حالا طرف كي بودن كه مهم نيست. از اون دليل ها كه خودت مي دوني و من هم مي دونم (خودت گفتي برام) بگو ديگه! تا همه بدونن بهترين آنتي ويروس فقط و فقط كاسپرسكي هست!
در ضمن دوستان عزيز خواهش مي كنم كمي مهربانانه تر با هم صحبت كنيم!! :D :wink:
Printable View
حالا طرف كي بودن كه مهم نيست. از اون دليل ها كه خودت مي دوني و من هم مي دونم (خودت گفتي برام) بگو ديگه! تا همه بدونن بهترين آنتي ويروس فقط و فقط كاسپرسكي هست!
در ضمن دوستان عزيز خواهش مي كنم كمي مهربانانه تر با هم صحبت كنيم!! :D :wink:
مهدی جان و دوستانی که یه همچین حرفی می زنید ! اول اینکه یه ماهه اینطوری نشده !نقل قول:
چطور مي شه مثلا بيت دفندر كه تا حدود 1 ماه پيش مثلا 110000 شناسايي مي كرد الان بالاي 150000 تا شناسايي مي كنه؟ به نظر شما اين عجيب نيست؟
دوم اینکه تو خارج که هر کی به هرکی نیست ! اینا رو حسابه ! میان تحقیق می کنن اگه الکی نوشته باشه شرکتشو تخته می کنن ! این حرفا دیگه چیه ! اگه رو حساب نبود که یکی بلند می شد می یومد می گفت ما 300000 تا ویروس می شناسیم !!!
یه نکته در مورد بیت دیفندر بگم که خودشو از بقیه جدا می کنه :
بیت دیفندر فایل هایی مثل فایل های زیپ و ... رو به اندازه ای باز می کنه و مورد جستجو قرار می ده که هیچ چیز نمی تونه از زیر دستش در بره ! می تونین امتحان کنید !
آقا نويد بحث جنگ و جدل كه نيست عزيز من
ببين اين قضيه كه تو ميگي كه نشد قدرت يه ضد ويروس
اين كارو اكثر ضد ويروسا ميكنن بغير از چند تا مثل trend micro pccillin و غيره محض اطلاع شما گفتم
حالا ببين زمونه چي جوري شده برا طرفداران بيت ديفندر هم ما بايد نشونه قدرت بياريم
اينو بشنو تا با بيت ديفندر بيشتر حال كني
حتي اگه فايل آلوده داخل ايميج برنامه نرو برنينگ رام هم باشه با حفظ كامل استراكچر اونو پيدا ميكنه كه اين كار هر ضد ويروسي نيست
خوش باشي عزيز
در ضمن آقاي استراسبورگ از ما ناراحت نشو اين حرفا رو كه ميزنيم بخدا فقط برا خير خواهي ميزنيم وگرنه من كه مبلغ يه ضد ويروس خاص نيستم
خوب اينم آپديت سايت virusbtn در مورد تست جامع ضد ويروسها كه من فقط معروفاشو گلچين كردم و بهتون نشون ميدم
Nod32 31 passes / 3 fails
Avast! 12 passes / 19 fails
QuickHeal 9 passes / 3 fails
eTrust 19 passes / 11 fails
Dr-Web 18 passes / 17 fails
F-Secure 18 passes / 12 fails
F-Port 13 passes / 8 fails
AVG 8 passes / 20 fails
KasperSky 26 passes / 13 fails
McAfee 19 passes / 18 fails
Norman 27 passes / 11 fails
Panda 1 pass / 3 fails
BitDefender 7 passes / 6 fails
Sophos 27 passes / 12 fails
Norton 27 passes / 6 fails
Pc-Cillin 12 passes / 7 fails
اينم يه دليل برتري كاسپر اسكاي بر دكتر وب
آقاي استراسبورگ
این چه حرفیه؟نقل قول:
چطور مي شه مثلا بيت دفندر كه تا حدود 1 ماه پيش مثلا 110000 شناسايي مي كرد الان بالاي 150000 تا شناسايي مي كنه؟ به نظر شما اين عجيب نيست؟
شما میگی که رو آنتی ویروس تعصب نداری و آمار ارقام اشتباه بیت دیفندر رو میدی؟ :twisted:
اون جورب که من یادمه کاسپرسکی کمتر از یک ماه از بیت دیفندر پیش بود که معلوم شد پایدار نیست
آقای soda من این فایل rar که گفتی دانلود کردم ... و لی وقتی اسکن کردن همون ابتدا ویرورس win32/jeefo را پیدا و پاک کرد ... برای اطمینان باز هم اسکن کردم .ولی چیزی این بار پیدا نکرد . حالا شما چه چیز میخواستید به من ثابت کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!! :!: :?:
تو چند تا كامپيوتر حتي تو كامپيوتر هاي شركتمون هم امتحان كردم مي گفت نمي تونم كلين كنم
حالا چي جوري تو كامپيوتر شما اينكارو ميكنه الله اعلم
شايد به طرفداراش بيشتر حال ميده :wink:
كاشكي هفته پيش كه سيستممو اسكن ميكردم ازش عكس ميگرفتم كه بزارم اينجا
الان روي سيستم من دكتر وب نصبه
ولي قبلش كاسپرسكي نصب بود
وقتي با دكتر وب اسكن كردم 14 تا تروجان و ويروس و كوفت و زهر مارو شناخت
كه البته كاسپرسكي نشناخته بود
تازه دكتر وب نزديك 80.000 ويروس رو ميشناسه
ولي كاسپرسكي فكر كنم نزديك 120000 تا
ببين جناب اقاي soda )شايدم سركار خانم )
من هيچي از انتي ويروس نميدونم
ولي وقتي همچين چيزي برام اتفاق افتاده
خوب معلومه از دكتر وب استفاده كنم و به نظر خودمم بهتر از بقيه باشه
در ضمن
اون جريان باد و بيد چي بود كه گفتي
:shock:
من كه تو اين تاپيك اولين پستي بود كه داده بودم
پس بادو بيد چيه ؟؟؟
ورژن مال من 3.16b هست ...یعنی آخرین ورژن ...شاید انهای که امتحان کردید ورژن پایین تر بوده
دقيقا من هم 3.16b رو دانلود كردم
بابا من كه تو صفحه سه انجمن جزئيات تست آنتي ويروسها رو آورده بودم حالا بگو دكتر وب كجا حالش خوبه
دوستان حتما اینجا رو ببینند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BitDefender
PC-cillin
AVG Anti-Virus
McAfee VirusScan
F-Secure Anti-Virus
Norton AntiVirus
F-Prot for Windows
eTrust EZ Antivirus
ESET Nod32
Panda Anti-Virus
AVAST! Pro
متاسفانه کاسپراسکای توش نیست !
اين سايت كه شما رفتي توش كه جز امار نيست
من آمارم رو از سايت virusbtn گرفتم كه خيلي سايت خفنيه
خود ضد ويروسها همشون وقتي بتونن از اون سايت يه نشان بگيرن سريع تو بوقو كرنا ميكنن عزيز من
:wink:
دوستان من خودم از طرفداران kaspersky بودم و الان هم هستم....ولی در حال حاضر از NOD32 ورژن 2.5 استفاده میکنم. چون این آنتی ویروس 7 سال است که تمام ویروسهای سایت virusbtn را شناخته و نشان کسب کرده...بهتر است این آنتی ویروس را هم امتحان کنید.
ايول كلاست ما رو كشته
واقعا اين ضد ويروس حرف نداره
البته يه ضعف بزرگ داره اونم اينه كه on access file scanning نداره اگه متوجه شدي كه هيچ اگه نه بگو مفصل توضيح بدم
نیما جان آخه تونستی کرکش کنی ؟؟؟ کرک ورژن جدیدش که هنوز نیامده و یا اینکه من ندیدم . من هم تعریف NOD32 زیاد شنیدم :wink:
من كركش رو دارم
اگه بخواي بگم؟
اينم عكس عمليات اسكن f-prot
تازه يه حالت خيلي مسخره ديگه هم داره
اونم اينه كه تو real time Protection فقط ويروس رو بلاك مي كنه و ميگه خودتون برين با on demand scan سيستم رو چك كنين تا ويروس رو در اون حالت بكشم
خداييش مسخره نيست؟؟!!
soda جان در ورژن 2.5 این مشکل برطرف شده و به طور اتوماتیک در هنگامی که ویروس را پیدا می کند آن را از بین می برد...
من خودم این موضوع را امتحان کردم و این یکی از تفاوتهای ورژن 2.5 با قبلی است...
موفق باشید
soda جان لطفا حرفهات رو در یک پست مطرح کن !
خوب آقاي nimaoy
من اين مشكل را براي F-Prot مطرح كردم نه براي Nod32 پس لطفا دقت كن
حالا مي خوام يه فايل آلوده به jeefo رو براتون آپلود كنم كه ضد ويروس مورد پسند آقاي رامتين يعني F-prot نتونه اونو شناسايي كنه
فقط خواهشا اجراش نكن يه موقع كه سيستم آلوده ميشه
از ما گفتن بود
اينم لينك فايل آلوده
در ضمن آقاي nimaoy اينم ضعف بزرگ Nod32 هست كه دوباره تكرار مي كنم خوب بخون اگه متوجه شدي كه هيچ اگه نه بگو تا قشنگ واست توضيح بدم
اونم اينه كه on access file scanning نداره
در ضمن اقا نويد كاشاني شما بايد بدوني كه من ديوانه نيستم كه حرفامو تو چند تا پست بزنم بلكه چون اين ضد ويروس رو جديد نصب كردم هر بار يه نقطه ضعف كه ازشون پيدا كنم ميام اينجا برا اطلاع عموم ميگم
پس شما هم بهتره از اظهار نظر عجولانه دست برداري
soda جان من هیچوقت یه حرفی رو عجولانه نمی زنم ! اینو مطمئن باش ! در ضمن من کی گفتم که شما دیوانه ای !!!!نقل قول:
در ضمن اقا نويد كاشاني شما بايد بدوني كه من ديوانه نيستم كه حرفامو تو چند تا پست بزنم بلكه چون اين ضد ويروس رو جديد نصب كردم هر بار يه نقطه ضعف كه ازشون پيدا كنم ميام اينجا برا اطلاع عموم ميگم
پس شما هم بهتره از اظهار نظر عجولانه دست برداري
من نگفتم كه شما گفتي من ديوانه ام
يكم فكر ميكردي ميفهميدي منظور من اينه كه هر كس بي دليل اينكارو انجام بده ديوانه هست
فعلا كه يه حرفو عجولانه زدي
:wink:
1-0 به نفع من
قربونت.موفق باشي
soda جان در مورد on access file scanning میشه توضیح بدهی؟
باز گفتی عجولانه ! ببین soda جان من همونطوری هم که قبلا گفتم هیچوقت رو هوا حرف نمی زنم ! و عجول هم نیستم ! حتما دلیل داشته که گفتم ! شما می تونی از دکمه یه
استفاده کنی وقتی به فاصله چند دقیقه می خوای یه پست دیگه بدی .
این نوع پست دادن یک نوع پست بیهوده تلقی میشه ! و همچنین نظم تاپیک رو به هم می ریزه ! حالا من گفته باشم .... خود دانی !
آخه پست هاي قبلي من زياد به هم مربوط نبودن كه بخوام تو يه پست جاشون بدم حالا بگذريم
در مورد on access Scanner
ببين يه ضد ويروس بايد در چند مورد يا ايونت بتونه فايلها رو چك كنه كه يكيشون on Execute و يكيشون هم on access هست كه ضد ويروس nod32 برا فايلهاي عادي on access داره اما براي فايلهاي خاص مثل setup nero كه از اينترنت دانلود ميكني اين قابليت رو نداره البته گمون كنم شما هم ميتوني امتحان كني با روش زير كه ميگم
خوب اول وقتي كه نود32 فعال هست برو داخل پوشه setup nero و ببين چقدر طول ميكشه تا آيكون setup nero از حالت آيكون يه برنامه تحت داس به حالي آيكون اصلي خودش برسه
خوب وقتي اينكارو انجام دادي روي setup nero راست كليك كن و به nod32 بگو كه اين فايلو اسكن كنه خوب حالا وقت بگير ببين چقدر طول ميكشه دقت كن كه ضد ويروس تمام فايلهاي داخل setup nero رو تك تك اسكن ميكنه
فكر كنم ديگه تابلو شد
البته ميتوني به جاي setup nero از هر برنامه اي كه توسط winrar فشرده و اجرايي شده باشه استفاده كني
براي اينكه تفاوتو احساس كني كاسپر اسكاي يا بيت ديفندر رو نصب كن و اونوقت برو داخل پوشه setup nero و ببين چيزي حدود 30 يا 40 ثانيه طول ميكشه تا setup nero آيكون اصلي خودشو بگيره
اميدوارم كه خوب متوجه شده شده باشي
منم با اونایی که میگن BITDEFENDER از همه بهتره موافقم
چون خود من تا به حال چند تا بار دیدم که ویروسهایی رو پیدا کرده که نه kaspersky ونه آنتی ویروس دیگه ای( بجز AVG) نتونسته پیدا کنه
ودر ضمن Kasperssky الان آنتی ویروس پنجمه
من خوب on access Scanner متوجه نشدم ؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
سلام
نمي توان با جرات گفت كدام انتي ويروس بهترين است.همشون يك ضعف هايي دارند.به نظر من يه زون الارم نصب كنيم و بي خيال انتي ويروسا بشيم بهتره :)
واقعا ميل كوچولو نكته جالبي رو اشاره كرد اصلا نميشه به يه ضد ويروس بسنده كرد خود من تا چند مدت پيش بيت ديفندر داشتم اما آنيستال كردم و بعدش نود32 رو نصب كردم 7 تا تروجان پيدا كرد يا شبيه همچين مشكلاتي رو بقيه دوستان هم قبلا گقتند به نظرمن حتما يه فايروال و 2 تا ضد ويروس كه هيچكدومشون اكتيو و ريل تايم نباشن بهترين حالته
البته فايلهاي گرفته شده از اينترنت رو بايد دستي چك كنيم
سينا جان من خودم بيت دفندر رو براي امتحان نصب كرده بودم در عرض حدود يك ماه حدود 30 - 40 هزار ويروس و تروجان اضافه شد به ديتابيسش!نقل قول:
نوشته شده توسط Sinagood
در ضمن دقيقا تا يكي دو ماه پيش كاسپرسكي بيشتر بود و حدود 1-2 ماه هست كه بيت دفندر بيشتر شده. شما چطور مي گي فقط يك ماه كاسپرسكي بيشتر بوده؟ البته به نظر من تعصب داشتن روي هيچ برنامه اي مخصوصا آنتي ويروس و فايروال خوب نيست. من خودم ورژن جديد nod32 كه چند روزه اومده رو نصب كردم و با دوست خوبمون سودا به اين نتيجه رسيديم كه احتمالا اين نسخه جديدش از كاسپرسكي هم بهتر هست. پس مطمئن باش اگه صد درصد به اين نتيجه برسيم ديگه به اين آنتي ويروس روي مي آوريم! چون من امنيت سيستمم برام مهمه نه اسم آنتي ويروس.
نويد جان سلام. سايتي كه تو 11 تاي اول كاسپرسكي رو نياره و nod32 رو در رده نهم قرار بده و آنتي ويروس ضعيفي (البته نسبت به آنتي ويروسهاي قوي) چون avg رو در رده سوم قرار بده معلومه چه سايت معتبريه!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط navid_kashani
اين رده بندي رو چند ماه پيش ديده بودم. البته يادمه كه دوست خوبمون مهران از سوئد هم به اين نكته اشاره كرده بود كه ملاكي كه اين سايت براي رده بندي بهترين ها در نظر مي گيره يه سري ملاك هاي خاص خود اين سايت هست كه اصلا براي انتخاب بهترين آنتي ويروس نمي شه بهشون اعتماد كرد.
تازه ترین تست انجام شده بر روی آنتـــــــــــی ویروسها در تاریخ 15 آپریل 2005 یعنی 1 ماه پیش
مهران جان از سایت virus.gr جواب تست سال 2004 رو زحمت کشیده بودند و گذاشته بودند و من امروز که یک سری به سایت زدم دیدم که تست جدیدی انجام شده و گفتم که من هم اینو اینجا قرار بدم که البته این تست توسط 91.000 نوع ویروس و تروجان بر روی آنتی ویروسها آزمایش شده که من در پاییک متن انگلیسی رو هم قرار میدم.
April 2005 (NEW!!!)
*
The test was made on 02-16 April 2005, using Windows XP Professional SP1 on a P4 2600 Mhz, 512MB DDRAM.
*
All programs tested had the latest versions, upgrades and updates and they were tested using their full scanning capabilities e.g. heuristics, full scan etc.
*
The 91202 virus samples were chosen using VS2000 according to Kaspersky, F-Prot, RAV, Nod32, Dr.Web, Sweep, BitDefender and McAfee antivirus programs. Each virus sample was unique by virus name, meaning that AT LEAST 1 antivirus program detected it as a new virus.
*
ALL virus samples were unpacked and the only samples that were kept were the ones that were packed using external-dos-packers (that means not winzip, winrar, winace etc).
*
The virus samples had the correct file extension using a special program (Renexts) and were unique, according to checksum32 filesize.
*
Most "fake" virus samples were removed, as well as "garbage" files.
*
The program PER was not tested because there was no english demo version available.
*
The programs Extendia AVK , BOClean , VET , Titan , RisingAV and Freedom were not tested because there was no demo version available.
* The program InVircible did not include a "typical" scanner-function and could not be tested.
*
The program V-Catch checks only mail accounts and could not be tested.
The following file types were used.
BAT, ΒΙΝ, CLA, CLASS, CLS, COM, CSC, DAT, DOC, ELF, EML, EXE, HLP, HQX, HTA, HTM, IMG, INF, INI, JS, MAC, MDB, MSG, OLE, PHP, PIF, PL, PPT, PRC, REG, SCR, SH, SHS, SMM, STI, TD0, TPU, VBA, VBS, WBT, XLS, XMI, XML.
The virus samples were divided into these categories, according to the type of the virus :
*
File = BeOS, FreeBSD, Linux, Palm, OS2, Unix, BinaryImage, BAS viruses, MenuetOS viruses.
*
MS-DOS = MS-DOS and HLL*. viruses.
*
Windows = Win.*.* viruses.
*
Macro = Macro and Formula viruses.
*
Malware = Adware, DoS, Constructors, Exploit, Flooders, Nukers, Sniffers, Spoofers, Virus Construction Tools, Virus Tools, Droppers, PolyEngines.
*
Script = BAT, Corel, HTML, Java, Scripts, VBS, WBS, Worms, PHP, Perl viruses.
*
Trojans-Backdoors = Trojan and Backdoor viruses
جـــــــــــــواب و نتیجه تست بالا رو در پایین میتونید مشاهده کنید
بازم دمش گرم Kaspersky
8)
برای دیدن ادامه لیست بالا به این سایت زیر میتونید برید
کد:http://www.virus.gr/english/fullxml/default.asp?id=69&mnu=69
مهدی جان در این سایت بالا که کرکی گفته nod32 خیلی پایین تر از بقیه است ! بالاخره نفهمیدیم ارزیابی کدوم سایت معتبره؟!!
سلام رامتين جان. همونطور كه سودا جان هم گفتند سايت virusbtn بهترين مرجع براي انتخاب آنتي ويروس هست. چون بسيار معتبر هست و تاييد يك آنتي ويروس از طرف اين شركت يعني موفقيت هاي بعدي آن آنتي ويروس.
در تست اين سايت هم كافيه يه نگاه به اين چند مورد بكنيد. قابل توجه طرفداران بيت دفندر و دكتر وب و f-port
Nod32 31 passes / 3 fails
F-Port 13 passes / 8 fails
AVG 8 passes / 20 fails
KasperSky 26 passes / 13 fails
BitDefender 7 passes / 6 fails
با توجه به مطالب گفته شده به نظر من NOD32 ورژن 2.5 بهتر است....حتما سعی کنید امتحان کنید بعد قضاوت کنید
واقعا ضد ويروس Nod32 Admin 2.5 حرف نداره
هر كي هم با كركش مشكل داره من در خدمتم
آمار های بیت دیفندر خیلی بد در اومده
چون که
نصفشون رو شرکت نکرده :evil:
اون قدیمیها هم گند زده
باز جدیداش بهتره اما اونها رو هم باهاشون مشکل داره
(تو این آمار ها باید فقط آخرین VB رو دید. چه فایده داره که بدونم قبلا چجوری بوده
من الآن یه مقدار راضی هستم که از بیت دیفندر جدا شم. دلیل دیگری و قانع کننده ای هست؟
سينا جان حالا كه از بيت دفندر دست كشيدي بهتره كه عكسش رو هم از تو امضات برداري!!!!!
در مورد بيت دفندر و اينكه خيلي راحت از رم مي شه خارجش كرد بايد بگم كه به قول سودا : آنتي ويروسي كه تو رو با ويروس تنها بزاره يه خيانتكار بيش نيست!!!! :wink: :wink: