سلام.نقل قول:
چشم. دارم دنبال وبلاگ میگردم. نمیدونم کدومش از همه بهتره که توش وبلاگ راه بندازم.
الان در رابطه با درس سوم هم یه چیزایی اینجا میزارم. مطالب توی ذهنم خیلی زیاده ولی وقت زیادی ندارم!!!
Printable View
سلام.نقل قول:
چشم. دارم دنبال وبلاگ میگردم. نمیدونم کدومش از همه بهتره که توش وبلاگ راه بندازم.
الان در رابطه با درس سوم هم یه چیزایی اینجا میزارم. مطالب توی ذهنم خیلی زیاده ولی وقت زیادی ندارم!!!
سلام.
ببخشید دیر شد.
مطالبی که توی اینجا میزارم خیلی خلاصه هستند. انشاله توی وبلاگم با توضیح بیشتری سعی میکنم که مطالب را توضیح بدم.
امروز میخوام بگم که بعد از نصب ویندوز چیکار کنید.
ویندوزو نصب کنید.
اکانتهای مناسب را ایجاد کنید.
UAC را به بالاترین حالت ممکن ببرید تا به همه چیز گیر بده.
برید و هرچی Features اضافه ی ویندوز هست را پاک کنید. البته خیلی گیر ندین!
اگه به اینترنت وصل هستید حتما نوع شبکه را Public انتخاب کنید. تنظیمات را طبق داستان زیر بزنید:
روی کارت شبکه راست کلیک کنید و خصوصیات را انتخاب کنید و در پنچره نمایش داده شده هم گزینه ها را طبق داستان زیر تغییر بدین :
گزینه اشتراک گذاری فایل و پرینتر را بردارین.
گزینه IPv6 را بردارین. به کارتون نمیداد!
discoveryها را هم بردارین.
البته دیگه نمیتونید اشتراک بزارین چیزیو. این تنظیمات برای خونه خوبه. البته توی اداره جات هم من باشم این کارارو میکنم.
-------
برین توی فایروال هرچی به نظرتون میرسه جلوشو بگیرن. خیلی چیزها هست. من طی درسهای آینده یکمی شونو که مهم هستند و خیلی هم به کار نمیان رو بهتون میگم. مثلا Ping رو ببندین. remote را با جاش ببندین.
بعداً پورتاشونو میگم تا راحتر باشین.
-------
نمیدونم تا حالا AppLocker را دیدیدن یا باهاش کار کردین یا نه؟؟؟؟
درس بعدی مفصل دربارش میگم براتون.
applocker حرف نداره من همیشه ازش استفاده کردم.نقل قول:
نمیدونم تا حالا AppLocker را دیدیدن یا باهاش کار کردین یا نه؟؟؟؟
سلام،كسي ميدونه منظور از certificate eror چيه؟
به ارورهای گواهینامه ی ( مثلن گواهینامه ی ssl ) وبسایتها گفته میشه.. مثلن گاهی وقتهانقل قول:
گواهینامه تاریخ انقضاش گـــذشته و مرورگر اینترنتی شما بهتون اینو هشدار میده که ممکنه
این سایت خطرناک باشه.
من وقتي به سيستم گلستان پيام نور ميرم اين ارورو ميده ميدونين اين مشكل چجوري حل ميشه؟نقل قول:
نقل قول:
داداش فک نکنم اینجا بشه درموردش بحث کرد ، باید یه جا یه تاپیک مجزا بزنی..
ولی متن ارورش رو کامل بهم بده شاید فهمیدم مشکل چیه. تاریخ سیستمت
تنظیمه ؟ ( به میلادی )
نقل قول:
متنش اينه:
There is a problem with this website's security certificate
The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority
Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server
We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
خب ، این میگه سایت موردنظر شما یعنی سیستم گلستان ، دارای گواهینامه ی معتبر نمیبـــاشد ،نقل قول:
وقتی گواهینامه معتبر باشه ، چون داخل مرورگر این گواهینامه قرار میگیره ، مرورگر خودکــار ایـــــن
سایت رو مطمئن میدونه ، ولی الان گواهینامه ی این سایت داخل مرورگر شما وجود نــــــداره ، بـــا
برنامه ی IE6 امتحان کنید ببینید چی میشه. من خودم هم با ورژن IE10 نمیتونم وارد سایتش بشم.
البته یه چیزی ، شما با قبول این ریسک میتونید وارد سایت بشین ، فک کنم یک دکمه ای باید باشه
برای این ؟ مثل i know the risk یا i want to enter this website و..
تاریخ سیستمت هم باید تنظیم باشه.
وبلاگم تقریبا آماده شد!!!
احتمالاً سایت فوق برای اینکه پولی بابت خرید SSL Certificate به پروایدرهای صادر کننده گواهینامه پرداخت نکنه از Self Signed Certificate استفاده کرده که در واقع توسط خود کاربر تولید میشه، از این رو این گواهینامه ها چون منبع صدور آنها مشخص نیست توسط مرورگر بعنوان گواهینامه جعلی شناخته میشوند و به کاربر در رابطه با تائید این گواهینامه ها هشدار داده میشود، اگر از سایت فوق مطمئن هستید گواهینامه را تائید کنید و خیالتون راحت باشه که براتون مشکلی پیش نخواهد آمد.نقل قول:
ممنون از راهنماييتون
دادش کارت خوبه، منتظر بقیه مطالبت هستیم.نقل قول:
برای حل مشکل سرتیفیکیت تاریخ و ساعت کامپیوتر رو بروز کنید.
چی شد بابا منتظریم خبری شد بگید یا حرفی را شروع می کنید تا تهش برید من تا الان که راضی شدم ولی باید بقیه موارد را دید که چیه ..
سلام
این تاپیک چند وقت آپ نشده
استارتر تاپیک که تاکید شدید داشتند نیازی به استفاده از آنتی ویروس نیست ، خب بیاید تکمیل کنید تاپیکتون رو ، ببینیم چی شد آخر قضیه
نقل قول:نقل قول:سلام.نقل قول:
مطالب زیادی برای گفتن داشتم. با توجه به استقبال دوستان از ادامه تایپیک صرف نظر کردم.
متاسفم... .
خب ادامه ندادن شما ، یعنی اینکه حرفاتون دلیل علمی ندارننقل قول:
اگه میخوای کسی حرفاتو باور کنه باید ثابت کنی ، نه اینکه نصفه کاره بذاری بری
بسیار خوب. با توجه به اینکه تعداد بازدیدها از این تایپیک زیاد است در ادامه اطلاعات خوبی در این زمینه در همین جا خواهم گذاشت.
AppLocker یه امکان فوق العاده است تا به طور کلی از شر بدافزارهای خلاص بشیم.
توی استارت بنویسید GPEdit.MSC و با یوزر Administrator وارد شوید. توی اینجا می تونید Group Policeهای Local تعریف کنید.
عکس زیر از بخش AppLocker، Group Police، ویندوز 8 می باشد:
توی این قسمت می تونیم بگیم که هیچ فایل exeای و هیچ نصابی، اسکریپتی و یا DLL خاصی و همچنین بسته نرم افزاری ای بدون اجازه اجرا نشود. وقتی ویندوز درست پیکره بندی شده باشد و شما با یوزری غیر از Admin وارد کامپیوتر شده باشید این تنظیمات به شما کمک میکند تا به راحتی و بدون نیاز به نرم افزار امنیتی اضافه ای از شر هر نوع بد افزاری مثل ویروسها و جاسوس ها خلاص بشید.
تنظیمات آن هم بسیار ساده است کافیست روی هر یک از زیر مجموعه های AppLocker راست کلیک کنید و گزینه Create Defualt Rules را انتخاب کنید. قوانین که اضافه میشوند بسسه هستند با یک برسی کوچک می توانید متوجه آنها شوید و شما هم قوانینی را به آن اضافه کنید.
برای فایروال ویندوز هم پس از اجرا آن از Control Panel و سپس انتخاب Advanced settings می توانید تنظیمات پیشرفته آن را مشاهده کنید. درصورتی که اتصال شما با اینترنت درست پیکره بندی شده باشد (در درسهای قبلی به آن اشاده شده است) میتوانید جلوی دسترسی تمام خصوصیات ویندوز و نرم افزارها را بگیرید و فقط نرم افزارهایی مجاز شوند که شما می خواهید. مثل Browserها و .... .
روی گزینه Windows Firewall with Advanced.... راست کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید و به تب Public Profile بروید و مانند تصویر زیر آن را پیکره بندی کنید:
پس از آن میتوانید در قسمت Inbound و Outbound نرم افزارهایی را Allow یا Deny کنید.
بسیار خوب تقریبا همه چیز تمومه. اگه با دقت به چیزی های که گفتم عمل کنید (در این درس و درسهای گذشته) می توانید امنیت قابل قبولی را در ویندوز بدون احتیاج به انتی ویروس تامین کنید. البته اگر هنوز اصرار دارید که آنتی ویروس نیاز هست به شما پیشنهاد می کنم که از ویندوز 8 و 8.1 استفاده کنید که آنتی ویروس آن فوق العاده است.
والا به حق چیزهای ندیده...:n29:
خوب یه انتی ویروس نصب کنیم چه ضرری داره؟
با چه اشتیاق و شور و ذوق ازاول همه پست ها رو خوندم اما طبق وعده های داده شده نه پست ها به خوبی تکمیل شد نه هیچی و نصفه رها شد !!!!! حداقل اگر کاربری که پست رو شروع کرده بود نمی خواد اینجا ادامه بده( که حق هم داره چون عکس العمل ها خیلی خوب نبود) ادرس وب لاگش رو با پیام خصوصی به من بده من دوس دارم ببینم بحث چی شد
یه مرحمتی کنید :n01: مرسی!!!!
دوستان هر کابری که کمی با ویندوز آشنایی داشته باشه میدونه نصب یک آنتی ویروس ویک فایروال خوب ضروری هست.. شما وقتی میخواید یک فایل اجرایی رو ران کنید نمیتونید از صحت و سالم بودنش اطمینان داشته باشید و اونجاست که اگه فایل حامل مخرب باشه آنتی ویروس و دیتابیسش بدادتون میرسه و این تنظیمات امنیتی فقط تا حدودی میتونه کمک کننده باشه.. برای درک بهتره این مساله بهتره در مورد مخربها مطالعه داشته باشید. در ضمن اگه گرفتار سرعت پایین کامپیوتر هستید میتونید از comodo internet security استفاده کنید که مناسب هست و با داشتن فایروال قوی و آنتی ویروس و هیپس خوب میتونه تا حدود خوبی سیستم رو امن نگه داره.
بسیار عالی
من دیگه مشتاق نیستم این تایپیک را ادامه دهم. از دوستان خواهش میکنم که تایپیک را Close کنند.
فقط برای یک راهنمایی کوچک و جهت جستجو (بدون توضیح مسئله) :
وجود UAC در ویندوز: جهت نمایش فایلهای بد از خوب با پیامهای خودش در هنگام نمایش
Firewall عالی ویندوز جهت جلوگیری از ورودی های بد و فقط باز گذاشتن موردهایی که به آن نیاز است. (سازگاری با تمام پروتوکلهای داخلی ویندوز به صورت پبش فرض)
یوزر محدود با پسورد و یوزر مدیر با پسود بهتر که البته ورود با آن به ویندوز ممنوع
بررسی وضعیت نمایش شما در شبکه های عمومی و خصوصی و بهینه کردن وضعیت اشتراکها (به صورت پیش فرض ریشه همه درایوها در ویندوز-تمام ورژنها و public به اشتراک گذاشته شده است)
از کار انداختن پروتکلهای قدیمی و خطرناک شبکه ای ویندوز مثل NETbIOS
تنظیمات امنیتی خوب روی ارتباطات WiFi روی مودم، مثل SSID مخفی، رمز نگاری های قوی تر و نه بهینه تر، فیلترهای MAC، آدرسهای IP محدود و فایروال خود مودم و کلی چیز میز دیگه که بستگی به مارک مودمتون داره که من خودم تو سیسکو های SOHO خیلی فیچر دیدم!
AppLocker و بس ... .
ضمناً این تنظیمات با کمی چاشنی رمز نگاری ها که صد البته جز فیچرهای خود سیستم عامل است معمولا روی سرورها پیاده سازی میشود. (البته یه نکته که برای BitLocker Drive Encryption که نیاز سخت افزاری دارد)