سلام من شیراز نقره ای شو دیدم میگفت 3 میلیون با گارانتی سازگار 2ساله که گارانتی خوبیه
Printable View
سلام من شیراز نقره ای شو دیدم میگفت 3 میلیون با گارانتی سازگار 2ساله که گارانتی خوبیه
سلام دوست عزیز باید بگم شکلاتیش هم قسنگه و سفید چیز خاصی نداره منم شاید به دلیلنقل قول:
تنوع و اینکه اونروز فقط سفید داشت این رنگش رو برداشتم
در مورد گارانتی هم باید بگم که خیلی دلم پره از دست این گارانتی ها :n28:
تو ایران اصولا گارانتی به درد نمیخوره حالا شما هم خواست بگیری به تظر
میرسه گارانتی سازگار از همشون بهتره :n13:
معطل نکن و بگیر چون هم قیمتش خوبه و هم گارانتی خوبی دارهنقل قول:
در ضمن مهم تر از همه رنگش که مثل اینکه تو تهران اصلا پیدا نمیشه
و دوستان هم در به در دنبالشن
من خودم z500 b دارم .برعکس تو شیراز فقط نقره ای و مشکی هست اصلا شکلاتی نبود... من خودم نوع تلفیقی بیرون مشکی داخل نقره ای رو گرفتم که به نظرم جالب تر میومد..
دوستانی که z400 یا z500 دارن، چند تا سوال داشتم:
1. میخواستم ببینم از این دوتا مدل کدومشون باطریش جدا میشه؟
2. آیا z400 باریکتر از z500 هست؟
3. اینکه z400 با سی پی یو i7 اومده؟
4. صفحه کلید فارسیه؟
ممنون
سلام دوست عزیز من خودم Z500 دارم و اما پاسخ سوالاتتون:نقل قول:
1-والا Z500 چون باطریش از نوع Li-po هستش جدا نمیشه در مورد Z400 هم مطمعن نیستم
2-قاعدتا به علت کوچک بودن باید باریک تر هم باشه اما فکر نکنم تفاوت چندانی داشته باشند
3-بله
4-اصولا ما صفحه کلید فارسی نداریم و اکثرا عربی به دلیل اینکه از امارات وارد میشه برند Lenovo
اما مثل اینکه برند Asus صفحه کلید فارسی داشته باشه
:n02:
سوال دیگه ای بود بپرس
خوب سلیقه شخصی هستش دیگهنقل قول:
ایشالا فنش برات بچرخه :n02:
1-والا Z500 چون باطریش از نوع Li-po هستش جدا نمیشه در مورد Z400 هم مطمعن نیستم
ممنون بابت پاسخ ها. منظورتون از این جمله چیه؟ مگه بقیه برند ها باطریش لیتیومی نیست؟
بله اما ماله Z500 لیتیوم پلیمری هستش که از نو لیتیوم یون ها بهتر هستش و استفاده از این نوع باطری هانقل قول:
در آیفون گویا این قضیه هستش برای اطلاعات بیشتر در مورد این باطری ها میتونین به ویکیپدیا یه سری بزنید :n06:
درود و سال نو مبارک
من هنوز بین hp 4540 و z500 موندم
در مورد کیفیت صفحه نمایش توضیح میدید ؟ وضوح کنتراست ؟ زنده بودن رنگها؟
چون من نتونستم با سیستم روشن کارکنم. اگه ممکنه بالپ تاپ هایی که تا حالا کار کردید یه مقایسه ای بکنید.
سپاسگذارم
من هم سال نو رو خدمت شما تبریک میگمنقل قول:
در مورد دو مدل که انتخاب کردید باید بگم تفاوت های زیادی با هم
دارند و یکی از مهم ترین تفاوت ها اینه که Z500 از سری مالتی مدیا هستش
اما Probook 4540 از سری بیزینس
در مورد کیفیت باید بگم به نطر من Z500 یکی از پنل های خوب در هم رده های خودش رو داره اما
خوب باز در مقایسه با 4540 تفاوت هایی داره
یکیش اینه که صفحه نمایش 4540 مات هستش اما مال Z500 براق هستش
چیزهای دیگه ای هم هستش اما من فعلا میرم بخوابم اگه سوالی بود
بپرسین براتون توضیح مفصل بدم:n02:
ممنون از اینکه با حوصله پاسخ میدید
البته تا اونجایییکه من فهمیدم 4540 روکش مات داره و خود نمایشگر مات نیست و به همین دلیل کیفیت رنگها کمتر به نظر میاد.
کیفیت نماشگر z500 توی محیط پر نور چطوره ؟
اگه ممکنه وضوح و زنده بودن رنگ ها رو با لپتاپهایی که تا حالا کار کردید مقایسه کنید.
متاسفانه هیچ نقد درستی از این لپتاپ چه تو فروم های فارسی و چه خارجی هنوز نیست.
در حال حاضر با توجه به تجربه شما من دارم تصمیم میگیرم.
سپاسگذارم
خواهش میکنم وظیفه خودم میدونم به دوستانی مثل شما کمک کنم
والا قبل از هر چیزی باید براتون بگم اگر کیفیت صفحه براتون خیلی مهمه دور لپتاپ رو خط بکشید
یا یه لپتاپ با صفحه نمایش معمولی بگیرید با یه مانیتور با کیفیت مناسب
اما اگه مد نظرتون اینه که لپتاپ بگیرین سونی بهترین پنل های لپتاپ و تلویزیون رو تولید
میکنه یکی از دلایل محبوبیت لپتاپ های سونی هم به این دلیل هستش
اما اگه بیایم تو بحث خودمون و من شخصا بخوام بین این دو لپتاپ چه از نظر کیفیت صفحه و .....یکی رو انتخاب
کنم قطعا Z500 رو انتخاب میکنم نه به دلیل اینکه لپتاپ خودم هم Z500 بلکه میبینم در خیلی از موارد بهتره نسبت به 4540
اما یه سوال ازتون دارم شما هدفتون از خرید لپتاپ چی هستش؟؟؟
کارهای روزمره انجام میدم بروز وب کارهای اداری و گاهی اوقات طراحی
فیلمم که جای خودشو داره .
من امکان استفاده از pc رو ندارم در حال حاضر تنها گزینه برام همین z500 هست
اول دنبال سونی بودم ولی با همین بودجه نهایت میتونی یک i3 با گرافیک اینتل و هارد 500 بگیری . به همین دلیل نگرفتم
من تا حالا برند لوونو رو نداشتم . به همین خاطر خواستم با برند های دیگه ای که احیانا داشتید یا کار کردید مقایسه کنید
خوب در مقایسه برند لنوو رو میذارم کنار برندهای مطرح بازار چه اونهایی که داشتم و چه برندهایی که استفاده نکردمنقل قول:
در مورد پشتیبانی باید بگم که متاسفانه از لجاظ گارانتی نمیشه زیاد رو لنوو حساب کرد
اما یه نکته هست اون هم اینه که اگه مثل من بدشانس نباشید و فردای روزی که لپتاپ رو خریدید
کلیدش در نیاد و.......زیاد به گارانتی احتیاج پیدا نمیکنید چرا که از نظر خرابی
در کنار برندهای بزرگی چون Apple و .....قرار میگیره پس باید بگم که کیفیت ساخت
خیلی خوبی داره محصولات لنوو
در مورد ساختار درونی و قطعاتی هم که توش داره زیاد
با بقیه برند ها تفاوتی نداره چرا که مثلا مادربورد رو اسوس میزنه
گرافیک رو انویدیا و.....اما برندی مثل اسوس همخونی قطعاتش ممکنه
بهتر باشه چرا که قطعات رو خودش میزنه
یه کم زیاد حرف زدم که به این برسیم
برند لنوو رو با خیال راحت بگیر
یه نکته دیگه هم موند اگه گیم زیاد مد نظر نیست
میتونید Thinkpad سری E رو بگیرید که معروفیتش
به خاطر صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت هستش اما
خوب متاسقانه در ایران سری Thinkpad نسیت یه همرده های خودش
یه مقدار گرونتر هستش
اگه میشه بودجه تون رو هم اعلام کنید
تا هم Z500 رو بیشتر بررسی کنیم
و هم ببینیم چه چیز های دیگه ای میشه گرفت
:n06:
من بودجم 2.5 هست و فکر میکنم تو این رنج قیمت همین z500 مناسب ترین باشه
نه من خیلی گیم بازی نمیکنم ولی اگرم بازی کنم بازیای نوستالاژیک قدیمیو بازی میکنم مثل ماریو :n02:
آخ گفتی نوستالژیک منم یه زمانی با Ps1 پپسی من و درایور بازی میکردم ذوقی میکردم که نگونقل قول:
یادش بخیر
شمام اگه در همین حده Z500 بهترین انتخاب
سلام.
چند تا سوال دارم:
1- سی پی یو Core i7 این مدل با گرافیک GT 645 پیدا میشه؟؟
2- همه مدلا بک لایت دارن؟ (یه جا رفتم، طرف گفت نمیدونم!!!!!!)
3-یه مدلش رو که دیدم، داخلش طوسی بود (من خوشم نیومد) مدلی که داخلش سفید باشه (رنگ بیرون فرقی نداره) با دکمه های مشکی هست تا بگردم پیداش کنم؟
4- اینکه باتریش Li-po و بیرون نمیاد، مشکلی نیست؟ خراب نمیشه؟:n02:
5- چرا بلوتوث نداره؟ :n13::n03::n22::n02:
6- میزان نگهداری شارژ باتری تا چه حدیه؟؟( مثلا تا چند ساعت میشه وبگردی کرد؟)
علیک سلامنقل قول:
باید بگم بله فکر کنم با GT 645 هم پیدا بشه
نه!!!اگه چند تا پست قبل تر رو میخوندی خوب توضیح داده بودم:n06:
داخل سفید فک نکم گیر بیاد همشون نقره ای هستش رنگ بیرونش متغیر هست
نه مشکلی پیش نمیاد از جدید ترین نوع و بهترین نوع باتری ها هستش
که در محصولات پرتابل اپل هم به کار میره
کی میگه بلوتوث نداره من تا حالا ازش استفاده نکردم اما بلوتوث هم داره
حدود 3 یا 4 ساعت برا وبگردی شارژ نگه میداره که برا 4 سلولی فک کنم
مناسب باشه
سوال دیگه ای بود من و بقیه دوستان در خدمتیم:n02:
آفا resident evil6 و DMC و bioshock رو تست کردین؟؟؟ میشه تست کنین رو این لپ تاپ:دی:n16:نقل قول:
سلام به شما عزیزان...
ممنون میشم اگه کسی این لپ تاپ رو داره از زوایای مختلف از صفحه نمایشش عکس بگیره و اینجا بزاره...
بعد ی سوال داشتم!!!!
کیفیت تصویر z500 بهتره یا hp pavilion ؟؟؟
کلا از بین برندهای لنوو (z500)اچ پی(m6-1070) ایسوس (k56) کدوم دارای کیفیت تصویر بهتریه؟
دوستای عزیزی که z500 a دارند،میدونن با کدوم دکمه میشه رفت تو حالت safe mode !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ همه دکمه های f رو انتخاب کردم ،حتی گفتن برای ویندوز8 باید دکمه shift استفاده کنی اما بازم نیومدبالا.......
اگه واقعا صفحه نمایش برات مهمه باید بگم z500 در حد معمولیه ،ولی از لحاظ کارایی و زیبایی فوق العادس ،همچنین برای گیم و کارهای گرافیکی .... در ضمن لب تاب برای کار شخصیه و قرار نیست بشینی با دوستات فیلم سینمایی نگاه کنی که از همه زوایا صفحه نماییش قابل نگاه کردن باشه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ازت بابت عکسهایی که گذاشتینقل قول:
دوست عزیز من کارم با لپ تاپ بیشتر کار با نرم افزار مهندسیه مثل اتوکد و رویت و... که اون هم ساعتها مداوم باید خیره بشم به لپ تاپ (با جمعی از دوستان)از طرفی امکان خرید سونی نیست به علت قیمت بالایی که داره...دنبال لپ تاپی میگردم که هم سخت افزارش عالی باشه هم کیفیت تصویر..از طرفی چون توی ی جمع بزرگ هستم میخوام زیبایی خودش روهم داشته باشه
این لپ تاپ با این قیمت از لحاظ سخت افزاری فوق العادس..فقط کیفیت تصویره که منو مردد در خریدش کرده
امروز یه لپ تاپ دیگه دیدم به نظرم جالب بودasus vivobook s550 شبیه K56CM توی رنج i5 Z500 قیمتشه!!
فقط تنها ایرادی که داره cpuاونه که i5 3317u 1.7-2.6 که فک کنم منو لنگ بزاره تو کار
الانم که کیفیت اینو دیدم خوشم اومد
ممنون میشم یکی منو راهنماایی کنه
باتشکر از همگی
داداش گلم مثل هلو میاره از این لحاظ نباید نگران باشینقل قول:
من که برا گرافیک FarCry 3 رو مدنظر میگیرم وقتی اون رو بدون افت فریم آورد دیگه بقیه بازی ها براش
مثل آب خوردن میمونه:n02:
داداش گلم تو کیفیتش شک نکننقل قول:
یه دوست دیگم از من در مورد صفحه نمایش سوال کرد
منم گفت آخرش اینه که یه مانیتور 21 فول اچ دی میگیری
دیگه :n06:
ممنون به خاطر عکس هانقل قول:
شما چند وقته Z500 داری؟؟؟
سلام دوستان من الان روی سیستم ویندوز سون دارم دوستدارم روی سیستم ویندوز 8 نصب کنم...با همون دی وی دی که توی کارتن لبتاب بوده برای نصب درایور ها کافی هست مشکل ایجاد نمیشه ؟اصلا ویندوز8 خویه؟بعد پشیمون نشم...
دوست من دقیقا من این لب تاب رو برای کارای مهندسی گرفتم البته گیم هم برای مهم بود،دوستان اشاره کردن بازی FarCry 3 رو به بهترین شکل ممکن اجرا میکنه و اینکه برای رندر گرفتن خیلی عالی عمل میکنه من برای رندر گرفتن با سیستم خانگی با رم6 ،45 دقیقه زمان میببرد رندرم (با نرم افزار v-ray) اما به جرات میگم که با این لب تاب کمتر از 10 دقیقه رندر میگیرم و یه نکته قابل توجه در مورد این لب تاب سیستم خنک کنندگی فوق العادشه که تو هیچ برنده دیگه جز لنوو نمیشه پیدا کرد،این و از هر کارشناس لب تابی که بپرسی بهت میگه،نقل قول:
شک نکن ویندوز کاملیه، اصلا z500 درایورهای موجود تو جعبه ش برای ویندوز8، فقط شاید اوایلش دل زده بشی نسبت به این ویندوز اما فوق العادس(تو انتخاب شرکت ویندوز دقت کن ،چون dvd یک سری از شرکت ها کامل نیست)نقل قول:
دو سه ماهی میشه دوست عزیزنقل قول:
مبارکت باشه فنش برات بچرخهنقل قول:
دوست عزیز baxe_shz شما الان داری با وین 7 کار میکنی از نظر درایور مشکل نداری؟؟؟
اصلا این سیستم مخصوص وین 8 و درایور هاش برا وین 8 هستش
در مورد ویندوز هشت هم باید بگم شک نکن اگه بهش مهاجرت کنی پشیمون نمیشی
اونایی هم که میگن صفحه لمسی میخواد و ازین حرفا
باید بگم تاچ پد بزرگ Z500 عین یه صفحه لمسی میمونه
و من بعد از حدود 2 ماه تازه داره میفهمم چه قدر ویندوز 8
با این سیستم مکمل خوبیه :n02:
ممنون دوست من، اطلاعات در مورد باطری این مدل داری؟ چون باطری این مدل در قسمت گردی که پایین صفحه نمایشه قرار گرفته و از لب تاب جدا نمیشه،نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد موقع استفاده بزنم تو شارژ (مخصوصا موقع بازی های سنگین)
نه من هیچ مشکلی با سون ندارم...فقط من الان نمیدونم چه جور نصب کنم؟dvd ویندوز 8 من مال شرکت نوین پندار(نرم افزار لورد)هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...دوستان یه اموزش میدن من چه جور یاید نصب کنم؟
یه سوال دیگه؟ایا میشه کاری کرد که برنامه هایی که الان روی سون دارم بعد نصب ویندوز 8 بمونه؟(اظلاعات مربوط به درایو های هاردم پاک نشن؟
اگه دوستان یه اموزش کلی بدن واقعا ممنون میشم
سلام و احترام
دوستان من پیج ساپورت لنوو رو نگاه میکردم دیدم تمام درایور های win7 رو داده !!
چرا هنوز بعضی از دوستان مشکل دارن؟ با نصب این درایو ها هنوزم مشکل هست؟
مجموع درایوها برای 8 اگه اشتباه نکنم حدود یک گیگ هست . یه شبانه روز باید رو دانلود باشه ؟ پیر میشم تا اینا رو بگیرم با این اینترنت پیزوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب چی ، ویندوز 7 یا 8 ؟نقل قول:
اگه نرم افزار هات رو درایو C نصب باشن کاری نمیشه کرد همشون پاک می شن ولی اگه تو درایو دیگه ای نصب کردی میمونن ... ( من که می گم پاک کن بره از نو با ورژن جدید نصب کن خودم دقیقا همین کار رو کردم )
اما اطلاعات درایور های دیگه باقی میمونه البته اگه جو گیر نشی مثل من فرمت نکنی ...
آموزش کلی چی ؟
نه دوست عزیز چند پست قبل هم توضیحاتی در مورد این باتری دادمنقل قول:
این باتری از نوع لیتیوم-پلیمر هستش از بهترین نوع باتری هاس
موقع بازی هم مشکلی پیش نمیاد
دوستان یه خبر بد حد اقل برا اونایی دنبال درایور هستن
سایت لنوو ایران رو تحریم کرد:n04: