دیشب تو بازی میلان و بارسا ، خوب تبلیغ کرده بود
پیام راست میگه ، چند بار اول که تبلیغ رو میدیدم یاد one x افتادم تا این گوشی جدید
Printable View
دیشب تو بازی میلان و بارسا ، خوب تبلیغ کرده بود
پیام راست میگه ، چند بار اول که تبلیغ رو میدیدم یاد one x افتادم تا این گوشی جدید
بعضی از کامنتای صفحات قبلی واقعا خنده داره
جالبه هنوز بحث بنچمارک و نکردین یه زمانی بنچای s2 همهجا بود مخصوصا حسن موتوری
اینجاست که معنی فروم غیر تخصصی مشخص میشه
به هر حال نمیشه انکار کرد یه غول به تمام معناست چه اینجا تایید کنید چه تایید نکنید
چطوری سنسیشن ؟: ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اچ تی سی هنوزم دوربین ساز نشده!:| این کارخونه به این گندگی،بلد نیست یک سنسور درست حسابی رو حداقل سفارش بده؟!
مقایسه کیفیت دوربین iphone 5 با HTC one
خیلی دلم میخواد با lumia 920 مقایسه بشه
در کل برتری رو به HTC one داده ، اما ذکر کرده تفاوت اونقدر زیاد نیست که بشه اسمش رو انقلاب گذاشت و در کل یه برتری نسبی داره
زمانی که گوشی رو داشتن معرفی میکردن یه جوری گفتن کیفیت دوربینش 3 برابره گوشیهای امروزیه که گفتم حتما لومیا 920 رو هم شکست میده
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
همممم زیادم مثل اینکه شاخ غول نشکسته دوربینش. :دی
در هر حال ٬ با توجه به قیمت برابر با Xperia Z (هر چند سونی معمولا بعد یه مدت دراپ میده قیمت رو) هنوز انتخاب خوبیه.
پ.ن : باز HTC یه کاری کرد سر و کله سعید پیدا شد. :دی
اصولا htc همیشه کارای خوبی میکنه
دیگه از گوشی چه انتظاری دارین شماها نمیدونم اگه این گوشی الان ارم سامسونگ بالاش بود همه داشتن به به و چه چه میزدن
فرق برندی مثل سامسونگ یا سونی با اچ تی سی اینه که ادعایی که میکنن،درست در میاد (مصاحبه رئیس اچ تی سی رو ببینی میفهمی چی میگم!)نقل قول:
نمیان بگن بهترین دوربین رو ساختیم ، بعد با محصولات فعلی هم به زور قابل مقایسه باشه. میگه 3برابر نور بیشتر میگیره بعد زوم میکنی تمام جزئیات از بین بره!؟
باز میگی انتظار؟ هنوز گوشی های تک هسته ای هم نیاز رو برطرف میکنن ، ولی دلیل بر اینه که انتظار بالا نره ؟ استاپ بشه همه چی؟!
آقا سعید الان ما هم داریم به به و چه چه میزنیمنقل قول:
کسی از این گوشی بد نگفته که شما این پست رو میذاری
اینو همیشه بدون که دست بالای دست بسیار است
چند هفته دیگه معلوم ميشه که این گوشی چه کاره هست
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
چقدرم زشته :دی
درست که محصولات htc عالی هستن اما تا حالا و از سنسیشن به اینور همشون دقیقا تا قبل اینکه برسه دست کاربر فوق العاده بودن. وقتی رسیدن دست کاربرا مشکلات ریز و درشتشون رو شده + دوستان هم گفتن که به ادعاهای که روی این محصولات شده جامه عمل نپوشوندن. اکثرا جنبه تبلیغاتی داشتن.نقل قول:
من فکر میکنم مشکل اصلی کمپانی HTC نداشتن یه گروه QC کار درست باشه. میسازن و میگن فلان کارا را میکنه محصول ما و میدن بازار. اگه یه QC قدرتمند پشتش بود احتمالا گوشی ها مورد دار از کارخونه بیرون نمیومد یا حداقل تبلیغاتش منطقی تر می شد.
اتفاقا یکی از ضعف های htc نداشتن تبلیغات ه به قول یکی سامسونگ اشغالم بزنه اونقدر تبلیغش میکنه که فلان میلیون تا میفروشه ولی htc یا lg تبلیغات قوی ندارن
مقایسه ی کامل تر با دوربین iphone 5
اینم از دوربینش که تر زد واقعا...
چرا پس انقد الکی بزرگش میکردن؟!!!
حرف که مالیات نداره!نقل قول:
اپل هم میگفت باریک ترین گوشی دنیارو ساختیم:دی
پیش بررسی GSMARENA
و مقایسه دوربین با LG optimus Pro
دوستان دوربینش از lg sptimus pro یکم ضعیفتره ولی از xperia z و.. بهتره
قیمت هم توی ebay 720 دلار زدن
رویوی جی اس ام آرنا :
من موندم که چرا اینجوری شد آخه ؟ هر چند که همین گوشی هم همه ی نیازها رو برطرف میکنه, اما انتظار قدرت نمایی بیشتری از htc داشتم ..تقریبا تو اکثر بنچمارکها از Galaxy S4 و G Pro عقبتره , کیفیت دوربینش چندان خوب نیست , ساپورت فرمتهای ویدیوییش ضعیفه ( هرچند این موضوع قابل حله ) , اگه فرض رو بر این بگیریم که با optimus G pro و Galaxy S4 تو یه رنج قیمت باشن یا اختلاف قیمتشون کم باشه پس چه ویژگی میتونه مشتری رو از خرید گوشی های رقیب منصرف کنه و ترغیب به خرید این گوشی کنه ؟
ای کاش بر اساس این ریویو کیفیت دوربینش عالی نبود. gsmarena می گه که عملکرد دوربین مایوس کنندس :n03:
HTC ONE VERSUS XPERIA Z
با توجه به رقبای این گوشی، فکر نمیکنم 2میلیون هم بتونه بفروشه
حالا اگر فرضا فکر کنیم که سامسونگ و S4 با توجه به تبلیغاتش ومسائل دیگه رقیب این گوشی نیست
اما باز اکسپریا Z هم از این گوشی خیلی بازار بهتری خواهد داشت
به نظرم One شکست خیلی بزرگتری نسبت به One X برای HTC باشه
توی ایران که خیلی طرفدار پیدا کرده و دوست دارن بخرنش ولی دلار نمیذاره
htc با خلف وعده ای که سر بیرون دادن این کرد یقینن از s4 ضربه سهمگینی میخوره. عرضه در همه جای دنیا جز انگلیس، آلمان و تایوان به آخر اپریل موکول شده.
یه خبر داغ دیگه: xperia Z از مرگ ناگهانی رنج میبره و اینم به سونی ضربه میزنه. البته سونی بلافاصله یه وصله داده گویا ( gsm arena) اما تاثیر منفی روانی رو که نمیشه کاریش کرد!!
به نظرم این مسایل خیلی به فروش کوبنده s4 کمک میکنه.
دیگه تایوان که کشور خودشه چرا اونجا داره دیر میده بیروننقل قول:
ادم خیلی باید احمق باشه که به فکر خریدن زد باشه بعد با شنیدن خبری که مشکلش حل شده صرف نظر ار خرید کنه
سامسونگ خیلی لاشخوره
همین قضیه مرگ ناگهانی و بریک شدن تو S3 بود ولی سریع سامسونگ جمعش کرد البته نه اوایل فروش همین 2-3 ماه پیش
HTC One به نظرم اسمارت فون موفقی نمیشه چون اچ تی سی نتونست خوب کاورش کنه و مثل سامسونگ هزینه تبلیغاتی براش بکنه
هرچند از نظر من امکانات و همین اینترفیس سنس خیلی کاربردی تر از چیزهایی هستن که سامسونگ معرفی کرد
والا کیفیت دوربینش از نظر من تو عکاسی خوب رو به عالیه و تو فیلمبرداری عالیه از رو sample های که تو نت و یوتوب دیدم میگم همچینم اینجوری نیست که gsmarena میگه مایوس کنندهنقل قول:
ببخشید دوستان، میشه یکی واسه من توضیح بده که این اینترفیس سنسنقل قول:
چه خوبی یی داره و چه گلی به سر گوشی میزنه
که تاچ ویز با اون همه امکانات و زیبایی نمیزنه؟؟؟
والا من الان گوشی S2 خودم رو به 4.1 آپدیت کردم تاچویزش عوض شده
اصلا یه دنیایی شده واسه خودش
نهایت روان بودن و زیبایی و امکاناتیه که من تا حالا دیدم
والا ما با One X هم کار کردیم چیز خاصی ازش ندیدیم
گه حالا بخاد از تاچویز بهتر باشه...
اوه اوه تعصب از تمام وجودت می باره :n02:نقل قول:
من خودم نوت دارم قبلش اس3 قبلش اس2 قبلش اس ولی سنسه یه چیز دیگست اصلا با لبات حرف می زنه دیگه همه می دونن چرت ترین لانچر تاچ ویز سامسونگه
والا چیزی که من ندارم تعصبنقل قول:
ولی من با سنس هم کار کردم، نه خیلی زیاد اما در حد یه ربع
هیچ چیزی ازش ندیدم
تا جایی هم که دیدم از هر لحاظ از تاچ ویز کم امکانات تر هم بود
به نظرم شماهایی که این حرف رو میزنین، فقط واسه اون نمایش آب و هواشه که اینو میگین
که اگه بارونی باشه بارونی میشه و فلان
وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره
نه یوسف جان اتفاقا من اصلا با اون آب و هواش کار نمی کنم انصافا خیلی گرافیکی تر و روونترهنقل قول:
بازم سلیقه ایه :n01:
مقایسه دوربین one vs z
توی روز
z
one
غروب
ظد
وان
با قیمت 3300 وارد بازار ایران شد
آسیب رساندن به بدنه آلومینیومی HTC One واقعاً سخت است امّا اگر هم چنین اتفاقی بیفتد، تعمیر آن آسان نخواهد بود چرا که به قول iFixit، باز کردن دستگاه بدون شکسته شدن قسمت پشتی بسیار سخت و جایگزینی صفحه نمایش شکسته شده آن تقریباً غیر ممکن است.
باتری آن نیز زیر مادربورد دستگاه قرار دارد و به قاب تلفن چسبیده که تعویض آن را سخت کرده. همینطور مادربورد و دیگر اجزای مهم با مس محافظت میشوند که جا زدن آن پس از جدا کردن، کار آسانی نیست. به همین علت این وبسایت به این تلفن از 10 امتیاز، پایینترین امتیاز از نظر تعمیرپذیری یعنی 1 را داده است.
خدایی بعد از تجربه فوق دراماتیک با سنسیشن و وان ایکس(ماشالا از هر انگشتشون یه عیب و ایراد میبارید) من به شخصه دیگه جرات نمیکنم سمت htc برم :(
البته طراحی one رو خیلی دوست دارم
شما که اصلا متعصب نیستی فقط اون قسمت بولد شده یکم آدمو به شک میندازه:n02: سنس الکیه بعد تاچ ویز زیباست و با امکانت ؟ یکمی شبیه جوک 13 نیست ؟نقل قول:
پس شما اصلا اینو نخر تا دوچار یه فوق دراماتیک دیگه نشی عزیزنقل قول:
خدایی بعد از تجربه فوق دراماتیک با سنسیشن و وان ایکس(ماشالا از هر انگشتشون یه عیب و ایراد میبارید) من به شخصه دیگه جرات نمیکنم سمت htc برم :(
البته طراحی one رو خیلی دوست دارم
میشه s4 خرید و لذت برد فقط محض اطلاع جنابعالی و یوسف خان بگم من خودم نوت گرفتم همون موقع تو مغازه کاور ژله ای انداختم روش با محافظ صفحه جالب اینجاست که محصولات سامسونگ از پشت کاور هم بدنشون خط خطی میشه فجیح یعنی خودمم باورم نشد وقتی از کاور درش آوردم همین s4 هم از ارزونترین جنس پیشنهادی برای پایین اوردن هزینش استفاده کرده
سعید نبودی دلمون برات تنگ شده بود :دی خخخخخخ
فکر کنم منظورتون از جنس های ارزون قیمت!!! در GS4 پلی کربنات هست دیگه؟:n13:نقل قول:
محض اطلاعتون پلی کربنات یکی از مقاوم ترین پلیمرهای حال حاضر هست و بافت اصلی شیشه های ضدگلوله از این ماده ساخته شده..:n18:
شمناً برای نوت2 میتونستید یک بامپر تهیه کنید و از زیبایی و مقاومتش بیشتر از محافظ ژله ای لذت ببرید.
نقل قول:
آخه عزیز من نقل قول میکنی نمیشه که همینجوری بخندی بری
جواب بده
زیبایی که یکم سلیقه ای هست، اکی...
اما میشه چند تا نمونه از امکانات سنس رو بگین بدونیم خب؟
باز ما بعد یه سال اینجا یه پست دادیم :|نقل قول: