نه من روی پی سی نصب کردم. راه حلی داره؟
Printable View
با سلامنقل قول:
منظورم نوع ویندوزت بود دوست عزیز نه نوع سیستمت .
بازی را روی ویندوز XP نصب کردی یا ویندوز ویستا یا 7 یا 8 ؟
روی ویندوز 7نقل قول:
local area connection ـو فعال کن (اگه نیس)نقل قول:
ببین کار میده یا نه
[QUOTE=hoomi_gta;7518236]روی ویندوز 7[/QUOTE
دوست عزیز نباید مشکلی داشته باشی
اخرین درایورهای گرافیک و دایرتکس رو سعی کن نصب کنی و
بعد از بصب بازی داخل پوشه شیلد اول فایل اپدیت رو بریز روی بازی
مرحله دوم داخل پوشه شیلد یک ستاپ جهت نصب گیم لانچر هست که چنانچه مسیر نصب رو تغییر ندهی در مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher نصب خواهد شد
مرحله سوم داخل پوشه شیلد یک کرک هست که بعد از استخراج اونو بریز به مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
مرحله چهام فایل UbisoftGameLauncher.exe را از مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launche اجراکن وتمام .
موفق باشی :n02:
نقل قول:
منم ویندوز 8 دارم 64 بیت.. دقیقا همین حرکت رو انجام دادم ولی وقتی میزنم رو بازی هیچ اتفاقی نمی افته ! چرا ؟
منم با کرک shield نصب کردم 4-5 روز مثل هلووو با direcX 11 کار کردش. ولی امشب هیچکدوم مرحله هارو باز نمیکنه! و انگار کل سیو بازی پریده :n03:
کسی نظری داره بشه درستش کرد؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
سیو کامل بازی رو برات گذاشتم .
میتونی از لینک زیر بگیری و بریز توی پوشه C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
و ادامه بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی :n06:
من همه کارا رو کردم playمیاد ولی بازی اجرا نمیشه اون پیغام زرد بالا رو میده اعصاب ندارم دیگه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:
انواع راه ها رو رفتم ولی وقتی بازی رو با Uplay یا مستقیما با UbisoftGameLauncher اجرا می کنم Eror cod 6 میده.اگر کسی تونست حل کنه ممنون میشم
ویندوز هم 7 ساده هست.دوستانی که احرا کردن سرویس پک 1 هستند؟
برای من ارور کر1 یوبی سافت گیم لانچر میده چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من بازی نصب کردم و اوکی بود و بازی هم انجام دادم و ...
بعد پسر عمم اومد خونمون و رفتم Co-op زدیم و اونم بدون مشکل 3-4 ساعتی بازی کردیم
ولی الان میخوای به صورت Single بازی کنی میگه باید به شبکه وصل باشی
منم همین مشکل رو دارم بازی دفعه اول اکی اجرا شد اما الان نمیشه میگه باید اکانت آنلاین بسازی:n21:نقل قول:
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد لعنتی:n04:
دوستان کسی مشکل لگ و افت فریم تو بازی ACE COMBAT نداره ؟
خیلی افتضاح افت فریم داره . همیشه هم درصدر کارکرد سی پی یو رو 100% هست . اصلا غیر عادیه .
دیر کل به نظر من بازی ضعیفیه . یکی اینکه خیلی بد سقوط میکنه بعد الکی آسمون شلوغه . اون هواپیما های خودی که اصلا هیچ کار نمیکنن . hawx این مشکلاتو نداشت
کنترل با موسش که افتضاحه کلا به نظر من بازی هواپیمایی رو نمیشه با کیبورد بازی کرد قاطی میکنی باید با دسته بازی کرد البته با دسته هم زیاد آسون نیست بستگی به خود بازی هم داره که کنترلش خوب باشه یا افتضاحنقل قول:
دهنم سرویس شد تا تونستم یه بار رو باند فرود بیام Tom Clancy's H.A.W.X. 2 رو میگم ها
نقل قول:
داداش کارت گرافیکت آپدیت نیست. آپدیت گرافیکتو بزن حله. :n06:
من قبلا واسه TombRaider این شکل شده بودم, آپدیت زدم درست شد. :n01:
منم بعد از دوبار كه وارد شدم ميگه بايد اكانت بسازي....قبلشم فقط يه بار تونستم بازي كنم و دفه هاي بعد وسط لود كردن مرحله ميومد به منوي اصلي....راه حلش چيه؟نقل قول:
سلام بچه ها من یه مشکل واقعا جدی دیدم که تا حالا ندیده بودم ... یه بازی از اینترنت گرفتم از حالت فشرده خارج میشه همه فولدرها و نحوه نصب بازی هم نوشته ... ولی همون اول روی آیکون setup کلیک میکنم اجرا نمیکنه ... کل فضای اینترنت گشتم هیچ مطلبی در این زمینه نوشته نبود ... کسی تا حالا دیده برنامه نصب بازی همون اول اجرا نکنه یا کسی میدونه دلیلش چیه ... فایل کاملا سالمه مطمئنم چون هیچ اروری نمیده ... کسی میدونه فایل setup.exe اگه اجرا نشد راهی داره بشه یه جور دیگه اجرا کرد؟!!!
در ضمن بحث های علکی نذارین من خدای نصب بازیم (مخصوصا تو کرک کردن) ... ولی اولین بار همچین چیزی دیدم:n26:
سلام
من بازی را نصب کردم 4 مرحله را عبور کردم اما الان اگه میخواهم بازی کنم بازی باز میشه وادامه بازی میزنم اما دیگه هیچی در نمی یاد بعدن هی منو درمیاد ودوباره میرم ادامه بازی هی دوباره منو در میاد ؟
مشکام کجاست ؟
میشه کمک کنید؟
field to start session please restart network
مشکل این چیه؟؟؟؟
خدایا من 6 گیگ دانلود کردم خو گناه دارم :n27:
سلام.مرسی بابت توضیحاتت اما من همه کارایی که گفتیا انجام دادم و هیچ تاثیری نداشت:n03::n03: