نقل قول:بله:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم قرعه کشی می شد ولی هر دو قرعه کشی در یک روز انجام می شد، الان قرعه کشی بعد از صعود تیم ها انجام میشه.
Printable View
نقل قول:بله:نقل قول:
قبلا هم قرعه کشی می شد ولی هر دو قرعه کشی در یک روز انجام می شد، الان قرعه کشی بعد از صعود تیم ها انجام میشه.
تو پست اول توضیح داده شده ...... در ضمن حین انجام قرعه کشی مسئول قرعه کشی هم که توضیح میداد گفت که بعد ار بازی های یک چهارم واسه نیمه نهایی قرعه کشی میشه........نقل قول:
آخه این رئال چقد شانس دارههههه!
اون از اتفاقاتی که باعث سعودش و حذف ناعادلانه منچستر شد این هم از قرعه کشی.....به ضغیف ترین تیم ممکن خورد!!
شرط بندی ها روی قهرمان
Champions League Winner
1- Barcelona
2- Real Madrid
3- Bayern Munich
4- Borussia Dortmund
5- Juventus
6- Paris Saint-Germain
7- Malaga
8- Galatasaray
قرعه های جالبی بود، مهیج ترین بازی هم مسلما تقابل بایرن و یووه هست،
دو تا از اون تیم هایی که کسی دوست نداشت بهشون بخوره و رو به رو شدنشون از هر لحاظ بیشتر به جنگ شباهت داره تا بازی!
نکنه باز هوس دابل به سرتون زده؟ : دینقل قول:
جدای از تکراری شدن ال کلاسیکو ها ، کاملا استقبال می کردم، البته هنوز هم دیر نشده، باشه مراحل بعدی!
پ.ن. من چند روزی نبودم و متاسفانه تازه دیدم که بعد از چند روز ادامه ی صحبتمون رو داشتیم در حالی که من نبودم ولی خوشبختانه سروش عزیز
بحث ها رو جوری ادامه داده بود که اصلا نبودنم رو احساس نمی کنم! : دی
بازی های رفت 13 و 14 فروردین برگزار میشه و بازی های برگشت 20 و 21 فروردیننقل قول:
یعنی 2 بازی در یک شب
بارسلونا و psg و همچنین بازی یوونتوس و بایرن تو یک شب هست
کلیپ فوق العاده زیبای تیم های حاضر در مرحله 1/4
مراسم قرعه کشی
مراسم بدون گزارشگر است
الان شاید خیلی ها پیش بینیشون برای 4 تا تیم صعود کننده رئال ، بارسا ، بایرن و دورتموند باشه که من فکر می کنم دوباره مثل پارسال میشه که اکثر پیش بینی ها اشتباه بود :دی
میشه گفت تا حدودی اگه مالاگا رو که فاکتور بگیریم دیگه بقیه تیمای صعود کننده همگی قدرتمندن و نمیشه صد در صد گفت که صعود می کنن یا نه. (هر چند که همین مالاگا هم بدون شانس نیست)
البته گالاتاسرای هم یکمی بدشانسی اورد و یه جورایی به یکی از بدترین قرعه ها خورد وگرنه شانسش برای صعود به جمع 4 تیم بیشتر بود و کلا تیم خیلی خوبیه...
دو تا بازی فکر می کنم باید از بقیه جذابتر باشن یعنی بازی بایرن - یوونتوس و بارسا - psg...
از طرفی تقابل قهرمان لیگ آلمان و ایتالیا باید خیلی دیدنی باشه.
از طرفی دیگه در مورد بازی بارسا و psg فقط می تونم بگم که بارسا یه جورایی با یه میلان قدرتمندتری بازی داره که آنجلوتی دست و پا کرده! :دی
قرعه کشی چمپیونز لیگ به روایت عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرعه خوبی بهمون خورد فکر می کنم...یعنی می تونست بدتر باشه. گالا تیم خوبیه و بازیکنهای خوبی هم داره...اسنایدر و دروگبا گل سر سبدشون هستن...ولی خوب قابل قیاس با بارسا یا بایرن یا یووه نیست طبیعتا. خوشحالم که تو این مرحله به این سه تیم نخوردیم.
این ژست بعضی دوستان بارسایی که میگن از ته قلبم دوست داشتم به رئال بخوریم هم جالبه در نوع خودش. تو 7-8 تا بازی اخیر فقط 1 بار تونستن با گل آفساید پدرو رئال رو ببرن،با این حال...
یکم صادق باشیم...به نظرم همه دوست داشتن به مالاگا بخورن ! یا حتی گالا. این دیگه پنهان کردن نداره.
ولی بازی بایرن و یووه....چه بازی بشه... به شخصه فکر می کنم بایرن بالا میره از این مرحله و اگه به رئال و بارسا نخوره تا فینال هم میره...حالا تا ببینیم چی میشه.
پ.ن : دوستان رئالی پولهاتونو جمع کنید بریم ترکیه بازی رو ببینیم :n02:
ولی من فکر میکنم این رئالیا بودن که بعد از یه دابل جلوی بارسایی که بارسای همیشگی نبود و توی 5 روز اصلا فرصت ریکاوری و روحیه گرفتن نداشت ژست میگرفتننقل قول:
الانم چیزی نشده اگه هردوتاشون لایق باشن بالا میان و به هم میخورن
اونجام بازم هرکی شایستگیش رو نشون بده میبره
البته اگه چیز های دیگه در بازی دخیل نباشه:n06:
خوشحالی بعد برد که بحثش جداست.نقل قول:
اینکه بیایم و بگیم دوست داشتم یکی از سخت ترین قرعه های ممکن بهمون بخوره یکم دور از ذهنه و مشخصا در حد یه ژسته..حالا که به هم نخوردن.
ممنون بابت تاپیک ........ انقدر امروز سرم شلوغ بود که پاک یادم رفته بود امروز قرعه کشیه و تیم محبوب منم ((:n12:)) تکلیفش امروز مشخص میشه ! :n02: تازه الان اومدم پشت سیستم دیدم خوردیم به بایرن مونیخ و اگه صعود کنیم با برنده بازی بارسا-PSG روبرو خواهیم شد
فقط 2 تا سوال دارم ((ببخشید فرصت نکردم صفحات قبلی را بخونم و اگه سوالم تکراریه عذر میخوام))
1- بازی رفت و برگشت چه زمانیه ؟؟
2- تو صفحه اول همین تاپیک خوندم که یکی نوشته بود نیمه نهایی هم قرعه کشی میشه ! درسته ؟؟؟
نقل قول:
بازی های رفت 13 و 14 فروردین برگزار میشه و بازی های برگشت 20 و 21 فروردین
قرعه کشی نیمه نهایی هم 12 آوریل یعنی 24 فروردین هست
بدون شرح
میشل پلاتینی در سال 2008:
رسیدن دو تیم از یک کشور(چلسی و یونایتد) اتفاق خوبی نیست و روح فوتبال در اروپا را می کشد.
میشل پلاتینی در سال 2009:
امیدوارم بارسا چلسی را شکست دهد تا شاهد رسیدن دو تیم انگلیسی به فینال نباشیم.
میشل پلاتینی در سال 2012:
حتی تصور اینکه فینال لیگ قهرمانان بین بارسلونا و رئال مادرید برگزار شود هم زیباست. دیگر چیزی از این بهتر نمی شود
امروز موقع پوشش قرعه کشی لیگ قهرمانان شبکه Sky Sport ایتالیا اتفاق جالبی افتاد ..... بعد قرعه کشی با لئوناردو مربی سابق میلان و اینتر و مدیر ورزشی پاریس سنت ژرمن ارتباط تصویری برقرار کرده بودن که لئوناردو بعد صحبتاش راجع به قرعه کشی یکدفعه به مجری برنامه خانم Anna Billo که مادر پسرش هم هست گفت " انا بالاخره با من ازدواج میکنی یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا دوست داری با من ازدواج کنی ؟ باید همین الان به من جواب بدی ! من منتظر جوابت هستم اونقدرها هم سخت نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
انا هم درحالیکه استودیو از خنده منفجر شده بود با خنده گفت " OK ، حالا بعدا تو خونه راجع بهش صحبت میکنیم " بعد هم موقعی که ارتباط با لئوناردو تموم شد به کارشناس های برنامه گفت که مثل اینکه دیوانه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این پلاتینی هم بارسایی بوده و ما خبر نداشتیم!:n13::n08:
صحبت های پلاتینی
میشل پلاتینی در سال 2008:
رسیدن دو تیم از یک کشور(چلسی و یونایتد) اتفاق خوبی نیست و روح فوتبال در اروپا را می کشد.
میشل پلاتینی در سال 2009:
امیدوارم بارسا چلسی را شکست دهد تا شاهد رسیدن دو تیم انگلیسی به فینال نباشیم.
میشل پلاتینی در سال 2012:
حتی تصور اینکه فینال لیگ قهرمانان بین بارسلونا و رئال مادرید برگزار شود هم زیباست. دیگر چیزی از این بهتر نمی شود.
واقعا متاسفم واسش:n22:
برای منحرف کردن افکار راه های دیگه ای هم باید باشه ها - بارسا چیکاره است این وسط نانی اخراج شده یا قرعه سوپر آسون قبل نیمه نهایی به رئال خورده
این فریاد عدالت رو من قبلا شنیدم - تاسف نه برای اینکه یکی ابراز علاقه میکنه و بی طرف نیست - برای اینکه ظاهرا طرف ما نیست
نمونه اش علیفر رئالی که شد عزیز دل و این حرفا که آخ گزارشگر باید بی طرف باشه معلوم شد باد هواست
قرعه آسون خورد به رئال ؟؟ :n04:نقل قول:
تو مرحله گروهی که بدترین تیم ها خوردن به رئال
مرحله 1/8 هم با منچستر بازی کردیم
به طور کل با منچستر یونایتد -- منچستر سیتی -- دورتموند -- آژاکس بازی کردیم
ولی بارسا تو مرحله گروهی و 1/8 با این تیما بازی کرد
سلتیک--بنفیکا -- اسپارتاک -- آث میلان
قوی ترین تیمی که بارسلونا باهاش بازی کرد میلان بود ولی ضعیفترین تیمی که رئال بازی کرد آژاکس بود
تعریف شما از قرعه آسون چیه ؟؟
گالاتاسرای بازیکنای ضعیفی نداره
دروگبا -- اسنایدر -- ملو -- ییلماز همه تو گالاتاسرای هستن
همین گالاتاسرای تو مرحله گروهی 1-0 منچستر رو برد
انتظار دارین رئال از گروهش هم بالا نیاد؟! دیگه قبل از مورینیو هم اون هفت هشت سال اینقدر وضعش خراب نبودنقل قول:
ردیف کردن اسمای گروهی کمکی نمیکنه. شاید تو لالیگا به رئال فشار اومده باشه
فصل پیش بارسا میلان آماده رو قبل از چلسی قهرمان داشت. رئال یک چهارم نهایی با آپولوی قبرس بازی می کرد
برای مدعیان قهرمانی گروه در برابر این مراحل حساس و سنگین چه اهمیتی داره
دعوا که نداریم ؟؟ داریم ؟؟ :n16:نقل قول:
منم میدونم اگه تیمی بخواد قهرمان بشه باید بتونه همه تیما رو ببره
ولی شما تو 2 تا پست قبلیت یه جور گقتی
انگار دست رئال هست قرعه آسون واسه خودش میفته :n01:نقل قول:
قرعه سوپر آسون قبل نیمه نهایی به رئال خورده
گالاتاسرای همچین راحتم نیست
نقل قول:
عمرا بارسا می تونست مسیری که رئال طی کرد رو تا اینجا بیاد...تو مرحله گروهی که با قهرمانهای لیگ برتر، آلمان و هلند بازی کرد...در مرحله بعد هم که یکی از آماده ترین تیمهای این روزها. تنها تیمی که بارسا باهاش بازی کرد و تیم سطح بالایی بود میلان بود که دیدیم به چه مشکلی خورد...البته اگه شکست از سلتیک گلاسکو ، یا تساوی لحظات آخر در برابر همین سلتیک رو مشکل فرض نکنیم !!
چه اصراری به وارونه نشون دادن چیزی که مشخصه هست من نمی دونم !
دوست من بارسلونا هم همچین قرعه بدی بهش نخورده ها..... بعد از مالاگا و گالاتاسرای ساده ترین قرعه PSG بود...نبود؟؟؟؟ تازه بازی رفت هم تو پاریسه....نقل قول:
راستی تو این یکی دو سال به ندرت اتفاق افتاده که تو مراحل حذفی بارسلون بازی رفتو میزبان باشه....اکثرا میمان بوده و بازی برگشت تو نیوکمپ بوده....
نه به هیچ وجه دست رئال نیست اما من یه سوال دارمنقل قول:
اگه بارسا به چنین قرعه ای خورده بود بازم دوستان اینجوری نظر میدادن یا بارسا میشد شانسلونا؟؟؟
درباره گالای هم شما که نمیخوای بگی گالا در حد تیمی مثل دورتموند بایرن یووه یا حتی PSG ه؟
خوشبختانه رئال تو گروه با تیم های سختی داشت بارسا تو همین هفته یه بازی سخت با میلان
که درصورت صعود حذف یا قهرمان شدن تیمی حرف و حدیثی براش نمونه
البته بنظر من بازی با یه تیم بزرگ تو حذفی میتونه خیلی سخت تر و تاثیر گذار تر باشه تا با دو تیم سخت تو گروه
ماسکرانو خوب گفته بود که چند سال اخیر بارسا رو نگاه کنید نه یه بکی دو بازی
شما اون بازگشت رویایی جلو میلان رو حساب نمیکنی چسبیدی به باخت به سلتیک که تاثیری هم نداشت
تو مرحله حذفینقل قول:
الان منچستر سخت تر بود یا میلان ؟؟
منظورتون از مشکل بارسا و اقتدار! رئال این دو 180 دقیقه که نیست؟ بازی های مرگ و زندگی دو تیم تا اینجانقل قول:
Real Madrid 3-2 Manchester United
Milan 2-4 Barcelona
تنها مشکلی که من میتونم تصور کنم 60 دقیقه ناتوانی و ناامیدی یک تیم و در معرض حذف بودنه تا اینکه...
دوستان به نظرم بحث و مانور بیش از حد روی رئال و بارسا زیاد جالب نیست، حالا اگه یه تیم دیگه قهرمان نشد : دی
راجع به قرعه ی سخت/آسون تیم ها تا این مرحله فکر می کنم اون قدر واضح باشه که نیاز به این همه بحث و جدل نباشه!
نقل قول:
اینکه 90 دقیقه در بازی میلان با 2 شوت به سمت دروازه از نظر شما مشکل محسوب نمیشه دیگه بحثش جداست. تک تک بازی های رئال در دور گروهی حکم مرگ و زندگی رو داشت چون در گروه مرگ 1 امتیاز هم می تونه تعیین کننده باشه.
در همین دور حذفی هم منچستر خیلی آماده تر از میلان بود.
دیگه فکر کنم خیلی واضحه مسیری که رئال تا اینجا طی کرد خیلی مشکلتر از بارسا بود. حالا شما هی بپیچون قضیه رو...در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمی کنه.
اینی هم که رئال مسیر سخت تری داشته چیزی رو ثابت نمی کنه ولی زیر سوال بردن این موضوع خیلی چیزا رو ثابت می کنه!
اصلا این بحث توش دعوایی نیست.
من خودم رئال هستم و اگه بخوایم قهرمان بشیم دیگه نباید به فکر این باشیم که به کی میخوریم و حریف اسونه یا سخت.
ولی اینو قبول دارم که حریفان بارسا ضعیف بودن
به طور کل دیگه بیخیال
اصلا شاید هردو مثل سال قبل حذف شدن :n02:
به امید صعود هر دو تیم به فینال
(( فینال تنها جایی که بازیاش از همه قشنگتره )) - نه رفت داره نه برگشت --- هرچی هست تو همون 90 دقیقه هست :n18:
دوستان
تاریخ بازی رفت و برگشت مشخص شده که کدوم تیما چه روزی بازی دارن
*** تیمهای نوشته شده در سمت راست در بازی میزبان هستند ***
بازی های رفت
13 فروردین
پاری سن ژرمن -- بارسلونا
بایرن مونیخ -- یوونتوس
14 فرودین
رئال مادرید -- گالاتاسرای
مالاگا - دورتموند
بازی های برگشت
20 فروردین
گالاتاسرای -- رئال مادرید
دورتموند -- مالاگا
21 فروردین
بارسلونا -- پاری سن ژرمن
یوونتوس -- بایرن مونیخ
همه بازی ها ساعت 23:15 می باشند
دوست عزیز ظاهرآ تاریخ 2 بازی رو اشتباه نوشتینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی PSG-بارسا روزهای 13 و 21 فروردین و بازی مالاگا-دورتموند روز 14 و 20 فروردین برگزار میشه
آهان حواسم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازی رئال با دورتمون تو یک روز بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شد
ببخشید بارسایی که در نیم فصل (زمانی که مسابقات دوران گروهی بود) 55 امتیاز گرفت چطور عمرا می تونست این مسیر رو طی کنه؟ بارسا در یک سال کلا چهار بازی ضعیف کرده و شما مساوی صفر کردید کلش رو. چطور نتیجه می گیرید بارسا عمرا نمی تونست یونایتد رو شکست بده؟ قراره از این بحث چه نتیجه ای گرفته بشه؟نقل قول:
من توانایی های رئال رو زیر سوال نمی برم ولی شما چه اصراری دارید اینقدر بارسا رو ضعیف و کوچک نشون بدید. بازی های رئال سخت تر از بارسا بوده، صحیح، معنیش این نیست که اگه بارسا اون سمت بود عمرا الان به یک چهارم نهایی اروپا رسیده بود، کاری که در این شش فصل پیاپی انجام داده. این اصرار برای ضعیف جلوه دادن بارسا بسیار جالبه.
اصرار از دوستمون هست که می خواد بگه بازی های رئال ساده تر از بارسا بوده.نقل قول:
بله به طور قاطع نمیشه گفت که بالا می اومد یا نه. دیکته نانوشته غلط نداره. ولی با توجه به ضعف تاکتیکی که در بارسا مشهود هست و خودتون هم بهش اذعان دارید، دور از ذهن هم نخواهد بود. کما اینکه قرائن و شواهد نشون میدن که بارسا با تیمهای بزرگ به مشکل خورده.(اگر سلتیک رو تیم بزرگ ندونیم) در لیگ خوب کار کردن منتها مقایسه تیمهای لیگ با تیمهایی مثل دورتموند یا منچستر سیتی یا یونایتد شدنی نیست. همون موقع که در لیگ 55 امتیاز گرفتن، از سلتیک شکست خوردن و یه بازی رو هم لحظات آخر مساوی کردن !
فکر می کنم قسمت جالبتر اصرار دوستمون باشه که می خواد بگه مسیر رئال ساده تر بوده ! البته بستگی داره از چه زاویه ای نگاه کنید.
خوشبختانه این آخرین پست بنده در این مورد هست.
فقط میشه برای سایت گل تاسف خورد
بدون اشاره به پنالتی بارسا از آفسایدی حرف زده که معلوم نیست چرا این تصویری که داره اینقدر با تصویر و فیلم بازی متفاوته
کامنتهای زیر این خبر نشون میده عده ای غریبه با فلسفه فوتبال در دنیای مجازی پرسه میزنن که هنوز هم با عینک مورینیو به فوتبال نگاه میکننکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2013/03/15/3827973/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%84-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%81%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF?source=breakingnews&ICID=HP_BN_11
به دوستان بارسایی هم تبریک میگم ما باز هم با اشتباه داوری صعود کردیم این بازی رو هم به لیست قبلی اضافه کنید
دیگه نبش قبر فایده نداره .
اتفاقی {داوری} که توی بازی ها می افته بعد از به پایان رسیدن بازی صحبت در موردش زیاد جالب نیست .
با توجه به روند بازی اگه این صحنه هم آفساید گرفته میشد فکر نمیکنم تغییری در اصل قضیه ایجاد میکرد .
اون زمان روز خوب بارسا بود و از طرف دیگه میشه گفت روز بد میلان و عملکرد هر دو تیم گویا بود که توانایی ها و قابلیت ها در چه حدی هست .
نه مربی میلان و نه بازیکنان میلان فکر نمیکردن که بارسا همچین عملکرد خیره کننده ای داشته باشه و کاملا متفاوت نسبت به دور رفت بازی کنه . کلا بارسا یک تیم دیگه شده بود .
ولی با این حال گل مسی آفساید بود :n02:
And ؟نقل قول:
من هیچ دلیلی نمی بینم که فکر کنم در مسیری که رئال اومد، اگه بارسا قرار داشت به اندازه یک اپسیلون شانس کمتری برای رسیدن به این مرحله داشت کما اینکه رئال هم به مشکل خورد و خیلی ساده بالا نیومد، شاید هر تیم دیگه ای بود هم می خورد ولی دلیلی نمی بینم که فکر کنم بارسا شانس کمتری داشت نسبت به رئال یا هر تیم دیگه ای.
در کل تیمی که برای قهرمانی ادعا داره نباید قرعه ساده دیگران یا سخت خودش رو بهونه کنه، اگه تیمی لایق قهرمانی باشه و به معنای کامل بهترین باشه با هر قرعه ای می تونه قهرمان بشه و قرعه آسون خوردن به تیمی که قهرمان شده یا تا یک مرحله بالا اومده هم دلیلی برای کم کردن ارزش هاش نیست.
فرار به جلو !نقل قول:
این عکس با فیلم بازی تفاوت نداره...اگر اشتباه نکنم تلویزیون کاتالونیا این صحنه رو از این زاویه اصلا نشون نداد که بخواد تفاوت داشته باشه یا نه! حتی اگه اشتباه نکنم ضربه نیانگ که به تیر خورد رو هم دوباره تصویر نکرد.
شما هم بهتره عینک ضد مورینیو رو از چشمت برداری...چه شما بخوای چه نخوای مورینیو یکی از بهترین مربیهای چند سال اخیر دنیاست.
این گل آفساید بود ولی در نتیجه نهایی تاثیری نداشت، با توجه به روند بازی و سیستم بد دفاعی که میلان چیده بود باز هم بارسا به گل می رسید.
شما خیلی از جنبه قواعد احتمالات به مسیر دو تیم نگاه میکنین. هرچند اشتباه هم نیست ولی با دید شهودی و با توجه به شرایط میشه حدس زد که بارسلونا اگر تو این مسیر قرار میگرفت شانس کمتری برای صعود داشت.نقل قول:
Too vagueنقل قول:
اگه تیمی لایق قهرمانی باشه و به معنای کامل بهترین باشه با هر قرعه ای می تونه قهرمان بشه