دوست عزیزنقل قول:
ظاهره امر این است که پنل تلویزیون تان پیکسلها ش سوخته و باید پنل تان را تعویض کنید و قیمت آن برابر دو سوم قیمت تلویزیون تان است
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
ظاهره امر این است که پنل تلویزیون تان پیکسلها ش سوخته و باید پنل تان را تعویض کنید و قیمت آن برابر دو سوم قیمت تلویزیون تان است
اگه سوخته بود تصویر پشتش دیده نمیشد ولی دیده میشه حتی بعضی موقع ها کامل از بین میرهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آیا از آبدیت استفاده کرده ا ید؟ اگر نه سیستم تان را آبدیت کنید و اگر آبدیت کرده اید و این مشگل همچنان به قوت خود باقی است باید از کنترول دست ساز و از دستورالعمل این تایپیک و مطلبی که با متن قرمز نوشته شده است برای رفع عیب استفاده کنی. و اگر خودتان نمی توانید از یک کار بلد و یا یک متخصص کمک بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه.داداش بنده یک اسمارت تی وی سامسونگ داره.سری 6 فکر کنم.براش فلش 32 گیگ خریدم که برنامه هایی رو که میخاد مستقیم ضبط کنه اما تلوزیون ایراد میگیره و میگه باید hdd نصب کنی.تماس گرفتیم با خدمات پس از فروش گفت حداقل ی هارد 250 تایی باید باشه تا ضبط کنه.اون حجم براش کمه.من موندم 32 گیگ براش کمه یعنی حجم ضبط این تی وی چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟4 کا هم بخواد ضبط کنه حداقل 15 مین باید ضبط کنه!!!!!
حالا راه حلی هست یا نرم افزاری که روی همین 32 گیگ ضبط کنه یا تنها راهش اینه که هارد بخریم براش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک بروید و از مطالب آن برای ضبط روی فلش استفاده کنید.
و برای اینکه فیلم ضبط شده را بتوانید روی کامپیوتر ببینید از این تایپیک استفاده کنید.
سلام توي منو مخفي تلويزيون بودم كه برق قطع شد الان تلويزيون روشن نميشه حتي چراغ استندباي هم روشن نيست
به محافظ وصل نبود داشتم منو ها را به ترتيب چك ميكردم بدون تغيير در اونها كه تو قسمت كه گزينه آپديت اشتباهي اوكي كردم تا بيام با دكمه منو برگردم برق قطع شد
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون تان چیست و آیا در منوی مخفی آیتمی را تغییر دادید یانه که این مشگل بوجود آمده روی کدام گزینه آبدیت اوکی کردید؟
مدل f6850 آيتمي را تغيير ندادم گزينه آپديت يادم نيستنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز
اگر تلویزیون شما اصلا روشن نمی شود بایدآی سی eeprom تان ریست شود و اگر گارانتی دارید و می توانید از آن استفاده کنید که هیچ و گرنه نمایندگی برایتان مین برد عوض می کند که مبلغ آن تقریبا یک سوم پول تلویزیونتان است و اگر گفتن این مشگل شامل گارانتی نمی شود و به هر حال باید مین برد عوض شود قبل از آن خودتان اگر در کار فنی واردید و یا از یک نفر فنی کمک بگیرید و پشت قاب تلویزیون را باز و
از این مطلب استفاده کنید
EEPROM
در اینجا ما به شما راه چگونه به حالت اولیه برگرداندن تلویزیون خود تان را با باز گر داندن اطلاعات آی سی EEPROM نشان می دهد. در صورتی که شما تلویزیون خود را با برخی از تنظیمات داخلی خودتان بهم ریختید این می تواند بسیار مفید باشد ، اگر شما در اطراف منوی سرویس سرک میکشید و باعث از کار افتادن تلویزیون می شوید که به راحتی می تواند اتفاق بیافتد. این است که به شدت توصیه می شود قبل از تغییر هر چیزی از هر صفحه در منوی خدمات و نشان دادن تنظیمات سیستم عامل اصلی خود تان عکس بگیرید .
تنظیم مجدد کارخانه
قبل از تلاش برای تنظیم مجدد EEPROM، لطفا سعی کنید تنظیم مجدد کارخانه کنید، با این کار ممکن است تلویزیون تان دوباره فعال شود.
هنگامی که تلویزیون روشن است دکمه "EXIT" را برای 12 ثانیه15 فشار دهید بهتر است از آنجایی که شما نمی توانید تصویر تلویزیون تان را ببینید اول کلید Left" و سپس "Enter""را فشار دهید "
نکته: در حالی که پایین نگه داشتن دکمه EXIT نور آماده به کار باید در تمام مدت بدون وقفه چشمک بزند.
قبل از هر کاری مشخصات منوی option یعنی Model / Type / Tuner / Font Color را یاداشت کنید
EEPROM چیست؟
EEPROM در واقع یک تراشه کوچک الکترنیکی با حافظه فقط خواندنی پاک شدنی قابل برنامه ریزی است. که در تلویزیون های سامسونگ، تمام تنظیمات منوی سرویس در آن نگه داری می شود. شما می توانید این تراشه را میلیون ها بار حذف و تغییر برنامه بدهید. به طوری که آنها سریع و قابل اعتماد هستند.
مشخصات آی سی EEPROM
این آی سی کوچک دارای هشت پایه است که پنج سوراخ در کنار آن است وبا یک مثلث سفید که شمار پایه از آن شروع می شود در نزدیکی آی سی CPU قرار دارد
Reseting NVRAM (EEPROM)
برای تنظیم مجدد تلویزیون، تنظیمات، شما نیاز به حذف آی سی EEPROM از دستگاه تلویزیون دارید. اما این کار لازم نیست. در جهان الکترونیکی، اگر شما ارتباطات را از تراشه غیر فعال کنید ، این کار باعث حذف اطلاعات می شود . بنابراین ما فقط نیاز به از بین بردن ارتباطات EEPROM را داریمEEPROM . در تلویزیون سامسونگ برقراری ارتباط از طریق پروتکل I2C مشترک است. این پروتکل حمل داده ها را از طریق خط SDA یعنی پایه شماره 5 و ارسال ساعتها از طریق خط SCL یعنی پایه شماره 6 انجام می دهد. برای شرایط ما، هر دو SCL وSDA برای مسدود کردن با این نسخهها کار می کند. اما من برای این کار تصمیم دارم با SDA کار را شروع کنم.
شما باید برای تغذیه پایه GND) یعنی پایه شماره 4 و یا اینکه VCC (3.3V) یعنی پایه شماره 8 را به خط SDA یعنی پایه شماره 5 با یک سیم اتصال دهید .
مشخصات آی سی فکر می کنم این است
S24C51
2C4VC1
0140
روی مدار چاپی IC 1902 که البته ممکن است در تلویزیونهای دیگر شماره روی مدار چاپی چیز دیگری باشد این برای مدل F8000 است
از آنجایی که این خطوط HIGH (v3.3) درIDLE هستند، بهتر است آن را از طریق VCC نگه دارید. شما همچنین می توانید این خطوط را از طریق GND بیش از حد نگه دارید. اما سعی نکنید برای اتصال هر دوپایه GND وVCC. را اتصال دهید چون موجب اتصال کوتاه خواهد شد و احتمالا مین بورد تان آسیب خواهد دید.
زمانیکه VCC وSDA را اتصال دادید، تلویزیون را روشن کنید و به مدت 20 ثانیه نگه دارید این مقدار برای تلویزیون طراحی شده است. این کار باعث می شود خطا های تنظیمات را از EEPROM به خواندن و از بین ببرد ، آنجا که نمی توان هر چیزی را به خواند منظورModel / Type / Tuner / Font Colorیک پیام هشدار نمایان می شود و با پیش فرض شروع می شود. که باید بعدا مقدار همان آیتمها را وارد کنید این چیزی است که ما می خواهیم. سیم را از خطSDA قطع و تلویزیون را خاموش می کنیم ، تنظیمات بر روی EEPROM با محتوای خالی به روز رسانی می شود ، که تلویزیون می تواند با آن بوت. شود سپس وقتیکه تلویزیون خاموش است دکمه های
info > menu > mute > powerرا کمتر از در 3 ثانیه وارد می کنید و به منوی سرویس رفتهو تغییرات مورد نیاز را تغییر دهید. یعنی Model / Type / Tuner / Font Color
ممنون دوست عزيز
امروز از طرف سامسونگ اومد تي وي را ديد گفت مین برد كه بهش فلش وصل ميكني سوخته علتش هم اينكه فلش ويروس داشته و قيمتش 800 هزار تومان است آيا تي وي ممكنه ويروس بگيره و من مطمئن بودم كه فلش ويروس نداشته آيا حرف ايشون درست است
دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون ویروس نمی گیرد همچین موردی تا حالا گزارش نشده است پس با این حساب از مطالب پست بالا استفاده کنید و اگر در تهران ساکن هستید می توانم کمک تان کنم
سلام
سامسونگ
مدل F6450 با سایز 40 اینچ چطوره؟
کیفیت ساخت کیفیت تصویر
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما بخاطر دو هسته ای بودن از کیفیت خوب و پردازش خیلی خوب برخوردار است و دارای wifi داخلی و crm 400است و پنل آن ساخت سامسونگ است و روی هم رفته سیستمی با حد و اندازه خوب از نظر سیستمی و عملکرد است
سلام . من یک سامسونگ d6940 دارم . چگونه می تونم فیلم تلویزیون بروی فلش ذخیره کنم
جناب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز سوالی دارم ازتون:
من حدود 2_1 ماه پیش یه f8880 46 خریده بودم. تلوزیون توی اسمارت هاب و منو دستگاه گیر می کرد و هنگ می کرد تا اینکه خاموش روشن می شد
با یه بدبختی تونستم پولم را از شرکت پس بگیرم.مغازه دار که زیر بار نمی رفت و می گفت ربطی به ما نداره
تو این یکی دوماه خیلی گشتم هنوز ال ای دی به کیفیت تصیور f8880 نتونستم پیدا کنم
نمی دونم چه کنم می ترسم بازم برم بگیرم و همون مشکل را داشته باشه
با هر مغازه داری هم که شرط می کنم تو مغازه باز کنه و امتحان کنه به شرط سالم بودن ببرم کسی قبول نمی کنه
خواهشا" راهنمای بفرمایید اگر مدل دیگه ای از برند دیگه ای میشناسید که کیفیت تصور این تلوزیون را داشته باشه معرفی کنید
هیچ کدام از امکاناتش برام مهم نیست فقط کیفیت تصویر و عمر پنل
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک برای استفاده از فلش
واز این تایپیک برای
مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ روی کامپیوتر
دوست عزیزنقل قول:
اگر نظر مرا می خواهید همان مدل بهترین است و آن موضوع هم ممکن است دلیلی داشته که تلویزیونتان اینطور می شده و ممکن نیست که همه این مشگل را داشته باشند همه اینها برمی گردد به نحویه استفاده درست از سیستم که اگر بدرستی تلویزیونتان را آماده سازی کنید و همچنین دستورالعمل ها و عملکرد تلویزیون را بدانید کمتر دچار مشگل می شوید استفاده از این مدل تلویزیون بمانند استفاده از بنز آخرین سیستم می ماند و اگر شما راهنمای درستی نداشته باشید چگونه می توانید از یک سیستم بسیار هوشمند بطور کامل و جامع استفاده کنید که متاسفانه سامسونگ ایران از یک امکان ساده یعنی دادن یک دفترچه راهنما کامل و جامع که به زبان فارسی نوشته شده باشد استفاده نکرده است و همین برای کاربرانی که از این تلویزیونها استفاده می کنند مشگل ساز شده است ولی خوشبختانه من این دفترچه را گردآوری و ترجمه و در دسترس دارم.
بله ممنون از پاسخ توننقل قول:
من فقط یک روز با این دستگاه کار کردم
کارشناس فنی خود شرکت هم که امد تایید که مین برد دستگاه ایراد داره و باید تعویض بشه
یعنی مدل دیگه ای در بازار وجود نداره که کیفیت تصویرش هم پای این تلوزیون باشه؟
دوست عزیزنقل قول:
من بهتر از این سراغ ندارم
لطفا تنظیمات وصل کردن تلویزیونua40d5000pr را به اینترنت با کابل لن توضیح دهید ممنون
یا لینک مربوطه را راهنمایی کنید
دوستان f468800 تو بانه چند درمیاد؟
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه ممکن است پیدا نکنید دوم اینکه تفاوت قیمت چندانی ندارد و اگر مشگل برایتان بوجود بیاید چون بدون گارانتی است هزینه آن برای تعمییر کمر شکن است من جای شما باشم از داخل تهیه می کنم تا از خدمات آن استفاده کنم.
سلام
من f8880دارم به نظرم بهترین مدله.
فقط ۲ تا مشکل دارم
۱- وارد اسمارت هاب نمیشه که در یک تاپیکه دیگه مطرح کردم
۲- هنگام ضبط از روی شبکه دیجیتال بعضی از کانالها غیر فعال میشه وقتی میزنی یه شبکه دیگه میگه میخواهید ضبط رو کنسل کنم؟
در ضمن چجوری می تونم از چیز پی ان استفاده کنم؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید V*P*N ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست
چرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی نداره
کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید
کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون
باتشکر مشکل ضیطو چکارش کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
زمانی که شما دارید برنامه ای رااز کانالی ضبط می کنید نمی توانید کانال دیگری بروید چون سیستم شما دو تیونر مجزا ندارد
با سلام
اف8880 دارم بعد از آپدیت به ورژن 1111 با این مشکلات مواجه شدم
1-دکمه ی خاموش و روشن کنترل کار نمیکنه،دقیقن هم که کنترل رو جلوی تی وی می گیرم و دکمه ی خاموش و روشن رو میزنم 90% مواقع کار نمیکنه،یه بار باید از برق بکشمش تا راه بیفته،یا باید دکمه های دیگه رو بزنم یا برم تو سورس جابجا بشم تا راه بیفته
2-وقتی به کابل اچ دی وصل شدم و دارم ماهواره میبینم،وسط تصاویر یهو رو تصویر مشخصات کانال ظاهر میشه،یعنی نشون میده که داری از چه سورسی استفاده میکنی و ساعت چنده،لازم به ذکره که اول ساعت ست نشده بود ولی بعدش ساعت رو به صورت دستی تنظیم کردم
کلن قاطی کرده،اونم از سرورای سری افش،سامسونگ داره بیزار میکنه ملت رو از برندش
اتفاقا موقع ضبط میشه کانالهای دیگه رو دید فقط مشکل ابنه که مثلا اگه کانالی که داره از روش بین ۹ و ۱۸ باشه فقط میشه داخل این رنج حرکت کرد.نقل قول:
ولی با ست اپ باکس اینطور نبود میشد همه کانالها رو حین ضبط دید.
عزیز من نباید آپدیت میکردی.نقل قول:
۱۱۱۱.۲ رو امتحان کردی؟ قبلش PDFش رو بخون
آره اول با خودش تی وی به 1110 آپدیت کردم بعد از سایت اماراتش 111 رو دانلود کردم و نصبش کردمنقل قول:
مسخره کردن خودشونو،گند زدن تو تی وی،سام سرویسم همینو میگه و میگه شامل گارانتی نمیشه،میگم اولی که خریدم نگفتین آپدیت نکن که الان اینطوری شده میگین نکن،بدترین قسمتش اینجاست که سیستم فرمانگیر صوتیش هم تو این ورژن حذف شده
روانیم کردن
فرمانگیر صوتی می خوای چه کنی؟ اولش برامون تازه است بعدش میبینی بدرد نمیخوره. فرمانگیر حسی و حرکتیش هم همینطور. الان برای من بیشتر اسمارت هاب مهمه که اونم فعلا رو هواست.نقل قول:
فرمانگیر صوتیش خیلی خوب بود،آخر تنبلی بودنقل قول:
اسمارت هاب اصل کاریه،6تومن پول بدی سامسونگ 10-15 روز همش بگه سرورش تو آپدیته،مسخرست
نقل قول:دوست عزیز
و لازم به ذکر است که با تماسی با منبع موثق سام سرویس داشتم به علت اشگالی که در سرور سایت سامسونگ بوجود آمده تا اطلاع ثانوی برای سری F اسمارت هاب قابل استفاده نمی باشد ولی از بروزر آن می توانید استفاده کنید
برای تغییر سرور وقتی که وارد اسمارت هاب می شوید این کلیدها را از روی کنترول بزنید
• دکمه►► سپس عدد 289 وبعد◄◄را روی کنترل فشار دهید smart hub info link وارد شده و کشور تان را انتخاب کنید به غیر از ایران چون سرور سایت مشگل دارد ببینید می توانید از سرورهای کشور دیگر استفاده کنید
و یا از منوی مخفی و با کنترول دست ساز منوهای دیگر در سرویس مخفی را باز کنید و از این مسیر
option---> contorl----> sub option ----> info linke country کشور دیگری را انتخاب و از اسمارت هاب استفاده کنید
اف8880 دارم
با کنترل دستگاهم به مشکل خوردم،کلید پاور روی کنترل رو وقتی میزنم تلویزیون هیچ عکس العملی انجام نمیده،با دوربین موبایلم که به کنترل نگاه میکنم نشون میده که دکمه ی پاور کنترل داره درست کار میکنه ولی تلویزیون هیچ عکس العملی انجام نمیده،حتمن باید چندتا کلید روی کنترل رو بزنم تا بعد دکمه ی پاور کار خودش رو درست انجام بده
البته اینو بگم 2هفته ای هست که دستگاهمو به ورژن 1111 آپدیت کردم،الان 3روزه که این مشکل برام به وجود اومده
با تشکر از جوابتون
دوست عزیزنقل قول:
برای رفع این مشگل روش خاصی است که یکمی پیچیده است و باید حتما کنترول مخصوص سرویس کار و یا کنترول دست ساز داشته باشید و به شما پیشنهاد میدهم اگر تلویزیونتان گارانتی دارد اول آن را به نمایندگی نشان دهید و اگر این مشگل شامل کاراتی می باشد از آن استفاده کنید و حتی اگر خرج آن هم زیاد نیست بازم سعی کنید که خودتان دست به تلویزیون نزنید مگر اینکه در کار تعمیر وسایل صوتی و تصویری مهارت داشته باشید و یا اطلاعات فنی کافی در این زمینه را دارا باشید چون برای ترمیم کردن این مشگل اگر به درستی عمل نشود ممکن است که دچار خسارت سنگین شوید.
2-3 هفتس گرونترین تلویزیون دنیا تو این ابعاد رو خریدم به جای راحتی و آسودگی خاطر پشت سر هم داره مشکل واسش به وجود میاد،واقعن دست سامسونگ درد نکنه،البته تلویزیونای سی آر تی 21 اینچش منظورمهنقل قول:
متوجه نشدم مشکل از کنترله یا تلویزیون؟
یکم بیشتر توضیح میدین،چرا این اتفاق افتاده و باید چیکار کنم؟
گارانتی داره ولی میخام بدونم دلیلش چیه و چارش چیه
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه تا زمانیکه مشگلی با تلویزیون نتان نداشتید نباید آبدیت می کردید و دوم اینکه این سری تلویزیونها بسیار پیشرفته و هوشمند هستند و اگر کاربر ی درستی نکنید برایتان مشگل بوجود می آید و در این مواقع معمولا با ریست فاکتوری مشگل حل می شود ولی اگر حل نشود باید از داخل منوی مخفی به ترمیم سیستم پرداخت که د ر وحله اول باید دید چه آیتمی تغیر کرده که همچین مشگلی بوجود آمده است و ما معمولا با این که تلویزیون مشگلی ندارد با کنترول دست ساز تمامی منوهایمخفیرا فعال و از تمامی صفحه های آن عکس تهیه می کنیم تا اگر دچار مشگلی از این دست شد با مطابقت دادن آیتم ها با عکس به رفع آن می پردازیم و چون من از سری های جدید عکسی ندارم پس از روش خودم برای رفع اینجورمشگلها استفاده می کنم که لازمه اینکار در دسترس داشتن این سیستم و نگاه کردن به آیتم های منوی مخفی برای پیدا کردن آیتمهای فوق برای رفع عیب می باشد.
مرسی از پاسختوننقل قول:
ولی حرف اولتون رو قبول ندارم،کاربری درست یعنی چی؟من چه کاری کردم که نباید میکردم؟تو منوی مخفیش رفتم و اونجا دست کاری کردم؟یا پشت تلویزیونو باز کردم و اونجارو دست کاری کردم؟یا هر کار دیگه که سامسونگ من رو از انجام دادنش منع کرده؟
من فقط تلویزیونمو آپدیت کردم،اگه آپدیت مشکل داره مقصرش من نیستم،اگه نباید اپدیت کنی پس اصلن واس چی سامسونگ همچین گزینه ای رو تو منوش گذاشته؟اگه نباید آپدیت کنی پس اصلن واس چی آپدیت جدید میده بیرون؟کلن به نظر شما آپدیت کردن واس چیه؟واس این نیست که اگه سیستم مشکلی داره اون سری مشکلات حل بشه یا یه سری امکانات جدید به سیستم اضافه بشه؟؟؟؟یا واس اینه که سیستم کلن کون فیکون بشه و نشه دیگه باهاش کارکرد؟؟؟؟پس این مشکل از من نیست از سامسونگه که اولن آپدیت با مشکل عرضه کرده و ثانیا بعد از گذشت 3هفته هنوز هیچ آپدیتی برای رفع مشکلاتش نذاشته و ثالثا سروراش هم دچار مشکلن
سرتون رو درد آورم
دوست عزیزنقل قول:
صحبت من جنبه عمومی دارد و مخاطب شخص خاصی نیست و دوم اینکه آبدیت معمولا در سایت کشورها بر اساس سیستمهای همان کشور ها گذاشته می شوند و به همین منظور آیتمهای فعال و یا خیر فعال می شوند و با ید از سایتهای که سیستمهای آنها با سیستم ماسازگار باشند استفاده کنید.
فرمایش شما صحیحنقل قول:
وقتی از طریق خود تی وی آپدیت میکنی از کدوم سرور استفاده می کنه؟وقتی اف8000 رو واس ایران با این امکانات تولید کردن نباید واس آپدیتش هم بر اساس سفارشی کردن های ایران آپدیت بشه،یعنی از سرور ایران استفاده کنه؟من برای ورژن 1110 از طریق آپدیت خودکار اقدام کردم بعد وقتی دیدم کنترل صوتی کلن از منو حذف شده رفتم از سایت امارات فریمور رو دانلود کردم و با یو اس بی آپدیتش کردم و باز هم این امکان در این فرمور هم وحود نداره.
البته اینو باید بگم وقتی با یکی از نمایندگی های سام سرویس در تهران تلفنی صحبت کردم گفت کنترل صوتی روی خود تلویزیون وقتی صدای تلویزیون زیاد باشه درست عمل نمیکنه و سامسونگ هم تا مرتفع کردن این مشکل تو آپدیتای بعدیش این امکانو حذف کرده