چی بگم واللهنقل قول:
من خودمم همین مشکل رو دارم.در واقع مشکل خیلی هاست ولی حدود 90 درصد کاربرا گفتن که با قند شکن آپ میشه
Printable View
چی بگم واللهنقل قول:
من خودمم همین مشکل رو دارم.در واقع مشکل خیلی هاست ولی حدود 90 درصد کاربرا گفتن که با قند شکن آپ میشه
در نهایت به نظر من اگه برنامه خاصی ندارید ویندوزتون رو به ۸.۱ آبگرید کنید...
مسئله اینه که نمیتونم اپدیت کنم چه جوری به 8.1 ارتقا بدمنقل قول:
سلام دوستان
سلام دوستان run رو باز کنید inetcpl.cpl رو اینتر کنید . از تب connections وارد lan setting بشید و use a proxy server for lan را تیکش رو بردارید.
اگه بالایی جواب نداد دوتا کمک ابزار کوچک پاین رو تست کنید.
1- اول Update Error 80072efd Repair Tool رو دانلود و نصب کنید لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اگه بالایی کار نداد اینو تست کنید لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا برنامه رو من قبلا تست کردم اونی که مایکرو سافت هست در آخر ارور میده not fixed - اون یکی هم نرم افزار رجیستری هست که بعد از اسکن میگه باید سریال برنامه رو بخری البته من کرکش رو هم پیدا کردم بعد از اینکه رجیستری رو مثلا تعمییر کرد ری استارت شد وقتی دوباره ویندوز روشن شد نه تنها چیزی درست نشده بود بلکه چند تا ارور دیگه هم اضافه شد مجبور شدم ویندوز رفرش کردم و چون ویندوزم رو قبلا از 8 به 8.1 اپ کرده بودم دوباره برگشت به ویندوز 8 - ولی باز هم ارور اپدیت میده ولی با ساکسیفون کار میکنه-
با قند شکن داره اپدیت میشه!
خودش به 8.1 اپدیت میشه یا من باید کاره خاصی انجام بدم؟
قبل از اینکه فیلتر بشه با ip changer آپدیت میشد از ویندوز استور البته قبلش باید تمام اپدیت های ویندوز 8 رو نصب کنید -بعد از فیلتر من امتحان نکردم -یه چیز دیگه اینکه وقتی به ویندوز 8.1 اپ کردم دیدم که هنوز خیلی باگ داره-همون 8 بهتره.خودش اپدیت میشه.
فدات بشم فیل ++ شکن هیچ ربطی به ران آپدیت نداره شما حتما در برخی ساعات روز میتونی اون رو اجرا کنینقل قول:
هیچ دلیل علمی در استفاده از سرور آپدیت و فیل + شکن نیست چون سرور آپدیت الان بازه ولی پورت هاش بسته شده
پس تاکید میکنم استفاده از فیل +شکن هیچ ربطی به نحوه آپدیت نداره
منم آخرش نفهمیدم چشه. ولی برای آپدیت کافیه با ... شکن چند دقیقه وصل شید تا لیست آپدیتهای جدید را پیدا کنه. بعد میتونید ... شکن را قطع کنید آپدیتهای پیدا شده به راحتی دانلود و نصب میشن.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من با شخصی بنام شرریم تو مایکروسافت چت کردم ایشون این پیجو به من داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هرچی بهش گفتم علت چیه گفت نمیدونم من امکاناتم بعنوان پشتیبان محدوده گفت با نمایندگی ما در ایران یا عراق تماس بگیر!!
جالبه فقط ویندوز8 این مشکل رو داره ، من رو پی سی وین 7 دارم بی هیچ مشکلی اپدیت میشه ولی این 8 اینقدر اذیت میکنه
من دوباره برگشتم 8.1.اصلا مشکلی نیست...
والا هر کاری مینیم به 8.1 اپدیت نمیشه ، میره تو حالت اپدیت ولی اتفاقی نمیفتهنقل قول:
دوستانی که موفق به آپدیت " ویندوز هشت " نشدن لطفا شهر خودشون رو بنویسن
پیگیریش با من
ای خدا!!!:angry:
تو 8.1 هم مشکل داره!!!ولی این بار یه ارور کد دیگه!!!80072EFD
آقا اینو یکی توی یه فروم دیگه با فونت 72 و با خط قرمز نوشته بود منم اینجا با یه فونت کوچیکتر ولی با همون رنگ قرمز می نویسم:
تحریمیم تحریم
با کریو امتحان کنید
یک راه حل :
پیش نیاز ها :
1 - شیلتر شکن( تونل )
2- نرم افزار fiddler2.com
برنامه فیدلر رو دانلود ، نصب کنید.داخل برنامه یک دکمه هست نوشته win8 config .اولین دکمه بالا هست.
حالا همه گزینه ها رو تیک بزنید
شیلتر شکن (تونل ) رو روشن کنید
حالا می تونید آپدیت کنید
(با این برنامه می تونید به استور هم دسترسی داشته باشید)
-
راه حل کریو فکر نکم نیازی به فیدلر داشته باشه چون وی پی ان هست ولی تونل فرق داره
با نرم افزار Mask My IP هم میشه آپدیت کرد. استور هم باز میشه اما نمیشه نرم افزاری دانلود و نصب کرد.
کسی راهی برای دسترسی به استور برای آپدیت ویندوز هشت اورجینال لپتاب به هشت و یک سراغ نداره. .... شکن سرعتش کمه واسه دانلود سه و نیم گیگ.
اقا من یه ویندور vista رو کامپیوتر خونگیم دارم که هیج مشکلی نداره و الان چندین سال هم هست که راحت همه چیزش اپدیت میشه
اما
رو لپ تابم یه ویندوز ۸ گذاشتم که اصلا اپدیت نمیشه - همش error میده - مشکل چی هست - چطوری میشه حلش کرد
بچه ها من منظورم اینه میدونم با فیلتر شکن میشه
اخه دوستان نکته اینجاست بعضی افراد عادی دارن دانلود میکننش
بعضیا به مشکل خوردن
ربطی به تحریم نداره اگه تحریم بود سون و هشت و یک هم تحریم میبود
قضیه باید بررسی تخصصی تر شه
بچه ها لطفا همه به ISP های خودشون زنگ بزنن و مشکل رو بگن
ربطی به تحریم نداره
صد در صد به تحریم ربطی ندارهنقل قول:
من بالا هم گفتم از یه خط اینترنت کامپیوتر خونگیم با vista داره هروز اپدیت میشه ولی مال لپ تابم که ۸ هست نمیشه - با همون خط اینترنت
سجاد جون اره منم هفت رو آپدیت میکنم
امروز یکی از بچه ها میگفت بعضی آی اس پی ها قاط زدن!! مشکل از کجاست؟؟ خدا میدونه ....
همونطور که قبلا هم گفتم این مشکل برای بعضی ها تو خارج ایران هم وجود داره و تو فوروم های خارجی زیاد راجع بهش بحث شده ، منم فک نمیکنم به تحریم ربط داشته باشه چون من وین 7 رو پی سی خونه دارم و داره اپدیت میشه ، فک کنم مشکل از ssl باشهنقل قول:
آخ جون مشکل من حل شد!!!:n20:
با ****** آپدیت ها رو چک کردم و وقتی پیداشون کرد ****** رو قطع کردم و نصب رو زدم تا دانلود کنه!!!
آی اس پی:پارس آنلاین...
هرکاری که تو این تاپیک گفت شد رو انجام دادم با قند شکنم تست کردم بازم نشد هون ارور رو میده:|
چه کنیم؟
کسی راه حلی نداره؟
با قند شكن هاي مختلف امتحان كن ، من با ف ر ي گ ي ت تونستمنقل قول:
Sent from my iPad using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه نمونه قند شکنی استفاده کردی؟؟؟
من خودم معمولا استفادهکنم چون تو کار خلاف نیستم ولی با س.ا.ی.ف.و.ن وصل شدم...
ولیالان که امتحان میکنم میبینم بدونقندشکن هم درست کار میکنه...
یعنی درست شده آرن جان؟؟
یعنی بدون فند شکن هم حله ویندوز هشت؟
بله.الان من ویندوز 8.1 بدون هیلتر شکن هم چک میکنم هم آپدیت.همین امروز صبح آپدیت کردم...
سلامنقل قول:
من هم به همین روش تست کردم و ویندوز با موفقیت آپدیت شد.
ابتدا کله قند شکن رو باز کنید بعد از اینکه آپدیت ها پیدا شدن می تونید کله قند شکن رو ببندید و روی آپدیت کلیک کنید.
بچه ها من هشت رو میگم :n28::n28: هشت و یک نه
میگم بدون قند شکن :n28::n28:
بدون قند شکن درست شده یا نه؟
اقا من با قند شکن فری گیت وU امتحان کردم فرقی نداره همون کد رو میزنه سی.....ا.......ی...فون دارین کار میکنه لینک دانلود پخ کنید ما تستت کنیم
با س ا ی ف و ن نمیشه ، با ف ر ی گ ی ت امتحان کن میشه ، منم با همین اپدیت کردمنقل قول:
با ک ر ی ومیشه؟؟
با س ا ی ف و ن میشه ، تست کردم کار می کنه.نقل قول:
دوستان دقت کنید فقط برای چک کردن از قند شکن استفاده کنید و بعد از اینکه آپدیت ها پیدا شدن می تونید قند شکن رو ببندید.
دوستان ویندوز 8.1 بدون هیتلر آپدیت میشه؟؟
برای من آره ولی قبلش یه سری ادیت میخواد تنظمیاتشنقل قول:
ولی بازم گیر داره ولی بعد از چند بار سعی میشه
سلام دوست عزیز، من در ابتدا با خطای با کد 80240438 مواجه میشدم، این کار بالایی ک شما گفتید رو کردم،نقل قول:
الان کد خطام تغییر کرده شده 8024401c ... چیکار کنم؟با خطای اون دوستمون هم ک 8024402 بود تو عدد آخر تفاوت داره..
چیکار کنم؟؟؟
من که مشکلم حل شد یه بار با فری گیت وصل شدم اپدیت کرد. از اون موقع به بعد بدونه فری گیت هم خودش اپدیت میکنه
Sent from my MT15i using Tapatalk
دوستان 8.1 با کریو میشه آپدیت کرد؟