سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییهات :)
ولی یه سوال برا من پیش اومده
اگه ما این ایمیج رو بریزیم روی یه سی دی و بعد هارد رو فرمت کنیم و پارتیشنها تغییر کنه و بعد از پارتیشن بندی و فرمت این ایمیج رو باز کنیم آیا برامون کار می کنه؟
ممنون
Printable View
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییهات :)
ولی یه سوال برا من پیش اومده
اگه ما این ایمیج رو بریزیم روی یه سی دی و بعد هارد رو فرمت کنیم و پارتیشنها تغییر کنه و بعد از پارتیشن بندی و فرمت این ایمیج رو باز کنیم آیا برامون کار می کنه؟
ممنون
سلام عزیزم .نقل قول:
نوشته شده توسط royayetalkh55
آره ...
بدون هیج مشکلی میتونید Image رو بازیابی کنید .
براي من موقعي كه ميخوام درايو رايتر رو براي image گرفتن انتخاب كنم، درايو رايتر رو نشون نميده. اصلا درياو CD ROM رو هم نشون نميده.با CD ويندوز ME بوت كردم ولي ويندوزم XP هست.
من اصلا بوت ویندوز ME رو توصیه نمی کنم ...نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
با بوت ویندوز 98 تست کنید .
موفق باشید .
سلام
من چند ماه پيش پيش از اين نرم افزار استفاده كردم ....درست يادم نيست ولي وقتي ايميج رو ريستور ميكردم حجمش دو گيگابايت يا يه چيزي مثل اين بيشتر ازحجم اصليش ميشد .....يعني وقتي ايميج 500 مگا بايتي رو ريستور ميكردم به جاي 1 گيگ ...3گيگ از فضاي درايوم كم ميشد ...كسي ديگه هم اين مشكل رو داره؟؟
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط MAXXX
مشکل کجا بود بابا ! :blink:
این قدرت فشرده سازی این برنامه رو نشون میده ;)
ای کاش همه ی مشکلات این جوری باشن ! :laughing:
عزيز نگرفتي چي شد.................,وقتي ميگم ايميج 500 مگه يعني اصل درايو 1 گيگ بوده ولي وقتي ريستور ميشه اون 1 گيگ ميشه 3 گيگ شايدم اشكال از ورژن قديميش بودهنقل قول:
نوشته شده توسط MB_Danger
جل الخالق :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط MAXXX
ما که تا حالا با چنین مشکلی مواجه نشدیم ... :blink:
یه کمی با عقل جور در نمیاد !!
یعنی اون 2 گیگ از کجا بهش اضافه میشه ؟!
بیشتر دقت کنید ... :blush:
همیشه سبز
احتمالا از ورژن برنامه بوده چون به چند تا از دوستام سي ديشو دادم همينطور شدن..حالا مال شما رو امتحان ميكنم شايد فرجي شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون اینه که بعد از restore کردن بایید repair بشه یا نه ؟؟؟؟؟؟
خودم اين كارو كردم:نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان یه راه خوب رو من برای ویندوز xp معرفی میکنم که خود ماکروسافت گفته و توی laptop ها هم از همین قاعده استفاده می شه با این روش شما میتونید روی n تا کامپیوتر با سخت افزارهای مختلف یه ویندوز کامل داشته باشید فقط توی اولین لود ویندوز یه کم زمان شاید ماکزیمم 5 دقیقه صرف می شه تا درایورها شناخته یا شناسونده بشن و اون هم استفاده از support tools خود ویندوز xp و فایل sysprep هستش بهد از ران کردن اون تمامی سید ها از بین میرن و در اتمام میتونید از اون استفاده کنید و یه جای دیگه restor کنیدش
با سلام تشکر فراوان
من موقع که در dos میخوام برنامه رو اجرا کنم با این پیغام روبرو میشم راهنمایی کنید
cdr101:notready reading drive E
abort,retry.fail?
ممنون
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط rooholla
احتمالا CD مشکل داره !
شاید هم CD ROM مشکل داشته باشه !
موفق باشید .
کدام cd برنامه رو هارد ؟
یعنی هارد مشکل داره؟
هارد نو....
هاردت چند تا پارتیشن داره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط rooholla
فایل سیستمشون چیه ؟
FAT یا NTFS ؟
نرم افزار Ghost تو چه درایویه ؟
سیستم رو با دیسکت Startup چه ویندوزی بوت کردی ؟
دقیقا از چه فرمانی برای اجرای برنامه Ghost کمک گرفتی ؟
با اون هم دسكت بوت ساختم و تست كردم. هيچ فرقي نكرد. هنوز هم درايو سي دي رام (و سي دي رايتر) رو نشون نميده كه روي CD رايت كنم. مثل شكل زيره:نقل قول:
نوشته شده توسط MB_Danger
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آموزشتون خیلی ممنون
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی وارد برنامه میشم فقط کادر ... norton ghost 2003 باز ميشه ولي كادر داخل اون كه نوشته license agreement warning داخل اون نيت ( صفحه خالي مياد)
در ضمن هارد من ساتا sata 160 است آيا ربطي داره؟
چي شد كسي نيت جواب ما رو بده؟ ربطي به هارد ساتا داره يا مشكل جاي ديگه است؟
MainBoard: 8I868PE Pro gigabyte
RAM: 3*256 SPEKTEK
CPU: P4 2.4
VGA:128 ATI
H.D.D: 160 SATA Maxtor
MB_Danger جان آخر مجبور شدم برم از TrueImage استفاده كنم. خيلي با حالتره. با interface كاملا ويندوزي(عين XP) اونم با يه سيدي Bootable بصورت rescue disk كه هم ميشه Backup گرفت هم ميشه restore كرد. سرعت بسيار بالا، حجم كم و interface فوق العاده و سازگاري بالا از مزاياي اونه. خوب من چون اين تاپيك به گوست مربوط هست ديگه راجع به اين حرف نميزنم فقط بدونين كه نسخه Enterprise رو اگه خواستين استفاده كنين.
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
من تصویر رو نمی تونم ببینم .
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط mohally
کادر License زیاد مهم نیست ...
شما بگید منوی سمت چپ هست یا نه ؟
مهم اینه که شما به هدفت برسی ، حالا با چه نرم افزاری ؟ خیلی فرق نمی کنه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
موفق باشید .
آقايون و خانوما
درست شد
مثل اينكه هارد ساتا رو نميشناسه
من از تو SETUP گزینه ساتا رو روی دستی قرار دادم و در قسمت بعد هارد رو به عنوان IDE انتخاب کردم جواب داد :biggrin:
سلام دوستان
مي خواستم بدونم اگه net. هم روي سيستم نصب باشه بعد از restore كردن image بازم كار مي كنه آخه يه نفر ديگه هم همين سوالو كرده بود اما كسي جواب نداده بود شك كردم گفتم نكنه net. كار نمي كنه
پيشا پيش مرسي
نقل قول:
نوشته شده توسط el_ab
با سلام
دوست عزيز هيچ فرقي نمي كنه من خود دات نت رو نصب دارم و ايميج گرفتم مشكلي نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقاي MB-Danger بينهايت ممنون بابت اين برنامه زيبا و آموزش كامل و بي نقصتون. خوشحالم كه كاري با اين نظم از شما دريافت كردم. اما من يه مشكلي دارم اونم اينكه هاردم ساتاست و از داس نميتونم وارد پاتيشنهام بشم تا Ghost رو اجرا كنم. مطلب اون دوست عزيز كه گفته بود تنظيم كرده رو IDE رو هم ديدم اما سر در نياوردم.
اگه ميشه راهنمايي كنيد.
ممنونم
دوست عزيز sherlock_Holmes
لازم نيست چند بار درخواستون رو تكرار كنيد اگه كسي ببينه و بدونه جواب رو مي گهدر ضمن من خودم هاردم ساتاست و با اين برنامه مشكلي ندارم
اصلا نوع هارد به ورود به داس ربط نداره شما بايد مادر بورد رو تنظيم كنيد كهاز سي دي و يا فلاپي بوت اين برنامه بالا بياد و داخل برنامه بشه
احتمالا پارتيشنتون NTFS هست كه وارد داس نمي شه ؟
من در هر صورت استفاده از سي دي بوت رو پيشنهاد مي دم كه مستقل عمل مي كنه
موفق باشين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
بابت اين كه چندبار نوشتم بايد عذر خواهي كنم ولي من لنگ اين مساله ام و الان سه روزه اين قضيه رو نوشتم كسي نگاشم نكرده!
چيزي كه شما ميگين يعني تنظيم مادربورد رو خب حتما من انجام دادم كه به اينجا رسيدم!هيچ ربطي به بوت نداره چون من چه با سي دي چه ديسكت بالاخره بوت ميشم و وارد داس ميشم اما وقتي نام پارتيشن رو تايپميكنم تا وارد درايو بشم و Ghost رو اجرا كنم مينويسه نميشه به درايو بريد:
Abort, ignor, ....
از اينا ميده... درايوم هم NTFS نيست.
خب برنامه رو روي فلاپي و يا سي دي بزارين تا نخواد برين تو پارتيشن
من خودم از سي دي Hiren's BootCD استفاده مي كنم
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
آقا ممنون
بسيار راه خوبي بود اما ديسكت روهم نشناخت! دوبار ريست كردم شناخت! هركي هركيه!
حالا يه دربدري تازه:
همه هارد رويه پارتيشن نشون ميده كه ازش هم نميشه ايميج گرفت!!! :puke: :puke: :puke:
اول هارد رو ميگه انتخاب كن ميكنم بعد يه پارتيشن نشون ميده! من 4 تا پارتيشن دارم كه سه تاي اول FAT32 و آخري NTFS هست...چه كنم؟
من ساعت 3:30 نصفه شب دارم اين كارارو ميكنم پس خيلي برام حياتيه و عجله دارم لطف كنين زود جواب بدين
ممنون
سلام
چطوری می تونم با گاست 10، ویندوز رو برگردونم؟
البته ایمیج از درایو ویندوز گرفتم ولی روش برگردوندن رو بلد نیستم
ميگم يك بار ديگه اون اموزشي كه تو اين تاپيك هست رو بخون من فكر مي كنم مراحل رو اشتباه ميري ولي در هر صورت نبايد مشكلي داشته باشينقل قول:
نوشته شده توسط sherlock_Holmes
در جواب SuB جان هم بگم كه فعلا نسخه تحت داس از گاست 10 نديدم تا بشه بدونه ويندوز برگردون ولي از تو ويندوز كاري نداره همونجاي كه ايميج گ
رفتي گزينه بازگردوندن هم داره
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
ببخشيد اما منظورتون از مراحل چيه؟ والا تا رسيدن به اينجا كه منم، تمام مراحل اينه كه ما هي كليد Enter رو بزنيم!!
احتمالا تو اين مراحل اشتباه كردم!!
بهر حال از راهنمايي تون ممنونم
سلام
من همه مشكلاتي كه پيش اومد رو يجوري حل كردم اما يه مشكل جديد دارم اونم اينكه درايو C منو 8 مگ نشون ميده كل محتوياتشو در حاليكه 15 گيگ هست!
بچه ها من يه سوال دارم
توي آموزش گفته شده بود كه برنامه ميگه چندتا DVD براي رايت لازمه اما نميگه!! از اول شروع به رايت ميكنه...
من از Hiren's BootCD استفاده ميكنم و جايي براي نوشتن سوويچ نيست چه كنم؟
هاردم داره صداهاي بدي در مياره و ميخوام هرچه زودتر از اطلاعاتم ايميج بگيرم اگه كمكم كنين زودتر قضيه حل بشه ممنون ميشم.
سلام
ايا کسي از دوستان روي سيستمهاي 64bit امتحان کرده وجواب گرفته.
چون من که امتحان کردم به محض اين که ghost رو فعال کردم هنگ کرد.
ان شاالله که سرما خوردگیت زود خوب میشه !:laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
بفرما عزیز:
:biggrin: .کد:http://rapidshare.de/files/19464309/SNG.10.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/19467230/SNG.10.part2.rar.html
دانلود نرم افزار تحت داس Norton Ghostنقل قول:
980 KBکد:http://parsaspace.com/shaan/Ghost.rar
دانلود نرم افزاری که دیسکت بوت ویندوز 98 می سازه
800 KBکد:http://shaan.persiangig.com/document/Boot%2098.zip
دانلود مقاله ی آموزشی نرم افزار Norton Ghost
640 KBکد:http://shaan.persiangig.com/document/Learning%20Norton%20Ghost.zip
آقا چطوزي ميشه فايل ايميج رو پاك كرد چون فك كنم تو ويندوز مخفي هست من كه پيداش نكردم ولي تو برنامه نورتون كه مي رم هست
همونجا که تو Ghost براش تعیین میکنی ذخیره میشه.نقل قول:
مخفی هم نیست و راحت میتونی از تو ویندوز پاکش کنی.
من تقربا 4-5 دفعه پاکش کردم.
بیشتر دقت کن ببین کجا میریزیش.
نيست بخدا هرچي ميگردم تو برنامه كه ميرم تو يه فلدر تو درايو d ذخيره شده ولي اين پوشه تو ويندوز نيست اصلانقل قول: