمه؟؟؟
دوستان یه سوال داشتم صدای آیپاد تاچ با آیپاد نانو فرقی داره؟ اگه آره کدوم بهتره؟ :n16:
سلام.
سانسا کلیپ زیپم رو راک باکسش کردم... خیلی چیزای جالب بهش اضافه شده ولی برای من که با اکولایزر خاموش به موزیک گوش می دم فرقی تو صدا ایجاد نکرده و معمولا با همون فیرمور سانسا بوتش می کنم. مشکلی که دارم اسنه که راک باکس تو مموری کارت و حافظه خود سانسا کلی فولدر جور واجور درست کرده و موزیکامو واسه خودش جا به جا می کنه و اسم فولدر ها رو عوض می کنه که باعث می شه اون یکی فیرم ور هر دفعه کلی وقت واسه آپدیت کردن داتابیس مصرف کنه... خلاصه می خوام کل راک باکس رو حذفش کنم ولی نتونستم...
کسی می تونه راهنمایی کنه که چطور می تونم همه چیز رو به حالت قبل بر گردگنم؟
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونید از سونی تهیه کنید
سریnwz b170اتفاقا به غیر دو مارک sansa و cowon اکثر مارکهای که تو سطح جهان هستند توی ایران هم موجودند
ولی خوب معمولا تو کشورهایی مثل ایران ترجیه میدن یک تلفن همراه بخرن و با اون اهنگ گوش کنند.
برای همین بازار پلیرها خیلی رونقی نداره.
موفق باشید.
خوب پاسخ دادن به این سوال یه کم مشکله چون معمولا چنین مقایسه های به سختی توی اینترنت پیدا میشهنقل قول:
ولی معمولا تولیدات یک شرکت در یک بازه ی زمانی اختلاف صدای خیلی کمی دارند
ولی اکثرا تاچ رو انتخاب می کنند چون با استفاده از نرم افزار میتونید هم فایلهای فلک رو پخش کنید و هم از eq استفاده کنید.
موفق باشید.
یه فریمور از خود سایت برای پلیرتون بگیریننقل قول:
بزارینش توی پوشه ی اصلی
بعد با فریمور خود سانسا بیاین بالا و فریمور جدید رو نصب کنید
اینکار راک باکس رو پاک خواهد کرد.
این لینک رو pdf رو هم ببینین
موفق باشید.
سلام.
قصد خرید پلیر با مشخصات زیر دارم:
حافظه بالای 8 گیگابایت یا اسلات مموری
قابلیت پخش فایل های flac
موارد زیر هم چندان مهم نیستند:
صفحه نمایش
rockbox
برای گوش دادن به موسیقی راک استفاده می کنم و صدای خیلی گرم دوست ندارم.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
البته شما که خودت استادی ولی من به شخصه برای شما به سختی میتونم پلیری به غیر از ipod توصیه کنم
که بستگی به قیمتی که در نظر گرفتین داره
سونی هم از flac پشتیبانی نمیکنه
که میرسیم به سامسونگ:n15:
یه راه حل دیگه اینه که یه sansa clip zip بخرین
همه ی ویژگیهایی که میخواین رو داراست و قیمتش هم کمه
سایت زیر میفروشه به ایران هم میفرسته
یکی از بچه ها از همین سایت همین سانسا رو خرید کردند موفق باشید.
نمی دونم چیه داستان ولی از رو کامپیوتر می زنه آناینستال شده ولی باز راک باکس هست... باز باید سر فرصت امتحان کنم و قبلش همه چیز رو فرمت کنم...نقل قول:
سلام و خسته نباشید. من دنبال یک ام پی تری پلیر برای دوستم هستم با قیمت تقریبی 220000تومن. بیشتر هم پاپ و ترنس گوش می ده، هدفونش معمولیه بعدها شاید مخش زده شد یه کلیپش گرفت. من خیلی وقته از بازار خبر ندارم، آیا با این رنج قیمت چیزی از کوون یا ساندیسک می تونه پیدا کنه؟؟ شما خودتون چه پلیری رو توصیه میکنید؟
پی نوشت: سوال بی ربط ، آی ریور هنوز تو بازار پیدا میشه دوستان؟؟