بابا حالا آتيشو ول كنيد. فيلم اكشن كه نيست، داستانو بگيريد :n01: ولي خودمونيما خيلي غير طبيعي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بابا حالا آتيشو ول كنيد. فيلم اكشن كه نيست، داستانو بگيريد :n01: ولي خودمونيما خيلي غير طبيعي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برادره داره بهش میگه کو ماشین !!!! چرا اتیشش زدی ... :n13:
اینقدر که زنه تاکید کرد حرص نخورد تابلو هست که برادره میاد حرصش می ده!
---------------------------
ویرایش:
و دیدید که حرص خورد.
احتمال می دم عمو تصادف کنه بمیره!
بعد کارخونه بیوفته دست بهزاد و بعد پدر ارغوان بیاد کاسه کوزه رو بریزه به هم.
:n05::n05:نقل قول:
:n15::n15::n15::n15:نقل قول:
آقا یعنی چی؟
دکتره که خود ارغوان رو می خواد! چه خوش سلیقه!
گفتم کسی الکی برای کسی کاری انجام نمیده..نگو پیرمرد چشمش دختره رو گرفته!!!:n19:
چ تحلیلهای زیبای :n02:
از طرفدارای این سریال عذر میخوام..ولی شخصیت پردازی و داستان 0 ... کاملا غیر واقعی و اغراق شده.
چه پیرمرد هیزی :n13: سن باباشو داره
از اواسط فیلم تابلو بود این پیشنهاد رو میده
نمی دونم با این نظر من موافق هستید یا نه که مدیوم سینما و تی وی (سریال) فرق می کنه. به هر جهت مخاطبین سریال ها عام تر! از مخاطبین سینما هستند. به نظر من برای یک سریال این مسائلی که شما فرمودیدمشکلی نداره. البته قبول داره که این چند قسمت پیش یک کم هندی شده. اما با این وجود اعتقاد دارم که این سریال یکی از بهترین و خوش ساخت ترین سریال های چند فصل اخیر است.نقل قول:
قبول ندارم..از چه جهت خوش ساخت ؟ البته ناراحت نشی من میخوام بدونم دقیقا از چه جهات این سریال قویه ؟ اگه بخوام یه نمونه از سریال خوب رو مثال بزنم
سریال پایتخت یکی از بهترینهایی بود که من دیدم از همه لحاظ سریال کامل و عالی بود..
اینقدر مقدمه گفت گفتم حالا میخواد بگه برو از خواهرت برام خواستگاری کن !!! یهو گفت خودت !!
منتظر بودم باز بگه شوخی بود.میخواستم عکس العملت رو ببینم ولی نــــــــــــــــه !
من که احتمال میدم داره از عمد یه کار روانشناسانه ای چیزی میکنه ....
من که میگم میخواد به دختره بفهمونه که از خوبی دختره چیزی کم نشدهنقل قول:
حالا دختره قبول کنه که خوشبخت میشه
موضوعش خیلی به روزه و مشکل خیلی از جوونها و خانواده هاست.نقل قول:
تایید میشه
البته مردم به روی خودشون نمیارن
اگه ته داستان ارغوان خوب تموم شه مسخرست
باید جواب حماقت بزرگشو بده
:n19:فیلمهای ایرانی همه چیز اخرش به خوبیو خوشی تموم میشه
دزد ها دستگیر میشن
قاتل ها یا کشته میشن یا اینکه دستگیر میشن
ادم نادون به خریت خودش پی میبره
عاشق ها بهم میرسن
.
.
.
اخرشم با یه عروسی فیلم تموم میشه
دیدن نداره :n25:
عموهه که احتمال زیاد سکته میکنه و میمیره. فکر نمیکنم نقش دیگه ای براش مونده باشه. فقط نمیدونم این بهار بنده خدا داره تقاص چی رو میده که بدبخت شد!
من قبول ندارم!نقل قول:
حماقتی که کرد باعث شد مادرشو از دست بده و همچنین صدمه روحی سنگینی بخوره! نکنه انتظار دارین به علاوه اینا جونشم بده به خاطر یه تصمیم اشتباه!
شکست یه پیچ تنده برای ادامه زندگی به قول دکی :n02:
دوستان اخه به اون دکتره با اون همه فهم و شعور و مخصوصا سنش میاد که از رو هیزی و هوش اون پیشنهادو به ارغوان داده باشه؟
اول میخواست با دادن دوباره پرونده حقوقیش به ارغوان اونو با سرگرم کردن کار از اون حال وخیم روحی روانی نجات بده اما چون ارغوان پروانه وکالتش باطل شد (قابل پیش بینی هم بود) , با اون پیشنهاد خواست امید رو برای ادامه زندگی درش ایجاد کنه (خودتون بزارین جاش! شکست عشقی بخوری ,مادرتو از دست بدی به خاطر اشتباهت (که خودتو به خاطرش صددرصد گناه کار میدونی) , بعد عشقت بره ازدواج هم بکنه , برادر معتاد ,بی پولی و ... چیزی هم واسه ادامه زندگی میمونه؟؟!!).
معلومه دیگه! فیلم داره میگه بهار هم تقاص کاری که با اون پسره آرش کرد رو داره پس میده! اون پسره بازیچه رابطه بین عموهه و بهزاد و همچنین بهار خانم بود! اخرشم به همه چی پی برد و گفت که امید وارم تقاص این کاری رو که با من کردین رو پس بدین.نقل قول:
درسته. اینجاش یادم نبود. پس حله :n02:نقل قول:
ایکاش تو زندگی واقعی هم همه زود تقاصشونو پس میدادن!
زمانه...زمانه خودش تقاص همه چیو و همه کسو میگیره:n29:نقل قول:
من فكر كردم دكتره ميگه خواهرتو مي خوام نگو مردك هيز ميگه خودتو :دی حالا دكتره هم بد نيست :20:
باباه هم كه بد بخت سكته رو زد، من نگران لندكروز بودم نره قاتي باقاليا :دی ولي باباهه زنده ميمونه
اگه زنده نمونه که خوش به حال بهزاد بیشور میشه
اونوقت عدالت کجا میره؟
راستی چرا خواهر بهزاد انقدر مصنوعی گریه می کنه؟
مگه میشه زن باشی، ایرانی باشی گریه بلد نباشی؟
بازیگر نداشتیم مگه؟
با اینکه صحنه آتیش زدن ماشین خیلی تابلو بود اما ارغوان حیفش نیمد؟
آقا دکتر به زودی میمیره
باید پایان قصه برای همه قابل قبول باشه
اما خودمونیما
خواهر بهار بازیگر خوبیه
راستی بازیگرای این فیلم دماغشونو عمل نکردن چه جوری بازیگر شدن؟:n04:
این دکتره یه بیماری لاعلاجی چیزی داشته خواسته آخر عمری خوش بگذرونه خودشم میدونه، ارغوان بازم گول خورد.
به نظرم خواست با ازدواجش با ارغوان . ارغوان رو از نظر مالی تامین کنه . و یه جورایی خوشبختش کنه .... با اینکه خودش میمیره ...نقل قول:
اگه دقت کرده باشی دیالوگ بین پدر و دختر در زندان ( ازغوان و باباش ) باباش پرسید دوستش داری طرفو ، ارغوان سرشو انداخت پایین و چیزی نگفت .
بازیگراش بعضیاشون واسه تئاتر هستند و به نظرم خیلی هم خوب بازی میکنن .... من عاشق چشم های بهار شدم :n02: خیلی نازه .نقل قول:
بهار خیلی شبیه اون بازیگر دختر توی سریال هتل پیاده رو هست، همون دختر محمود پاک نیت صاحب هتله.
راستی تا اندازه ای که هشدار مصرف بی رویه دگزا ، و خورشت قیمه بادمجون توی این سریال نقش داشتن اون خواهر بهار نداشت:n02: اگر هم نبود به نظرم لطمه ای به داستان نمیزد، بیشتر نقش نخودی رو داره.
تایید میشهنقل قول:
اما من رو واقعا نگران گرده مصرف دگزا
چرا یه فیلم خوب تا اخر خوب نمی مونه
اولش خوب شروع شد
البته اینکه فیلمهای ایرانی انقد از واقعیت دوره مسئله اسلامی بودنه
چون باید از طرف ارشاد تاییدیه بگیرن
مگه چند قسمت مونده تموم شه؟ فکر کنم تو قسمت های بعدی روند داستان بهتر بشه، به صورت بالقوه ظرفیت ماجراهای جدید رو داره؛ مریضی دکتر،اینکه عمه فاطمه از ماجرا خبر دار شده، هنوز بهار و خانواده ش هیچی از ماجرا نمیدونن. من فکر کنم سرآخر هم دکتر بمیره ،هم بهار طلاق بگیره. بعد دوباره ارغوان و بهزاد با هم رو به رو بشن!!!
سریالش 45 قسمته. 8 تا دیگه مونده :n01:.
عجیب شد.راستی راستی اینا با هم ازدواج کردن... من که سر در نمیارم.
دکتره هم که داره میمیره.معلوم نیست چه خبر بشه.
آره شبیه به همن... :n09:نقل قول:
بهار خیلی شبیه اون بازیگر دختر توی سریال هتل پیاده رو هست، همون دختر محمود پاک نیت صاحب هتله.
آره.خواهر بهزاد تاتری هست..نقل قول:
بازیگراش بعضیاشون واسه تئاتر هستند و به نظرم خیلی هم خوب بازی میکنن
چن بار هم شبکه 4 چن تاش رو نشون داد.... بدم میاد ازش///
بازیگر باید بلد باشه از همه effect های رفتاری استفاده کنه
تو این فیلم با اینکه به خیلی چیزا توجه نکردن اما به انتخب بازیگر دیگه اصلا توجه نکردن
با اون جلوه های ویژه تابلوشون:n27:
سریال های حسن فتحی همشون قشنگه .
طبق آخرین اخبار 52 فسمت هست و تا پایان هفته اول اسفند پخشش طول می کشه.نقل قول:
حالا عموهه که مُــــرد!
ولی انگار قبلا قرار بوده امین تارُخ نقش عمو رو بازی کنه. که بعد جور نشده!
یعنی قرارداد هم بسته اما چون سرنوشت نقش معلوم نبوده، بی خیال شده!
همون بهتر که قبول نکرد! طرف اومده کلاس بازیگری تشکیل داره، خودش توی تلویزیون، تئاتر بازی می کنه!
البته بهار انگار از شاگردهای امین تارخ بوده!
برادره نکنه از کمپ فرار کنه؟؟
راستی خود پریناز ایزدیار اومد ویتامین ســــــه گفت 45 قسمته، نکنه آخراش آب ببندن تو سریال!؟
99 درصد بازیگرای تازه کار سینما و تلویزیون حاصل کار کارگاه امین تارخ هستن.
فرزاد حسنی، شهرام قائدی، پوریا پور سرخ، تا جایی که من می دونم از شاگردهاشن.نقل قول:
یه 5-6 سالی بود هیچکدوم از سریالها رو دنبال نمیکردم. یعنی اصلا تلوزیون خودمونو نگاه نمیکردم و اعصابم راحت بود اما بخاطر حسین محجوب باز برگشتم:n02:.
بجز سریال در مسیر زاینده رود که ریاد از نقشش خوشم نیومد، از زمان فیلم رنگ خدا کارهای حسین محجوب رو دنبال میکنم. تو این سریال هم به نظرم خیلی خوب و معقول بازی کرد اما متاسفانه خیلی بد تموم شد و حسابی دیپرس شدیم! دیگه حوصله دیدن بقیه اشو ندارم هرچی میخاد بشه بشه:n03:....:n23:
به نظر من از همه بهتر عمو بازی کرد، حیف شد مرد ( البته تو اوج رفت ) در مورد وصیت نامه هم فکر کنم این طوری بشه که زمین های سعادت آباد رو بده به بهزاد، حق عمه رو هم تمام و کمال بده. بخشی از اموال رو فکر کنم بده خیریه! شاید هم شرط تعیین کنه.