به این مورد سندرم ترک SSRIs گفته میشه که در بعضی افراد اتفاق میفته به همبن خاطر حتما توصیه میشه که قطع این دسته از داروها به صورت تدریجی باشه و به هیچ وجه تکباره مصرف قطع نشه.نقل قول:
این مورد رو نمیشه اعتیاد اسم گذاری کرد.
Printable View
به این مورد سندرم ترک SSRIs گفته میشه که در بعضی افراد اتفاق میفته به همبن خاطر حتما توصیه میشه که قطع این دسته از داروها به صورت تدریجی باشه و به هیچ وجه تکباره مصرف قطع نشه.نقل قول:
این مورد رو نمیشه اعتیاد اسم گذاری کرد.
سلام
ممنون
ببخشید این سیتالوپرام کمترین دوزش چنده ؟
3 ماهش هم مصرف ممکنه اعتیاد آور باشه ?
داروی افسردگی باید کم کم قطع بشه نه یکباره در ضمن قطع کردن یکباره و عوارضی که داره اسمش اعتیاد نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونیدنقل قول:
3 ماهش هم مصرف ممکنه اعتیاد آور باشه ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون تجویز پزشک مصرف نکنید اگر با تجویز پزشکه به همون اندازه که گفتن بخورین هیچ مقداریش با تا هیچ زمانی هم اعتیاد آور نیست فقط باید کم کم قطع کنید نه یکباره
دوستان من از همین جا اعلام میکنم که حرف من اشتباه بود و درباره این موضوع هیچ نظر خاصی ندارم
درمیان گذاشتن تجربیات و اظلاعاتتون با بقیه اشتباه بوده یا چیزه دیگه؟نقل قول:
هر کسی اطلاعاتی و یا تجربیاتی داره که در اختیار دیگران میزاره که اوناها هم استفاده میکنن وگرنه فکر نکنم حتما باید صددرصد نظرات دیگران رو پذیرفت و انجام داد.
به هر حال ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیار ما گذاشتین.
کلا من فکرشو کردم شاید این داروها واسه بعضیا مفید باشن و با خوندن تجربه من دلسرد بشن به هر حال بازم از همه عذر خواهی میکنم و توصیه میکنم تحت نظر روانپزشک دارو مصرف کنیننقل قول:
نه من میخوام خودسر مصرف میکنم
فقط دنبال داروخونه هستم که آزاد بفروشه و بدونم کمتر از دوز 20 میلی هم داره ؟
از خانم مهرسا1 هم کمال تشکر دارم
اما من برا مشگل افسردگی اینا نمیخوام
دارویی که رو فعالیت مغز تاثیر داره رو هیچ داروخونه ای بدون نسخه نمیفروشه ...اگر بدون نسخه جایی پیدا کردین مطمئن باشین یا دارو مشکل داره یا داروساز
برای چی این قرص رو استفاده میکنن؟
درمانیه یا فقط مسکنه؟؟؟؟
برای درمان افسردگی هست و بعضی دیگه از مشکلات و بیماریهای روحی مثل اختلالات اضطراب یا هراس اجتماعی{حذف شد} هم گفته میشه تاثیر داره و تجویز میشه.نقل قول:
ولی به هیچ وجه تاثیر مسکن یا ارامبخشی نداره این دارو مثل، دیازپام و امثال این داروها نیست به هیچ وجه.
این دوستمون منابعه خوبی گذاشتن میتونین مطالعه کنین.
نقل قول:
ببخشید برای چی میخواین مصرف کنین؟شاید بتونین با داروهای کم عوارضی دیگه عوضش کنیننقل قول:
چند بار بگم . جسارت نشهنقل قول:
مشکل زود .....
سلام آقای brad pitt برای حل مشکلتون راه های دیگه ای هم هست ..بعدش خود این قرص ممکنه مشکلتون رو بیشتر کنه چون عوارضشنقل قول:
محتوای مخفی: عوارض
هست تو این لینک که میدم درباره مشکل شما صحبت شده دکتر های متخصص خوبی هم هستن سوالتون رو از یه دکتر بپرسین مقاله هایی که گذاشتن هم حتما بخونید
کد:http://www.pezeshkonline.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&SID=13
ممنون
والا سایت چند دکتر که سوال پرسیدم همه این قرص و پیشنهاد کردند . تقریبا 3 دکتر
دقيقا درسته . . . وابستگي بوجود نمياد . در حين مصرف دارو بايستي علت و ريشه اصلي مشكل پيدا و حل شود . در اين صورت بعد از درمان باليني نياز به دارو نيز تمام خواهد شد .نقل قول:
ترك يكباره اين دارو ها ممكنه نوسان شديد روحي ايجاد كنه به همين علت توصيه نميشه . البته من در دوره خدمت سربازي يه جايي گير افتادم و 3 ماه نتونستم دارو مصرف كنم . مشكل خاصي واسم بوجود نيومد فقط علايم اضطراب اجتماعي كه بخاطرش دارو مصرف ميكردم برگشت . با مصرف دوباره دارو ، علايم مجددا برطرف شد .نقل قول:
دوستان دوباره تاكيد ميشه : داروهاي روانپزشكي رو به هيچ عنوان خودسر مصرف نكنيد و به هر علتي كه مصرف مي كنيد حتما تحت نظر يك پزشك باشيد .
واقعا ما ایرانی ها خیلی راحت با سلامتیمون بازی میکنیم و همیشه خود درمانی و مصرف خودسرانه دارو ببخشید من فقط میتونم اینجوری مثال بزنم که شما دارین به خاطر درمان سرماخوردگی شیمی درمانی میکنین آخه دوست عزیز چرا با سلامتی خودتون بازی میکنین میدونین تو این دوره زمونه چقدر هزینه و مشکلات درمان زیاده؟ ترو خدا نکنیننقل قول:
وااا
مهرسا خانوم شما یجوری میگید انگار این سیتالوپرام بجای دارو زهره
نقل قول:خیلی از داروها اگر درست و بجا مصرف نشن حتی از زهر هم میتونن بدتر باشن در این شکی نیست.نقل قول:
ولی اگر ادم بخواد این دید رو داشته باشه به طور کل نباید هیچ دارویی رو مصرف کنه چون تمامشون یه جور سم هستن ولی دارو باید به جای خودش و با مشاوره پزشک متخصص و اطلاعات کامل مصرف بشن تا تاثیر مثبتی که در نظر هست رو داشته باشه.............به طور مثال اگه حتی پیش دکتری برین که سواد لازم رو نداشته باشه با درمان اشتباه خیلی میتونه ضرر بیشتری بهتون برسونه وفکر میکنم مثالهای زیادی رو همه دیده باشن.
من خودم این دارو رو بدون رفتن پیش متخصص دارم مصرف میکنم دلیلش هم اینه که واقعا دسترسی به متخصص قابل اطمینان نداشتم پس با تحقیقات و مطالعه ای که کردم شروع به مصرف دارو کردم و بالاخره پای عوارض احتمالیش هم وایسادم چون احتیاج به دارو و حل مشکلات فعلیم برام خیلی اولویتش بیشتر بود.
به شما دوست عزیز هم بازم پیشنهاد میکنم برای مشکلتون اول دنبال راهای خیلی زیادی که هست و احتیاج به دارو نیست رو برین ولی اگه اون راهها رو رفتین و جواب نگرفتین اگر به پزشک متخصص دسترسی دارین برین پیش دکتر تا براتون تجویز کنه.
اگر دسترسی به پزشک نمیتونین داشته باشین و راههای دیگه هم رفتین و جواب نگرفتین پس به نظر شخصی من اگر واقعا میدونین ببینین بهترین کار چی هست و چی به نفعتون هست همون رو انجام بدین و زیاد وسواس نداشته باشین بلکه دنبال بهترین کار برای سلامتی و بهتر زندگی کردن و لذت بردن از زندگیتون باشین.
ممنون و سپاسگزار
من حالا که میگند خود سر فلانه یا ... پس همون 20میلی روزی نصفیشو که میشه 10 میل میخورم
ببینیم چی میشه
فک کنم از لحاظ روحی هم یکم بی خیالم کنه
فقط دوست عزیز کاربر havzhini تو جملاتتون فرمودین این قرص سم زدایی روحی انجام میده دقیقا یعنی چی ؟
كلا يكي از عوارض مهم دارو ها آسيب به كبد هستش . مثلا همين استامينوفن ساده كه مثل نبات ميخوريمش كبد رو قدري مسموم ميكنه . :n24:به همين علت دارو تا وقتي كه نفعش بيشتر از ضررش نباشه ، هيچ وقت تجويز نميشه .:n13: اگه داخل بسته داروي سيتالوپرام رو ديده باشيد ، يه كاغذي هست كه عوارض جانبي و خطرات و آثار سوء مصرف سيتالوپرام نوشته شده .:n03: اگه دقت كنيد ميبينيد كه از چند خط هم گذشته . . . .نقل قول:
دارو اگه بجا نباشه از زهر هم بدتره . :n25:
اولا فکر نمیکنم خوردن روزی 10میلی زیاد اصولی باشه چون من که جایی ندیدن همچین چیزی و فکر نمیکنم درست باشه چون دارو اینطور نیست با تغییر دوزش حتما همون اتفاقی که ما میخوایم بیفته هر دارو با تغییر دوز حالات مختلفی ممکنه روی بده.نقل قول:
به نظرم اگه واقعا میخواین مصرف کنین همون که دکتر گفته مصرف کنین و با همون روش برین جلو تا نتیجه مطلوب بگیرین.
در مورد بیخیال کردن هم اصلا اینطور فکر نکنین چون این دارو به هیچ وجه مثل ارامبخش ها نیست که ارامش بده به ادم بلکه شاید برعکس پیش بیاد در اوایل مصرف، که حالا میگم چطور.
منظورم از سم زدایی این بود که مثلا من یه حالتی های برام پیش میاد مثلا استرس های بیخود یا فکرهای زیاد یا یه سری حالات که واقعا ازار دهنده شده............من توی روزهای اول مصرف به یه صورتی دقیقا همین موارد به جای اینکه از بین برن یا کمتر بشن بلکه خیلی شدیدتر شدن که حتی یه بار دیگه مجبور شدم قطع کنم مصرف رو به خاطر دلدرد و استرس وحشناک که این حالت دقیقا بعد این بود یه اتفاقی برام افتاد و حالم بد شد ولی اینبار خیلی بدی حالم شدیدتر بود از قبل.
حالا که دوباره شروع کردم بازم همون حالات برگشت ولی اینبار نه خیلی شدید ولی اینطور بود احساسم که انگار این مثلا استرسی که من دارم یه ماده توی بدنم هست که این ماده باید بیاد مشخص بشه و این استرس توی من به وجود میاد و بعد کم کم داره میاد بیرون از بدنم.............حالا نمیدونم همچین چیزی درسته یا غلط فقط این احساسی بود که من داشتم.
شما با شروع مصرف منتظر عوارضش هم باشید مثل استرس، دلدرد، سردرد، اختلال خواب، کم اشتهایی یا چیزای دیگه که بعده یه هفته کمتر میشه و از بین میره این عوارض و جای نگرانی نداره فقط باید تحمل کرد.
داروهای ضد افسردگی و آرامبخش اگر چه احساس بهتری در ما ایجاد می کنند ولی مشکلاتی که باعث می شوند احساس بدبختی کنیم را حل نمی کنند. دکتر ویلیام گلسر
والا من برای این مشکل شما تا حالا دارو مصرف نکردم و زیاد اطلاعاتی ندارم.نقل قول:
من هم این مشکل رو داشتم قبلا ولی بعد از یه سری خوددرمانیهای فکری و تمرینهایی که بود تونستم برطرفش کنم.
شاید دوستان دیگه دارویی بشناسن بتونن معرفی کنن.
من تغریبا عوارضش برام رفع شده فقط یه مورد هست اونم سیاهی دور چشم که خیلی هم زیاد هست، بنظرتون چقدر ممکنه طول بکشه تا از بین بره این سیاهی دور چشم؟؟؟یا راهی هست یا دارویی که اینو برطرف کنه؟
همچين موردي اصلا نداشتم :n04:نقل قول:
مطمئني بخاطر مصرف اين دارو هستش ؟؟؟
{حذف شد}
من داروی دیگه ای مصرف نمیکنم..........تغییر خاصی هم توی غذا یا مورد دیگه ای نداشتم فقط مصرف این دارو هست که از این هفته شروع کردم و اینطوری شده.نقل قول:
من برا همون مشکل غیر افسردگی میخوام هانقل قول:
پس همون سیتالوپرام کمترین عوارض و داره دیگه ؟
واسه اون مشكل " {حذف شد}" بهتره . البته به نظرم از يه دكتر هم بپرسي بد نيست . تاثيرش رو هم سريعتر نشون ميده . 2 هفته اي !!!نقل قول:
{حذف شد}نقل قول:
دوره اثر این دارو چه مدته؟؟؟نقل قول:
واسه من 2 هفته اي خودشو نشون داد . عوارض هم فقط بي اشتهايي . كه اونم با ادامه مصرف رفع شد . ولي واسه تثبيت روحيه عاليه . چون تركيبات ضد استرس هم داره ، با مصرف اين دارو از پروپرانولول هم بي نياز ميشيد . البته باز هم ميگم كه من مدام تحت نظر پزشكم .نقل قول:
این حرف تا حدودی قبول دارم و اون اینکه همیشه درد رو باید از بین برد نه اینکه فقط درد با مسکن اروم کرد.نقل قول:
ولی افسردگی یا مشکلات روحی فقط احساس بدبختی کردن نیست بلکه بعضی از خلقیات و اعمال غیر ارادی هم هستن که باعث بدبخت شدن و مشکل شدن زندگی میشن و خودشون ریشه درد هستن و باید درمان بشن.
به طور مثال منی که اخلاق تندی دارم و بدون اراده با یه فشار روحی کوچیک کنترل خودمو از دست میدم این رو چیکار باید کرد؟؟؟بجز اینکه همین خودش مشکل میکنه زندگی رو و باید کنترلش کرد تا به خوشبختی توی زندگی رسید؟
به نظرتون دلیل تجویز بیشتر سیتالوپرام پس چیه؟؟؟نقل قول:
میتونه دلیلش فقط ارزونتر بودنش باشه؟؟؟
احتمالا . چون پاروكستين فقط خارجي هست و البته توي هر داروخانه اي هم گير نمياد . ضمنا از سيتالوپرام قوي تره . دكتر ها هميشه از داروي ضعيف تر شروع مي كنند و براي بهبود دارو رو قوي تر مي كنند . اگه با داروي ضعيف تر جواب بگيرند هرگز دارو رو قوي تر نمي كنن .نقل قول:
پزشك مربوطه بهم گفت ميتوني به جاي اين دارو سيتالوپرام مصرف كني اگه بخواي . كه من پاروكستين رو ترجيح دادم .
پاروکستین ؟
باشه قیمت مهم نیست
فقط آزاد میفروشند ؟
والا منم دنبال عوارض کم هستم
فقط یک چیزی در مورد مصرف این داروها در مورد زود انزالی دارم
این قرص ها تا زمانی که مصرف میکنی جواب میده یا مثلا همین پاروکستین یک ماه مصرف کنیم دیگه مشکل حله و قرص فقط قبل از .... باید مصرف کرد ؟
مثلا شما که فرمودید 2 هفته اثر کرد دیگه بعدش مصرف نداشتید ؟
ممنون
بهترین شرکت برای داروی سیتالوپرام کدوم شرکته؟؟؟من الان ایران دارو مصرف میکنم ولی شنیدم شرکت سبحان داروش خوبه.
داروی خارجی هم هست توی داروخونه ها سیتالوپرام یانه؟
والا دیگه توی مملکت به اب خوردن هم نمیشه اعتماد کرد.
نگران نباش . من سه سال ايراني مصرف كردم . بهترين سيتالوپرام رو شركتي توليد ميكنه كه اين دارو رو با نام " سيتالورامين " به بازار عرضه كرده . شركتش دقيقا يادم نيست . يادمه همون موقع دكتر بهم توصيه كرده بود كه فقط همين نوع رو بگيرم . خيلي هم راضي بودم ازش .نقل قول:
سیتالورامین مال شرکت رامو فارمین هست.......البته یه جایی شرکت سبحان رو گفتن خوبه داروش.نقل قول:
پس شروع دوز 40 رو از هفته بعد از سیتالورامین میگریم.
{حذف شد}
الان یک هفتست دارم 20مصرف میکنم.
از هفته بعد 40 رو شروع میکنم.
من سه سال 20 مصرف كردم . بيدليل دوز رو افزايش نديد . به دارو زمان بده اثر كنه . گفتم كه ، دوهفته طول ميكشه اثرشو نشون بده .نقل قول:
درسته تا اثر خودش رو نشون بده زمان میبره.نقل قول:
ولی شما همراهش داروی دیگه هم مصرف میکردین اگه اشتباه نکنم وی من فقط همین دارو رو مصرف میکنم.......به همین خاطر بعده اینکه عوارض اولیه کامل از بین بره دوز رو به نرمالش که 40 هست میرسونم و با همین ادامه میدم تا اثر کامل خودش رو نشون بده.