خوب استاد اولش ان جوری هست فیلمی تا 20 دقیقه اولشو بازی نکنی بازی شروع نمیشه و ان اولش هم فلش فوروارد اخر بازی هستنقل قول:
Printable View
خوب استاد اولش ان جوری هست فیلمی تا 20 دقیقه اولشو بازی نکنی بازی شروع نمیشه و ان اولش هم فلش فوروارد اخر بازی هستنقل قول:
یه فایلی توی دی وی دی دومش هست به اسم xlive که وقتی روش می زنم میگه این فایل مال ویندوز 32bit هست میشه نسخه 64bit این فایل رو برام بذارید خودم گشتم پیدا نکردمنقل قول:
سلام,من بازی نسخه کامل روگرفتم و نصب کردم,تنها مشکلی که الان دارم اینکه صدای شخصیت ها نمیاد! تو فیلم ها که اصلا صدا نمیاد,تو بازی هم بعضی اوقات میاد, گرافیکم رو اپدیت کردم درست نشد,اپدیت هارو هم دانلود کردم بازم درست نشد,لطفا کمک کنید!مشکل از کامپیوتر هست یا بازی?
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ دارم و اونم سیو کردن بازی همه کاری کردم ولی نمیدونم چرا سیو بازی از checkpoint نمیاد و وقتی میسوزم میره از اول بازی میاد دهن سرویس شده از game for windows live و steam هم استفاده کردم که هیچ کدوم عمل نمیکنه تو رو خدا راهنماییم کنید خیلی گیج شدم
متاسفانه من ندارم وگرنه میزاشتم شما تو سایتهای دانلود بگردید هست...نقل قول:
سلامنقل قول:
یه اپدیت برای بازی اومده 67 مگابایته دالود کنید بعد اونو تو مسیر نصب بازی نصبش کنید.
اگر درست نشد روی بازی کلیک راست کنید و گزینه run as administrator رو انتخاب کنید و بازی کنید.
سلام
این قسمت mercenaries وقتی یه مپ رو میبرم، مینویسهsending records data.
و همین جوری میمونه و سیو نمیکنه و مجبور میشم alt-tab کنم. چی کارش کنم؟
اگه زحمتی نیست لینکشو بذارنقل قول:
سلام دوستان من این بازی رو خریدم
نسخه ای که من دارم دوتا DVD هستش. برای شما هم همینقدره ؟
مشکلم اینه که اول بهم گفت که Steam_api.dll is missing
منم رفتم و اون DLL رو دانلود کردم و به System32 و SystemWOW64 اضافه کردم
اما الان بازم بازی اجرا نمیشه و میگه Failed to initialize steam
درحالی که من Steam رو از سایتش دانلود و نصب کردم. (فایل نصبش 1.5 مگابایته)
یه نکته هست که باید بگم:
Steam رو که اجرا میکنم میخواد آپدیت بشه. احتمالاًاروری که بازی میده بخاطر همینه. که Steam احمق نیاز داره آپدیت بشه و فایلهاشو از سرورش دانلود کنه و بعد ... بازی، Steam رو مثل آدمیزاد میشناسه و اجرا میشه. اما ازونجایی که سایت Steam فیللل تررررر هستش مجبوریم از برنامه های فیلللللل تررررر بشکنننننن مزخرف و سرعت پایین استفاده کنیم تا جناب Steam بتونن آپدیت شن (که تا حالا بعد از چندین بار سعی و تلاش نتونسته بیشتر از ۴ مگابایت از ۹۷ مگابایتی که باید دانلود شه رو دانلود کنه)
میخواستم ببینم فایل نصبی کامل Steam جایی تو اینترنت وجود داره که بشه یهو کل Steam و مخلفات و آپدیتش رو یه جا توی یه فایل نصبی دانلود و نصب کرد که این داستانها همینجا به خوبی و خوشی تموم بشن یا اینکه ..... ؟ :|
داداش کرکو بگیر توش یه فایل استیم هم هست اون Steam_api.dll کرک شدس . کرک reloaded رو بگیر
اگه قرار بود با فایل قانونی اجرا شه که کرکی در کار نبود :دی
آقا این حل شد ! تو لپتاپم نصبش کردم بدون اشکال و بدون نیاز Steam درست شد به هر حال ;)نقل قول:
ولی
بازی که اجرا میشه اولش میاد تو تنظیمات گرافیکی و بعد که Enter رو میزنم میره تو تنظیم روشنایی تصویر ... این از این ! یعنی Main Menu درکار نیست !!
ضمناً بازی اصلاً Save نمیشه و هر دفعه بازی رو اجرا میکنم از اول اول اول شروع میشه :|
مشکل این لعنتی چجوری حل میشه ؟؟؟
اینجا خبری از آپدیتا نیست چرا :(
اینا آپدیتای بازیه :
آپدیت 1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- Fixed cutscene issues with endless loading
- Fixed issues with playable character dying after cutscenes
- Fixed subtitle display problems during split-screen play
- Fixed voice chat volume problems
Fixed issue with monitor display frequency being reset for each gameباگ لیون تو چپتر 4 حل شده.
.................................
آپدیت دوم:
آپدیت قبلی رو تو خودش داره.
بروبکس L4D2 به بخش Mercenaries No Mercy اضافه شدن.NEW FEATURES
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] as the Left 4 Dead 2 characters in The Mercenaries: No Mercy mode!
BUG FIXES
- Fixed the "Out of memory" error that occurred with some video cards.
A number of other issues have also been fixed.
..................................
آپدیت سوم:
قبلش باید آپدیت 2 رو نصب کرده باشید.
لیست تغییرات آپدیت 3:- Fixed responses to commands given by partners in co-op.
- Fixed the display issue with the "Ustanak 1" action figure in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Fixed the difficulty level during the Haos battle in Chris’ campaign, chapter 5-3
- Fixed the input problem when using gamepads during the J'avo car chase scene in Chris’ campaign, chapter 3-6
- Fixed the issue where the player is unable to go through the door in Jake’s campaign, chapter 4-4
A number of other issues have also been fixed.
*آپدیت 2 به همراه خودش آپدیت 1 رو داره و نیازی به دانلود نیست ;)
**بهتون پیشنهاد میکنم آپدیت ها رو دانلود کنید چون خیلی توی بهبود بازی کمک میکنه
منبع : بازی سنتر
سرورها خیلی کندن رفیق :/نقل قول:
لینک مستقیم از سایتهای رسمی نداری ؟ یا تورنت ؟ یا حداقل از سروری که با دانلود منیجر بشه راحت دانلودش کرد. (من مکینتاش دارم IDM ندارم)
ویرایش:
آقا داره دانلود میشه ولی کنده همچنان
بچه ها بازی سیو نمیشه. بازی تحت Windows - Live اجرا میشه؟
آقا بیا راه حلت دست منهنقل قول:
عین این عبارت رو توی گوگل سرچ کن
Resident Evil 6 - Full Crack - Saves OK
بعد اولین نتیجه جستجو سایت the pirates bay هستش
برو توش و فایل torent ای که بهت داده رو دانلود کن (بلدی torrent دانلود کنی ؟)
بعد تمام فایل هایی که دانلود میکنه رو کپی پیست کن تو پوشه ای که بازی رو نصب کردی.
هم مشکل Save حل میشه هم مشکل Steam (البته برای اونهایی که این مشکلو داشتن) ;)
آقا مرسی. خیلی نوکرم. الان یاد گرفتم torrent دانلود کنم :n02:نقل قول:
دمت گرم. :n12: بچه ها استفاده کنین بازی ذخیره میشه.
دوستان چرا بازی به صورت full screen اجرا نمیشه؟ باید حتما alt و enter بزنم تا تو یه پنجره اجرا بشه و گرنه صفحه سیاه نشون میده و فقط صدا داره!!! :n03:
اپدیت دوم رو هم نصب کردم.:n22:
سلام کسی میتونه بهم بگه این ارور ها واسه چیه
بازی ضعیف شده اما شبیه به شماره قدیمیاش شده جالبش کرده
داداشه گلم یه زحمت بکش لینک این فول کرک رو یه جا بذار البته به صورت غیر تورنت (چون با تورنت خیلی سخت دانلود میشه ما که نتونستیم) تا همه بتونن دانلود کنن به خدا خیلی ثواب داره من که دیوونه شدم.مرسی ممنون
داداشه گلم یه زحمت بکش لینک این فول کرک رو یه جا بذار البته به صورت غیر تورنت (چون با تورنت خیلی سخت دانلود میشه ما که نتونستیم) تا همه بتونن دانلود کنن به خدا خیلی ثواب داره من که دیوونه شدم.مرسی ممنوننقل قول:
آقا گذاشتم تو Dropbox ام تا آپلود شه. این هم لینکش:نقل قول:
همین الان آپلود شد
;)
موفق باشی
اگه مشکلی بود برمیگردم پستاتون رو میخونم
سلام
این بازی و بدون ارور نصب کردم،در بازی ، فیلم ها که میاد تصویر خرابه!!! مثلا بعضی از جاهای تصویر سیاه و یا خیلی جاها رنگ رنگی دیده میشه!!! ولی موقع بازی درسته.
میتونید بگید مشکل از چیه ؟؟؟
کسی نبود کمک کنه؟:n27:نقل قول:
سلام
من هم این مشکل رو دارم اگه راه حل دارین بگین
مرسی
دوستان جیگرم
من مشکل FPS پایین در حد فجیع دارم !
چه با لپتاپم و چه با PC که کارت گرافیکش فقط از لپتاپم ضعیف تره
شنیدم بعضی ها هم همین مشکلو دارن
مشخصات سیستم هام هم بالا هستن فقط مشکل اینجاس که گرافیک لپتاپم نیم سوزه و نمیتونم مدت زیادی باهاش بازی کنم چون به طرز فجیعی داغ میکنه و چون چیپ گرافیکش نیم سوزه سیستم ناپایدار میشه. مجبورم با PC بازی کنم که تو اون هم همه تنظیمات گرافیکی رو یا خاموش کردم یا رو حالت Low گذاشتم ولی هنوز م مشکل فریم-ریت خیلی پایین رو دارم
بازی روون انجام نمیشه و اصن نمی چسبه
ممنون میشم اگه کسی راه حلشو میدونه یا از آپدیت های جدید این بازی خبر داره، به منم اطلاع بده
سلام نصب کردم اجرا هم میشه مرحله اول هم رفتم اونجایی که شخصیت بازی رو انتخاب میکنم استارت گیم رو میزنم یه نوشته میاد که داره بازی رو اجرا میکنه و همون جا گیر میکنه چیکارش کنم
باید offline رو انتخاب کنی نه online
سلام دوستان این بازی وقتی ران میکنم میگه فایل استیم مشکل داره چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟
رفیق گلم چیزی که این جا قرار دادم رو دانلود کننقل قول:
کرک سالم بازیه
به همراه فایل استیم
حل میشه ایشالا ;)
کسی میتونه واسه نصبش آموزش تصویری اینجا بزاره
آقا من نسخه Blackbox رو dl کردم.نصب می کنم ولی یه مشکل هست.انگار بازی رو کامل نصب نمی کنه.موقع اجرا ارور directx می ده.فایلش رو هم dl کردم.ولی تو نت که سرچ کردم می گه دایرکت ایکس بازی رو از فلان فولدر نصب کن (اسم فولدرشو یادم رفت!)ولی اصلا همچین فولدری وجود نداره!اصلا فایلهای direcx رو نتونستم پیدا کنم تو محل نصب بازی!
با daemon tools هم نصب کردم بازی رو.تو 85 درصد می گه dvd2 و فایل دوم iso رو mount می کنم خودش تا صد در صد می ره.کار دیگه ای که نباید بکنم؟چون خوش برای dvd2 browse می ده.ولی خب بروز که نمی شه.باید از همون daemon tools مانت کنم دیگه.اهان درضمن من موقع نصب تیک install direct x , visual... رو می ذارم.ولی مثل بقیه بازیهای بلک باکس بعد از نصب اینها رو نصب نمی کنه.به خاطر همینه می گم احتمالا کلا ناقص نصب می کنه و شاید کلا فایل دوم iso رو نصب نمی کنه (هر چند که تا صد در صد می ره)
کسی می دونه چی کار کنم؟کسی نصب کرده این نسخه رو؟کار خاصی باید کنم؟
مشکل حل شد.پاک شود
اقایون من اینو که نصب میکنم موقع اجرا یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ کسی میدونه داستانش چیه؟؟
گرافیکم ati 5650 گیگ1 هست و رم 4.
واسه منم همینطوری بود .. رفتم تو تنظیمات گزینه فول اسکرین و تیک زدم درست شد .!نقل قول:
من هم همین مشکل رو با بازی های فراوانی داشتم .!نقل قول:
مشکل از کرک هستش .!
من اپدیتهای 1 و 3 رو دانلود کردم.ولی چرا داخل فایل زیپ هیچی نیست؟!هر کدوم 35 مگ هستند.چی کار باید کنم؟
آقا من نسخه Blackbox رو dl کردم.نصب می کنم ولی یه مشکل هست.انگار بازی رو کامل نصب نمی کنه.موقع اجرا ارور directx می ده.یکی لطف کنه یا directxسالم بزاره یا بگه راه حلش چیه؟
مشكل سيو بازى حل نشد ؟
يـــه كرك درس درمون نيومد واسش
داداش دمت گرم دستت درد نکنه مشکلم حل شد،:n19: خیر از جونیت ببینی ننه! :n02:نقل قول:
شرمنده دیگه، هرچی گشتم این دکمه تشکرو پیدا نکردم !اینه که همینجوری حضوری تشکر کردم:n16: