سلام
من 1 تبلت ام اس آ ی دارم که داشتم باهاش کار می کردم خوب بود همه جیز خاموشش کردم وقتی صبح روشنش کردم همون اول مینویسه ام اس آی بالا هم نمیاد
اگه اشتباه کنم ریستشم کردم ریست نمی شه با دکمه صدای کم و پاور
کسی چیزی میدونه که چیکارش کنم؟
Printable View
سلام
من 1 تبلت ام اس آ ی دارم که داشتم باهاش کار می کردم خوب بود همه جیز خاموشش کردم وقتی صبح روشنش کردم همون اول مینویسه ام اس آی بالا هم نمیاد
اگه اشتباه کنم ریستشم کردم ریست نمی شه با دکمه صدای کم و پاور
کسی چیزی میدونه که چیکارش کنم؟
سلام
ایا تبلت با cpu dual core 1.6 Ghz و رم 1 رم 32 گیگ پر بندازم روش هنگ میکنه؟البته حافظه داخلی 16 گیگ و پر باشه.
چه تبلتی ؟
اکثرا تا 32 گیگ رو خیلی راحت پشتیبانی میکنند
تبلت چینیه.....
سلام
یه تبلت 8 اینچی اکستروم هست که بعضی از عکس ها رو نمیخونه ! وقتی اجراش میکنه هیچی نمیاد ! با بعضی از پلیرها هم خواستم اجراش کنم اررور داده !
خواستم بینم کسی برنامه ای چیزی سراغ داره من بتونم عکس ها رو اجرا کنم ؟
مرسی
من رو تبلتم رمز pattern گذاشتم یکی از دوستام رمزو بلد نبود همرو غلط زد بعدش از من اکانت گوگل میخواد برای باز کردن تبلت من اکانتو میزنم اما باز نمیکنه آخه تبلتم نه سیم کارت خوره نه تو این حالت wifi روشن میشه
بعد تازه من وقتی میخوام ریست فکتوری کنم یعنی دکمه voloume up و power نگه میدارم فقط علامت اندروید با یه مثلث قرمز روش میاد نمیدونم دیگه چه دکمه ای بزنم فکر کنم فایل ریکاوری روش نصب نشده تازه به کامپیوترم میخوام وصل کنم دیگه درایورشو نصب نمیکنه هر کس میتونه کمکم کنه.
ممنون
مدل تبلت ؟
wintouch q75نقل قول:
شاید شارژباطریش تموم شده چون این علامتی که گفتین بیشتر مربوط به خطای شارژ شبیه .نقل قول:
نه آقا این چه حرفیه اگه شارژ نداشت که اصلا روشن نمیشد.
میشه DVD ROM اکسترنال با OTG به تبلت اندرویدی وصل کرد؟؟میشناسه؟؟
سلام دوستان والا هرچی تو نت گشتم در باره استفاده از اینترنت کامپیوتر (ای دی اس ال ) با کابل یو اس بی در تبلت چیزی پیدا نکردم لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
با گوشی اچ تی سی رفتم اما با تبلت تنظیماتش فرق میکنه (اندروید 4.0. هست )
مودم وایرلس نداره
تبلت وین تاچ q75 بدون سیم کارت
اگه امکان پذیره لطفا دقیق توضیح بدید ممنون
در ضمن یه سوال دیگه وقتی تبلت رو به شارژ وصل می کنم تاچ تبلت خوب کار نمیکنه و قاطی هست مشکل از کجاست ؟؟
متشکر
وقتی تو شارجه باید با یک دستت بدنه فلزی تبلت رو بگیری و با اون یکی دستت با تاچش کار کنینقل قول:
در ضمن یه سوال دیگه وقتی تبلت رو به شارژ وصل می کنم تاچ تبلت خوب کار نمیکنه و قاطی هست مشکل از کجاست ؟؟
نقل قول:
متوجه نشدم این که همش پلاستیکی هست !!! اصلا فلز نداره
help
راست میگه
در رابطه با شارژ
با شما موافقم
با شما موافقم. منم همین مشکلو دارم
نه آقا تست کردم
سلام!
ببخشید می خواستم wintouch q72 GPS دارد یا نه؟؟
یا GPRS
سلام .
تو ی تبلت (marshal me700) که یه دونه پورت میکرو یو اس بی داره ( با قابلیت otg) میشه با این پورت از gprs موبایل توی تبلت به اینترنت وصل شد ؟؟
آخه توی لبتاپ با یه کانکشن و با کابل یو اس بی و یا بلوتوث ، اینرنت gprs موبایل تو لبتاپ راحت کار میده . اما میخام ببینم این کار توی تبلت اندرویدی هم میشه ؟
واقعا کسی نمیدونه؟؟
با سلام یه سوال داشتم آیا میشه از تبلت 7 اینچی به عنوان تلفن همراه هم استفاده کرد
چه تبلتی ؟
باید قابلیت ارتباط روی بستر GSM رو با سیم کارت داشته باشه بطور پیش فرض
اگه شبکه gsm داشته باشه و سیمکارت بخوره میشه ولی یکم ضایعس 7 اینچ بگیری در گوشت :n02:
گلکسی نوت 8 تو راهه که همین قابلیت رو داره اتفاقا ! یه سور به 7 اینچ ها زده
واقعا ایده مسخره ای هست دستگاه 8 اینچی رو بگیری کنار گوش باهاش صحبت کنی !
سلام
احتمالا دارید یوزر رو اشتباه میزنید یا پسورد رو
چون من هم یه همچین کاری با گوشی رفیقم کردم
و اصلا ربطی به اینترنت نداره و توی حافظه خود تبلت ذخیره شده
من وقتی مودم 3g بهش وصل میکنم و میرم تو اینترنت وقتی میام بیرون دیگه wifi وصل نمیشه مگه اینکه برگردم به تنظیمات اولیه :n28:
اگه میشه 1 راه حل بگید اینطوری نشه.ممنون از همگی :n14::n16:
حتما لازم نیست بگیریش در گوشت خوب اصولا هندزفری با سیم و بیسیم هم اختراع شده میشه ازش استفاده کرد:n02:
وقتی اون مثلث زرد رنگ که میگید اومد دکمه افزایش ولوم تبلت رو نگه داشته و دکمه پاور رو بزنید و فاکتوری ریست رو ادامه بدید.نقل قول:
موفق باشید
طریقه درست فاکتوری ریست کردن:
1-با نگه داشتن کلید کاهش ولوم و زدن پاور تبلت رو روشن کنید
2-در محیط بعدی گزینه فعال رنگی است که با زدن دکمه پاور انتخاب میشود و با ولوم بالا پایین میروید
3-گزینه ریکاوری را انتخاب کنید
4-با آمدن مثلث زرد رنگ با پس زمینه لوگوی اندروید کلید افزایش ولوم رو نگه داشته و پاور را بزنید
5-در صفحه جدید wipe factory reset رو انتخاب کنید
6- موافقت خود را اعلام کنید تا عملیات ادامه یابد
آقا من مشکلمو خیلی وقته خودم حل کردم وقتی دیدم راه دیگه ای ندارم رام عوض کردم.
ممنون
سلام، من یه تبلت کامپک 7 اینچی دارم با اندروید 2.3.4. چند وقت پیش لازم شد که factory data reset کنمش. از اون موقع انگار حافظه داخلیش که در اصل 4 گیگ هست خیلی کم شده و با نصب 5-6 برنامه پیغام میده که پر شده، نمیدونم مشکل از چیه. برنامه ها رو هم روی رم خارجی تصب می کنم اما در هر صورت از اول که هنوز هیچی نصب نکردم حافظه داخلی خالی رو فقط 130 مگ میزنه در حالیکه باید خیلی بیشتر باشده. لطفا راهنمایی کنید مشکل از چی ممکنه باشه. ممنون
سلام، من یه تبلت کامپک 7 اینچی دارم با اندروید 2.3.4. چند وقت پیش لازم شد که factory data reset کنمش. از اون موقع انگار حافظه داخلیش که در اصل 4 گیگ هست خیلی کم شده و با نصب 5-6 برنامه پیغام میده که پر شده، نمیدونم مشکل از چیه. برنامه ها رو هم روی رم خارجی تصب می کنم اما در هر صورت از اول که هنوز هیچی نصب نکردم حافظه داخلی خالی رو فقط 130 مگ میزنه در حالیکه باید خیلی بیشتر باشده. لطفا راهنمایی کنید مشکل از چی ممکنه باشه. ممنون
سلام دوستان
برای پخش زیر نویس فیلم ها تو آندروید باید چیکار کرد , تبلت من آندروید 4.1 , آیا راهی هست مثل کامپیوتر که زیرنویس رو درگ میکنیم تو KMplayer اینجا هم همون کارو انجام بدیم !؟
خیلی ممنون
mx player توی زیر نویس بهترینه
سلام
یه تب لت Ployer Momo9 از چین یکی از دوستان خریده
روشن که میکنی
اول علامت اندروید میاد
بعدش هم هیچی، لوگوی شرکت سازنده میاد و چیزی نشون نمیده
چیکار باید کرد؟
از پشت تبلت ریست هم کرده ام.
------------------------------------------------------
بعد از ویرایش: مشکل حل شد، شارژ نداشته :n02:
با سلام خدمت دوستان
در نرم افزار mx player زیر نویس فارسی به شکل نامفهومی نشان داده میشه ! کلامات کاملا بهم ریخته و بی مفهوم ! لطفا راهنماییم کنید علت چیه ؟
سلامنقل قول:
در تنظیمات گزینه ای دارد بنام unicode با تغییر این گزینه میتونید نوع نوشته زبان زیرنویس رو مرتب کنید.هر زبانی باشه جواب میده
Character encoding = arabic برای نمایش صحیح فارسی
سلام دوستان
میشه یه نرم افزار دانلود منیجر خوب (مثل IDM) برای آندروید معرفی کنید .
ممنون