سلام
یه پراید مدل 88 دارم و سه ماه که گازسوزش کردم روزی که نمایندگی ماشین گازسوز کرد به نحوی بود که وقتی ماشین رو گاز مینداختم پمپ بنزینم کار می کرد و به اصطلاح همراه با گاز بنزینم می سوخت بردمش یه تعمیرگاه سی ان جی و گفت که نباید اینطوری باشه و برق گاز برات اشتباه گرفتن و خودش نمیدونم برق ماشین از کجا گرفت و جریان بنزین قطع کرد و الان وقتی ماشین رو گازه دیگه پمپ بنزین کار نمی کنه و بنزینی مصرف نمیشه
سوال اولم اینه که آیا کاری که تعمیرکار انجام داده درسته یا نه؟
بعد از اینکه این تعمیرات انجام شد یه مشکل دیگه برای ماشین پیدا شد و اونم این بود که وقتی روی گاز میرم، ماشین در دنده های سنگین و بیشتر در حین معکوس دادن ( 4 به 5 و معکوس 4 به 3 ) خاموش میشه و تا الان هر جا بردمش نتونسته بفهمه مشکلش چیه یکی میگه ریگلاتورت خرابه، یکی میگه پرده گازت خرابه که عوض کردم و تاثیری نداشت، یجا دیگه هم بردم که اومد یه سیم ارت دیگه کشید و وصلش کرد به یکی از پیچایه ریگلاتور که بهتر شد اما خاموش شدن ماشین روی گاز برطرف نشد
میتونه این مشکل ناشی از گرفتن برق اشتباه باشه؟ و اگر از برق نیست از چی میتونه باشه؟
و قیمت ریگلاتور چنده؟ و آیا سایتی یا فروشگاهی هست که بشه الکترونیکی خرید کرد؟ چون فک نکنم بتونم در شهرم ریگلاتور جنس خوب پیدا کنم
ببخشید طولانی شد و خیلی ممنون از پاسخگوییتون