میگم راجع به این نظرسنجیه . بنظرتون خوبه تو ایران باشه ؟ اخه تجربه به شدت نشون داده هیچ وقت بی قصد و غرض سمت ایران نمیان . البته میشه گفت اون نسخه revelations توی مربوط به ایران هم بود . به هر حال فکر کنم دوران سلجوقی ها بود دیگه .
Printable View
میگم راجع به این نظرسنجیه . بنظرتون خوبه تو ایران باشه ؟ اخه تجربه به شدت نشون داده هیچ وقت بی قصد و غرض سمت ایران نمیان . البته میشه گفت اون نسخه revelations توی مربوط به ایران هم بود . به هر حال فکر کنم دوران سلجوقی ها بود دیگه .
حالا نمیدونم راسته این نظر سنجی یا نه ولی هر چی هست اگرم راس باشه الکی نمیزارننقل قول:
یعنی بین این همه کشور ایران از همه بیشتر رای بیاره ؟ مگه میشه؟
دیگه بحثو سیاسی نمیکنم :دی
اون نظر سنجی چند روز پیش 1010 تا رای بیشتر نداشت الان نگاه کردم بیش از 10.000 تا رای اورده بود:n13:
عکس جالبی گذاشته بود یکی از پیج ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11هزار تا رای واسه ایران!ایرانیان حاضر در صحنه که میگن همینان
اولین تریلر از گیم پلی بازی Assassin's Creed IV منتشر شد
و کسانی که میخواند بازی را سفارش دهند از امروز میتوانند از سایت UBI این بازی را پیش خرید کنند!
ویدئوی بازی متاسفانه به دلیل دسترسی نداشتن به یوتوب از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دریافت است!
و این بسته های سفارشی دارای خاصیت ها و ویژگی های خاصی نسبت به بازی های منتشر شده در زمان مقرر هستند!محتوای مخفی: ویژگی ها
دوستان گیم پلی بازی آدمو یاد AC I میندازه با منظره های بعضی شهر هاش!
مطمئنم بازی خیلی خوبی خواهد بود با توجه به این که 8 استدیوی معروف روش دارن کار میکنن و شاید 4 یا 5 شهر داشته باشه!
بازی اونجوری که از گیم پلی اولش معلومه ترکیبی از بازی های AC I و ACII و AC III خواهد بود که خیلی با شخصیتش حال کردم چون کپی برابر اصل الطیر هستش!
همونطور که دوستمون اشاره کردن کرکتر بازی بیشتر از همه به Original Assassin یعنی الطیر شبیه هستش ...
تریلر خیلی خوبی بود و امید هارو زنده کرد ! دی !
دوستان گروه موسیقی بازی فعلا" مشخص نیست؟!
خبری نیست ازش؟!
من که تو یه چند تا سایت دیدم گفتن به احتمال زیاد Jesper Kyd خواهد بود!
البته یه چند جا هم Lorne Balfe معرفی شده!
البته آهنگ هایی هم از beethoven از سمفونی 9 انتخاب شدن!
به نظر من بهتری نسخه ی بازی همون 2 بود.
البته با بقشم خیلی حال کردم ولی نمی دونم چرا حال و هوای 2 رو بیشتر دوس داشتم.
نسخه 3 با اینکه خیلی پیشرفت کرده بود و چیزایه زیاده اضافه کرده بود ولی به دلم نچسبید.
ای کاش این یکی assassins رو زنده کنه و دوباره بازی مثل سابق بشه.
محل های احتمالی بازی :
آندریاس
کیپ بوناویسا
دریای کاراییب
castille de jagua(خعلی دیگه سخت!)
جزایر کایمن
جزایر کایو
فلوریدا
هاوانا
جزایر ژووِنتد
کینگستون(kingston)
ماتانزاس
ناسائو
پورتیلّو
هاوانا 100% هست...
خعلي بازي توپي ميشه < اميدوارم به سيستمم بخوره...
از تریلرهایی که از بازی منتشر شده معلومه باید حسابی بازی خفنی باشه شاید بهترین نسخش:n01:تو اساسین کرید 3 که خیلی با ماموریت های دریاییش حال کردم خیلی جالب بود
فکر کنم برای بازی کردن assassin creed IVیک ارتقا سیستم باید بدم:n06:
احتمالاً اون دو تا ویدیوی Gameplay Reveal و Watch رو تاحالا همتون دیدین ،
اما برای دوستانی که موفق نشدن ببینن، آپلود کردم رو یه سرور داخلی سرعت بالا:
Assassin's Creed IV : Black Flag, Gameplay Reveal
Assassin's Creed IV : Black Flag, The Watch
خداییش با این شرکت خیلی حال کردم،مخصوصا بازی اساسین که واقعا توپ بوده.. کاش پرنس پرشیا جدیدم بیاد،فک کنم این شرکت پرنس رو از یاد برده. .!
از اشتباهاتی که یوبیسافت داره دچارش میشه اینه که هر سال یک اساسین انتشار میکنه
یکی از دلایل اینکه همه مون برای GTA V بیشتر انتظار میکشیم تا اساسین بخاطر به تعلیق انداختن گیمر توسط شرکت راک استار هست.
اگه GTA هم سالی یک عنوان منتشر میکرد مطمئن باشید کسی براش تره هم خرد نمیکرد. اگه اساسین هم چند سالی یک بازی میزد الان همه توی نت دنبال خبر و تریلر از این بازی بودیم.
یوبی هم که شورشو درآورده هر سال با سری جدید اساسینز و به قول خودش هم سال به سال با اساسینر پیشرفت خوبی هست خیر سرش!!
True Golden Age of Pirates Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نقاشی دوم چقدر آدمو یاد شهر ARC اسسین 1 میندازه!
Under the Black Flag Trailer
مدت:
2:20
سایز:
58.6MB
ای کاش نینجا میگذاشتند
خوب 3 فقط یک فصل بود ولی 2 سه فصل بود
5 باید دیگه زمان حال و GTA باشه
6 هم فضا
7 بارگاه الهی
خیلی خوب داره پیش میره :n01: واقعا بهترین سریال بازی ای که دیدم همین سری assassin's creed است
پازل داره تکمیل میشه :n17:
متاسفانه با توجه به پایان سری بازیهای assassin's creed و عاقبت دزموند
دیگر ادامه این بازی جذابیتی ندارد اخه چرا دزموند رو تموم کردند؟ :n27:
خیلی مسخرست دیگه حال نمیده
خوندم پس داستان فلش بک میره عقب و پدربزرگ رو روایت میکنه
و دزموند داستانش هم تموم شده
عجب مزخرف
خیلی ها تو دنیا دارند واکنش نشون میدهند و از حالا قسمت 4 رو یک افتضاح تخیلی میدونند و خواستار بازگشت دزموند شدند
4 گویا شکست سختی خواهد خورد
من نمیدونم ملت چه اسراری دارن که دزدموند برگرده
داستان دزموند یه داستان خرافی توهماتی بود که هیچ خاصیتی در بازی نداشت
اعصاب من رو هم همش خورد میکرد با اون حرکت های بیریخت خارج از بازی اصلیش
حالا دزموند برگرده که چی بشه
شما بازی میکنی که با اون پدربزرگ کانر بازی کنی دیگه دزموندش چیه آخه
روزی رو میبینم که ما تو سال 2020 داریم یه شوتر اول شخص بازی میکنیم به اسم ac:xii
والا :|
خوب دوستان بالاخره UBI تو کنفرانس E3 رونماییاش شروع شد!
ولی برای AC IV شروع خوبی نداشتن!
فقط به چند تا عکس از مناظر و کاراکتر های بازی اکتفا کردن!
خوب این عکسا نشون دهنده ی اینن که بازی بخش چند نفره هم خواهد داشت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AC اولین نسخش یه شاهکار بود،خیلی بازیه خوبی بود...تا نسخه دوم هم خوب ولی دیگه بعد از اون دیگه بازی کسل کننده شد.
الان نسخه سومو بازی میکنم خیلی کسل کنندس،صفر تا صد بازی یه ماه طول میکشه...
من که این بازی هارو تحریم کردم و نسخه کپی رو خریداری نمیکنم:دی
تریلرا و پیش نمایشایی از بازی تو ابتدای شروع کنفرانس UBI پخش شدن که پوریا جان زحمت کشیدن یه سری شو گزاشتن تو تاپیک خود همایش منم اینجا میزارم تا تو تاپیک خودش باشه و همه ی علاقه مندان به این بازی همینجا ببیننش!
ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG
E3 2013: In-Game Music Trailer (Stream)
مدت:
2:05
کیفیت:
720P
سایز:
18.0MB
لینک:
ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG
E3 2013: Cinematic Trailer
مدت:
3:31
کیفیت:
720P
سایز:
92.4MB
لینک:
با تشکر از پوریا جان!:n16::n11:
================================================== =======================
ولی انصافا " عجب پیش نمایشایی داره!(کلا" هر سریش!)
خیلی حال داد!
من که کشته مرده ی این پیش نمایشایه نزدیک به واقعیتم!
خب، گویا اولین ویدیوی گیم پلی رسمی بازی هم دیروز تو نمایشگاه رونمایی شده، ویدیو رو دیدم اما این پست جای نظرات شخصی نیست، فقط آپلود کردم برای دانلود دوستان.
E3 Official Gameplay Demo Assassins Creed 4 Black Flag [North America]
حجم:
110.5 MB
کیفیت:
720P
کد:http://www.uploadscenter.com/1jj1ll6xlx09/E3_Official_Gameplay_Demo_Assassins_Creed_4_Black_Flag_%5BNorth_America%5D.mp4.html
حتماً همه ی دوستان ببینن.
کمی تاخیر در انتشار بازی نسخه PC ...
Assassin’s Creed 4: Black Flagنسخه PC چند هفته بعد از انتشار بازی بر روی کنسولها منتشر خواهد شد .
محتوای مخفی:
لعنت به hatham kenway . گند زد به اساساسینس کرید.اگه اساسینس کرید سه روبازی کرده باشین می بینین hatham می خواد کانر رو بکشه.در ضمن ببخسیدا یه سوال برام پیش اومد.چه طور hatham تمپلار شد :15::15::15:
داداش من این جا جای اون بحث نیست!نقل قول:
سلام ببخشید من به خاطر کنکور خیلی وقت بود خیلی سر نمی زدم.
الان یه سوال دارم.مگه این بازی سه گانه نبود؟خود کارگردان خیلی وقت پیشا میگفت که این بازی سه گانه هست.حالا نسخه 4 چرا اومده؟
$$$For Money$$$نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اینا همه روی زمینند ، سالهای اینده هم احتمالا نسخه های فضا هم خواهند امد بعدشم فکر کنم برن عالم بالا و با خدا درگیر بشن.
این دمو رو حتما ببینید ، کارگردان بازی توضیح میده و کلن جالب هست ، به نظر من حالا جدا از داستان یکی از بهترین نسخه ها میشه تو این سری :n12: !
خوشم میاد بعد این که گفتن بازی در حالت اتصال به اینترنت باید باشه همیشه کلا"تا پیکش متروکه شد!
عکسایه جدید از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جداً؟ ای بابا این مسخره بازیا چیه اینا در میارن؟!نقل قول:
گفتن بازی در حالت اتصال به اینترنت باید باشه
البته بعد از برادرهود دیگه هیچ کدومشون به دلم ننشست