Community Event Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: p30world
Printable View
Community Event Trailer
پسورد: p30world
ب نظرم بزرگترین مشکل بازی نبودن اینتراکشن کافی بین گیمر و npc هاست ولی چون گیم پلی فوق العاده قوی داره میشه ازین عیبش چشم پوشی کرد .اگه بتونن اینتراکشن هارو مثل بازی های way of samurai یا fist of vengeance در بیارن فوق العاده ترم میشه
یه مورد دیگه هم اینه که npc ها و دشمنا هیچ هدفی تو بازی ندارنو بیدلیل در حال پرسه زدنن ک واسم تو ذوق میزد. حالا بعضیا میگن اینا زامبینو اینا پس این kingdom of lordran چه جوزی بوجود اومده پ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام شده برای کنسول ها و نسخه PC با کمی تاخیر منتشر خواهد شد.
نامکو از دو نسخه جدید رونمایی کرد
Dark Souls II Collector
Dark Souls II Black Armor Editions
بازیه ردیفیه:n19:
راستی در مورد نسخه pc این بازی انلاینش ردیفه ؟ یعنی اگه ارجینال بخریم بازی رو میشه انلاین بازی کرد یا فقط انلاینش مخصوص کنسوله ؟ نسخه اول واسه pc انلاین داشت ؟
نمیدونم اطلاع دارید یا نه ؟
ولی ظاهرا درجه سختی متفاوت برای بازی در نظر گرفته شده ...
:n03:
WTF:n04: آقا این چه کاریه خوب ... خیلی بد میشه که :n27:نقل قول:
این وضعیت بیشتر به کسانی که با نسخه های قبلی زندگی کردن اسیب میزنه.نقل قول:
ولی به نظرم کسانی که برای اولین بار می خوان این بازی رو در قسمت دوم شروع کنن با این نکته به راحتی کنار بیان.
من همیشه بر این عقیده هستم که کسی که یک بازی رو خلق میکنه خودش باید سکان هدایت قسمت های بعدی و بعدی اون بازی رو بر عهده داشته باشه.(مخصوصا عناوین ژاپنی)
عناوین زیادی بودن که در طی این چند سال در نسخه های جدید منتشر شدن و به دلیل این که خالق اصلیشون بالای سرشون نبود به شکست محکوم شدن.
اینجا هم میازاکی با این که بر بازی نظارت داره اما خب به نظرم فقط یک ناظر عمکلرد بودن کافی نیست و باعث میشه تا نسبت به اینده بازی نگرانی به وجود بیاد.
چه سبکیه بازی؟
تیتر مجله بریتانیایی EDGE غوغا به پا میکنه : دی
(در مقابل اخرین و بهترین ماجراجویی نسل PS3-X360 احترام بگذارید)
مثل این که ملت از بتای بازی ناراضی بودن.
دوباره سری به کارهای قبلی دو کارگردان جدید بازی زدم.
Tomohiro Shibuya فقط دو تا عنوان تو کارنامش داره Resident Evil: Outbreak1 & 2
Yui Tanimura هم که کلا کارنامه نداره :دی Armored Core 2 کار کرده که اونم قابل اتکا نیست.
اگه این دو کارگردان به فکر پول دراوردن مثل بازی اسکاریم باشن شکست میخورن، به مولا یک بازی خاص قرار نیست بالای 2 میلیون بفروشه
میازاکی کجایی که یادت بخیر
محتوای مخفی: در کل
نقد این بازی تو آخرین شماره مجله ی آلمانی M! قراره منتشر بشه. این مجله به بازی امتیاز 90% رو داده و عنوان کرده:
"سخت ترین Action-RPG در جهان. مجلل تر، وسیع تر و راحت تر (از نظر تعامل با بازی- convenient)."
محتوای مخفی: تصویر
Dark Souls II Collector's Edition
يه تريلر از بازي اومده كه كوتاه ولي زيباس شعار جديدي هم تو اين تريلر معرفي ميشه كه بخوبي معرفي كننده فلسفه اين بازي و تفاوتش با هم سبكاش هست به نظرم :
It is not about death...it's about what you learn from death:n12:
اينم لينك تريلر:
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ماه اوریل از طریق استیم برای PC منتشر خواهد شد. Bandai Namco اعلام کرد که بازی در 25 اوریل برای PC منتشر خواهد شد.
امازون در لیست فروشگاه خودش تاریخ انتشار بازی را May 31 قرار داده اما مثل این که باید جابه جایی صورت بدهد.
بازی روی روزولیشن 4K و 60 فریم اجرا خواهد شد.
Dark Souls 2 در تاریخ 11 و 14 مارچ به ترتیب در امریکای شمالی و اروپا بر روی کنسول های PS3 و X360 منتشر خواهد شد.
نکته: (یکی از کامنت ها در صفحه این خبر اشاره کرده که خبر درست نیست)
مثل این که باید برای تایید رسمی نامکو صبر کنیم.
چند تا preview جديد از بازي اومده كه نشون ميده از بازي خيلي راضي بودن كسايي كه تستش كردن:
GAmesradar:
نقل قول:
Dark Souls 2 seems to be exactly what we'd all hoped it would be. Which is to say, painfully difficult but immensely rewarding. I enjoyed what I played, though I wish I'd had more time to explore and see if its world offers various branches, or funnels you down a pathway of logical progression. Are you looking forward to dying over and over again? Have any specific questions about my time with the game? Drop a note in the comments below and I'll be sure to respond.
dTOID
.نقل قول:
Surprisingly, I felt there were many callbacks to the original Souls title, Demon's Souls. A steeper learning curve, a trial by fire scenario -- after letting my experience with the game digest, Darks Souls II seems to be a nice blend of the best qualities from both its predecessors. As there's a greater focus on putting pressure on the player, without making them feel too overwhelmed and frustrated. For the people that welcome this experience, of course.
مجله ژاپنی Famitsu به بازی نمره 37/40 رو داده. البته نسخه اول DS هم همین نمره رو از این مجله گرفته بود.
- Dark Souls II (PS3) – 9/10/9/9
- Dark Souls II (360) – 9/10/9/9
دوستان، بازی لیک شد .
این بازی رو هم مثل کسلوانیا شماره یکشو نرفتم
فرصت پیش بیاد جزو واجباته که حتما برم ، با توجه به اینکه داستان بازی نسبت به شماره یک جداست شاید اول این شماره رو رفتم
امیدوارم این شماره هم جزو نقش آفرینی ها تاپ باشه ولی معمولا خیلی از بازی ها توی شماره دو و سه خراب می کنن و حداقل در حد شماره های قبلی نمیشن
میشه گفت آخرین بازی بزرگ باقی مونده از نسل قبلیه که دیگه بعد از اون فکر نکنم بازی خاصیه بیاد که فقط مختص کنسول های نسل قبلی باشه
امتیازهای کامل بازی هم احتمالا سه چهار روز دیگه میان
خب زمان انتشار نسخه pc بازي كه from software قول داده بر خلاف نسخه اول كيفيت و فريم ريت خوبي داشته باشه در 25 april منتشر خواهد شد :
فيد بك هايي كه از نسخه ليك شده كنسولي در سايتاي خارجي اومده تقريبا اكثرا خوب به جز فريم ريت كه بازم خيلي ها گله مي كنن در نتيجه اگه كسي خيلي عجله نداشته باشه نسخه pc مطمينا فريم ريت بهتري به همراه خواهد داشت
.
آره تو صفحه ی فیس بوک بازی نوشته هم بافت ها وضوح بیشتری دارند و هم اینکه فریم ریت رو ارتقا دادن و از همه مهم تر، سازنده داره تلاش میکنه تا بازی رو برای موس و کیبورد کاملا تطبیق بده.نقل قول:
در نتيجه اگه كسي خيلي عجله نداشته باشه نسخه pc مطمينا فريم ريت بهتري به همراه خواهد داشت
سخت افزار مورد نياز minimum و recommended بازي براي pc كه 25 april منتشر خواهد شد به قرار زير :
Minimum
OS: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
Processor: AMD Phenom II X2 555 3.2Ghz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17Ghz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 9600GT, ATI RadeonHD 5870
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c or higher
Network: Internet connection required for online play and product activation
Recommended
Processor: Intel CoreTM i3 2100 3.10GHz or AMD A8 3870K 3.0GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c or higher
Network: Internet connection required for online play and product Activation
.
اقا نسخه قبلی واسه پسیسی افتضاح بود یعنی اصلا نمشد کنترل کرد
این نسخه بازی رو واسه پی سی جدا ساختن یا دوباره نسخه ایکس باکسو میدن واسش؟
یه سوال مهم گیم پلی رونه؟
کلی
نه دیگه اگه با دسته بازی میکردی که خوب بود . البته نگران نباش این نسخه هم به صورت رسمی واسه پی سی اومده .نقل قول:
تو ویدئوها که روون بود . البته شک دارم با این سخت افزار مورد نیازی که نوشته هم اینقدر روون باشه توی سیستمهای ما . بازی از لحاظ گرافیک پیشرفت خیلی زیادی نداشته اما این سیستم مورد نیازش عجیبه واسم . نسخه قبلی روی سیستمای قرن بوق هم اجرا میشد حالا این حتی کارت گرافیک هم حداقل واسه من بیشتر میخواد .نقل قول:
نقدهای بازی همون طور که انتظار می رفت عالی بوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 5/5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.75
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 10/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.6/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 4.5/5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 4.5/5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – “Yes”
یک کلام...
بازی فوق العادست
امروز به دستم رسید و چند ساعتی بازی کردم .
واقعا نفس گیر و عالیه ...:n01:
دورو بر شرف ژاپنی جماعت :n02:
نقد ها بسیار عالی و پر از نقاط مثبت و همگی بر این نظر معتقد هستند که دشواری و سختی بازی بسیار عالی باقی مونده و به شکل عادلانه در بازی برقرار است.
IGN مثل همیشه به بازی 9 داده به کل قسمت های سولز 9 داده.
+Rewarding challenge
+Tough but fair combat
+Great enemy design
+Smart multiplayer
– Annoying death penalties
CVG نمره 10 :
- Despite the despair there's a warm community experience
- A fantastically designed, unforgettable world
- Resolves design flaws of its predecessor
- Combat is clear, fair and varied
- Mercilessly difficult
استوديوي سازنده اين بازي در كنار كوجيما و نينتندو تنها سازنده هاي ژاپني هستن كه از اون دوران اوج بازيهاي ژاپني به يادگار موندن خدايي افرين بهشون:n12:نقل قول:
+
نافرم سخته ها علي.....:n02:اوايل بازي به نظرت راحتتر مياد ولي به خاطر اون جريمه اي كه واسه هر بار مردنت گذاشتن و رفته رفته تولبار جونت كم ميشه بعد مثلا ٥ بار مردن اگه effigy نخوري و انسان نشي hud ات ميشه اندازه بند انگشت و فرت فرت ميميري.....(خوشم مياد واسه خاطر جذب مخاطب كژوال نزدن بازي رو راحت كنن)
+
فقط تنها بدي كه بازي داره اينه كه بعد چند بار كشتن دشمنا ديگه نميان و برا هميشه جاشون خالي ميمونه و اين خيلي تو ذوق من زد
.
خیــــــــــــــــــلی سخت شده ! من نمیفهمم این ملت چی میگن که آسون تر شده ؟نقل قول:
خیلی راحت میمیری، وقتیم بمیری باید قید یه سری چیزا رو کلهم اجمعین بزنی !
راه هم که خیلی پیچیده تر و گنگ تر شده.
مثل آب خوردن هم می میری ... مثل شماره قبلی هم مبارزات تن به تن نیست، یک تن به صد تن شده !!!
حالا یکم برم جلوتر میام چند خط در موردش می نوسیم .
یه کم سطح دیپلم حرف بزنین ببینیم چیه منظورتون :n02:
یعنی چی ؟ مگه سیستم مردن چه تغییری کرده ؟ این effigy چیه که میگی ؟ همون humanity هستش ؟
چون تنها چیزی که من خونده بودم در مورد خون و مردن این بود که در حالت hollow همینطور کم کم خون ازت کم میشه . مثل poison . حالا یه کم سیستم بازی رو میشه بگید چه فرقی کرده ؟
pc کی میاد پس ؟ :n14: مردیم به خدا . البته فعلا AC 4 و Batman و NFS و Thief تو لیست عقب مونده ها هستن و تا اونا تموم نشن نمیتونم DS بازی کنم . DS رو باید قشنگ موقعی بازی کنی که وقت خالی داری و بتونی full بازی کنی .
نقل قول:
- نه مثل poison نيس.....اينطوريه كه وقتي شما يه بار ميميري و undead ميشي يه قفلي رو health bar ات اضافه ميشه(مثلا ٩٠ درصد مقدار اوليه) كه ديگه بيش از اون نميتوني health داشته باشي اگه باز هم بميري ميشه 85 درصد و كم كم كمتر ميشه و اين خيلي سخت مي كنه كارو تنها راهي هم كه ميتوني از اين حالت دربياي اينه كه انسان بشي و اين شماره بايد human effigy مصرف كني كه اونم برخلاف شماره قبل كه humanity رو زياد ميداد تو چند ساعت اول من بيشتر از ٣ ..٤ تا پيدا نكردم:n02:
- يه مورد سختتر كننده ديگه اي كه اضافه شده اينه بر خلاف نسخه قبل ديگه دشمنا تو يه مسير بي نهايت بار respawn نميشن و مثلا بعد 7..8بار نميان ديگه و اين يعني اينكه خيلي خيلي بايد تو حفظ soulهات دقت كني(البته با شايان كه صحبت مي كردم گفت يه آيتم خيلي نادر وجود داره كه اگه اونو بپوشي دفعات ظاهر شدن دشمنا مثه شماره اول بي نهايت ميشه و من دربه در دنبال اون ايتمم:n02:)
- واسه pc هم خودم صفحه قبل تاريخ انتشارشو گذاشتم نگاهي بندازين
اوه اوه مثل curse . فکر کن curse هم تو این نسخه باشه . خونت کم باشه و curse هم بشی کلا به فنا میری :n02:نقل قول:
با این حساب که میگی human effigy کمه تو بازی پس احتمالا اون قانون humanity meter دیگه وجود نداره . چون اولا دشمنا respawn شون محدوده و دوما تو این سری به نظر هدف همون سخت تر کردن humanity هستش .
البته این خون کم شدن ها بهتره به نظرم . چون تو نسخه قبلی واقعا بین حالت hollow و human فرقی نداشت فقط اینکه موقع human میتونستی یارات رو احضار کنی یا invade بشی . الان پلیر به شدت میره به دنبال human شدن و مثل بعضی ها تا اخر نمیتونه با فرم hollow بره جلو .
حیف شد برا PC تاخیر خورد ....یه جورایی بهترین بازی 2014 تا به اینجا
به نظر من قشنگه:n16:
خيلي خيلي سختتر شده بازي مخصوصا باسهاش.....من شماره يك رو دو سه بار تموم كردم ولي اصلا اندازه چند مرحله اول اين بازي به سختي نيفتادم....يعني تو باسهاي بازي(به غير چند تاي اول بازي) حداقل 50 بار بايد بميرين و قلبتون بياد تو دهنتون و همه روحاتونم از دست بدين تا ردشون كنين
اين بازي شماره قبلش به حد كافي سخت بود نميدونم چرا اينقدر سختترش كردن(احتمال بسيار زياد خواستن بازيكنا رو به آنلاين بازي كردن بيارن و با هم باسها رو رد كنن چيزي كه تو شماره قبل مستحب بود ولي اينجا واجب:n02:)
+
ولي در كل بازي مخصوصا گيم پليش محشر هست هر كي ميخواد بهترين و بالانسترين و در عين حال چالش آورترين مكانيزم گيم پلي چند سال اخيرو ببينه و لذت ببره اين بازي رو از دست نده
.
من نمیدونم اگه نسخه ارجینال بگیرم امکان انلاینش هست یا نه ؟ وگرنه میگرفتم . مثلا الان فیفا14 رو گرفتم منتهی انلاینش افتضاح . DS واقعا انلاینش میچسبه .
دوستان میشه یکم در باره این ایتم های بازی مثل effigy و بقیه چیزا توضیح بدید
مثلا یه ایتم گرفتم میگفت لینک بین دو دنیا رو قطع میکنه :D این چیه؟ یکی دیگه convanent اگه درست نوشته باشم چیه؟
همون مراحل اول دوتا موش دنبالم کردم با سه ضربه کشتنم کارم تو بازی شده فرار :D
خیلی سبکه rpgیش با بقیه بازیا فرق داره (وحشتناک سخت) یاد God of war میفته ادم اوفففف
(دوستان بهترین کلاس چیه؟)
کمی از تغییرات گیم پلی و کلاس ها بگید
داستان بازی چی ؟ تا اینجا که بازی کردین ارتباطی با نسخه قبل داشته؟
فقط در همین حد، زیاد اسپویل نکنین D:
شما مثل اینکه نسخه های قبل رو بازی نکردی . این بازی دو نسخه اول داشته . demon souls و dark souls که اینی که الان اومده در واقع نسخه سوم حساب میشه .نقل قول:
اگه نسخه های قبل رو بازی نکرده باشین اشنایی با بازی واستون خیلی طول میکشه . مثل من که مثلا demon souls رو بازی نکرده بودم و Dark souls واسم خیلی نا اشنا بود و کلی پدرم در اومد تا با بازی اشنا بشم .
effigy که دوستمون گفت که اگه مصرف کنی انسان میشی . اگه انسان نباشی خونت هر با که بمیری یه مقداری ازش کم میشه .
covenant در واقع مثل clan هست . یعنی شما مثلا میتونی توی یک covenant عضو بشی و از مزایاش بهره ببری . اکثرا به درد انلاین میخوره و ممکنه بعضی جادوها یا ایتمها فقط توی covenant های خاصی بهت داده بشه .
بهترین کلاس هم به نظر من وجود نداره و هر کدوم مزایای خودش رو داره . اما واسه شروع warrior که شروع کنی بهتره .