من norton internet security دارم و نمیذاره تنظیمات فایروال ویندوز رو دستکاری کنم
حتی فایروال nis رو هم خاموش کردم بازم نذاشت. روش دیگه ای هم هست؟
Printable View
من norton internet security دارم و نمیذاره تنظیمات فایروال ویندوز رو دستکاری کنم
حتی فایروال nis رو هم خاموش کردم بازم نذاشت. روش دیگه ای هم هست؟
منی که مشکل ندارم،یعنی وقتی اینترنت کانکت هست، مصرف نمیشه...
باید این کارارو انجام بدم؟!:n02:
بگردید ببینید خود نورتون، فایروالش، همچین امکانی نداره ؟ امکانی مشابه همینی که گفته شده !نقل قول:
من چند تا ویندوز 8 دیدم، همشون این مشکل رو دارن. حتی بعضی از 7 ها هم شامل این مشکل میشن.نقل قول:
به یکی از دوستان هم گفتم. این مصرف اینترنت، همیشه نیست. یعنی بعضی وقتها موقتا قطع میشه. شاید شما همون موقع نگاه کردید، چیزی نشون نداده !
میل خودتونه، ولی برای محکم کاری، توصیه میکنم انجام بدید. ضرری نداره. فقط آپدیت خودکار ویندوز رو غیر فعال میکنه. که اونم میشه دوباره فعال کرد که توی صفحه اول گفته شده !
سلام..منم windows 8 دارم و تمتم کارایی رو که برای کاهش ترافیک گفتی رو انجام دادم..
اما اون قسمت manage وBackground Intelligent Transfer Service رو بیشتر از 10 بار غیرفعال کردم.. اما دوباره فعال شد... لطفا راهنمایی کنید:n16:
این مشکل برای همس یا فقط یه سریا ترافیکشون تموم میشه؟
چون من از روی اطمینان که ترافیکم تموم نشه کارا رو انجام دادم
بعد از ریستارت کردن، فعال شد ؟نقل قول:
برای اوناییه که مصرف ترافیک دارن (که فکر کنم اکثرا همینطور هستند ) ولی استفادش برای کسانی هم که مصرف ترافیک ندارن، بی مانعه. کار از محکم کاری عیب نمیکنه !نقل قول:
:n02: منظورم دوست عزیزمون همون بلامانع هست:n02:نقل قول:
داداش ناراحت نشی فقط واسه مزاح گفتم
چرا این تایپیک مهم نمیشه ؟
از همه تایپیکا این مطلب مهمتره چون یکی نمیدونه کل ترافیکش میپره باید مهم شه :n24:
کاملا موافقم باهاتنقل قول:
این مشکل برای خیلیاس
منم یه بار به خاطر این مشکل نتم شارژش سریع تموم شد
آقا فقط پست اول کافیه یا بقیه پست ها هم لازم.... من کنترل پنل و مرحله بعدش رو انجام دادم و دیسیبل کردم ولی بعد از هر ریستارت کردن میره رو گزینه اول و فعال میشه و دوباره باید دیسیبل کنم ..... کاری هست که نکرده باشم ؟
دوست عزیز، اگه پست اول رو خونید دقیق، متوجه میشید که آموزش، توی 3 پست قرار داده شده. اگه هر 3 پست رو انجام بدید، حل میشه مطمئنا.نقل قول:
پاک شود............
دوست عزيز ممنون از مطلب مفيدتون...پست 1 و قسمت فايروال رو انجام دادم با برنامه BWmeter هم فايل svchost رو بلوك كردم اما بعد اين كار ها وقتى چندتا صفحه رو باز ميكنم به طور وحشتناكى ترافيك رو مصرف ميكنه!!!چطورى بفهمم چه چيزى داره اينطور ترافيك رو ميخوره برنامه BWmeter كه چيزى نشون نميده!!
task manager پیشرفته خود ویندوز تو همون تب processes به شما نشون میدهنقل قول:
تو processes میزان مصرف سی پی یو و مموری و دیسک و نتورک رو نشون میده روی نتورک کلیک کنید بر اساس اون مرتب کنه تا ببینید چه برنامه هایی داره این کار رو میکنه
من همه این کارها رو انجام دادم ولی دوباره اون فایل شروع به کار میکرد.
برای جلوگیری از اجرای دوباره این فایل میتونید یک یوزر جدید با پسورد بسازید یا اگر یوزر دیگه ای دارید توی تب Log On اون رو وارد کنید و پسورد رو اشتباهی بزنید تا فایل نتونه اجرا بشه.
با این روشی که شما میگید دیگه نباید ویندوز رو آپدیت کنیم ، درسته ؟ خب من اگه بخوام ویندوزم به روز و آپدیت باشه چیکار کنم ؟
منم دفعه اول که win 8 نصب کردم ترافیکم داشت وحشتناک مصرف میشد! دوباره نصبش کردم اما این بار آدرس امیل بهش ندادم! الان دیگه چیزی رو چک نمیکنه!!!!! هنوز کارای صفحه اول رو انجام ندادم! :n14:
نه مشکلی ندارهنقل قول:
شما هر وقت خواستی وین رو آپ کنی از کنترل پنل قسمت آپدیت ویندوز اینکارو بکن
مشکلی پیش نمیاد
نت لیمیتر تو ویندوز 8 کار نمیکنه درسته؟ جایگزین چی دارین
من هر بار این کار رو انجام میدم هم پست اول هم پست دوم . ولی بعد از ریستارت کردن دوباره فعال میشه
سلام دوستان در نوار Charms (وقتی گوشه سمت راست ویندوز میرین ظاهر میشه) برروی setting کلیک کرده و در پایین بر روی change pc setting کلیک کنید در قسمت users در بالا اگر اکانتتون live هست اون رو تبدیل به switch to a local account, ;local account کنید بیبنین مشکلتون حل میشه یا نه
یک چیزه دیگه در ویندوز 8 این هست که ویندوز 8 20% از پهنای باند رو برای مصرف خودش رزرو میکنه یعنی شما در حالت عادی شما سرعتتون 80% حداکثر سرعتتونه برای همین run رو اجرا کنید و تایپ کنید Gpedit.msc سپس در پنجره ای که باز شد به این مسیر برین
administrative templates>network>Qos packet scheulder> و در سمت راست فایل limit reservable bandwith ؤو باز کنید و مقدار اون رو Enabled قرار بدید و در کادر پایین عدد 100 رو وارد کنید بیبینین مشکلتون حل شد یا نه
برا من خیلی جواب داد...ممنون:n16:
البته بازم در شرایطی که فقط مودم روشن باشه مقداری مصرف داره...
بازم آپشنی هست که تاثیر گذار باشه؟
سلام دوستان.همه راهارو رفتم.ولی باز بعداز ریستارت دوباره ترافیکم شروع میکنه به کم شدن اونم با سرعت نور.البته هر موقع اون گزینه Background Intellegent Transfer Service رو غیر فعالش میکنم حجم استفاده از ترافیکم به 4 یا 5 کیلوبایت میرسه..خواستم با روش پست دوم که گفته شده جلو برم ولی بعد از انتخواب گزینه custom و زدن next و انتخواب this program path و انتخواب Background Intellegent Transfer Service پیغام خطا میاد.you must specity a program path .دیگه جلوتر نمیشه رفت.خواهش میکنم کمکم کنید.چند روزی هست 8 نصب کردم.ولی دارم بد جوری پشیمون میشم.
:n28::n28:
منم دقیقا" همین مشکل رو داشتم.نقل قول:
آنتی ویروس
Internet Scurity avast نصب کردم و تمام نرم افزارها (ویندوز و همه مشتقاتش کلا" هر چیزی که بود!) در لیست فایر وال بلوک کردم.البته غیر از تک و توک نرم افزارهایی که نیاز به اینترنت داشتند. مثل گجت آب هوا یا فایر فاکس و ...
مشکل حل شد.
سلام
چطور میتونمBackground Intelligent Transfer Service را در اینترنت سکوریتی کسپر بلاک کنم؟
از ویندوز 8 استفاده میکنم و مصرف حجمم خیلی بالا رفته...کارهایی را هم که گفتید انجام دادم ولی معمولا بعد از چند بار خاموش و روشن کردن کامپیوتر قسمت Background Intelligent Transfer Service دوباره خودش فعال میشه!
مرسی
جدیدا ویندوز 8 با آخرین آپدیت یعنی ماه مارچ هم ریلیز شده کسی از دوستان این نسخه رو تهیه یا دانلود کرده نصب کرده ببینه با آپدیت ماکروسافت مشکل حل شده یا نه ؟
نسخه های اپدیتی هر ماه رو بیخیال بشین فقط باید منتظر اپدیت نهائی و رسمی مایکروسافت برای ویندوز 8 به اسم Blue باشیم با این اپدیت قول دادن بیشتر مشکلات برطرف میشه شکایتی هم که دوستان دارن واسه هدر رفتن ترافیک اینترنتشون بهتره از نرم افزار ویندوز منیجر 8 استفاده کنن و این ترافیک و کم شدن نت تقصیر ویندوز 8 نیست مشکل از کمبود سرعت و پهنای باند و میزان مصرف کم ماستنقل قول:
با تشکر از دوست خوبمون Henry_2009
تمام 3 مرحله ای رو که گفته بودین انجام دادم، میزان دانلود به اندازه چشم گیری کم میشه.
فقط یک مشکل دارم. اون هم اینه که وقتی سرویس Background Intelligent Transfer Service رو به همون شیوه ای که گفته بودین استاپ میکنم، و در حالت استارت مجدد ویندوز هم disable میکنم اما متاسفانه مجدد
بعد از ریست ویندوز این سرویس استارت میشه!
اگه راه حلی دارین ممنون میشم ارائه بدین.
اسم رسمی ویندوز بلو اعلام شدنقل قول:
ویندوز 8.1
قراره تابستون بیاد
دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم اعلام کنند!نقل قول:
ترافیک اینترنت من مفت مفت داره هدر میره:n27:
منم همه اون کارهایی که گفته شده بود انجام دادم ولی کوچکترین تاثیری نداشته و الان شیرین داره از نت استفاده میکنه.
برای دوستانی که از وایرلس، وای فای یا اینترنت موبایل استفاده می کنند یک پیشنهاد دارم تست کنند. روی آیکون اینترنت در تولبار کلیک بکنین در نواری که سمت راست باز شده روی اسم کانکشنتون رایت کلیک کنید و Set as metered connection رو انتخاب کنید. بلافاصله این دانلود مسخره قطع میشه. فقط من نمیدونم آخه این چیه دانلود میشه که تمومی هم نداره! مطلبی که بنده عرض کردم اینجا نوشته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا ویندوز 8 کار نکردم.کلا سون بهتره یا 8؟
نمیشه گفت این بهتره یا بدتر!نقل قول:
ولی شما تا آمدن ویندوز Blue صبر کنید ، بعد میتونین برین 8!
شما فعلا از 7 استفاده کنید !
یکی به داد من برسه بابا این فایل svchhost.exe اعصابمو خورد کرده بابا من میخوام ذفش کنمو راحت بشم اصلا نمیخوام ترافیکمم هدر بره بره ولی سرعت نتم کاهش پیدا نکنه من ااینترنتم نامحدوده و 2مگ هست ولی سرعتم از 128 هم کمتره دوستان مشکل من مثل شما ها نیست خیلی جدیه هرکاری میکنم سرعتم افزایش پیدا نمیکنه کار هایی که در این تاپیک هم اون سه پست تصویری و هم بقیه پست ها که دوستان لطف کرده بودن و گذاشته بودند رو انجام دادم فک کنم یه تائیری داشت ولی وقتی ریستارت میکنم....به حالت اول برمیگرده دوستان بگید من چی کار کنم چه برنامه ای نصب کنم آنتی ویروسم نود 32 6 بود حالا دارم کسپر نصب میکنم...دوستان لطفا کمک کنیییییییییییددد
سلام من یه مشکلی داشتم...سرعتم خیلی پایینه اول از اینا یه چیزی بگم تا حال کنید...دوستان میتونید برید به controlpanel>Administrative Toolsو برنامه ی Resource Monitorرو اجرا کنید و در بالا قسمت networkمیتونید سرعت نتتون رو ببینید و برنامه هایی که از نت استفاده میکنن و در ثانیه چه قدر استفاده میکنن ...رو ببینید...خب حالا من خودم رفتم اینجا نگاه کردم...برنامه ی svchhost.exeچهارتا باز هست و هر کدوم حدود 2 کیلو بیت در ثانیه استفاده میکنن...و اعصابمو خورد کردن...حالا شما ها یه لطف بکنین یه برنامه ای بدین اینو خاموش کنیم..برنامه ای که تاثیر گذار باشه نه الکی پاک کنه ....مممنونم از همتون ...
2 کیلوبیت در ثانیه هم چزیه که شما به خودت استرس وارد می کنی؟ در ثانی ممکنه اون داره با مودم به صورن local دیتا رد و بدل میکنه. من بعد از نصب ویندوزنقل قول:
windows update رو stop و بعد disable کردم، اصلا از اینترنت استفاده زیادی نمی کنه. برنامه های news و غیره هم باز گذاشتم، خیلی ناچیز استفاده می کنه از اینترنت. در عوض حداقل از مهترین خبر، با خبری.
من یه راه حل کاملا عملی برای stop کردن سرویس Background Intelligent Transfer Service پیدا کردن
ولی نمیدونم کسی تا حالا به این راه حل اشاره کرده یا نه
فقط کافیه توی ران تایپ کنید msconfig و در پنجره باز شده در تب services تیک گزینه Background Intelligent Transfer Service رو بردارین
بهتر سرویس های دیگه ای که فکر میکنید از اینترنت استفاده میکنن رو غیر فعال کنید
مثل pandoraservice که مربوط به نرم افزار kmplayer هست
یا مثلا سرویس های مربوط به powerdvd12 که جدیدا فهمیدم مصرف ترافیک زیادی دارن
و ok رو زده و ریستارت کنید
من یک ماهه که این کار رو کردم و کاملا جواب داده
درضم دیگه هیچ احتیاجی یه فایروال یا نرم افزار های دیگه نداره
دوستانی که هنوز نتونسن مشکلشونو حل کنن می تونن از نرم افزار netpeeker استفاده کنن .... کار باهاش اسونه اگه مشکلی داشتین خبر بدین