دوست عزیزنقل قول:
این تایپیک مر بوط به سامسونگ است لطفا سوالات خود را در تایپیک مر بوط به تلویزیون خودتان یا تایپیک جدا ایجاد کنید و برای حل مشگلتان به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
این تایپیک مر بوط به سامسونگ است لطفا سوالات خود را در تایپیک مر بوط به تلویزیون خودتان یا تایپیک جدا ایجاد کنید و برای حل مشگلتان به این تایپیک بروید
فونت عربی (فارسی) در f5550 سامشونگ پشتیبانی نمیشه. راه حلی هست؟
دوست عزیزنقل قول:
آیا تلویزیون شما فارسی و دیجیتال آن فعال است اگر نه باید از مطلب زیر استفاده کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
منو ها فارسی هستندنقل قول:
امتحان میکنم و خیر میدم
دوست عزیزنقل قول:
از روی کنترول این کدها رابزن و اطلاعات OPTION را برایم بنویس و اگر توانستی منو های مخفی را باز کنید از تمام منوها عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید ولی هیچ آیتمی را به غیر آن آیتمهای که در پست بالا گفتم تغییر ندهید.
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
خب یه مورد!نقل قول:
وقتی از وقتی طبق اموزش تغییر ساعت
ساعتو درست کردم دیگه گزینه عربی از منو حذف شده!
دوست عزیزنقل قول:
من در تلویزیون های سری D تست نکردم ولی در سری E که برای خودم هم همین سری است حتی اگر روی زبان کره ای یا چینی هم می گذارم فقط همان زیر نویسی را که با فیلم هماهنگ شده یعنی فارسی را بطور دقیق نمایش می دهد من حتی استریم صدا را هم چک کردم که حتی فیلمی که دوبله فارسی دارد را هم بدرستی پشتیبانی می کند و همچنین تل تکست را و تا حالا به هیچ مورد و مشگلی برخورد نکردم.
dakhel sub option in gozine ha nist ?!کد:43
دوست عزیزنقل قول:
وقتی سوالی مطرح می کنید مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید.
نقل قول:
:n12:آقا ممنون ، درست شد خیلی خوشحال شدم خدا خیرت بده
سلام و عرض ادب ..تلویزیون بنده 6450 سری 6 اسمارت هست..دستوراتی که گفتین انجام دادم زیرنویس میاد ولی فارسی نیست در قسمت tv زبان زیر نویس رو روی عربی گذاشتم در هنگام اجرای فیلم در قسمت TOOLS هر کدام از ENCODE هارو میزنم فارسی نمیشه ..در این قسمت عربی هم نداره
دوست عزیزنقل قول:
آیا تلویزیون شما منوی فارسی دارد ومدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید
با درود
من هم مثل دوستمثن که در بالا نوشته همین مشکل را دارم منو فارسی است ولی در قسمت encode عربی ندارد در ضمن روی کنترل اون کلیدهایی که باهاش وارد منو مخفی میشه نداره کنترل لمسی است
مدل تلویزیون. سامسونگ ua40f6450am میباشد
من با یک برنامه زیرنویس هارا encode کردم در کامپیوتر تا قبل از این کلمات لاتین بی معنی مینوشت ولی بعد از encode کلمات فارسی شده ولی برعکس از چپ به راست مینویسه. در صورت امکان راهنمایی نمایید
دوست عزیزنقل قول:
از روش فعال سازی استفاده کنید اگر آیتمها با هم یکی بود از مطلب زیر استفاده کنید و به آیتمهای دیگر دست نزنید
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
دوست عزیز از توجهتان سپاسگذارم ولی من خدمتتان عرض کردم تلویزیون سری f کنترلش لمسیه و دکمه منو واینفو نداره فقط mute و پاور داره برای همین نمیدونم چطوری تو منو مخفی برم در ضمن من دکمه encode رو پیدا کردم ولی توی زبانهش با این که منو دستگاه فارسیه ولی encode عربی نداره من با یه برنامه ای فایلها رو عوض کردم ولی حالا از چب به راست مینویسه اگه میشه در این مورد راهنمایی کنیدنقل قول:
بله منو فارسی داره ..مدل U40F6450 هست سری 6 اسمارتنقل قول:
تمام مراحل فعال سازی که فرمودید انجام شد فقط در هنگام نمایش در قسمت TOOLS چند زبان هست ولی عربی توشون نیست ..زیر نویس هم با فونت به هم ریخته میاد
من هم مثل دوستمون نتونستم وارد منو مخفی بشم..2 تا ریموت داره یکی معمولی یکی لمسی ..با لمسی که نمیشه ولی با معمولی هم اون 4 تا کلید که فرمودید رو وارد کردم در حالت خاموش ولی تغییری ایجاد نشد
سلام دوست مننقل قول:
ما هردو مدل تلویزیونمون یکی هست و یک مشکل داریم ولی یه سوال دارم ازتون تلویزیون شما از ابتدا دو کنترل داشت آخه تی وی من از شرکت آکبند باز شد فقط یک کنترل لمسی توش بود
نقل قول:
سلام دوست من ..خیر اون ریموت معمولی من مال سینما هست که TV رو هم ساپورت میکنه..با TV همون ریموت لمسی فقط بود..همین الان مشکل من حل شد..به همون روشی که دوستمون گفتن با کامپیوتر از طریق NOTEPAD فایل رو ENCODE کن مشکل حل میشه ..اصلا کاری به زبان عربی نداشته باش
فایل زیر نویس رو با NOTEPAD باز کن..از منوی FILE روی گزینه SAVE AS کلیک کن در پنجره که باز میشه قسمت پایینش ENCODING رو روی UNICODE بزار و SAVE کن حالا فایل رو با فیلم هم نام کن و بزن به TV زیرنویس میاد :n09:
نقل قول:
من دیروز این کارو کردم ولی زیرنویس به صورت برعکس پخش میشه فونتش عربی شده ولی برعکسه نمیشه خوندش:n08:
دوست عزیزنقل قول:
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
منم یک ال ای دی 32 این مدلua32f4450amخریدم که مشکل زیر نویس داره. نرم افزارش ورزن1005 هست میشود لینک ابدیتشو بذارید چون تو سایتها گشتم این مدلی بیدا نشد ایا برای زیرنویسش که زبان عربی نداره راه حلی هست
دوست عزیزنقل قول:
اگر وارد منوی مخفی بشوید مدل واقعی تلویزیونتان را می بینید که یا ua32f4000 و یا ua32f4020 است به هر حال می توانید از این سایت که مال امارات است استفاده کنیدچون با سیستم ما سازگار است
و برای فعال سازی باید به منوی مخفی بروید و باید از یک نفر کار بلد استفاده کنید و در جای جای این سایت روش فعال سازی فارسی ساز توضیح داده شده است
خوب با این سایتیکه گفتیم رفتم ولی چیزی سر در نیاوردlمدل تلویزیونua32f4000هست
:n13:
دوست عزیزنقل قول:
به این سایت رفته و فریمور تان را دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سایت رفتم و فایلی با بسوندbinدانلود کردم ولی تلویزیون اصلا شناسایی نکرد
دوست عزیزنقل قول:
آیا برای نصب از این طریق عمل کردید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
و اگر نشد در همان مسیر منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار ببینید ورژن نرم افزار تان با ورژن سایت اگر یکی باشد یعنی تلویزیون شما نیازی به آبدیت ندارد.
با سلام
من یک ال ای دی مدلUE32C4000PW دارم ؛ زبان فارسی ندارد. در قسمت option منوی مخفی هم زبان فارسی وجود ندارد. چگونه میتوان آنرا فارسی کرد؟ و لینک آخرین firmware مربوط به آن لطفا بدهید. با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
برای دانلود به این سایت بروید
و برای فارسی ساز کردن اگر سیستمتان آن امکانات را داشته باشد از این مطلب استفاده کنید و آیتمهای دیجیتال آن را در نظر نگیرید و باقی آیتم ها را دنبال کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
سلام و خسته نباشید من چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
اول اینکه من یک led 40 inch 5570f سامسونگ دارم....بعد میخوام فریمور و آپدیت کنم لینکش رو اگه میشه برام بزارین چون پیدا نکردم
بعد من وقتی فلش میزارم تو دستگاه اگه فایل های تصویری توش باشه تلویزیون ریست میشه...ول با فایل های mp3 مشکلی ندارو و ریست نمیشه
البته یک هارد دیگه دارم اونم ریست نمیشه او پوشه بندی و فایل هاشو پخش میکنه
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه بدانید مدل اصلی تلویزیونتان چیست از روی کنترولاین کلیدها را بزنید و از قسمت option منوی مخفی مدل تلویزیونتان را یادداشت کنید و برایم بگذارید تا شما را راهنمایی کنم
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
5300 مدل دستگاه
درباره اون ریست شدن هم اگه میشه راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
از لینک زیر دانلود کنید احتمالا مشگلتان حل می شود.
عزیز یک سوال دیگه من حدود 1 هفته تی وی رو خریدم بعد درباره آپدیت گفتم کفتن اگر آپدیت کنید از گارانتی خارج میشه
به نظر شما ارزش داره خودم آپدیت کنمش بعد این آپدیت که انجام بشه تو منو فارسی تعقیر ایجاد نمیکنه.... و زبانش عوض نمیشه
دوست عزیزنقل قول:
پس اگر اینطور گفتن از خودشان بخواهید که بیایند و تلویزیون تان را مشگلش را حل کنند و بگویید که آیا این مشگل شما شامل گارانتی است یانه ؟ چون وظیفه شرکت است که محصول بی عیب به مشتری بدهند.
بازم ببخشید این سرور سامسونگ معلوم نیست کی وصل بشه...من فقط به خاطر اینکه بتونم از اینترنت استفاده کنم اسمارت تی وی گرفتم اگر میدونستم اینطوری اصلا نمیگرفتم
دوست عزیزنقل قول:
شما از برزرش می توانید استفاده کنید و نگران سرور سامسونگ هم نباشید بزودی راه اندازی میشود.
گفتم که من تازه گرفتم و از بروزر هم نمیتونم استفاده کنم چون تنظیمات اولیه رو انجام ندادم و باید وصل بشه که بتونم اون رو هم انجام بدم
سلام میخواستم بدونم تصویر در تصویری که تو منو تی وی هست چه طور فعال میشه؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
در حالت hdmi از مسیر زیر بروید
منو --->سیستم ---> تصویر در تصویر
تو حالت پخش شبکه ها این قابلیت رو نداره که بشه همزمان چند شبکه رو دید؟؟