تاریخ عرضه مشخص شد:
31 اکتبر 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود شیش ماه دیگه...
Printable View
تاریخ عرضه مشخص شد:
31 اکتبر 2013
حدود شیش ماه دیگه...
این عکس اخیرا" منتشر شده که همون طور که ملاحظه میکنید آدم نگشت به دهن میمونه!
البته برا گرافیکایه بالایه 2 میلیون تومن هستن ایشون!:n09:
تو دوتا عکس پایین والا نظر من اینه که 3 بهتره و واقعی تره تا 4 !نقل قول:
چی میشد این بازی سوم شخص عرضه میشد؟؟مثه همین عکس؟؟
خب COD باز قورتش میده....کاش با این گرافیک و فیزیک سوم شخص بود..
2011 که برعکس این اتفاق رخ داد ! MW3 رسمن زیر BF3 له شد !نقل قول:
بر چ اساس؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از نظر گرافیک ، صدا ، مولتی پلیر که برای یه FPS از همه چی مهمتر هست ، گیم پلی هم که خب سلیقه ای هست ...البته تو ایران راجب MW3 بحث کردن بیخوده چون هم از نظر مولتی پلیر که ملت دسترسی ندارن به BF3 تا ببینن چه شاهکاریه بعد میان MW3 میزنن فک مینن آره تهشه ! هم اینکه ملت سیستم درست و حسابی هم ندارن تا بتونن BF3 رو اجرا کنن به همون ENGINE اهده بووق MW3 بسنده میکنن و ....! از یه نظر دیگه هم تفاوت بین MW2 و MW3 رو ببین ، من خودم عاشق MW2 بودم بعد این که MW3 رو بازی کردم خفن ضد حال خوردم ، یه سقوط درحد E3 داشت !نقل قول:
چندروزی نبودم واسه همین دیر شد جوابت..:دی
نقل قول:اونوریا به همه ی اینایی که گفتی دسترسی دارن: مولتی و ابر سیستم(واقعا ضعف BF3 همین موضوعه،،نمیدونم چرا فک میکنی این نقطه قوته)نقل قول:
البته تو ایران راجب MW3 بحث کردن بیخوده چون هم از نظر مولتی پلیر که ملت دسترسی ندارن به BF3 تا ببینن چه شاهکاریه بعد میان MW3 میزنن فک مینن آره تهشه ! هم اینکه ملت سیستم درست و حسابی هم ندارن تا بتونن BF3 رو اجرا کنن به همون ENGINE اهده بووق MW3 بسنده میکنن و ....!
متای MW3
88/100 X360
88/100 PS3
متای BF3
84/100 X360
85/100 PS3
تنها موفقیت این بازی در نسخه کامپیوتر BF هم که ابر سیستم میخواد متای 89 کسب کرد،،یعنی این همه زجر و بدبختی واسه یه دونه امتیاز؟؟که بیاد بالای MW3
نسخه PC بازی MW خب بخاطر همون گرافیک و فیزیک ضربه خورد نه چیزی دیگه ای...
پس..با عرض معذرت حرفات سندیت نداره...
+
MW3ضعیفترین نسخه سری MW بود...ولی با این اوصاف BF3 با اون همه تبلیغ و...نتونست کار خاصی انجام بده و بازم از MW شکست خورد...اونم چی با همین حرفایی که در مورد این نسخه زدی:
نقل قول:
ENGINE اهده بووق MW3 بسنده میکنن
+نقل قول:
MW3 رو بازی کردم خفن ضد حال خوردم ، یه سقوط درحد E3 داشت !
مهم ترین چیز همین گیم پلی هست که شما نادیده میگیریش و میگی سلیقه ایه ....موفقیت MW به خاطر همین گیم پلی هستش...وگرنه از نظر گرافیک و فیزیک از BF ضعیف تره...نقل قول:
گیم پلی هم که خب سلیقه ای هست ...
گیم پلی BF به قول معروف جون نداره..شما برید تیراندازی رو تو این دوبازی مقایسه کنید...تو BF3 انگار داری با تفنگ آبی شلیک میکنی..حس و حال جنگ و هیجانی که داره رو انتقال نمیده...و همین نکته ای هستش که شرکت دایس فراموش کرده..حالا تو نسخه چهارم سعی کردن این معقوله رو بیشتر تو بازیشون جا بدن...
+
یادمون باشه که BFها بعد از سری بدکمپانی و دیدن موفقیت MWها دارن راهی که MW رفته رو میرن و به نوعی تقلید میکنن...دگرگونی هایی که تو بازی MOH و BF اتفاق افتاد همگی تغییراتی بودن که در راستای MWـزیساسیون(!) کردن بازیهاشون رخ داد...وقتی فروش MW رو دیدن دلیلی نداشتن جز نزدیک کردن بازیشون به سمت این سری از بازی ها..
واقــع بین باشیم...
ســپــاس...
اينهمه بحث نكنيد باهم :n02:
به نظر من تو رقابت بتلفيلد ٣ و mw3 بازي بتلفيلد ٣ خيلي موفق عمل كرد :
- بتلفيلد نزديك ٢٠ ميليون نسخه فروخت(البته mw3 بيشتر فروخت)
- يه فن بيس عظيم براي بازي ايجاد شد تا تو شماره هاي بعدي از همين فن بيس بتونن موفقيتشونو تضمين كنن
- يه مولتي پلير خارق العاده ساختن كه تو ليست ها هميشه تو رتبه خوبي هست
ولي تو امتياز در حد بقيه موارد موفق نبود
+
در كل درسته فروش بتلفيلد٣ به mw3 نرسيد و تو امتيازا هم ميتونست بهتر باشه ولي در عوض رشد و ترقي كه بتلفيلد ٣ داشت خيلي خيلي بيشتر از mw3 بود:n06:.......و به نظر من مبارزه واقعي بتلفيلد با cod تو شماره هاي اينده خواهد بود و اين شماره بتلفيلد هنوز يك شروع براي اين رقابت بود و فكر نكنم حتي خود ea هم قصدش اين بوده باشه كه تو يك شماره بازي cod رو به زير بكشه:n06:
.
ما هم که هرچی گیرمون بیاد مثل تراکتور بازیش میکنیم و برامون فرقی نداره ،چون نه ماله بابامونه و نه ننه مون و یک قرون پول هم باتش نمیدیم و خدا رو هم شکر میکنیم و صلواتی هم نثار روح اموات این کافران بی دین میکنیم که این بازیا رو میسازن برامون ، چه BF چه COD چه هر چیز دیگه ای که کلا مفته:n02:
اوه اوه ! نمیدونی واقعا از کجا میگی اینو ، از نظر صداگزاری BF3 چندین برابر MW3 روش کار شده ، صدای اسلحه ها با روش ها و تکنولوژی جدید صداگزاری شدند برعکس MW3 که هنوزم از عهده بووقه! نمیدونم واقعا خیلی خنده داره این حرفت !نقل قول:
شما برید تیراندازی رو تو این دوبازی مقایسه کنید...تو BF3 انگار داری با تفنگ آبی شلیک میکنی.
نقل قول:
حس و حال جنگ و هیجانی که داره رو انتقال نمیده...
تو جنگ بودی؟ ! ببین هیجان به یه موسیقی تکنو تو بک گراند و شلیک کردن نیست ، همین موسیقی MW3 رو که بین بازی میزنه رو بگیری 100 درصد 1 درصد هم هیجان نخواهد داشت ! BF3 مثل یه جنگ واقعی بدون موسیقی (دیگه وسط جنگ که برات تکنو پخش نمیکنن!) ، و امروزی فضاسازی کرده ، رو امروزی تاکید میکنم چون جنگ ها الان با جنگ جهانی خیلی فرق میکنن ، مثلا CODW که واسه جنگ جهانی بود ، یه فضای شاهکار خلق کرده بود که واقعا جور درمیمود با اتمسفر اون موقع !
اصلا هم اینطور نیست ، اتفاقا سبک و سیاق سری BF خیلی با COD فرق میکنه .نقل قول:
یادمون باشه که BFها بعد از سری بدکمپانی و دیدن موفقیت MWها دارن راهی که MW رفته رو میرن و به نوعی تقلید میکنن...دگرگونی هایی که تو بازی MOH و BF اتفاق افتاد همگی تغییراتی بودن که در راستای MWـزیساسیون(!) کردن بازیهاشون رخ داد...وقتی فروش MW رو دیدن دلیلی نداشتن جز نزدیک کردن بازیشون به سمت این سری از بازی ها..
موفقیت COD در فروش به خاطرعقبه ای که داره هست ، به خاطر سری های قبلی که خیلی حرف داشتن برا گفتن و هنوزم داره نون اونارو میخوره ...شما ایرادت این هستش که موفقیت رو در فروش میبینی ...که خیلی نگاه Casual واری هست ...نقل قول:
موفقیت MW به خاطر همین گیم پلی هستش...وگرنه از نظر گرافیک و فیزیک از BF ضعیف تره...
موارد دیگه رو هم آقا مراد گفتن ... بهتره دیگه کشش ندیم .
موفق باشید .
بهتره این بحث های مقایسه تموم بشه و به عنوان پایان بحث نظرمو میگم:
در کل بتلفیلد از همون اولین شمارش Multi-player محور بوده و الانم هست،ارزش multi بتلفیلد خیلی خیلی بیشتر از CoD مخصوصا این 2-3 نسخه اخیر هست.
یکی از دوستان در مورد تیراندازی گفته بودن که توی بتلفیلد اسلحه ها شبیه تفنگ آب پاش هستن!واثعا اگه بخوایم از هر جای بتلفیلد ایراد بگیریم از این مورد نمیشه ایراد گرفت،سلاح ها هر کدوم نقات قوت و ضعف مخصوص به خودشون رو دارن و هر سلاحی از نظر لگد و لرزش با هم فرق میکنه وقتی هم که اسنایپر باشید و بخواید از فاصله دور کسی رو بزنید این طبیعی بودن اسلجه ها نسبت به cod بیشتر به چشم میاد.
در مورد حس جنگ هم بازم این 2 تا قابل مقایسه نیستن.
مپ های بزرگ بتلفیلد از این نظر فوق العاده هستن.توی بازی آزادی عمل زیادی وجود داره و حتی مثل جنگ واقعی گروهی که با هم هماهنگ نباشن خیلی راحت میبازن............
در کل نظر من ه ممثل نظر مراد هست و به نظرم بتلفیلد از cod بهتر عمل کرده.و از اونجایی هم که نظرات من کلا فکت هستن،جای بحثی باقی نمیمونه..............:n02:
بتلفیلد بهتر از cod هست البته تا الان.. واقعا تونستن یه بازی نظامی خوب درست کنن.
مراد نگرفتیم از بازی تعریف کردی یا کوبیدیش!!:n13:نقل قول:
نقل قول:
ولي تو امتياز در حد بقيه موارد موفق نبود
نقل قول:
در كل درسته فروش بتلفيلد٣ به mw3 نرسيد
پ پارو بزن،،دریای غــم ســاحــل نــدارد...:دینقل قول:
اين شماره بتلفيلد هنوز يك شروع براي اين رقابت بود
نقل قول:اوه اوه صداتم خیلی صداگذاریش قویه ها...Dنقل قول:
اوه اوه ! نمیدونی واقعا از کجا میگی اینو ، از نظر صداگزاری BF3 چندین برابر MW3 روش کار شده ، صدای اسلحه ها با روش ها و تکنولوژی جدید صداگزاری شدند برعکس MW3 که هنوزم از عهده بووقه! نمیدونم واقعا خیلی خنده داره این حرفت !
کی صوبت صداگذاری کرد،،منظورم طبیعی بودن شلیک کردنه گلم...
جون سیبیل هرکی که قبولش داری تـــز نده...نقل قول:
تو جنگ بودی؟ ! ببین هیجان به یه موسیقی تکنو تو بک گراند و شلیک کردن نیست ، همین موسیقی MW3 رو که بین بازی میزنه رو بگیری 100 درصد 1 درصد هم هیجان نخواهد داشت ! BF3 مثل یه جنگ واقعی بدون موسیقی (دیگه وسط جنگ که برات تکنو پخش نمیکنن!) ، و امروزی فضاسازی کرده ، رو امروزی تاکید میکنم چون جنگ ها الان با جنگ جهانی خیلی فرق میکنن ، مثلا CODW که واسه جنگ جهانی بود ، یه فضای شاهکار خلق کرده بود که واقعا جور درمیمود با اتمسفر اون موقع !
موسیقی BF رو دوس دارم چون الکترونیکه...تکنو میدونی چیه که میگی موسیقی MW تکنو بوده؟؟ یا بتهوون!!
نقل قول:قبول ندارم...سازنده ها دارن همش واسه بخش سینگل زور میزنن که به MW برسه...نقل قول:
در کل بتلفیلد از همون اولین شمارش Multi-player محور بوده و الانم هست،ارزش multi بتلفیلد خیلی خیلی بیشتر از CoD مخصوصا این 2-3 نسخه اخیر هست.
خداییش یه شخصیت از سری BF بگید که فیموس باشه؟؟؟فقط یکی:دی
یکی از دوستان کدومه؟؟:دینقل قول:
یکی از دوستان در مورد تیراندازی گفته بودن که توی بتلفیلد اسلحه ها شبیه تفنگ آب پاش هستن!واثعا اگه بخوایم از هر جای بتلفیلد ایراد بگیریم از این مورد نمیشه ایراد گرفت،سلاح ها هر کدوم نقات قوت و ضعف مخصوص به خودشون رو دارن و هر سلاحی از نظر لگد و لرزش با هم فرق میکنه وقتی هم که اسنایپر باشید و بخواید از فاصله دور کسی رو بزنید این طبیعی بودن اسلجه ها نسبت به cod بیشتر به چشم میاد.
کی از تفاوت لرزش و جفتک سلاح ها صوبت کرد...من کلا این بخشو بردم زیر سوال :دی
شلیک کردن حس نداره...تریلر نسخه چهارمم دیدم تو باکو همین مشکلو داشت...
+
اگه قراره بحثو تموم کنین پ دیگه پست ندین و آخرش بگین بحثو گردش کنین..چون جواب هست و نمیشه چیزی نگفت...ما از هیچ جوابی وا نخواهیم ماند..: دی
.
.
.
کسی دشمنی با BF نداره ولی مقایسه ی این دو بازی بدیهیه و اگه مقایسه ای نباشه پیشرفتی هم نیست...(حالا انگار درفشانی مارو میبینن:دی)
در ضمن IW با رفتن زامپلا و وست ضعیف شد...دوتا نابغه بودن لامصبا..
و در آخر:
بر چ اساس؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا هم اینطور نیست ، اتفاقا سبک و سیاق سری BF خیلی با COD فرق میکنه .
BF که داره اسکی میره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این نسخه که پیچیدی پ کل صنعت گیم ایراد داره...هعنقل قول:
شما ایرادت این هستش که موفقیت رو در فروش میبینی ...که خیلی نگاه Casual واری هست ...
EA داره BF رو واسه رضایت عمه ی "میرز غلام ادب اعتضافریالیمنش کت بالاقوزیان" میسازه مگه؟؟؟ واسه فروشه عژیژم...
یه بازی FPS مثه BF یا COD چه هدفی جز فروش بالا میتونه داشته باشه؟؟؟
-دادن امید به کودکان سرطانی؟؟
- تسلای خاطر کارگران جان باخته در حادثه ی بنگلادش؟؟
- اعتراض به بالا رفتن قیمت رون شترمرغ؟؟
متاسفانه مثه بازیهای دیگه نیست که پیچیدگی و داستانو بزنید تو کلمون...مالیدی...هع
نسخه اخری COD اینقدر زیبا بود که نصفه رهاش کردم..دیگه حالم از این همه تکرار بهم خورد
MW3 هم عین همین نسخه اخر تکرار بود و هیچ نو اوری نداشت .. بر عکس BF3 که سرتاسر پیشرفت بود از گرافیک گرفته تا صداگذاری و گیم پلی .. از حق نگذریم داستانش جالب نبود .
اما صد در صد از COD موفقتر بود .
مطمئن باشید با این روندی که COD پیش گرفته در اینده نزدیک همین فروش خوبش رو هم از دست میده مگر اینکه تغییر قابل توجهی در بازی ایجاد کنه.
فقط تجربه ی لول صحرای داخل BF3 میرزید به کل لول های MW3 و بـــس ;)
مقایسه ی این دو بازی کلآ غلطه به چند دلیل خیلی واضح...
این حرفم از همه نظر Ok هست و شونصد درصد تآیید میشه (لایک!) :
نقل قول:
موفقیت COD در فروش به خاطرعقبه ای که داره هست
حالا شما ها هم یه میدان نبرد تو این تاپیک راه بندازید : دی
اصلا نه BATTLEFIELD 3 برنده شد نه COD MW3
بلکه BATTLEDUTY MODERNFIEL 3 برنده شد:دی
ولی جدا از شوخی من نظرمو در حد یکی دو جمله میگم که بحث شما هم گرد شه
MW3 برتریش نسبت به Battlefield3 گیم پلی جذابش به همراه داستان قوی بوده
و برتری Battlefield نسبت به MW مولتیپلیر جذابتر به همرا گرافیک بالاتر بوده
که هردو شرکت سازنده امسال به دنبال برطرف کردن نقاط ضعف بازیشون که میشه نقطه قوت حریف هستند
حالا باید دید که کدومشون در بر طرف کردن نقاط ضعفشون موفقتر عمل مکنند
دو طرف بحثم از دوستان من هستن، من از هر دوشون خواهش مي كنم ديگه پستي در اين باره ندن، اين جور بحثا وقتي از حالت نرمال خارج ميشه عاقبت خوبي نداره پس بياين با هم دوست باشيم :n02:
حميد من ازت خواهش مي كنم ديگه جواب نده ( حتي اگه با خيلي از بحثاي البرز مخالفي )، البرزي تو ام كام آن ديگه برادر اون تاپيكه تو متفرقه بازي ها هست اونجا گروهي سر و كله هم ميزنيم اينجا اتش بس:n02:
:n16::n16:
به نظر من بتلفیلد یا هر بازی دیگه ای در این سبک نمیتونه رو دست COD را بیاره ! Cod همیشه یه بازی روون و هیجانیه که گیمر جلوی مانیتور میخکوب میکنه !
از حق نگذریم خداییش cod بهتر از بتلفیلده اصلانم درش شکی نیست.
دلایلی زیادیم هست واسه برتری Cod نسبت به بقیه بازی ها در این سبک که همه میدونن و نیازی هم به گفتن نداره اگه دلیل خواستین بگین تا سر فرصت بشینم مفصل در موردش بنویسم براتون.
خوشحال میشم دلائل برتری COD نسبت به همه ی بازی های این سبک رو بشنوم:n06:نقل قول:
سلام من یه سوالی دارم ! می خوام بدونم سیستم من میتونه این بازی رو اجرا کنه یا نه؟
Ram : 16 gb Hyper X Performance
Graphic : 570 gtx
CPU: Core i7 3770k 4.2 GHz
اینو من نمیگم اکثر منتقدا و مخاطبا میگن:نقل قول:
- یکی از دلایل اصلی برتری سری Cod نسبت به بازی های هم سبکش گیم پلی روون و فوق العاده هیجان انگیزش هست!
- سری COD همیشه دارای داستان های جذابی بوده که این را مدیون نویسنده ی بزرگی چون ساموئل گویر (David S. Goyer) هست که در کارنامش 3 گانه بتمن را هم داره !
- بخش مولتی پلیر بازی هم که دیگه عالیه به شخصه تجربه کردم
- بخش صدا گذاری Cod هم نسبت به بقیه بازی های هم سبکش برتری داره علتشم استفاده از هنرپیشگان معروف هالیوود هست که جذابیت بازی را چند برابر کرده (کافیه فقط به جوایزی که Call Of duty Black OPS در زمینه صداگذاری از سایت های مختلف کسب کرده یه نگاهی بندازید)
- در زمینه گرافیک هم مطمئنا بازی هایی همچون BF 3 و MOH سرتر از cod هستند ولی همین موتور قدیمی cod باعث شده که بازی بسیار روون و هیجانی را داشته باشیم که با هر سیستمی قابل اجراست ! در صورتی که یه بازی مثل BF3 نیاز به سیستم بالایی داره و همه گیمر ها نمیتونن سیستم بالایی واسه اجرای این بازی داشته باشن ! پس در این زمینه هم من برتری cod را میبینم.
در کل ببینید عزیزان من بازی هایی مثل BF3 کاملا دارن از سری cod اسکی میرن و خیلیم دوس دارن که این سری سقوط کنه ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه !
+
اگه دلایل بیشتری میخوای کافیه یه سرچ تو گوگل بزنی و مقایسه ها و نقدهای این بازی ها را بخونی اینجوری کاملا توجیح میشی ! حالا باز بیا حرف خودتو بزن ...
نقل قول:
در صورتی که یه بازی مثل BF3 نیاز به سیستم بالایی داره و همه گیمر ها نمیتونن سیستم بالایی واسه اجرای این بازی داشته باشن !
آها پَ شما معلوم شد دلايلت اَ رو اينه ك چرا نتونستى با سيستم ٤سال پيش bf3 رو تو حالت اولترا بازى كنى!!هـــه
دليلت تو حلق دايس : دى
واقعا ادم بعضی وقت نظرات دوستان رو میخونه احساسی به ادم دست میده دوست داره با کله بره تو دیوار از فرط خوشحالی
COD فقط تا MW2 قشنگ بود و Black ops1 از لحاظ داستانی واقعا زیبا بود ولی بعد از اون دیگه سازندگان دارند از اب, کره می گیرند!گرافیک که تو نسخه اخر پسرفت کرده بود.داستان انگار داشت برای پلیر های دهه 70 میلادی روایت میشه(از نظر عقلانی).گیم پلی تکراری و خلاقیت به اوج صفر رسیده بود.
من تک تک نسخه COD رو بازی کردم و لی وقتی BAD Company 2 اومد با اون تخریب پذیریش و صدا اسلحه ها و گرافیک زیباش,COD رو به عنوان یک گیم سینمایی خوب قبول دارم نه به عنوان یک بازی خوب (به استشنا شماره اخر ).
ولی COD یک نفرین بود برای جامعه هاردکور گیم چون دیگه الان همه بجای تولید کردن بازی ها متفاوت فقط به فکر تولید بازی شوتر اول شخص افتادند
شما فقط همین یه دلیل خوندین؟ معلومه دوس داری بحث الکی کنی ! من کلی گفتم عزیزم همه ی گیمر ها سیستم بالایی ندارن ! غیر از اینه؟ همونطور که اول پستم گفتم اینا گفته های اکثر منتقدان و مخاطبا هست ! از خودم در نیاوردم میتونی تو بیشتر مقایسه ها و نقدها بخونی ! پس تا وقتی خوب فکر نکردی جواب نده ! نمیدونم چرا بعضیا دوس دارن فن بازی در بیارن و خود شیرینی کنن ؟!نقل قول:
گیمرهای ایران ! بستگی به تعریف شما از گیمر داره ، از بین ایرانیا به زور 10 درصدشون گیمر به معنای واقعین بقیه همه دو تا بازی کردن یا هر سال یه COD میزنن بعد به خودشون میگن گیمر !نقل قول:
همه ی گیمر ها
ops! خواهشا شاهکار نولان رو نچسبونید به ....!نقل قول:
یکی از دلایل اصلی برتری سری Cod نسبت به بازی های هم سبکش گیم پلی روون و فوق العاده هیجان انگیزش هست!
سری COD همیشه دارای داستان های جذابی بوده که این را مدیون نویسنده ی بزرگی چون ساموئل گویر (David S. Goyer) هست که در کارنامش 3 گانه بتمن را هم داره !
بخش مولتی پلیر بازی هم که دیگه عالیه به شخصه تجربه کردم
بخش صدا گذاری Cod هم نسبت به بقیه بازی های هم سبکش برتری داره علتشم استفاده از هنرپیشگان معروف هالیوود هست که جذابیت بازی را چند برابر کرده (کافیه فقط به جوایزی که Call Of duty Black OPS در زمینه صداگذاری از سایت های مختلف کسب کرده یه نگاهی بندازید)
در زمینه گرافیک هم مطمئنا بازی هایی همچون BF 3 و MOH سرتر از cod هستند ولی همین موتور قدیمی cod باعث شده که بازی بسیار روون و هیجانی را داشته باشیم که با هر سیستمی قابل اجراست ! در صورتی که یه بازی مثل BF3 نیاز به سیستم بالایی داره و همه گیمر ها نمیتونن سیستم بالایی واسه اجرای این بازی داشته باشن ! پس در این زمینه هم من برتری cod را میبینم.
صداگزاری ...عزیز صداگزاری برا یه بازیه FPS یعنی بیشتر صدای محیط و اسلحه ها و اینا نه صدای چند تا کرکتر ! مبحث ما هم MW3 هست نه کل سری COD ! همونطور که گفتم COD داره نون عقبشو میخوره این چند ساله !
ببینید یه جمع بندی کنم ، شما فقط و فقط ایران رو میبینید ، یعنی تا به حال افراد اون ور تبادل نظر نداشتید ، وگرنه هیچ وقت همچین حرفای ابتدایی و تازه کارانه ای رو نمیزنید ، واقعا خنده دار هستش واقعا ! درضمن من خودم از طرفدارای این سری بودم دلیلی نمیبینم بیام ترول کنم یا یه بازی جدید اومده طرفه اونو بگیرم ، MW3 بدون شک در خیلی از جهات از BF3 عقب هست ، الانم حیف وقت ندارم وگرنه انقد نقد های معتبر و دلیل و اینا میاوردم که براتون ثابت شه ، ولی بحث با ایرونی جماعت که صرفا دید تک بعدی دارن بیشترشون به هیچ نتیجه ای نمیرسه ، به همین خاطر هم خیلی از دوستان مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث نمیکنن چون میدونن حرف منطقی سر خیلیا نمیره ...اینم آخرین پست من در این رابطه هست ...
موفق باشید .
اگه سیستم شما نکشه پس من چی بگم؟؟؟بنظرم حتما بازی رو سیستم شما اجرا میکنهنقل قول:
رم من 4گیگ و گرافیک 1گیگ.میکشه؟
مدل دقیق کارت گرافیک رو بگو تا بهت بگم!
اگه می خوای مدل دقیقو ببینی برو به :
رو desktop راست کلیک کن بزن Personaliz بعد از چپ پایین بزن display بعد بزن Adjust Resolution بعد وسط صفحه Advanced Settings بعد ببین Adaptor زیرش چی نوشته
یه بار دلائلی رو که گفتی مرور کنیم:نقل قول:
در ابتدای صحبت ها منتقدها و گیمرها رو انداختید جلو بدون اینکه کوچکترین منبع یا مدرک قانع کننده ای ارائه بدید:
نحوه مقایسه ی گیم پلی: "روون و فوق العاده هیجان انگیز" => فکر نمی کنم گفتن دو کلمه "روون و هیجان انگیز" اصلا با تعریف مقایسه جور در بیاد.
نحوه مقایسه صدا گذاری: "هنرپیشگان هالیوود و جوایز صداگذاری از سایت های مختلف" => در مورد BF3: در سال انتشارش به عنوان یکی از 5 نامزد بهترین صداگذاری سال توی لیست سایت های مختلفی از جمله Gamespot و IGN حضور داشت، اما MW3 یا BO2 در سال های مربوطه خودشون در لیست جایی نداشتند، دلیل: صداگذاری خیلی فراتر از استفاده از هنرپیشگان هالیوودی هست.
نحوه مقایسه داستان: "داستان های همیشه جذاب و حضور Goyer" => آقای Goyer نویسنده ی سری Black Ops هستن و توی تحریر داستان سری MW حضور ندارن.
نحوه مقایسه مولتی: "عالیه به شخصه به شخصه تجربه کردم" => باز هم با تعریف مقایسه جور در نمیاد، حداقل منبعی رو عنوان می کردید.
نحوه مقایسه گرافیک: "گرافیک و موتور BF3 از MW3 سرتره ولی سیستم بالایی می خواد" => در مورد BF3: در سال 2011 در بین 5 نامزد جایزه ی گرافیک سال در لیست های Gamespot و IGN حضور داشت و باز هم خبری از MW3 یا BO2 نیست، متاسفانه نظرتون کاملا در مقابل نظر منتقدین هست.
در آخر صحبت ها هم که گفتید "مقایسه ها و نقدهای این بازی ها را بخونی اینجوری کاملا توجیح میشی ! حالا باز بیا حرف خودتو بزن ..." دلیل پرخاشتون رو نمی دونم!
البته این صرفا مقایسه ی BF3 و MW3 بود، در صورتی که کل بازی های ژانر FPS رو در نظر بگیریم شرایط به مراتب متفاوت خواهد بود.
اینو زده:نقل قول:
NVIDIA GeForce GT 320M
رم ام 4گیگ DDR3.تا حالا هربازیی نصب کردم راحت اجرا کرده.میکشه این بازی رو هم؟
بله به راحتی میتونید اجرا کنید البته رو تنظیمات معمولی به بالانقل قول:
مثل من باشید یه ps3بگیرید و اینقدر منتظر نباشید تا بیان سیستم مورد نیاز بازی رو بگن:n02:
میتونید Xbox 360 هم بگیرید البته.............
نمیدونم چرا امید زیادی بهش ندارم، با این که تو این چند سال امیدوار بودم تو رقابت با cod کم نیاره و بدون توجه به کیفیت بازیای رقیب دنبالش میکردم.اما نمی تونم اینو انکار کنم که بازی چیزی خاصی واسه گفتن نداره.
برای من که مولتی پلیر بازی نمیکنم هم فک نمیکنم اوضاع بهتر باشه.به نظرم گرافیک همه چی نیس، همون طور که تو کرایسیس دیدیم بازی به کجا کشیده شد.
در نهایت باید بگم از EA متنفرم.
نقل قول:
نقل قول:
گیم پلی هم که خب سلیقه ای هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخرش سلیقه ای شد یا چی؟؟:n04:
نقل قول:نقل قول:
تو جنگ بودی؟ !
BF؟ شبیه ساز جنگ؟ جواد خیابانی؟؟نقل قول:
تو که جنگ نبودی چطور میدونی جنگ واقعی بتلفیلده؟؟
بعد ب من میگی "تو جنگ بودی؟؟":n04:
MW3 رو میگه ها....:n04:
چند چندی؟؟
چند چندی؟نقل قول:
هیجان به یه موسیقی تکنو تو بک گراند و شلیک کردن نیست
چند چندی؟
چند چندی؟
چند چندی؟
اینم حسن ختام برنامش توی تاپیک MW3...:n04:
+
چند چندی؟؟
پستای منو با دقت بخون،،همون نقاط قوتی که واسه MW گفتم خودتم گفتی،،ولی باز نمیتونی قبول کنیو ورمیداری نقل میکنی،،یه سری هم با تشکر کردن شیرت میکنن که باز نقل کنی...
چقدر بی کاری شما ! دی ! واقعا بی کاری ! lol ! این پستارو کی دادم؟ 2011 ! الان چه سالی هست ؟ 2013 !
واقعا به خودم افتخار میکنم که در عرض دو سال چقدر پیشرف داشتم ، به یه داستان هالیوودی دادم 10 که خب مضحک هست ، اون موقع امثال بایوشاک رو نزده بودم ، نقدم همش 4 خط بیشتر نبود ، الان میخوای برو نگاه کم ببین چه فرقی کرده ، آره از دنیای بازی کپی میکردم ، الان ببین از کجا ترجمه می کنم و جزو تاپ های سایتای خارجیم ، خیلیم احترام قائل اند واسم ، و .....
من 20 سالمه و این همه میدونم ، یو 220 شدی هنوزم عقبی ! همه که مثل شما یه جا ثابت واینمیسن عزیز ...من بی کار نیسم وگرنه میرفتم پست جمع میکردم اینجا نشون میدادم .....اوج بچه بازی !
به هرحال مرسی !
+
........
به امید روزهای بهتر. موفق باشید .
من خودم ایکس باکس دارم ولی فکر نکنم رو Bf4 بتونه فریم خوبی بده!
داداش اومدی باز جوک گفتی ها؟:n04:نقل قول: