سلام
بچه ها اگه امکانداره یه متد امتحان شده رو که جوابگرفتین اینجا مطرح کنین که ما هم یکم اعصابمون راحت بگیره. :n18:
Printable View
سلام
بچه ها اگه امکانداره یه متد امتحان شده رو که جوابگرفتین اینجا مطرح کنین که ما هم یکم اعصابمون راحت بگیره. :n18:
نقل قول:
متد برای چه کاری ؟
بگین تا من اگر تونستم راهنمایی کنم
دوستان من دانلود کردم بازی رو حدود 9 گیگ بود
بعد یه اپدیت 6 گیگ داره که باید تغییر ایپی داد
این اپدیت باید یه سره دانلود بشه؟
یا یا میشه بینش توقف کرد و پیسی رو خاموش کرد؟
لطفا اگه میتونید کمک کنید
این اپدیت به صورت جداگانه لینک نشده؟
:n16::n16:
اگر دارید با دانلودر خود بلیزارد آپگرید میکنید بهتره بزارین تا کارش رو یه سره انجام بده و متوقفش نکنید.
فعلا پچ جدید به صورت تک فایل و کاملا تایید شده نیومده تا دانلودش کنین.
امکان جدیدی که تو پچ جدید به بازی اضافه شده اینه که بازی فایل هایی که لازم نیستن رو فشرده میکنه و اگر لازم شد اونا رو باز میکنه و استفاده میکنه.
این باعث میشه که حجم بازی خیلی کم بشه و خیلی سریعتر لود بشه.
یه راهنمایی هم میکنم که اگر میتونین از ساکس استفاده نکنین چون خیلی ها باهاش به مشکل برمیخورن
چیز پی ان خیلی بهتره. البته میتونین چند نفری با هم یه سرور وی پی اس هم اجاره کنین و با وصل شدن به اون هم افت سرعت کمتری دارین و هم مشکل تحریم رو دور میزنین.
اخه چیز پی ان قطع هستنقل قول:
من از نرم افزار های تغییر ایپی میخوام استفاده کنم
این پچ که میگید تغریبا کی میاد؟
پچ که منظورم Expansion بودم همون Heart of the Swarm .
تغییر آی پی زیاد روش خوبی نیست.
چیز پی ان ها هم فقط PPTP ها قطع هستن و LT2P ها مشکلی ندارن.
با سلام
توی ادرس زیر کل بازی را با لینک مستقیم بازی به همراه اپدیت 2.6 گذاشته اند دوستانی که اینتر نت پر سعت دارند امتحان کنند چه جوریست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیتونه این رو با لینک مستقیم بذاره؟نقل قول:
اینم سایت بود این بابا اپبلود کرده؟:n21:
من نسخه BlackEcho رو دانلود کردم
بدون مشکل اجرا میشه و به نسخه آخر آپدیت شده
سریعا برید تو کارش
در ضمن کرک مال فیرلایته اما گروه BlackEcho ریپکش کرده
خدا عالیه این بازی
چند تا از دوستان دیگر هم بازی رو بدون مشکل نصب کرده اند و دارند بازی میکنند خصوصا کابران داخل ایران که با وجود تحریمات نمیتونستند بازی رو نصب و اپدیتش کنند .نقل قول:
رفتم برای دانلود :n19:
نسخه:
GAMES StarCraft_II_Heart_of_the_Swarm-FLT (1w 3d) (85F/8106.2MB) (NFO) NUKED: bad.crack_requires.online.files.to.play_custom.map s.not.supported_certain.cpus.not.supported_get.REL OADED.proper (4h 33m 7s)
در شبکه بدلیل مشکلات فوق باطل اعلام شده بود
و نسخه
GAMES StarCraft.II.Heart.of.the.Swarm.Proper-RELOADED (5h 1m) (71F/13542.2MB) (NFO)
که 5 ساعت پیش امد نسخه اصلاح شده اعلام شد
فقط اطلاع رسانی من تو این بازی نیستم :n17:
یک کرک reloaded اومده که حجمش حدودا 300 مگه و میشه باهاش بازی کرد.
من نسخه ی آلمانی بازی رو دارم و با همین کرک 300 مگیه کرکش کردم و الان میرم تو بازی ولی زبون بازی آلمانیه و آدم هیچی نمی فهمه.
کسی می دونه باید چیگار کرد تا به انگلیسی تغییر پیدا کنه؟؟؟ ممنون میشم.:n12:
تو فولدر My Documents یه فولدر هست به اسم Starcraft IIنقل قول:
داخل اون پوشه یه فایل به اسم Variables.txt هست
این دو تا خط رو پیداکنید و اونا رو به شکل زیر تغییر بدبد
localeidassets=enGB
localeiddata=enGB
آقا خیلی مچکرم مشکلمونو حل کردی دمت گرم داداش... :n16:نقل قول:
رفتم این کاری که شما گفتید کردم ولی وقتی می خواد بره تو بازی ارور آپدیت میده ولی دوباره به حالت قبل که بر می گردونم میره تو بازی.نقل قول:
خب بازی تموم شد
باید بگم که داستان فوق العاده و عالی بود و همونطوری بود که از بلیزارد انتظار می رفت
نمره ای که به بازی میدم 9.2 هست
بدترین لحظه بازی جایی بود که فکر کردممحتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
بی صبرانه منتظر بازی با پروتوس ها و ادامه داستان برای مشخص شدن سرنوشت کهکشان میمونم .... از همه بیشتر منتظر ایمون ( Amon ) خدای نامعلوم میمونم که باهاش رودر رو بشیم
نسخه بعدی رو مطمئنا از جایی که زراتول رهبر دارک تمپلارها برمی گیرده به پایتخت پروتوس ها شروع میشه که میگه : من بعد از اینکه راه درست رو به تو نشون دادم به جایی برمی گردم که منو بعنوان دشمن می شناسند اما من حکم اونارو هر چی که باشه قبول می کنم
راستی اینجای داستان منو یاد مس افکت 3 انداخت چرا که اگه این ایمون اونطور که تو بازی ازش یاد میشه قوی باشه ( خدایی با قدرت غیر قابل تصور ) اون وقت تمام نژادها باید با هم متحد بشن تا شکستش بدن واگرنه هدف ایمون نابودی مطلق تمام کهکشانه پس درست مثل مس افکت 3 که تمام نژادها متحد شدن تا جلوی ریپرهارو بگیرن شاید در نسخه بعدی برای شکست دادن ایمون باید با بقیه متحد بشیم و ..... خیلی چیزای دیگه که میشه فقط حدس زد و باید منتظر Legacy of the Void بمونیم تا ببینیم سرنوشت جیم رینور و سارا کریگن چی میشه
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
بخشید یه سوال داشتم این سری از استار کرافت 2 فرقش با اون سری قبلی که پارسال فکرکنم اومده بود چیه؟ با تشکر:11: بیشتر منظورم از لحاظ گیم پلی الان تو اینسری جدید میشه آدم ساخت و دستگاه و یونیت و خلاصه کهربا و گاز رو تبدیل به پول کرد و آدم و ماشین ساخت و خیلی اینش لذت بخشه آیا تو استار کرافت 2 سری قبلی هم همینشکل بود؟ میشد ماشین و هواپیما و آدم ساخت؟ تو همین سری پارسالی.......
ببخشید یه مشکل فنی هم داره بازی من....وقتی 1 بار میرم تو بازی و بازی میکنم و از بازی میام بیرون دیگه تو بازی نمیره باید ویندوز رو لاگ آف کنم یا ریست کنم تا دوباره بره ..آیا این مشکل هم حل شدنیه؟
بعضی بازیها یدیگه که به این شکل میشد وقتی تسک منیجر رو با زمیکردم .....در قسمت پراسس میشد ردی از بازی پیدا کرد که با end proses زدن بازی بلکل از رم سیستم پاک میشد و دوباره بازی اجرا میشد ...اما تو تسک منیجر ردی از starcraft 2 نمیبنم که endpross رو بزنم که دیگه احتیاجی به ریست کردن یا لاگ اف کردن باشه...همون موقع هنگ منظورمه :11: با تشکر پیشاپیش از توجهتون
نقل قول:
دوست عزیز ضمن اینکه تمام امکانات سری قبلی رو داره یکسری امکانات و یونیت جدید هم اضافه شده .
توی تسک منیجر هم بازی میاد اما به اسم sc2.exe
من میخوام دانلودش کنم فقط بهم ب گید کدوم اسم دانلود کنم ریلود زیرو باکس چیو دانلود کنم که همskirimish داشته باشه هم مرحله ایش باز باشه؟؟:n16:
دوستان من یه سری مپ دارم با پسوند SC2Map کجا باید بریزمشون .. ویندوزمم 7 هست .. ممنون میشم راهنماییم کنید
H:\Users\Jack426\Documents\StarCraft II\Mapsنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
با نسخه BlackEcho هم میشه روند داستانی رو بازی گنی هم skirimish
که میتونی از سایت دانلودها دانلود کنی .
[
موفق باشی:n02:
دوست عزیز نمیاره...البته بگم من میخوام offline بازی کنم و قسمت arcade بازی کنماااااااااا..اینو بگم که یه موقع سو تفاهم نشهنقل قول:
آیا نقشه هایی هست که من در قسمت arcade آفلاین بازی کنم؟
خوب skrimish یا همون versus ai منظوره تونهنقل قول:
برای versus ai کرک Reloaded بریز . صفحه قبل کرکشو گذاشتن
این لینک کرک صفحه قبل
البته میتونی با لانچر SC2ALLin1 مپها رو لود کنی و بازی کنی
دوست عزیز نشدش ... وقتی میزنم لانچ ارور میده ... اولشم یه ارور میده که بازی رو نمیشناسه و اینا ...منم کرک reloaded رو ریختم ... میشه لطف کنید یه راهنمایی کلی کنید؟من این فایل alini رو باید کجا بریزم و ....؟؟؟؟؟ مرسینقل قول:
برای دانلود نقشه ها این لینک
حجمش 180.8 مگ هست که تو همون پوشهH:\Users\Jack426\Documents\StarCraft II\Maps بریزید. (باید فایلهای با پسوند SC2Map تو پوشه maps باشه)1-استفاده از لانچر SC2ALLin1 هست که حجمش 19.4 مگ هست که نصب می کنید و SC2ALLin1 رو اجرا میکنی و از طریق اون versus ai رو بازی میکنید
2 روش برای اجرای versus ai هست
لینک دانلود SC2ALLin1
2-استفاده از کرک Reloaded
اگه با کرک Reloaded نتونستی از لانچر SC2ALLin1 استفاده کن
ممنون دوست عزیز ولی من هم روش یک رو استفاده کردم که اصلا نقشه ها رو نمیاره تو قسمت arcadeنقل قول:
و روش دوم رو هم امتحان کردم (با کرک ریلودد و بدون کرک ریلودد ) وقتی اون لانچر رو میزنم launch یه ارور شبیه ارور ویندوز هست که dont send و report داره اونو میده
کمک کنید تروخدا یچه ها ... چیکار کنم نقشه هامو؟نمیشه دیگه آقا نمیشه که نمیشه :n03:
دوستان هرکی نصب کرده و بازی کرده بگه بازی چجوریه
نسخه های قبلیو دوست نداشتم
این چ جوریه؟
اگه شد چند تا شات هم از بازی بزاره
از این به بعد تمامی مباحث مربوط به مشکلات نصب و اجرای بازی رو می تونید اینجا مطرح کنید:
خوب تبریک می گم به همه دوستان rts دوست!
بهترین بازی این سبک در نسخه جدیدش ارائه شد من چون سی دی کی اورجینال wol رو دارم فعلا بی خیال hots شدم ولی بازی رو پی سی من کاملا آپدیت شده به hots هست
جالبه خیلی از دوستان فقط برای بازی در حالت داستانیش این بازی رو نصب می کنند در حالیکه لذت اصلی بازی در قیمت آنلاینش هست و اگر سرعت اینترنت ایران و تحریم ها و قیمت مناسب سی دی کی بازی اجازه می داد طرفداران این بازی چندین ده برابر حالت عادی بود
در این نسخه خیلی خوشحالم ترن بازها به قدرت واقعیشون برگشتن ...بانلینگ زرگ واقعا Imba بود الان ترن بازهای حرفه ای با مارین و widow mine به راحتی لینگ -بانل -موتا رو نابود می کنند و هر نوب زرگی نیم تونه بدون ماکرو -میکرو خاصی به راحتی تا لیگ دیاموندبالا بره!!
سوالی هم دار م اینکه من اگر کرک جدید رو بریزم می تونم کامپینگ هاتس رو بازی کنم؟ دوست دارم بدونم داستانش چجوری شده؟
شنیدم بیلزارد تحریم هاش برداشته الان بدون نیاز به چیز پی ان و ... می شه بازی کرد؟
بله
از ایران راحت میشه بازی کرد
سلام
میخواستم بدونم برای گرفتن اچیومنت ها حتما باید نسخه اصلی بازی رو داشته باشی؟
چون من مطمئنم خیلی از اچیومنت ها رو گرفتم ولی بهم نداده :n27:
من با کرک ریلودد بازی میکنم
سلام من وقتی میخوام بازی رو به صورت افلاین بازی کنم این پیغام رو میده؟
نسخه بازی : StarCraft II:Heart of the Swarm - BlackEcho
ورژن بازی : 2.0.6
حجم بازی : 13.5 گیگابایت
فایل SCR رو هم تو فایروال قرار دادم.
از هر دو کرک FLT و Reloaded هم تست کردم برای بازی افلاین ولی موقع کلیک روی بازی افلاین اون پیغامی که تو تصویر هستش رو نمایش میده.
راحل چیه؟
در صورت امکان راهنمایی کنید.
تشکر.
منظورش اینه باید سی دی کی اورجینال بخری و در حالت آزاد مود آفلاین فعال نیست
اچیومنت ها هم حتما باید با یوزر ی که سی دی کی اورجینال خریدی دریافت کنی
میدونم نوشته حالت مود افلاین فعال نیست
راحلی برای دور زدنش نیست؟
مگه وقتی کرک میشه نباید به صورت افلاین بشه بازی کرد؟
وقتی کرک می شه نباید این اخطار رو بده این نشون یم ده درست کرک نکردی
بهترین بازی استراتژیک!:n19:
چند تا سوال در مورد کرکش داشتم؟نقل قول:
1 - از کرک FLT استفاده کنم یا Reloaded ؟
2 - در تمامی مراحل از نصب تا اجرا باید به اینترنت متصل نبود یا فرقی نداره متصل بودن یا نبودن به اینترنت؟
3 - فقط فایل SC2 رو باید توسط فایروال غیرفعال کرد؟
4 - ایا کرک ها هنوزم فعال هستن و میشه توسط کرک بازی رو به صورت افلاین بازی کرد؟
5 - بعد نصب و کرک بازی رو از کجا باید اجرا کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.