فکر کنم نیاز باشه من یه توضیح بدم
آرمان جان من نگفتم اولین موجود زنده دنیا یک تک سلولی بود
یا نگفتم که یک تک سلولی دی ان ای داره
من بعد از گفتن اینکه منشا حیات در نظریه داروین مسکوت مونده
به ادامه سوالاتم رسیدم
اول
بعد
و بعد از این گفتم
در ابتدای پاسخت اینجوری گفتی
شاید من درست توضیح ندادم
باید میگفتم مهمترین مسئله داروینیسم در حال حاضره اما خود داروین هم میدونسته که عامل اصلی موفقیت نظریش توضیح دادن همین مسئلس
این جمله داروینه
پيدايش حيات ممكن است با عبور جريان الكتريسيته از ماده صورت پذيرفته باشد.
حالا به این جمله دکتر براون دقت کن
نظريه شما چيزى را تغيير نمىدهد، مگر اينكه منشأ حيات را توضيح دهيد.
داروین در نظریه خودش خیلی چیزها رو توضیح نداده یا روشن نکرده
اما داروینیستها سالهاست دنبال توضیح دادن این مسائل هستن
تو در لندن هستی و به راحتی میتونی در مورد یکی از داروینیسها بزرگ یعنی دکتر باستین تحقیق کنی که یکی از تلاشهاش توضیح دادن و یافتن جوابی برای منشا حیات بود
اگر به مسیر حرکت داروینیسم نگاه کنی متوجه میشی که مسئله فسیلها در مقابل این مسائل بی توضیح مسئله کوچکی شده
علیرضا جان شما باز هم داری دو موضوع رو قاطی می کنی. حدس می زنم متنی که از نظر علمی کاملا اشتباهه با عنوان هایی شبیه "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" رو در وبلاگ های مذهبی فارسی خونده باشی و بر اساسش داری صحبت می کنی و حرف هاش رو تکرار می کنی. این متن کلکسیونی از اطلاعات اشتباه در کنار همدیگه است که همش در پست های تو وجود داره و غیر ممکنه شما تحقیقات مستقل کرده باشی و این همه اشتباه رو کنار هم بطور مستقل از اون متن پیدا کرده باشی.
شکی نیست بزرگ ترین سوال علم زیست شناسی همین منشاء حیاته. شکی نیست بدون پاسخ دادن به این سوال علم زیست شناسی ما تا حد بسیاز زیادی ناقصه. هیچ شکی در این قضیه نیست. ولی ارتباطی به تکامل داروین نداره.
مثالی که برات زدم رو دوباره می زنم:
این روش زیر سوال بردن نظریه داروین به خاطر عدم توضیح درباره یه موضوعی اصلا درش ادعایی هم نداره مثل منشا حیات٬ مثل زیر سوال بردن کل علم فیزیکه به خاطر عدم قابلیت توضیح منشا جهان هستی.
این کاملا واضحه که هر بیولوژیست مطرحی در دنیا، که خود به خود تبدیل به یک داروینیست هم میشه، بزرگ ترین سوال ذهنیش هم همین منشاء حیات خواهد بود و داروین هم خودش خیلی به این موضوع فکر کرده، دربارش حرف زده و در نهایت نتونسته این پرسش رو پاسخ بده ولی این قضیه نظریه داروین رو زیر سوال نمی بره به همون شکلی که وجود پرسش بزرگ منشاء این دنیا، نظریه های مکسول و انیشتین و نیوتن یا نظریه چرخیدن زمین به دور خورشید رو زیر سوال نمی بره.
مسئله فسیل ها مدارک موجود برای تکامل موجودات زنده هستند، منشاء حیات یک موضوع بسیار مهم تر از تکامل، ولی کاملا بی ارتباط با نظریه تکامل داروینه. فسیل ها برای آزمایش صحت نظریات تکامل استفاده میشن، ولی هیچ کمکی به پیدا کردن منشاء حیات نمی کنند. اینجا دو موضوع متفاوت داریم با اهمیت متفاوت، عدم حل و فصل کردن یک موضوع راهی برای انتقاد به موضوع دیگه نیست.
نکته: این دو جمله ای که از دکتر براون و داروین آورده شده، من هیچ منبعی از وجود چنین حرف هایی پیدا نکردم. تمام صحبت های داروین درباره منشاء حیات رو خوندم و یک کلمه درباره "الکتریسیته" نبود. دکتر براونی هم اصلا پیدا نکردم که در زمینه منشا حیات یا تکامل حرفی زده باشه. تنها جایی که این صحبت ها پیدا میشن همین متنی است که احتمالا از روش این اطلاعات رو قرار دادی. شک دارم اصلا این شخص وجود خارجی داشته باشه. اگه دوست داری روی این Quote ها بحث کنیم لازمه اول دقیقا بدونیم کی این حرف ها رو زده، دقیقا منظورش از اون حرف چی بوده، اون حرف در چه بحث و Context ای زده شده و بعد میشه تا حدی فهمید چی میگن. ساختن یک جمله از فضا و ملقب کردنش به داروین و در آوردن یک جمله بی معنی از شخصی که وجود خارجی نداره نمی تونه راه صحیحی برای یه بحث باشه.
پیشنهاد می کنم اگه دوست داری درباره این موضوع ها مطالعه کنی، یک سری مطالب علمی رو بخون و چند کتاب معتبر درباره تکامل رو مطالعه کن، نه تصورات اشتباه افرادی بی سواد در اینترنت رو که اکثرا هم از باورهای متعصبشون نشات گرفته. اگه فرصت و علاقه داشتی کتاب های خوبی می تونم بهت معرفی کنم که با حجم نسبتا کم موضوع رو خیلی خوب و علمی توضیح داده باشن.