با سلام خدمت دوستان
نحوه اتصال به اينترنت با مودم زولتریکس داخلی را برای من شرح دهید.
متشکرم
Printable View
با سلام خدمت دوستان
نحوه اتصال به اينترنت با مودم زولتریکس داخلی را برای من شرح دهید.
متشکرم
سلام
اقا ببين سي را فقط زماني كه برنامه اي را بخواهي اضافه كني مي شناسد
در غير اينصورا نمي شناسد
ترا خدا كنك
cleverhacker عزیز
آقای majrix به شما گفتند محتویات فایل etc/fstab/ رو اینجا کپی کنید چرا نکردید؟
لطفا این کارهایی که گفته شد رو انجام بدید شاید بفهمیم مشکل از چیه
ما که هر چی پرسیدم شما یک چیزی دیگه جواب دادین حداقل این یکی جواب بدین با کاربر root لاگین کنید با یک سی دی آهنگ mp3 فیلم بذارید داخل cd-rom یا dvd-rom بعدش . . .نقل قول:
نوشته شده توسط cleverhacker
باسلام
من چند وقتی به لینوکس علاقمند شدم ولی متاسفانه به دلیل نبودن یک راهنمای جامع و
درک پذیر البته برای من کاربر متوسط با ان به مشکل برخوردم
اول چند سی دی اوبانتو برایم امد سی دی زنده اجرا میشد اما درایو های کامپوتر را نمی شناخت
سی دی اجرایی هم سی دی کاملی نبود و به سی دی دیگری برای تکمیل نیاز داشت که ان را هم بعد از گشتن زیاد نتوانستم پیدا کنم
رفتم با هزار زحمت زوزه 10 رو گرفتم و بعد از چند با اشتباه در نصب زوزه با شرینگ کردن پارتیشن ویندوز حالا نصب شده اما خیلی از فایلهارا نمی شناسد یا نمی تواند باز کند و خلاصه بد جوری تو ذوقه مون خورده شاید بعد از 4تا 5 ساعت ور رفتن حتی نمیدونم چه جوری یک کانکشن بسازم و غیره
به خاطر همین دارم با خودم کنار میام که یا ما این کاره نیستیم
یا لینوکس برای از ما بهترونه
اگه میتونید ما رو هم راهنمایی کنید ممنون میشیم
)نگید مطلب نخوندی تو همین سایت من ده ا مقاله راجع به لینوکس خوند(
با تشکر ببخشید سرتون رو درد اوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این علاقه شما تحسین برانگیزه اکثر اشخاصی که بار اول یا در محدوده زمانی خاص کار رو با لینوکس شروع میکنن با مشکلاتی دچار میشن و اکثر این مسائل قابل حل هست
پیشنهاد من اینه که شما مشکلات خودتون توی همین تاپیک بگید قدم به قدم میریم جلو همه رو میشه حل کرد
بابا انقدر زود اعتماد به نفستون از دست ندید
پس شروع کنید
سلام دوستان
داشتم دنبال یه راه حل واسه نصب یه نرم افزار میگشتم که به این اموزش که به صورت فلش و انگلیسیبود برخوردم بهمن که خیلی کمک کرد امیدوارم واسه شما هم مفید باشه
برین yast-- software--installation source
حالا add--http رو کلیک کنید در مستطیل اول ادرس زیر رو تایپ کنید
packman.rsync.zmi.at
در مستطیل دوم نام توضیعی که استفاده میکنید من از سورزه 10 استفاده میکنم پس اینو نوشتم
suse/10.0
حالا رو okکل یک کنید و فینیش رو بزنین بعد برین
software management
البته قبلش به اینترنت وصل بشین
اینبار که software management شروع به باز شدن میکنه ممکنه بیشتر طول بکشه چون میره سایتی که در مرحله ی قبل اضافه شد رو چک کنه بعد از اینکه برنامه باز شد به قسمت سرچ برین و نرم افزار مورد نظر خودتون رو سرچ کنید software management برای پیدا کردن برنامه سایت پک من رو هم سرچ میکنه و به این ترتیب اگه تو اون سایت برنامه ی مورد نظر شما وجود داشته باشه اون رو پیدا میکنه و مستقیم براتون نصبش میکنه
شما با این روش به تموم برنامه های موجود در ان سایت که برای توضع شما نیز مناسب است دسترسی دارید و میتوانید به راحتی ان ها رو نصب کنید
این روش برای من خیلی جالب و به درد بخور بود و یکی از بهترین برتری های لینوکس نصبت به ویندوز رو به من نشان داد
راستی امید وارم تکراری نبوده باشه راستش من ندیدم
سلام
واقعا که بدرد بخور بود من که نمیدونستم در واقع میشه گفت کارایش شبیه به دستور APT در دبیان هست
حالا یک نکته از من شما میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور مورد نظرتون انتخاب کنید ببینید از چه پروتکلی استفاده میشه و بسته مناسب با توجه به نوع CPU انتخاب کنید در واقع میشه به مفهوم حق انتخاب پی برد :thumbsup:
موفق باشید
m a j r i x جان مرسی اتفاقا دنبال یه جنتا سورس مناسب میگشتم خودت یه سورس مناسب واسه نصب برنامه های مختلف بخصوص برای برنامه های مدیا سراغ نداری؟؟ اخه من همه نوع برنامه و پلاگینی نسب کردم اما نتنستم بایل aviاجرا کنم مثل اینکه یه پلاگین خاص میخواد
همین طور به یه مسنجر خوب نیاز دارم
اگه سورس مناسبی سراغ داری ایجا بنویس از بین اونایی که بالا لینکدادی من نمیدونم کدوم یکی خوبن
مرسی
درباره مسنجر مگر روی سیستم Gaim و Kopete نداری ؟
درباره سرور بنظر من Guru و Schiele فکر میکنم بهتر باشن مخصوصا Guru
درباره نمایش avi فکر نکنم خانواده xine مشکلی داشته باشن
What is xine?
xine is a free multimedia player. It plays back CDs, DVDs, and VCDs. It also decodes multimedia files like AVI, MOV, WMV, and MP3 from local disk drives, and displays multimedia streamed over the Internet. It interprets many of the most common multimedia formats available - and some of the most uncommon formats, too.
مسنجر ها رو دارم اما با اونا صدا ندارم و نمیتونم صدای کسی روبشنوم مشکلم اینه
در مورد سرور ها مرسی از راهنمایی و اون فایل رو هم تونستم با همه ی پلیر ها پخشش کنم قبلا چون فال درست دانلود نشوده بود ارور میداد الان امتحان کردم درست بود و تونستم فیلم و ببینم
سلام
با تشکر از ماتریکس عزیز
اول زوزه 10
چطور میشود یک کانکشن ساخت؟
ایا راهنمایی مختص این توضیع وجود دارد حتی انگلیسی تا من از ان استفاده کنم؟
موقع نصب ایا حتما فورمت درایو مورد نظر را به swp
تغییر داد یا خیر من برای نصب یک درایو 2.4
با فرمت swpدرست کردم
وخود برنامه هم با شرینک کردن درایو اصلی که ویندوز روی ان قرار داردو
10 گیگ
ظرفیت داشت شروع به نصب کرد بعد از نصب میخواستم
browser opera
را نصب کنم
(امکان دارد روش نصب برنامه های دیگری را که از اینترنت میگیریم روش اصولی ان را توضیح دهید)
پیغام میدهد فضا کم است
میبخشید پر چونگی میکنم چون علاقه دارمزیاد سرو کله میزنم اما متاسفانه فایده ندارد
در هر حال متشکرم
سلام
برای ساختن کانکشن شما باید اول ببینید که مودم شما نصب هست ؟ چه جوری مسیر زیر
YaST / network divecs
بستگی به سخت افزاری داره که شما به اون به اینترنت کانکنت میشید
اگر میخواهی تو voice chat بری باید بتای ۲ Gaim دانلود کنی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرنقل قول:
نوشته شده توسط sina88
m a j r i x جان کدوم یکی رو دانلود کنم تعداد خیلی زیاد ه
فکر کنم الان فهمیدم ببین اگه درسته یه ندا بده دانلود کنم واسه سوزه میخوام
اونی که src داره هستش درسته؟
با تشکر از ماتریکس عزیز
وقتی داخل زوزه هستم در یک قسمت مشخصات کامل مودمم را میدهد یعنی که شناخته
باتشکر
اگر راهنما انگلیسی بخواهی هستنقل قول:
نوشته شده توسط xmasih
K Menu / SuSE Help Center
برای درست کردن پارتیشن شما باید حجم اونو ۲ برابر مقدار Ram قرار بدی یعنی اگر 512 mg رم داری شما باید پارتیشن swap به مقدار 1 Gb با فرمت ReiserFS درست کنی اینجا میشه نتیجه گیری کرد شما بیش از مقدار لازمه فضا ایجاد کردینقل قول:
نوشته شده توسط xmaish
شما برای mount کردن پارتیشنهای ویندوز تمام بستههای کرنل نصب کنی بعد از اون شما لطف میکنی محتوای فایل /etc/fstab/میذاری اینجا تا بقیهش هم بگمنقل قول:
نوشته شده توسط xmaish
در مورد کم بودن فضا شما چه نصبی داشتی max یا mini داشتی شما حداقل برای نصب max حدود ۱۰ گیگ جا بذاری
در مورد نصب برنامه کافیه روی فایل RPM راست کلیک گزینه Action بعدش Install with YaST انتخاب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
OK ;)نقل قول:
نوشته شده توسط xmasih
خوب شد یعنی مودم شما الا Deteced شده بهترین برنامه برای کانکت شدن Kinternet هست
K Menu / internet / Dial up / Kinternet
بعد از اون میری سراغ setting گزینه config with YaST انتخاب کن
m a j r i x جان مرسی
حسابی سر شلوغه ها فرصت ریفرش کردن هم نداری مثل اینکه ;)
برنامهی اضافی چیزی نمیخواد که کامل دیگه ؟
با نصبش کسایی رو که تو مسنجرقبلی اد کرده بودم رو ازدست نمیدمیا اینکه باید ای دی رو دوباره بهش بدم و خودش اونارو تشخیص نمیده
پیش پیش تشکر میکنم تا پست بعدی رو واسه تشکر ندم که میگن بیهوده نویسی کرد
ماتریکس عزیز
رفتم قسمت
kinternet
بعد دیدم مودم
config
نیست با راهنمایی خود زوزه و همچنین سی دی 1
config شد
حالا config with yast 2
معلوم شد
provider
را شماره هی هس پی خودم ویوزر و پسورد م را دادم
در پنجره فقط dial in
روشن است
در config with yast
4 گزینه وجود داردکه من
modem
را انتخاب کردم حالا چطور وصل شوم ایا تا حالا درست رفتم
باتشکر
خب Dial in بزن تا شماره گیری کنه و بعدش وصل بشه
خوب هیچ عکس العملی نمی اید
نه صدای شمارهگیری نه صدای مودم
ممنون از راهنمای
محتوی فایل Log بذار اینجا تا ببینیم جریان چیه
SuSE Meta pppd (smpppd-ifcfg), Version 1.59 on linux.
Status is: disconnected
trying to connect to smpppd
connect to smpppd
Status is: connecting
pppd[0] died: pppd options error (exit code 2)
باتشکر
در ضمن در زوزه
mp3
پخش میشود ولی فایلهایی با پسوند
wmp & dat
پخش نمیشود راه حل چیست
منم با ساختن كانكشن مشكل دارم!!
عكس ها رو ببينيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل كجاست؟؟ از كجا كانكشن بسازم؟؟؟ :blush:
شما مودمت که شناسایی نشدهنقل قول:
نوشته شده توسط xmasih
اکسترناله یا اینترنال ؟
نوع چیپ اون چی هست ؟
در ضمن شما این تا تاپیک یکبار دیگه نگاه کن از اول تا آخر
==
در مورد پخش mp3 زیر نگاه کن
خوبه چیپ های اینتل درایور داره و فکر میکنم شما از زوزه ۱۰ استفاده میکنی درایورش از زیر بگیرنقل قول:
نوشته شده توسط hashem_wolf
نقل قول:
نوشته شده توسط ilam_1383
این چه ربطی داره به این بحث و تاپیک؟نقل قول:
نوشته شده توسط m a j r i x
پستهای شما پاک می شه :angry:
لطفا از موضوع تاپیک خارج نشوید
خواهشا" دیگه در مورد درایور مودم در اینجا بحث نکنید (بحثهای در مورد مودم فقط در تاپیک modems FAQ)
از كجا كانكشن بسازم؟؟؟ :sad: تو زوزه؟؟؟
بهترین برنامه برای این منظور در suse برنامه kinternet هستش
از اینجا اجراش کنید:menu==>internet==>kinternet
بعد از اینکه اجراش کردید آیکونش میاد در قسمت ترای بار (سمت راست پنل , کنار ساعت) روش راست کلیک کنید و configure with yast رو انتخاب کنید و در پنجره باز شده "modem" رو انتخاب کنید و سپس وارد قسمت ساختن کانکشن می شوید
ماتریکس عزیز
از این که وقت میگذاری برای راهنماییی متشکرم
اگر امکان دارد چند سئوال مرا پاسخ بده
اول در موقع نصب میخواهم لینوکس زوزه در پارتیشنی جدا مانند
g
با ظرفیت 5الی 6 گیگ نصب شود چکار کنم که جدا از پارتیشن ویندوز باشد چون موقع نصب همش با پارتیشن ویندوز شرینک میشود میخواهم در پارتیشنی جدا باشد
دوم فرمت این پارتیشن بهتر است swp
باشد یا ex..
چه فرمتی مناسب ومعمولا فضای استاندارد چه مقدار است
در صورت امکان نمایی کلی از نرمافزارهای موجود در زوزه 10 را معرفی کنید
صمیمانه از حسن نظر شما سپاسگذارم
من ويندوز xpدارم با ويندوز زوزه 10 حالا ميخوام فدورا كور 4 نصب كنم!! كنا ر اينا مشكلي نداره؟؟ كاره خاصي نباي د انجام بدم؟؟ زوزه 10 از دست نميره؟؟؟ :sad:
نه مشکلی نیستنقل قول:
بعدا Grub از طریق YaST کانفیگ کنید
خب برگشتیم سر خونه اولنقل قول:
نوشته شده توسط xmasih
اگر شما میخواهید نصب max داشته باشی حداقل ۱۰ الی ۱۲ گیگ احتیاج داری ولی نصب min با ۵ تا ۶ گیگ جواب میده
شما قبل از پارتیشن بندی زوزه یکی از پارتیشنهای ویندوز پاک یا فرمت کنید بعد اون پارتیشن خالی بدید به زوزه بقیه کارو خودش ردیف میکنه فرمت همه پارتیشنها رو ReiserFS تعیین کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
میدونی چرا امدم خونه اول
چون شرینک کرده با ویندوز و فضای درایو سی من 10 گیگ فضا کم اوردم
دوم این لینوکس سخت با من در افتاده ومن هم میمیرم برای مبارزه فکری
میخواهم اصولی و از پایه با یک پارتیشن جدا و پاک بدون ناراحتی برم سروقت
لینوکس مخصوصا زوزه 10
البته این اخرین تلاش من برای شناختن لینوکس است
مرا از راهنماییتان دریغ ندارید مخصوصا دوست عزیز
majrx
چرا آخرين تلاش شماست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط xmasih
من از مدتها قبل (اواخر سال 79) در فكر لينوكس بودم و باور كنيد كه خيلي باهاش ور رفتم تا اونو نصب كنم.اون موقع من بدون كمك تونستم لينوكس رو نصب كنم.البته بعد از اينكه چند بار هارد و پارتيشن ها و برنامه ها رو درب و داغان كردم.يادم نمياد كه كدام نسخه رد هت بود اما در فضاي متني بالا مي آمد(براي رفتن در فضاي گرافيك بايد دستور Start X را مي نوشتم) كه هر چي فكر كردم و ور رفتم به جايي نرسيدم و چند ماه بعد تازه دستور فوق را فهميدم.... :ohno:
با اين وجود با ارادت خاصي كه به لينوكس دارم باعث شد كه گاهگاه لينوكس را نصب كنم و...
اما مدتي است كه واقعا تصميم گرفتم كه سيستم عامل كامپيوترهام لينوكس باشه.گرچه يه مشكلات كوچكي نسبت به ويندوز داره اما مي دونم كه اونها چيزي نيستند كه باعث بشه من بي خيال لينوكس بشم.خيلي ها ميگن كه لينوكس سخته اما به نظر من شيرينه.
تصميم گرفتم كه امروز با طرز نصب نرم افزار و كامپايل كردن در لينوكس آشنا بشم كه مي تونم بگم پيشرفت زيادي داشتم.(چند تايي برنامه نصب كردم و به خودم اميدوار شدم :) )
مشكلات رو ميشه بر طرف كرد و لذت برد. سر من درد ميكنه براي لينوكس
شما بگو كه اولين تلاشت براي شناختن لينوكس است.كم كم ياد مي گيريم ، هم من ،هم شما و هم كسايي كه دنبالشن.
اينو به شما قول ميدم...
موفق باشيد
من ویندوز اکس پی داشتم با زوزه 10اومدم فدرا کور 4رو هم نصب کردم کنار اینا
حالا زوزه 10 بالا نمیاد! اصلا گم شده!! پیداش نیست !
فقط بوت منیجر فدورا میاد بالا که خوده فدورا رو با ویندوز میشناسه!!
اثری از زوزه10 نیست چیکار کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
کامپیوتر رو با CD شما ۱ زوزه بوت کنید و گزینه Repair system انتخاب کنید اول پارتیشنهای فدورا mount کنید سپس گراب را نصب کنید
موفق باشید
ما که از اول با شما بودیم تا آخرشم باهات هستیم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط xmasih