من فعلا منتظر نسخه بلک باکسم. کرک فعلا ایراد داره برای اونهایی که نمی تونن صبر کنند اخر مرجله اول کلید ~ را بزنید و تایپ کنید map CANYON و وارد مرحله 3 بشید البته مثل اینکه مرحله 6 هم ایراد داره.
Printable View
من فعلا منتظر نسخه بلک باکسم. کرک فعلا ایراد داره برای اونهایی که نمی تونن صبر کنند اخر مرجله اول کلید ~ را بزنید و تایپ کنید map CANYON و وارد مرحله 3 بشید البته مثل اینکه مرحله 6 هم ایراد داره.
خیلی مسخره اس یکی با ati 5450 می تونه بازی کنه اونوقت اون یکی نمی تونه با ati 4890 بازی رو حتی اجرا کنه. باید حتما یه پچ بدن اینجوری نمیشه همه تو فروم mycrysis شاکین!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این ماجرای دایرکت ایکس خیلی مسخرس. دلیل نمیشه هر کارتی dx11 پشتیبانه کنه بهتر باشه!!!!!!!!!!
خوب در راستای پست قبلیم باید بگم از قرار معلوم مثل اینکه CRACKFIX RELOADED اومد دوستانی که بازی رو دارند تست کنند بگن کار میکنه یا نه:
بنچ مارک های بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همون 13 فریم باید قناعت کنیم :n03:
یه سوال فنی؟ چرا 560TI از 570 بالاتره؟
نقل قول:
این چه وضعیه چرا 590 gtx از 660 ti فریمش بالاتره ولی این کارت قدرتش کمتر از 660 هست کسی میدونه یعنی چی
سلام
بازی رو نصب کردم ، کرک رو هم کپی کردم ، dx 11 هم نصب کردم ، .net. و ++c و استیم هم نصب کردم اما همون مشکل اول رو دارم اونم اینکه وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم
بازی اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده ! کارت گرافیکم 6790 ATI هست داریورش رو هم آپدیت کردم
لطفا راهنمایی کنید بی زحمت ، ویندوزم 7 هست
ممنون.
مال من هم همینطوره دوست عزیز!! فیکس جدید رو هم ریختم باز هم کارنمیکنه و بدون ارور!!نقل قول:
دوست عزیز من خواستم فیکس این سایت رو دانلود کنم ولی وقتی توی سایت دانلود کننده میرم(File Ice) یا باید اکانت پرمیوم داشته باشی یا باید یه سری فعالیت های مزخرف رو بری تا یک درصد باز بشه لینک دانلود برات همون survey و اینجور چرت و پرتا!نقل قول:
خود سایت اسکیدرو واسه کسایی که مشکل شروع بازی رو دارن که یه عکس میاد و بعدش بدون ارور بازی اجرا نمیشه یه سری راه حل نوشته که خلاصش اینه::n02::n02:
بازی رو پاک کنید با تمام فولدرایی که روی کامپیوتر ایجاد کرده!! انتی ویروس و فایروال و اینترنت رو قطع کنین!! بازی رو دوباره نصب کنین!! فیکس رو بریزین!!همین @@ من خودم هنوز امتحان نکردم!!
به نظر من که 590 قویتر از 660TI هست. اینطور نیست؟نقل قول:
خبر خوشحال کننده (حداقل برای من :n02:) کارت 570 مورد استفاده در تست اشکال داشته و به همین خاطر از نتایج حذف شده.
قراره که دوباره تست بگیرن. به نظر میاد که Nvidia یه درایور جدید برای این بازی خواهد داد.
Ok chaps, after years of trusty service and quite a bit of abuse from our side the GeForce GTX 570 seems to have died a horrible death, hence the totally low performance results.
I have removed the GTX 570 results and replaced them with GTX 580
چیزی که مشخصه اینه که هر کی طرف کارت خودش رو میگیره!!7770 رو عشقه!غول میخوام چی کار!!
کرک pc نیومده منتظر می مونیم....
کرک RELOADED در شبکه باطل علام شد دیروز لولللل
نه این کرک سخته فکر کنم 1 یا 2 ماهی طول بکشه حنتی این نسخه هم INTERNAL بود..نقل قول:
نسخه اینترنال چیه دیگه؟؟؟ وای یک یا دو ماه؟؟ خدا بخیرکنهنقل قول:
یعنی از قبل گفته بودند این کرک کامل نیستنقل قول:
شما ها همه دانلود کردید 15 گیگ؟پ
بابا به خدا من موندم....
نه من خریدم بازی رو!!!!!
این کرک هم یه سری مشکل داره برا بعضی ها اصلا اجرا نمیشه اونها هم که میشه یه اسلحه هات تیر نداره برا همین نمیشه مرحله رو رد کرد البته میگند با reply مرحله حل میشه و خوب معلوم نیست جلوتر بازم به مشکل برمیخورید یا نه
خیلی عجیبه این بازی اینقدر دیر کرک شد ( بوی توطئه میاد:n02:) اونم فقط یه گروه کرکش کرد انتظار داشتم تا الان دو سه تا گروه کرکش کرده بودن:n13:
من یکجا دیدم نسخ و کرک reloaded را گذاشته بودن!!
من خوندم که اون مشکل نداشتن تیر با یه ترینر حل میشه! لینک خواستین بدم بهتون! یکی کمک کنه من برم تو بازی!!!نقل قول:
این کرک جدید و اصلاح شده اسکیدرو هست:نقل قول:
طبق کامنت ها فقط برای مرحله اول کار می کنه و ابتدای مرحله دوم از بازی خارج میشه.
مثل اینکه بازم باید صبر کرد.
خوب منم بازی رو اجرا کردم اول همه تنظیمات رو گذاشتم رو حداکثر تازه میخواستم 3d رو هم فعال کنم :n02:
بعد رفتیم تو مرحله اموزشی دیدیم فریم خوبه بازی اصلی که شروع شد فریم رو دیدیم اینجوری شدیم:n09: ( 15 تا 20 بود) تازه فن گرافیک داشت جون میکند این وسط
فعلا که بازی رو گذاشتم کنار چون میخوام 3d بازی کنم که فکر کنم 680 sli بخواد
اونهایی هم که ناراحتند چرا فقط روی Dx11 اجرا میشه باید بگم اصلا این بازی رو با گرافیک های متوسط رو به بالا مثل 660ti 7870 هم نمیشه خوب بازی کرد دیگه کارت هایی مثل 9800 و سری 200 و سری 4000 amd تکلیفشون روشنه:n02:
پ.ن راستی یادم رفته بود درایور جدید رو نصب کنم حتما درایو 314.07 رو نصب کنید خیلی تاثیر زیادی داره
590 خیلی جاها از 680 هم قوی تره 660 ti که دیگه جای خود داره:n09:نقل قول:
این antialiasing به چه دردی میخوره؟اونم تو رزولوشن کامل مانیتور((هیچ تاثیری تو گرافیک نداره ))فقط فریم رو قورت میده.هر جایی که خاموشش میکنم کم کمش 8 تا افزایش فریم دارم.پیشنهاد میکنم اگه این بازی هم داره خاموشش کنین اگرم نه تو درایور گرافیک حتماً این کارو بکنین.
AA باعث صاف شدن لبه های اشیا تو بازی می شه. و روی فریم به شدت تاثیر گذاره و فشار زیادی رو روی گرافیک تحمیل می کنه. بهتره برای کارت های متوسط به پایین خاموش بشه. و یا میشه از FXAA استفاده کرد که با توجه به کیفیت فریم رو زیاد پایین نمی یاره.نقل قول:
اصطلاحا گوشه های تصویر را می گیره و حالت انحنا را جایگزین می کنه که تصویر به واقعیت تبدیل بشهنقل قول:
این antialiasing به چه دردی میخوره؟اونم تو رزولوشن کامل مانیتور((هیچ تاثیری تو گرافیک نداره ))فقط فریم رو قورت میده.هر جایی که خاموشش میکنم کم کمش 8 تا افزایش فریم دارم.پیشنهاد میکنم اگه این بازی هم داره خاموشش کنین اگرم نه تو درایور گرافیک حتماً این کارو بکنین.
این قابلیت در رزلوشن های پایین کارایی و کیفیت مناسبی به بازی میده ولی در فول hd یا بالاتر خیلی به چشم نمیاد چون تعداد پیکسل ها زیاد میشه و گوشه ها خود به خود محو میشن
داخل هر بازی ای که امتحان کردم با گذاشتن aa روی4x و رزولوشن 1024*768 ((کیفیت به مراتب کمتر از رزولوشن کامل مانیتور)) فریم کمتری میگرفتم نسبت به رزولوشن کامل.
طبق تجربه اول aa رو خاموش میکنم.
بعدش میرم سراغ سایه ها.
بعدشم af
آخرشم tessellation.
با کاهش اینا فریم به شدت افزایش پیدا میکنه و کیفیت تصویر هیچ فرقی که به چشم بیاد نداره.
اینا فقط کارشون قورت دادن فریم هست و دیگر هیچ.
اسکیدرو سایت ندارد و ان جعلی استنقل قول:
یکی گفته بود proper مید خیر این هم اشتباه هست
بله اینجور که کرک بازی خیلی سخته و همانند fifa 13 هست حداقل 1 ماهی طول میکشد ولی شاید 3 هفته
نقل قول:
دوست عزیز به نظر شما روی 8 گیگ رم و گرافیک 660 ti با مانیوتور 1600*900 و سی پی یو x4 b55 amd جواب میده ؟ آخه توی پنچمارکش گرافیک من با اینکه جدید از 560 gtx کم آورده بود دلیلش چیه
داخل بنچمارک که گرافیک شما بالاتر از 560 قرار گرفته؟!!:n13:نقل قول:
این مشخصات لپتاپ منه بنظرتون جواب میده رو حالت Medium:
Cpu:Intel Core i7 -2670QM 2.20GHZ
Graphic:Geforce GT 630M 2gig
Ram:4GB
من بازی رو اجرا کردم.یه چیزی که به نظرم رسید این بود که تنظیمات very high با high تفاوت ناچیزی داره که اصلن به چشم نمیاد.یعنی اگه یه نفر بهتون بگه که این بازی رو very high هست اصلاً متوجه نمیشید.فقط اگر برید کنار سایه یه درخت وایسید و ریزبینانه نگاه کنید یه سری جزییات پیدا میکنین.درسته تفاوت جوری نیست که به چشم بیاد ولی پردازششون سنگین هست.به نظرم اصرار بر بازی کردن همچین گیمی روی نهایت تنظیمات یه مقدار وسواسی بودن آدم رو میرسونه.
سلام
این بازی روی کارت گرافیک GTX 570 چند فریم میده ؟
به احتمال زیاد باید جواب بدهنقل قول:
رو لپتاپ منم فک کنم رو کیفیت Medium-High جواب بده
من که فعلن در به در دنبال بازیم تهیه اش کنم
من بدنبال اجرای بازیشم!!نقل قول:
سلام به همگی :n10: کرک فیکس نسخه ی ریلود آمد ! حجمش هم 50 کیلو بایته ! برید دانلود کنید ! شاید مشکلات حل بشه :n24: !
من هنوز بازیش به دست ام نرسیده ! :n28:
لینک؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من با تنظیمات زیر بین 15 - 20 فریم میگیرم :
Res : 1280x1024
AA : FXAA
Texture Res : Very High
V-Sync : ON
System Spec : High
مشخصات سیستم :
CPU : Core 2 Duo E7400 2.8Ghz
VGA : Geforce GTX 550Ti
Ram : 2x2G + 4G Geil = 8G
Win 7 x64
کرک جدید به همراه آموزش نصب به انتهای پست اول تاپیک اضافه شد
نقل قول:660ti قویتره؟؟!!!!!......590GTX قورتش میده یه آبم روش!!!!!نقل قول:
تازه به گفته خیلی از حرفه ایها به غیر از 690GTX که کلا میشه گفت یه نسل از تمام گرافیکهای کنونی جلوتره( لامصب:n02: قدرتش توی گیم خارق العادست!!) بقیه گرافیکی های دو هسته ای در حد توانشون ظاهر نشدن وگرنه مطمئن باش اختلاف فریم 590GTX و 660ti خیلی بیشتر از این حرفها بود!!!