این نسخه بلک باکس delux edition هست یا معمولیه؟
بعد تو nfo اش گفته هیچ چیزی از کیفیت بازی کم نشده ولی من یه بازی دیگش رو گرفتم تمام cutscene ها رو ریپ کرده بوده و کیفیتشون نصف شده بود ولی بازم گفته بودم چیزی از کیفیت کم نکرده:sq_11:
Printable View
این نسخه بلک باکس delux edition هست یا معمولیه؟
بعد تو nfo اش گفته هیچ چیزی از کیفیت بازی کم نشده ولی من یه بازی دیگش رو گرفتم تمام cutscene ها رو ریپ کرده بوده و کیفیتشون نصف شده بود ولی بازم گفته بودم چیزی از کیفیت کم نکرده:sq_11:
یکی از دوستان تو فروم دیگه ای راست میگه.
بلک باکس می نویسه Lossless . این یعنی کمترین مقدار خسارت یا تغییر.
یعنی بلک باکس کیفیتشون رو میاره پایین اما خیلی کم.
سلام دوست عزیز یه خواهش داشتم میخواستم ببینم شما بازیهای آساسین رو از کدوم سایت خریداری میکنید ؟ دو نسخه آخر آساسین رو که از بازار گرفتم ویرایش شده بود و حجمش رو کم کرده بودند و مثل فیلمهای خارجی سانسور شده بودند ممنون میشم یک سایت معتبر برای خرید بازی معرفی بفرمایید با تشکر
چطور میتونم قرمزی مو ها رو از بین ببرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکای این سایت همش داغون ... خواستم چند تا بازی دانلود کنم اما نشد ... همین بازی Assassin's Creed III هم لینکاش داغونه ....
سلام
کرک زیاد معرفی شده ولی اغلب یا لیکشون خرابه یا مشکل داره!
الان بهتربن کرک کدومه؟
دوستان واسه این که با بازیها مشکل نداشته باشن سعی کنن نسخه blackbox رو دانلود کنن
هم حجم کمتری داره هم بدون مشکل هست و اکثرا هم کرک شده هست
من الان بیش از یک سال هست ریلیزهای blackbox رو دانلود میکنم
assassins creed III رو هم دانلود کردم با یه کلیک وارد بازی شد
آره دوست عزیز لینکها به خاطر کپی رایت سریع پاک شدننقل قول:
ولی همین نسخه از بازی داخل چند تا از سایتهای فارسی زبان آپلود شده که میتونی با سرعت بالا دانلود کنی
دوستان عزیز بنده پیشنهاد میکنم که نسخه Blackbox رو دانلود و نصب کنید خوشبختانه چندان کیفیت پایینی نداره و به صورت کاملا عالی و بدون ایراد هم کار میکنه
دوست عزیز نسخه Blackbox هیچ تفاوتی در کیفیت ندارهنقل قول:
فقط مالتی پلیر برداشتن یا تو سینگل پلیر هم فیلم حذف کردن؟نقل قول:
تاثیر داره اما توی این بازی زیاد معلوم نیستنقل قول:
نه فیلمی رو حذف نکردن کاملنقل قول:
جالبه که مشکل کرک های اسکیدرو به ریلودد هم سرایت کرد و آنتی ویروس کرک ریلودد این بازی رو ویروس تشخیص میده.
دوستان کسی مشکل من رو نداشته؟
تا بازی رو اجرا میکنم همون صفحه اول هنگ میکنه
منم همچین مشکلی رو داشتمنقل قول:
اگه با لپ تاپ بازی رو اجرا می کنید و گزافیکتون optimus هستش این مشکل رو داره
با همون گرافیک اینتل بازی رو اجرا کنید درست اجرا میشه
با سلام خدمته دوستان و اساتید حرفه ای ..........
بنده چند وقته با چند بازی های اخری که Black-Box رلیز میکنه ، مشکل در موقع نصب دارم و ارور Isdone.dll میده ......... (مثلا الان در بازی Assassin Creed 3 یا قبلش در بازی NFS Most Wanted 2 )
که البته یکی از مشکلات معروف نسخه black box هستش ، اما هر کاری میکنم بر طرف نمیشه !!!!
یعنی روش هایی که با سرچ توی وب پیدا کردم هیچ کدوم جوابگو نبودن .........
مثل ؛ ریختن dll مربوطه توی system32 یا اجرا دستور RegSvr32 isdone.dll در CMD که باز خود ارور میده
یا غیر فعال کردن انتی ویروس
یا تصب در محیط safe mode
یا نصب از روی HDD
استفاده از نرم افزار FreeArc و اکسترکت کردن فایل های Bin ، که خودش باز وسط کار stopped working میده (یعنی در اصل این روش، روشه محکمتری برای رفع این ارور هست، که متاسفانه نمیتونم فایل های Bin رو اکسترکت کنم با نرم افزار هایی مثل Universal Extractor هم تست کردم، نشد ؛ اگه دوستان راه حلی برای اکسترکت فایل های Bin هم میدونن بگن !!؟ ، خیلی کمک میکنه .... )
در ضمن هم روی PC ام تست کردم و هم روی Laptop که هر کدومشون کاملا قطعات و ویندوز متفاوت دارن (یکی 7 و یکی 8 )
دوستان بنظرتون باید چیکار کنم !!؟
خیلی اعصاب خوردی هستش که بعد از دانلود 10 گیگ اینطوری حالت گرفته شه !! اونم برای یک بازی !!! :( :(
خواهشــــا خواهـشا دوستان و اساتید کمک کنن ....
ممنون ...
سلامنقل قول:
دوست عزیز ریلیز blackbox به خاطر فشرده شدن زیادی حساس هستن
اول به نظر من با فرمت رار دانلود کن
بعد وقتی میخوای تمامی پارتها رو extarct کنی اصلا با سیستم هیچ کار دیگه انجام نده
فایلها extarct میشه ولی موقع نصب ارور میده
اینو به شخصه خودم تست کردم
همین assassins creed رو چند روز پیش دانلود کردم موقع نصب همون اول کار ارور میداد
ولی یه بار دیگه extarct کردم بدون مشکل نصب شد
دوستان میشه یکی Save های بازیش رو واسه من بذاره؟
Save مرحله سکانس 2 رو میخوام که تازه وارد آمریکا میشیم.
Save هام پاک شدن! :sq_11:
سلام
دوستان من بازی رو نسخه ریپک RG Mechanics دانلود کردم حجمش هم 5.44 بود بعد از نصب شد 10.4 گیگ
موقعی که بازی رو اجرا میکنم پیغام زیر میاد
مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای این بلک باکس کدوم کرک رو باید بریزیم ؟؟؟
برای من همون صفحه سیاه اولش میاد میمونه و هیچ اتفاقی رخ نمیده چی کارش کنم ؟؟؟؟
نسخه بلک باکس رو دانلود کردم .
دوستان من دوباره بازی کردم و رفتم جلوتر از مرحله ای که توش مشکل داشتم، ولی وقتی از بازی خارج شدم و خواستم دوباره بازی کنم بازم دیدم میزنه Save هام ایراد داره!نقل قول:
نسخه Skidrow بازی رو دارم. کسی مشکل منو نداشته؟
در ضمن اگر کسی داره با کرک Reloaded بازی میکنه و توی سکانسهای اولیه بازیه، مثلا سکانس 2 ممنون میشم که به مسیر زیر بره و Save اشو واسه من بذاره:
C:\ProgramData\Orbit\54
درود.
دوستان، اگر کسی داره با کرک Reloaded بازی میکنه و توی سکانسهای اولیه بازیه، مثلا سکانس 2 است، ممنون میشم که به مسیر زیر بره و Save اشو واسه من بذاره:
C:\ProgramData\Orbit\54
کسی تا حالا آپدیت 1.01 رو نصب کرده؟
برای من ارور میده. زبونش هم مثل آدمیزاد نیست آدم بفهمه چی میگه!
سلام دوستان
من تمامی نسخه های قبلی رو بدون مشکل اجرا می کردم اما نمیدونم چرا این یکی تو محیطهای شلوغ مخصوصا شهر افت فریم دارم
صحنه آهسته میشه اما وقتی زاویه دوربین رو عوض می کنم مثلا از بالا نگاه می کنم خیلی روان میشه
رمم هم 2 گیگه ویندوز 7 64 بیت
فکر می کنید مشکل از رمه ؟
نسخه کرک بازی هم 1.01 اسکیدرو
دوستان این black box گیم لانچر نداره ؟؟؟؟ برای من چرا بعد از اجرا تو همون صفحه اول سیاه میمونه ؟؟؟؟؟؟؟ :sq_3:
نباید مشکلی وجود داشته باشهنقل قول:
blackbox احتیاجی به کرک نداره
من خودم همین نسخه رو نصب کردم بدوم هیچ مشکلی اجرا شد
ممکنه درایور گرافیکت احتیاج به آپدیت داشته باشه
والا سر بازی black ops 2 من آپدیت کردم .نقل قول:
با CPU مشکلی نداره چون ضعیفه :
pentum 4 3.20 GHz
Ram: 4
VGA : ATI radeon R4850 HD
win 7 64
کسی راهی نداره ؟ تو شهر که میری اصلا نمیشه هیچ کاری کردنقل قول:
افت فریم وحشتناک
اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه
والا سیستم شما در مقابل من خیلی بالاستنقل قول:
کارت من ۵۱۲ هست رم ۲ گیگ و سیپییو دوالکر ۱.۶ مال ۴ سال پیش هست ولی راحت بدون هیچ مشکلی جواب میده
خب من یکبار بازی کردم از بازی خارج شدم و دفعه بعد اینطور شد!!!نقل قول:
نمیشه بازم!:sq_3:
ببخشید دوستان این نسخه black box پوشه به نام Ubisoft game luncher نداره ؟؟ یا برای من نیست ؟؟؟ چه جوریه ؟؟؟؟ من هر چی گشتم نبود ؟؟؟ اصن گیم لانچری برای اجرای بازی ندراه ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز باید اجازه میدادی با همون اینترنت آپدیت میشد
احتمالا یکی از مشکلات آپدیت نبودن همین بود
ببین برای اجرای بهتر بازیها چندین برنامه هست که لازمه رو سیستم باشه
یعنی باشه بهتره
مثل
net fream va physic
و سعی کن همه هم ورژن جدید باشه
دوباره زدم آپدیت شد نزدیک به 70 مگ بود آپدیت شد ولی همون مشکل داره چی کنم :sq_3:نقل قول:
این برنامه ها رو که واست مثال زدم نصب داری
نمیدونم از کجا باید بدونم ؟ ؟؟ ببخشید شما این نسخه رو دارید بازی میکنید ؟؟؟؟ بعد از اینکه رو بازی کلیک میکنید یه سره میره تو بازی یا با لانچر و اینجور چیزا میاد بالا ؟؟؟ برای من که یه هو میره تو بازی و هیچی بعدش که یه کلیک میکنی میپره بیرون :sq_3:نقل قول:
اره بابا همین نسخ بلک هست احتیاج به هیچ چیزی هم واسه اجدا ندارهنقل قول:
مشکلت جای دیگه ای هست
خوب شاید با ویندوز 7 64 بیتی نمیاره ؟؟؟؟ نمیدونم مشکل کجاست هر کرک رو هم امتحان کردم نشد :sq_3:نقل قول:
شایدنقل قول:
چون ویندوز من 7 و 32 بیتی هست
واسه من همون اول ارور میداد بازی بسته میشد اگه واسه شما هم اینطوریه درایور گرافیک رو عوض کن ورژن قدیمیتر نصب کن . برا من 306 بود 285 نصب کردم درست شد این بازی مثل اینکه با کارتهای سری 500 nvidia مشکل داره.نقل قول:
داداش مشکل شما نیست فقط منم همین مشکلو دارم فروم ubi هم که سر زدم خیلیا همینطوری بودن باید منتظر یه پچ بود یا همینطور باید بازی کرد :sq_11:نقل قول: