ینی به آشنا و اینا هم نامحدود نمیدن؟
Printable View
ینی به آشنا و اینا هم نامحدود نمیدن؟
نه که سرویساشون خیلی باحاله، برا همین زودتر تاریخ رو میگن تا بلکه ما زودتر بریم شارژ کنیم!! برا منم شش تا اس ام اس داده که بیا شارژ کن! کلا یه جوریه که تاریخ اتمام رو دو روز قبل از تاریخ اتمام واقعی میزنه!! سیستمشون خیلی حرفه ایه! مفته هم هست شش تا اس ام اس پشت سر هم میفرسته برات حال کنی!!نقل قول:
منم نامحدود دارم، رفتم توی سایت نمیزاره شارژ کنی!سایتشونم که عوض کردن رفتن زیرمجموعه Goldnet اینم آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باید چیکار کنیم با این وضع! میخوام فردا برم ببینم دفاتر شارژ نمیکنن! شاید حواسشون نباشه همینطوری شارژ کنن!:D
قیمتای نامحدود شرکتا هم خدایی هستش! فقط من تعرفه های آسیاتک رو دیدم بد نبود! 512 یک به چهار چلچله نوشته بود 20,480 تومن!! حالا نمیدونم خوب هست یا نه! اگه کسی داره خبر بده!
ممنون
سرعت اینترنت مخابرات شما چجوره؟
کرمانشاه 3 روزه سرعت از 20 بالاتر نمیره داغون شده
سرعت من هم 2 روزه دوروبر30 هستش
سلام!
به این آدرس برید و تعداد موافق ها را زیادتر کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببیند رفقا.
مگه قرار نشد ما هماهنگ کنیم بریم مخابرات رو بترکونیم ؟ :n25::n24:
یا شایدم فقط حرف بوده.:n13:
بعدشم من بهتون صد بار گقتم اینا باید برن پهنای باند بخرند.اگه پهنای باند تهیه بشه مطمئن باشید همه چی ردیفه.
مثال (( شما با بهترین ماشین جهان هم اگه توی یک پیست و خیابان بزرگ نباشی اون ماشین با یه ژیان فرقی نداره ))
حالا این مثل ماست.اینا میگند 2 مگ.ولی همون رو به 100 نفر میفرونشد و پهنای باندی هم تهیه نمیکنند.
یه چیز دیگه اینکه من من که میذارم دانلود واسه من تا 100 میره.همیشه.نمیدونم شما چرا میگید 30 ؟
مگه دست خودشونه که شارژکنن وقتی مخابرات کلا پنل نامحدود رو برداشته دفاتربا چی می خوان شارژکنننقل قول:
اون طرح اسیاتک هم کاملا شانسیه یک جای کشورتا60هم می ره خیلی جاهام افتضاحه
میدونم که خراسان رضوی از دیشب سرعتش اوکی شده البته اگه امشب فاتحه اش خونده نشه
من که حقیقتا این طرح بعثت رو چسبیدم ول هم نمیکنم نامحدود 128 بیشتر تو کاشمر به کسی نمیدن اونم سرعتش 16 خب فایده اش چیه که یه فیلم 700 مگی رو یک شبانه روز سیستمت رو روشن بزاری همون رو میگیری صبح ها اصلا نمیری نت یا دانلود نمیکنی (هرچند خود به خود حجمش مثل باد کم میشه) و شبا میری دانلود میکنی مطمئنی که شبی حداقل 3 گیگ اگه سرورها اوکی باشه دانلود میکنی
فدات شم الان علت تاپیک هم همین هستش دیگه کلا نامحدود رو برداشتن حالا چه 128 چه دومگ بعد تمام کسانی که نامحدود داشتن تو خراسان رضوی که تعدادشون هم خیلی خیلی زیاده مجبورن روی به همین طرح های محدود مثل همین بعثت بیارن وازاین ببعد اونچه این شب دیدیم بیشترخواهیم دیدنقل قول:
نمیدونم مخابرات گرگان هم نامحدودشو برداشته یا نه .... اینجوری که به درد نمیخوره محدود باشه :n03:
من الان که دارم پست میدم سرعتم نهایتا به 27 میرسه , سرویس 512 نامحدود هم دارم.:puke:
سلام...
یکی دو سال پیش، توی یه انجمن دیگه دوستان جمع شدن برا اقدام علیه ایران خودرو .... کار اون تاپیک به جایی کشید که ظاهرا بعضی ها مشکل قضایی براشون درست شد!!!!
اقایون حواسشون باشه خدایی نکرده مشکلی براشون درست نشه...(شاید برا شخصی که حرف بدی میزنه درست نشه، ولی برا دیگرانی که تو این گروه هستن درست میشه!!!)(اگر یه گروه ۱۰۰۰ نفر عضو داشته باشه، یکیش بد باشه، همه بد در نظر گرفته میشن توسط دستگاهها...) پس دوستان حواسشون باشه...
اگر میخواید زنگ بزنید، فوقش ۴ نفر بتونن حرف بزنن... ولی در کمال ارامش برید اونجا و همزمان هم زنگ بزنین به صدا و سیما و بگین خبرنگار بفرسته.... ۱۰۰ نفر با هم برین بدون درگیری و تیکه انداختن به کسی!! بگید که شماها دراید حق خوری میکنین و اینا....(خدارو شکر اونجا مشهده... یه استفتا بگیرید و با خودتون ببرید!!)....
وبلاگ های خبری و ... هم هستن که اگر زیاد باشید میتونن این حرکت رو پوشش بدن....
بازم تاکید میکنم، اگر حضوری میرید اونجا، کوچیکترین اشتباهتون براتون به شدت دردسر ساز میشه....(مثلا یکی از ۱۰۰ نفر عکس بگیره ببره بذاره تو بالا ت رین میشه شر واسه همه!!!! سر سه سوت کل نیروی نظامی مملکت بسیج میشه برا پیدا کردن بقیه و پیدا هم میکنن بدون شک!)...
من مشهد نیستم.... من طرف دیگهی مملکت تو ایلام هستم...:n02: ببخشید که تو تاپیکتون شرکت کردم....
ولی متاسفانه اینجا تو ایلام هم ما مشکل داریم!!!
مشکل هم اینه که مخابرات الکی سرویس ها رو گرفته و به ملت ۱۲۸ به بالا نمیده به هیچ عنوان و سفارش و نامهی هیچ بشری کار نداره!!!
شرکت های دیگه هم که مثل اسیاتک و .... اینترنت هاشون قیمت هاش بده!! برا کسانی که عادت کردن به ۵۱۲ نامحدود نمیتونن با اینترنت محدود اونم چیزی مثه ۱۲۸ کار کنن!!
امیدوارم که جامعهی اینترنتی بتونه یه اعتراض کلی رو جمع کنه و با سروصدای مناسب به گوش مسئولین برسونه که این اینترنت ۱۲۸ کافی نیست و کارا نیست و باید افزایش داده بشه و ارزون بشه!!( البته خود کشور از لحاظ پهنای باند مشکل داره و محدوده و تحریم!)...
دوستان سرعت اینترنت بدجوری افت پیدا کرده! من 512 نامحدود دارم اما سرعتم به زور تا 20 میرسه! یعنی افتضاححححححححححح....
این طرح بعثت شبانش چطوریه؟؟ کسی اگه داره بگه.... مثلا 128 اگه بگیریم شبانه سرعتش چقدره؟؟ هر کی داره بگه....
ممنون
مگه نامحدود رو مخابرات بر نداشته؟!پس چطوری 512نامحدود داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم نامحدود512داشتم واسه دوره جدید گفت این سرویس نامحدود برداشته شده؛ ولی با این که دورم تموم شده اینترنتم قطع نشده!!
چیکار کنیم حالا؟یه اعتراض میخواسین بکنین چی شد؟منم هستم ولی فک نکنم کاری پیش ببره:n27:
این سرعت طرح بثعت رایگان شبانه اش :نقل قول:
دوستان سرعت اینترنت بدجوری افت پیدا کرده! من 512 نامحدود دارم اما سرعتم به زور تا 20 میرسه! یعنی افتضاححححححححححح....
این طرح بعثت شبانش چطوریه؟؟ کسی اگه داره بگه.... مثلا 128 اگه بگیریم شبانه سرعتش چقدره؟؟ هر کی داره بگه....
ممنون
دوستان طرح بعثت ماهی 5 گیگه یا 3 ماه 5 گیگ .. ؟؟
+
برید تالار گفتگو مخابرات و تاپیک بزنید و همه بریم اعتراض کنیم :
ماهی 5 گیگ سه ماه 15 گیگنقل قول:
دوستان طرح بعثت ماهی 5 گیگه یا 3 ماه 5 گیگ .. ؟؟
من که مطمئنم این اعتراض دسته جمعی چه حضوری باشه چه غیر حضوری چیزی جز بدتر کردن اوضاع نداره . طرف حساب که یه شرکت معمولی مثل شاتل و ... نیست که فقط ADSL بده . طرفمون شرکت مخابراته که دیگه همه سیستمهای مخابراتی کشور زیر سیستم اون میچرخه .
خوب بعد ما بریم اونجا اعتراض کنیم . بعدش اوضاع که عمرا بهتر نمیشه شاید بدتر هم بشه . این ملت مشکلات بزرگتر از این رو نتونستن با اعتراض حل کنن بعد عمرا واسه یه ADSL نمیان همچین کاری بکنن . اون هم یه شرکت به بزرگی مخابرات . اگه شرکت دیگه ای بود شاید میشد با اعتراض حلش کرد .
یه جا مثال بزنین که یه شرکت تسلیم خواسته مردم شده . اینجا ایرانه . طرف زورش رسیده سرعت رو کم کرده . نا محدود رو برداشته . شبانه رو هم بر میداره . بعد با خیال راحت میخنده میگه موشکلی دارین شما ؟ مخابرات بخواد به حالت قبل برگرده واسش از لحاظ هزینه گرون تموم میشه و مطمئنن هیچ شرکتی زیر بار اعتراضی که واسش هزینه داشته باشه نمیره . از ما گفتن .
به قول دوست ایلامی مون هم حواستون باشه یه وقت ممکنه دردسر درست بشه . مخصوصا اعتراض حضوری .
خداییش من که بالشخصه دیگه مغزم قد نمیده که چه سرویسی از چه شرکتی رو میتونم بگیرم . تنها سرویس خوب همین نامحدود بود که پرید . واقعا نه توان مالش رو دارم که سرویس ها نامحدود بقیه رو بگیرم و نه دیگه میتونم از سرویس حجمی استفاده کنم . خدا واقعا لعنتشون کنه که این همه جوون بدبخت توی ایران رو اینجوری از یه سری چیزای ساده محروم میکنن .
دوست عزیز من هنوز سرویسم تموم نشده تا حدود 20 روز دیگه تموم میشه که دیگه نمیتونم 512 نامحدود شارژ کنم.نقل قول:
کاملا با دوست ایلامی مون موافقم خیلی باید مواظب باشیم که یه وقت سوء برداشت نشه , در کل اگر از یکی از این مراجع خبری مثله جیم یا وبگردی 20:30 و یا .. بتونیم کمک بگیریم خوبه.باز فردا نیان ما رو به جریان های سیاسی وصل کنن:n04:.تو این مملکت هیچی بعید نیست.
باید کاملا مسالمت آمیز حرکت کنیم.
اگه میشد این برنامه بالاتر از خبر میومد این موضوع رو پیگیری میکرد خیلی خوب بود.
چون اونا مشکلی با سیاست و این چیزا ندارند و راحت حرفشون رو میزنند.
e چه جالب.گوگل رو واسه من به زور باز میکنه.
باریکلا:n20:
دوستان برید به لینک زیر و درخواست/شکایت/تقاضا و هرچی رو که دارید اعلام کنید
باشد که وضعمان بهتر شود
- فقط قشنگ و با فن بیان مناسب صحبت کنید تا جواب بگیریم
من یه ماهه پیغام گذاشتم.خبری نشده.نقل قول:
جوابی بهم ندادند.
نقل قول:
پس کد رهگیری شکایتت رو تو سایت زیر بزن تا دوباره ازشون شکایت بشه
بنظر من برنامه برخط شبکه 7 هم خیلی خوبه یه قرار بذارید سر ساعت شروع تعداد زیادی پیامک به برنامه حدود ساعت 18:40 بدید احتمال بسیار بالایی برای مطرح شدن داره. مجری خوبی داره.
این وقتی که من دارم پست میدم از هر ISP مزخرفی که سرویس گرفته باشین سرعتش مثل فرفره میمونه! ولی این مخابرات *** معلوم نیست چیکار کرده که سرعتاش درست بشو نیست! پول ADSL دادیم سرعت دایل آپ میگیرم! (طرح بعثت)
سلام دوستاننقل قول:
منم رفتم شکایت نوشتم . شما هم برین بنویسین یه دست صدا نداره اما اگه زیاد بشه امکانش بیشتره.
سلام دوستان
سه ماهی میشه شکایت نوشتم و پیگیریش هنوز تو ایمیلمه.پیگیری نکردن هنوز .حتی زنگ نزدن یه ایمیل خالی ندادن.!
تو کشور ما دو سازمان واقعا پیگیر شکایت هستند/چاکر ایرانسل/مخلص اداره پست /
شکایت بدیداز همون لینک اما شکایتتون به خدا باشه،
تعرفه ها تا ۶ماه دیگه گرون نمیشه.پول اضافی نسبت به گذشته نپردازید
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
وای معلوم هست اینا چه غلطی دارن میکنن, گند زدن تو اینترنت , یه ساعته نمیتونم یه فایل 2 مگابایتی رو از ایمیلم بگیرم . سرعتمم که 10 روزه از 60 اومده به 10 الی 20.
ای خدا حال نامرد جماعت رو بگیر:n28:
انشا... این روزها همش خاطره میشه.
روزی میرسه که همه یه اینترنت بالای 100 مگ نامحدود دارند.بعد یاد این روزها می افتید میگید یادش بخیر. (( البته توی جهان آخرت )) :n08:
یه نگاه به این صفحه بندازید بد نیست.
ایا دستور پینگ شما کار می کنه یا پیغام request timed out می ده
ping 4.2.2.4 -t
سلام
من از شیرازم و 2020 دارم چرا مشهد تعرفه هاش مثل 2020 شیراز و باقی استان ها نیست در صورتی که تعرفه ها طبق مخابرات باید در تمامی استان هایی که 2020 دارند یکسان باشه اماا مشهد خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جات خالی حدود یه ماه پیش تقریبا 20 دقیقه ایی با مسئول شون صحبت کردم. ولی اونا مارو عبدل میدونند و خودشون رو زرنگ.نقل قول:
هیچی دیگه جوابی درست و حسابی ندادند. میگند ما همین ۱۲۸ مون تا ۲ مگ شیر میشه.
از نظر پاسخگویی به شکایت تنها سازمانی که جواب میده ایرانسله برید تو کنترل حساب اینترنتی شکایتتون بنویسید یه ساعت بعد جواب میدن
نقل قول:
من خودم استان فارس هستم و 2020 دارم . اینجا که فعلا" بلانسبت ریده اساسی . سرعت دانلود 1 مگ تازه اون هم محدود به زور به 150 میرسه !! روی سرورهای ایرانی و خارجی هم هر 3-4 خط یه تایم اوت داره !! تازه شبانه رایگان هم کلا" نداره . برید به جای شکایت کشی خدا رو هم شکر کنید .
پاکستان سرعتش از ایران بیشتره :|نقل قول:
من شیرازم هیچ مشکلی با مخابرات ندارمنقل قول:
جدیدا البته با ف ی ل تر شکن مشکل پیدا کرهد
تایم اوت زیاد داره . سرعت هم واقعی کردن یعنی 1 مگ حجمی 120 تا سرعت بیشتر نمیده .نقل قول: