اول ركور خودم رو بگم من كه ماهي گيريم خوب نيست ولي ركوردم289.915 و رتبه 13فكر كنم بچه ها بتوند جز 10 نفر باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اول ركور خودم رو بگم من كه ماهي گيريم خوب نيست ولي ركوردم289.915 و رتبه 13فكر كنم بچه ها بتوند جز 10 نفر باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ركورد نمي زنه گفتيد بازي جديد اينم بازي جديد
ما که هنوز نتونستيم بازي کنيم
من نمی دونم بازی چیه چون نبودم ولی این یکی رو الان رکورد می زنم
منم مي رم سراغش منتظر باشيد .
رکوردم با یه باز بازی کردن شد 22927 ولی بهتر می شه حتما
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا شما ها ديگه كي هستيد راستي مي تونيد بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو انجام بديد .
بابا شما قرار نيست بازي معرفي كنيد شما بايد ركورد بزنيدنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اینم یه رکورد دیگه 120367 اینم لینکش
حتما جز 5 تا می شم
آقا من که با این قسمت خیلی حال می کنم
من ميرم براي ركورد زدن جز 10 نفر
بچه ها من يك بار ديگه بازي كردم ولي ركوردم رو نتونستم بشكنم بد شانسي آوردم شدم 16
آقا سامان شما تو انجمن ميهن بلاگ هستينقل قول:
نوشته شده توسط soleares
بله هستم .
مافيا هم هستم !
كاري داشتيد ؟ البته بايد خصوصي مي گفتيدا .
بابا این که نمیشه اکثر رکوردا رو تقلب میکنن
کی تقلب می کنه؟نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
چه شكلي تقلب مي كنيم
نه نميشه تقلب كرد بابا اين بازي فلش كه ديگه تقلب كردن نداره !
فكر كرديد كلاس درس كه تقلب كنيد.
همينو بگو بابا شما ها جاي اين كارا ركورد بزنيد
کی گفته بازی فلش رو نمیشه هک کرد اونوقت؟؟من خودم شرکت نمیکنم فقط خواستم بگم اگه یه رکوردی خیلی خفن بود همه گیج نشن!!:|)
سلام دوستان بازي فلش هم ميشه كد تقلب داشته باشه جهت اطلاع/بعدم ما تو مسابقه شركت ميكنيم وقتي تموم ميشه ركورد رو نميزنه؟!
توی برنامه ی ارت مانی برای بازی های فلش تب مخصوص داره!!
بابا جون من كه ركوردم بالاترين هست ولي حتا نمي تونم اي دي هك كنم
اين هم مال من:
اصلا هم تابلو نيست كه تقلب كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با فتوشاپ عدد رو عوض نكردم. مي تونم همين رقمي كه الان نصفش هم بيرونه رو ثبت كنم. من اين بازي هك كردم و عدد رو عوض كردم، نه اينكه با فتوشاپ روي عكس كار كنم. من فقط مي خواستم بگم كه توي اينها هم ميشه تقلب كرد.نقل قول:
نوشته شده توسط Nintendo
اون کار ی که تو کردی که اسمش هک نیست پسر گلم ، تو برداشتی swf رودست کاری کردینقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
در ضمن یه سایت معروفی مثل این یه کلید submit گذاشته که کسی رکورد جدید زد با این کلید اون رو ثبت کنه و کسی نخواد با این کارا تقلبی کنه
اگه تونستی حالا اونجارو هک کن ;)
اگه داش مهدی هم نتونه بنده میتونم بابا ما یه پا هکریم ها راستی مهدی جان این بنده خدا راست میگه اونو هک نکردی...حیف که وقت ندارم وایلا بهتون یاد میدادم هک یعنی چی عزیزان دل... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط br0991
اتفا قا منم می تونم ، ولی خوب حیف که وقتشو ندرم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
فكر ميكني الكي ميگم...ولي هر طوري ميخواي فكر كن... :puke:نقل قول:
نوشته شده توسط br0991
نه با با این حرفا چیه ، تو می تونی ، فقط حیف که وقتشو نداری :whistle:نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
چت کردن ممنوعه اخوی قانون رو رعایت کنید صحبتی بود پیام بدید... :puke:نقل قول:
نوشته شده توسط br0991
اگه کسی می تونه هک کنه بیاد هک کنه رکوردشم اونجا ثبت کنه
اونوقت ما ساکت می شیم
در غیر این صورت فعلا یه گوشه بمونه رکوردای مارو ببینه
آخه اينو فقط هكر ها ميدونن اينكه هيچ وقت شگرد تو به كسي نشون نده كه ياد بگيره...بعدم ركورد بزن ببينم... ;) :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط PC-PC
سلام
ببينين دوستان! من اولش نمي خواستم ثبت كنم ركوردم رو چون هر كي ندونه خود من مي دونم كه تقلبي هست. من ديگه انقدر حاليم ميشه كه فرق هك بازي رو با دستكاري فايل SWF بدونم.
اما حالا كه ميگين الكي هست اين كارا، و نميشه تقلب كرد و اينا، من ركوردم رو ثبت كردم. 500000 به نظرتون كافيه يا باز هم بيشترش كنم؟ بيچاره اوني كه اول بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر حال من بي تقصيرم. شما منو مجبور كردين. اگر كس ديگه اي هم مي تونه اين كار رو انجام بده( منهاي كساني كه توي تيم هك بازي پي 30 ورلد هستن)؛ ما منتظر ركوردهاش هستيم.
داش مهدي سنت هكرها روشكستي..... :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
جالب بود!!
فقط جالب بود مومن خدا ...بگو عالي بود...نقل قول:
نوشته شده توسط pc-pc
خب کار دلتا هکینگ رو که نکردن اونا ای ول داره این فقط جالب بود داره!!
با نرم افزار Art Money ميشه ... !
تو اونجاهايي كه بايد مثلا نوع متغيير را تعريف كنيد بزاريد SWF و ديگه به راحتي ميشه هك كرد .... آموزش را خود استاد مهدي گذاشتند ( مرگ موش سابق ) !