سلامنقل قول:
80Hz نرم تر هست هر چقدر بالاتر بری کوبش قویتر میشه.
Printable View
سلامنقل قول:
80Hz نرم تر هست هر چقدر بالاتر بری کوبش قویتر میشه.
سلام
بنده ی پایونر ۲۵۵۰ دارم و دو تا باند Ts-a6982s
بهترین تنظیمات مربوط رو لطف کنید و بگید.
پ.ن: وقتی Fader رو تنظیم میکنم روی ۰۰ بیس باند ها کم میشه ولی وقتی میدم سمت یکی از باند ها بیس زیاد میشه.مشکل چیه ؟؟
سلامنقل قول:
احتمالا مثبت و منفی اسپیکرها اشتباه هست.
ترمینالهای اسپیکرها رو حتما چک نمائید.
تنظیمات برای هرکسی متفاوت هست و بستگی به سلیقه شخصی هر فرد داره.
در هر صورت این کارها رو انجام بدین:
HPF 80Hz
SLA -2
Bass Boosy 0
load Mid
اکولایزرها فلت
سلام من پایونییر 3750 با یه جفت باند 6975s گرفتم. میشه برای تنظیمات پخش راهنماییم کنید.
با عرض سلام خدمت اساتید
من یک جفت 718 و یک جفت 7100 دارم با پخش 3750 پایونیر و یک جفت s10 و ساب 1000 pioneer
میشه یه تنظیم خوب برای این سیستم بدید
ممنون میشم:n16:
سلام
دوستا تنظیم کردن پخش ها کاملا سلیقه ای هست. مثلا من خودم پخشهام 13 باند اگولایزر داشتن کلی امکانات صدائی داشتند ولی همیشه فلت گوش دادم.Load خاموش یا نهایت روی Low بوده.و....
پس باید خودتون با امکانات دستگاهتون اینقدر بازی کنید تا به تنظیم دلخواه برسید.
بهترین تنظیم فلت گوش کردن و دستاکری نکردن اکولایزرها هست.
ضمنا SLA رو هم روی 2- یا نهایت 0 قرار بدید.
موفق باشید.
سلام خخسته نباشین
من یه ضبط کنوود 463 دارم با یه جفت باند هلیکس e69x بعلاوه آمپ 527 کنوود
بهترین تنظیمات برا این سیستم چیه لطفا
سلامنقل قول:
به جمع p30world خوش آمدید.:n16:
بهترین تنظیم برای شما انتخاب گزینه فلت روی پخش هست. ضمنا از روی آمپ هم X Over رو فول رنج کنید.
سلام ی تنظیم واسه یه سیستم ( پخش پایونر7750دوتا باند6975ودوتا کنوودex718 و یک امپ پایونر 760 وات
وقتی اکلایزر فلت هست - لود لانس هم خاموش - گین امیپلی هم روی کمترین -
حالا میخوایم تنظیم را شرع کنیم ابتدا صدا را تا 80% میبریم بالا بعد فقط hpf را از روی پخش روی چند بذاریم بعد تنظیم کنیم ؟ 125 100 80 چند ؟ یا اصلا روی حالت خاموش گین امپیلی را تنظیم کنیم ؟
چون ساب هم ندارم امیپلی روی فول کراس اور هست .
سلامنقل قول:
لطفا پست شماره 17 رو مطالعه نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی باند اینفیتی کاپا 11 گزینه 3db روی تویتر برای چی هستش ؟
سوال بعدی
یه سوال آمپی من روی گین عدد نداره میخواستم بدونم کمترینش که اینه که فلش قرمز زدم از این کمتر نمیشه الان روی چند هست ؟ 2ولت ؟
و سوال بعدی اگه اینجا بذاریم که فلش آبی رنگ که زدم میشه 4 ولت ؟ از کجا بدونم دقیق روی چند ولت هست ؟
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه، بنده یک ضبط kenwood KDC-1010U و باند Helix blue B69X تهیه کردم ، میخواستم در مورد تنظیمات ضبط راهنماییم کنین لطفا و اینکه ضبط چرا فایل های صوتیی که داخل فولدر نیسن توی فلش رو نمیخونه؟
حتما باید داخل فولدر باشه آهنگ ها؟
سلامنقل قول:
پخش u10 یه سری مشکلات داره در این مورد و من اطلاعی ندارم ولی کلا کسانی که دارن راضی نیستن.
سلامنقل قول:
اون کلید باعث میشه صدای توتیر به 3 db افزایش پیدا کنه.
در مورد سوال دومتون
زمانی که گین کاملا بسته باشه یعنی روی MIN یعنی بالاتری عدد ولتاژ مثلا 5 ولت.و زمانی که روی حد اکثر باشه یا MAX یعنی کمترین ولتاژ مثلا 0.2 ولت.اینجوری روی عکس و حدثی نمیشه گفت که روی چند ولت هست چون پتانسیومتر گین خیلی حسحاس هست و با کمترین جابجائی ولتاژ تغییر میکنه.
با سلام یه سوال داشتم که این فیوز که از سر باطری به سیم وصل می شه اجبارییه که نصب بشه یا نه؟
سلامنقل قول:
بله باید نصب بشه برای جلوگیری از خطرات احتمالی و آسیب دیدن آمپ .
یه جفت تیوتر دارم میشه روی امپیلی دو کانال موازی ببندم بهمراه باندم ؟
باند 2 اهم هست .
آسیبی به باندم نمیزنه موازی ببندم ؟
سلامنقل قول:
خیر نمیتونید به دو دلیل:
1-پاسخ فرکانسی تویتر با اسپیکر فول رنج متفاوت هست.
2-تویترها اکثرا 4 اهم هستند،اگر شما 4 و با 2 اهم موازی کنید امپدانس کل میشه 1.33 که باعث فشار به هر دو میشه(تازه اگر آمپ روی 1 اهم هم استیبل باشه) و اصلا توصیه نمیشه.
نقل قول:
پس 206 خودش تویتر داره میتونم فابریکشو قطع کنم سیم هاشو به اون وصل کنم ؟ حتما کراس اورش هم باید نصب بشه ؟
بله دیگه اگر کراس نباشه که نمیتونه فرکانسهای مضر رو حذف کنه.نقل قول:
سلام دوستان
من امروز باند 6975v2 و پخش 2850 پایونیر نصب کردم
خود نصاب هم برام تنظیمش کرد
اما الان که داشتم سیخ میزدم پخشو دیدم تو تنظیماتش قسمت Bass Boost و رو 0 گذاشته!
الان وسوسه شدم این گزینه رو مقدارشو بیشتر کنم!
میخواستم بدونم برای باندام مشکلی پیش نمیاد؟!
تا چه حد زیاد بکنم خوبه؟!
سلامنقل قول:
بله باید 0 باشه چون به اسپیکر فشار میاد. اگر یه موقع باس بوست رو روشن کردی حواست باشه ولوم بالا ندی که پدر اسپیکر رو در میاره
سلام چه جوری می شه خودمون سیستم را تنظیم کنیم آمپلی و رادیو پخش خودرو مثلا رادیو پخش امکانتن زیادی داره ولی تنظیم بلد نیستیم می شه به صورت ساده وروان آموزش بدهید که مثلا slaچیست یا بیش بوست ویا hfp یا ...... رادیو پخش من هم 9550 پایونره.؟؟
سلام آقا حمید عزیز چند تا سوال دارم از شما که با محصولات گلیدن آشنا هستید.
1. روی آمپ ml95.4 سویچ AS کارش چیه؟ high و low داره.
2. آیا این آمپ نیاز به سیم ریموت به پخش داره یا با RC خودش روشن میشه؟
3. روی کراس کامپ RS 165 اون دو سوییچ به چه صورتی باید تنظیم شه؟ ( سوییچ اول 0 3 6 db داره و سویچ دوم 12 6 0 db )
4.همراه با قطعات بالا پخشم 7056 هست.میدونم که تنظیمات پخش سلیقه ایه ولی میخوام نسخه ی شما رو واسه تنظیم بدونم.
5.یه تنظیماتی هم پخش داره مثل supream و sound relizer اگه اشتباه نکنم.اینا رو هم دقیقا نمیدونم کارشون چیه.ممنون میشم توضیح بدی.
تشکر. :n40:
دوستان
اصلا خودتون زحمت ندید برای تنظیم.
تنظیم استاندارد برای یک جفت باند یا دو جفت باند.که با امپلی 2 کانال یا چهارکانال وصل شدن.
این هست.
گین و تریپ و بیس بیارید بچرخانید تا بیاد پایین پایین .
حالا از اول.
ضبط در تنظیماتش برید.
تویتر دو تا مانده به اخر
بیس هم در تنظیمات ضبط دو مانده به اخر بذارید.
مثلا اگه تویت وبیس ضبطتون 8 تا میخوره بذارید روی شیش.خلاصه تویتر و بیس تنظیمات ضبط دو تا مانده به اخر بذارید.
حالا برید سراغ امپلی.
گین قد ربع ساعت بیارید بالا.یعنی از کم کم قد ربع ساعت بچرخانید نه بیشتر.
حالا بیس تا اخر زیاد کنید نترسید.تا اخر زیاد کنید.
حالا تویتر امپلی قدر نیم ساعت بچرخانید و افزاید دهید.
حالا از ضبط خود لذت کمال ببرید.
هر کی جواب نگرفت بیاد اینجا بنده را فحش بده.
این تنظیم بیس قد ساب میزنه و تا تویتر باندهاتونم بهترین کیفیت و شفافیت صدارو بهتون میده.
این تنظیم فقط برای باند ها هست نه ساب.
چه 4 تا باند باشه چه 2 باند به امپلی وصل کنید این تنظیم شاهکار تنظیم انپلی در کل دنیا هست..
پس چی شد.
تنظیم ضبط برید اول بیس و تویتر بذارید روی دو تا مانده به اخر این خیلی مهمه.
بعد سراغ امپلی برید گین قد ربع ساعت بچرخانید یا به قول معروف قد ربع ساعت زیاد کنید.
حالا بیس تا اخر بچرخانید تا افزایش یابد.حتما اینکارو بکنید.
حالا تویتر امپلی یا همون صدای ریز قد نیم ساعت بچرخانید با قد نیم ساعت افزایش دهید.
و امپلی که دکمه بیس و تویتر دارن.
این دکمه روش نوشته 6...9..12 دکمه بذارید روی 9
تویتر هم همینجور بذارید روی 9.
حالا بزید انجام بدهید همین الان بعد بیایید اینجا دمت گرم.
برای همه.ضبط ها جواب میده.
دبگه بقیه تنظیم ها ببخشید ببخشید چرت هسن ولمتر و بیز و امممم و این حرفها جرت هست.
برای تنظیم چهاربادن یا دو باند.
فقط همین تنظیم برای کل جهان یکی هست.
البته این رو حرفه ایی ها میدونن و رو نمیکنن.
امیدوارم مثل من لذت ببرید.
بعد برید با باندتون اهنگ گوش بدید میفهمید تا حالا اصلا اهنگ گوش نمیدادید حالا باندتون اهنگ واقعی میزنه.
اگه این دکمه ها پیدا نکرید بگید تا برم از امپلیم عکس بگیرم بگم کدوم کدومها باید بچرخانید ولی ساده گفتم امپلی تور بندازید بخونید نوشته همش.کنارش راحت میتونید این کاری گه گفتم بکنید تنظیم ضبطم که بیس و تویترش خیلی ساده هست دو تا مونده به اخر مال جفتش
اینم عکس.
طبق رنگ میگم.
بنفش ..قد ربع ساعت بچرخانید قد ربع ساعت افزایش دهید.
مشکی... این دکمه وسط روی 9 قرار بگیرد حتما.
ابی... برای تنظیم بیس باندتون هست بذاریر اخر.همون lpf در امپلیتون میشه تا اخر بچرخانید زیاد کنید.
.
قرمز ....این دکمه روی وسط یعنی flat باشد.
سبز...این برای صدای های ریز هست .ه قول معروف تویتر باندتون قد نیم ساعت بچرخانید افزایش دهید.
این که نوشتم بچرخانید اول بذارید روی کم کم بعد طبق دستور بچرخانید و زیاد کنید.
عکس با دقت نگاه و این هارو روی امپلی خود پیدا کنید و دقیقا مثل دستور انجام دهید.وگرنه نمیشه.
خیلیم ساده هست کاری که گفتم.
تنظیم ضبطم که میری تو تنظیمات ضبط خود ک بیس و تیریپ میذارید دو تا مانده به اخر.
خلاص
ببخشید مشکی روی وسط بذارید فکر کنم 6 هست نه 9 خلاصه این دو کمه که در تصویر میبینید بذارید وسط دکمه رو.
اولیش 0 هست بعد فکر کنم 6 یا 9 همون وسط بعدش 12 میشه.
وسط روی 6 یا 9 هست بذارید همه امپلی ها یک شکل هست این دکمه.
بذاربد روی وسط نه 12 نه 0 وسط یعنی 6.
با سلام برای من که ساب هم دارم نحوه تنظیم همینه؟نقل قول:
با تشکر
با درود:
استادان عزیز من هدیونیت 9650 دارم + باند جی بی ال + باند b4 هلیکس ولی آمپ ندارم
بهترین تنظیم قسمتهای مختلف جهت پخش فوق چه می باشد
با تشکر
سلام دوستان
من یک امپ دارم بعد از اینکه سر باتری ماشینو باز کردم قطع شد میخواستم بدونم از روی پخش چجوری میتونم دوباره فعالش کنم
پخش منم مدلش pionner 1550 هست
تنظیم ضبط را خودش روش هست.فقط باید سیم امپلس دوباره وصل کنی به باطرینقل قول:
سلام.
من روی ماشینم (206) باندهای E6x.2 و E5x.2 با آمپلی 6604 و ساب پایونیر 311 وصل بود. از نظر نویز سیستمم هیچ مشکلی نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما باندهای جلو (E6x.2) با E62C جابجا و آمپ 527 کنوود را اضافه کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وقتی این تغییرو تو سیستمم دادم وقتی ماشین روشنه و گاز میدم از باندها صدای سوت میاد و بالارفتن دور موتور صدای نویز هم بیشتر می شود. ( وقتی ضبط و یا خود ماشین خاموشه صدای نویز نیست ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش نصاب رفتم جفت آمپهارو از مدار خارج کرد ولی باز صدای نویز بود گفت از پنلته O.o ( پنلم 875avbt ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوالم اینه من چی کار کنم تا این نویز از روی سیستم من خارج شه؟
با تشکرفراوان دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نویز اکثر در اثر بیرون کشیدن فیشهای کابل rca از پخش یا امپ بوجود میاد. باید همیشه پخش خاموش باش و بعدا اقدام به در آوردن یا جا زدن فیشها نمائید.برخی هم به خاطر کشیدن سیم rca در کنار کابل برق از یک رکاب بوجود میاد.
بررسی کنید اگر مورد دوم نیست خروجی پخشتون اسیب دیده.
درمان موقت این هست که از بدنه کابل rca یه تکه سیم به بدنه پخش اتصال بدین درمان قطعی این هست که پخش بره تعمیرگاه و عیب اون برطرف بشه.
خب یه سوال دیگه
وقتی سوییچو می چرخونم حتی یه دور ، ضبط روشن میشه خود به خود حتی وقتی پنل سر جاش نیست ( جوری که آمپلی ها روشن میشن ولی پنل رو ضبط نیست ) انگار که وقتی سوییچو می چرخونم برق میاد تو ضبط و خود به خود روشن میشه بدون اینکه من دکمه ای بزنم .
حالا من چه کار کنم که پنلم خود به خود روشن نشه؟:n03:
به عرض سلام یک امپ 5602 تهیه کردم می خوام روی mx12 بریج ببندم
1-بیس بوست رو روی صفر بذارم خوب هست؟
2-با توجه به اینکه سابم 300 w هست و امپ 450 بریج روی 4 اهم می ده و cea 2006 هم داره گین رو روی چند بذارم که به ساب فشار نیاد؟
3-فرکانس روی چند باشه؟
هر راهنمایی دیگری هم در مورد نصبش داربن بگین ممنون می شم
سلام.نقل قول:
هرچی هست پخش مستقیم بسته شده.به یه نصاب نشون بدین و بگید از حالت مستقیم براتون خارج و با سوکت فابریک نصب کنند.
سلامنقل قول:
1-بله همیشه باید بسته یا روی صفر باشه.
2-باید گین رو طبق دستور العمل تنظیم گین دقیقا تنظیم نمائید.تو تاپیک زیر صفحه 2 یا 3 کاملا توضح دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3-فرکانس روی 80hz
گین رو باید طوری تنظیم کنید که ولوم رو تا انتها هم باز کردین به ساب فشار نیاد و دیستورت ازش شنیده نشه.
ابتدا باید کامپوننتها یا کواکسیاهایی که دارین رو تنظیم کنید بعد ساب رو.به صورت جدا جدا برای هر امپلیفایر.
سلام
بهم ریختگی صدا در سـاب ووفر به چه شکل هست؟برای باند صدا بی کیفیت می شه سـاب ووفر که بوم بوم می کنه بهم ریختگیش چجوریه؟
سلام خدمت اساتید عزیز
خیلی مخلصم بنده یه سیستم دست دوم گیرم اومدهکه به اجبار خریدم اما مثل این که سیستم خوبیه یه جفت باند 6975v2 اصلی فوم قرمز اما یکیش تعمیر رفته ولی الان مشکلی نداره به گفته صاحب قبلیش خرخر میکرده که یه تعمیر جزئی شده خلاصه الان صداش خوبه یه آمپ 4 کانال مکسیدر mx-604 که ظاهرا خوب جواب میده یک عدد سابjbl 1000 اونم تمیزه و خوب بیس میزنه یه پک کامل سیم و یک عدد پخش 2750ui پایونر حدودا 15 روزه رو ماشینه و تنظیم شده توسط رفیقم باحاله ولی میخوام خودم تنظیمش کنم اگه ممکنه چون تنظیمات یا سخنان شما در این تاپیک کمی مغایر بود
لطفا اگه میشه بهترین تنظیم برای آمپ و پخش این سیستم رو بهم معرفی کنید تا اقدام کنم و این که باتری ماشینم حس میکنم کمی ضعیفه اما تا الان مشکلی ایجاد نکرده نیازی به خازن هست یا نه? یا باتری بهتر? اگه لازمه چه ماریکی بگیرم خازنو و چقد هزینه داره با تشکر
سلامنقل قول:
دیستورش ساب ووفر زمانی که اتفاق می افته ووفر صدای پاخ پاخ میکنه.Xmax بیش از حد مجاز میشه و احتمال شکست یا خمودگی لبه ووفر هست.در کل صدای بیس بی کیفیت هستش.