ببخشید نگفتم اینو
Avira Antivirus Premium 2012
اینه KEY اینو میخوام
:40:
Printable View
ببخشید نگفتم اینو
Avira Antivirus Premium 2012
اینه KEY اینو میخوام
:40:
سلام از خیر این key گذشتم
من نسخه Free که نصب کردم هی پیغام می ده بخر ورژن رو لطفا کمک کنید
من قبلا از طریق Safe Mode برداشتم این پیغام رو ولی الان یادم رفته کمک کنید
لطفا:sq_7::sq_3:
سلامنقل قول:
وارد محیط Safe Mode میشویم و به محل نصب آویرا میریم یعنی Program Files که در 64 بیتی ها در Program Files (x86) i هستش؛
در اون پوشه یک فایل هست به نام avnotify رویش راست کلیک میکنیم و Properties را میزنیم و تب Security را باز میکنیم؛ و Advanced و سپس Change Permissions را میزنیم؛
حالا سطر System را های لایت کرده و Edit را میزنیم؛
اونجا، در واقع در پنجره چهارم، سطر دوّم یعنی Traverse Folders/ excute Files را که هست تیک گزینه ستون دوّم یعنی Deny را فعال میکنیم یعنی تیکش میزنیم؛
پنجرهها را که جمعاً چهار تاست تأیید میکنیم و کار تمام است.:sq_25:
من یه key داشتم تا 2013 بود
الان این key رو باطل کرده ولی هر چی key جدید بهش میدم پیغام میده کلید جدید باید طول مدتش بیشتر از کلید قبلی باشه یا یه همچین چیزی، و دیگه key جدید قبول نمی کنه
لطفاً راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان :)
من تا 2-3 سال قبل از آنتی ویروس Avira استفاده می کردم و خیلی هم رازی بودم ولی به حاطر اینکه بازی انلاین انجام می دادم و اویرا واسم مشکل ایجاد می کرد (مثلا وسط Cod4 mp پینگم می شد 999 و هیج جوره نمی تونستم جلوشو بگیرم ) رفتم سراغ
ترکیب ESET NOD32 Antivirus Business Edition 4 + USB Disk Security و واسه من یکی خیلی جواب داد . به مدت 2-3 سال از این ترکیب استفاده کردم ولی از اونجا که تو کافی نت دوستم سیستم های زیادی (مربوط به مشتری ها ) دیدم که با وجود Nod32 اپدیت شده به @@@ رفته بودن
تصمیم گرفتم از یک ترکیب بهتری استفاده کنم . Kaspersky & Bitdefender & Symantec - Norton نسخه ی رایگان ندارن Avast و AVG ایران رو تحریم کردن پس همون 2013 Avira free antivirus رو دانلود کردم ولی برنامه ی Avira_Antivir_10_Updates_Generator با
این نسحه مشکل داشت و از طرفی قابلیت اپدیت بکاپر واسه من مهم بود . دیشب نسخه ی 2012 Avira free antivirus را از سایت Avira دانلود کردم خدا را شکر مشکلم حل شد .
ولی مشکلم اینجاس که نمی دونم که Avira هنوز مثل سال های قبل قابل اعتماد است ؟ ایا این ترکیب واسه ی یک سیستم خونگی
که حداکثر روزی 7-8 ساعت به اینترنت وصله کافیه ؟
Avira Free Antivirus 2012 + Comodo Free Firewall 5.12
لازم نیست از نرم افزارای جانبی مثل USB.Disk.Security.v6.2 یاMalwarebytes Anti-Malware Free استفاده کنم ؟شرمنده طولانی شد . با تشکر :40:
Share Key Avira Internet Security 2012-2013
سلام دوستان من اویرا 2013 رو ویندوز 8 نصب کردم. حالا هرچی میخوام پاکش کنم سیستم یهو یه ارور میده و ریست میشه!! ایا راهی هست؟
سلام:اویرا خیلی هم قویتر شده عزیز.شما فیوز بندل یعنی آپدیت سازتون مشکلی ندارهبرای نسخه 2013 اویرا باید چند صفحه قبل رو بخونید که مشکل آپدیت نکردن اویرا با آپدیت سازتون با یه کپی پیست ساده حل میشه.اینم لینک راهنمای آپدیت ساز آفلاین:نقل قول:
در ضمن این ترکیب رو من خودمم دارم.شما یکی از قویترین ترکیبها رو دارین.اما تنظیماتشونو یکم بهینه کنید.اویرا آنتی ویروس قدرتمندیه و فایروال کومودو هم یکی از قویترین فایروالها حتی توی نسخه های حرفه ای پولی هست....یخورده تو همین انجمن بگردید مشکلاتتون حل میشه.شما که 7-8 ساعت داخل نت هستین روزی یه ربعشم به تحقیق ویادگیری آنتی ویروس و فایروالتون اختصاص بدین بد نیست.ضرر نمیکنین...
یک عکس از ارور بذارین اینجا تا بهتر کمک کنیم.شما حتی متن ارور را هم نذاشتی دوست عزیز...نقل قول:
اول از همه میخوام اپدیت افلاین اویرا رو نصب کنم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارور مواجه میشمنقل قول:
دوم وقتی که میخوام اویرا رو پاک و یا تعمیر کنم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارور ویندوز 8 مواجه میشم(یه صفحه ابی میاد از 0 تا 100 میره و بعد ریستارت میشه ویندوز!!!)
سلام دوست عزیز:نقل قول:
در مورد عکس اول چرا آدرس آپدیت آفلاین شما به exe ختم میشه؟آپدیت آفلاین که یه فایل زیپ هستش؟شما چجری آپدیت آفلاین انجام میدین؟این اسم فایل اپدیت آفلاینه:vdf_fusebundle.zip
در مورد سوال دوم دقیق نمیدونم اما اگه مشکل با سی کلینر که یه تب مثل قسمت ریموو کنترل پنل داره و خود ویندوز حل نشد میتونید از your unistaller یا unlocker استفاده کنین-احتمالا با ویندوز 8 سازگار نیست.باز من امشب این مشکل رو با عکس توی فروم خود اویرا مطرح میکنم و جوابو بهتون اطلاع میدم...
باز سلام.نقل قول:
توی مشخصات اویرا فری از ویندوز 8 چیزی نیست.با ویندوز 8 سازگار نشده....
این پست رو که از فروم خود اویرا گرفتم بخونین و اجرا کنین.ایشالله مشکلتون حل میشه.اینم لینکش:
این پست میگه:
1-کلید ویندوز و R رو بزنین تا به RUN وارد شین
2-msconfig رو تایپ کنین
3-به تب BOOT برین و روی safe boot کلیک کنین
4-ریستارت کنین و از داخل سیف بوت از کنترل پنل اویرا رو حذف کنین:31:
سلام aylar6888 عزیز .... مرسی که پاسخ دادیننقل قول:
من اون پست رو خونده بودم و مشکلی با fusebundle ندارم ولی نرم افزاری لازم داشتم که به صورت افلاین بتونم بکاپ بگیرم اونم ماهی 1 بار موقع ویندوز
عوض کردن یا نصب Avira روی سیستم های دیگه . اپدیت انلاین مستقیم Avira رو ترجیج می دم و به خاطر ترافیک محدودم نمی تونم بذارم هم Avira هم fusebundle ازم
ترافیک مصرف کنند واسه همین فیوز بندل نمی تونه جایگزین Avira_Antivir_10_Updates_Generator یا ACS-AviraUpdateBackupCreator-SP که افلاین
کارشونو انجام میدن بشه !
و یک موضوع دیگه اینکه من فرقی بین نسخه ی 2012 و 2013 حداقل در ظاهر و کاربرد ندیدم . لطف می کنید یک توضیح بدین فرقشون در چیه ؟
ورژن 10 آویرا(free antivirus) رو نصب کردم برای یک سیستم با ویندوز xp sp2 (ورژنهای جدیدتر با sp2 سازگار نیستن).
مشکل اینجاست که بلافاصله بعد از نصب, اعلام میکنه برنامه expire شده:
your license expired on 30-11-2012 !!!
و بهمین دلیل دیتابیس update نمیشه, حتی بصورت manual و با استفاده از fusebundle.
دوستان راهی وجود نداره؟ با توجه به free بودن چرا پیغام expire میده؟؟
سلام دوستان.آنتی ویروس من Avira هستش.قبلا ها قسمت Web protetion غیر فعال بود اما سری آخری که آپدیتش کردم فعال شده اما باهاش یه مشکل اساسی پیدا کردم:
شبها که میذارم رو دانلود،Aviraبیشتر از آی دی ام دانلود میکنه!
مثلا اگه شبی 3گیگ دانلود کنم2.2گیگش روAviraدانلود کرده و 0.8 رو آی دی ام
این طبیعیه؟
راه حلش چیه؟
سلام
از نسخه فری استفاده میکنم اما گزینه ای برا از کار انداختن موقت نداره چه جوری باید این کارو بکنم
ممنون
سلامکروی ایکون اویرا توی تسکبار کنار ساعت ویندوز راست کلیک کنین و تیک گزینه اول را بردارین که غیر فعال میشه اگرم تیک رو بذارین فعال میشه.نشونه غیر فعال بودن اینه که چتذ اویرا بصورت بسته در میاد..گزینه: enable real time protectionنقل قول:
پیروز باشید
سلام
avira internet security دارم
مشکلی که دارم میزان اپلودم داره زیاد میشه دیروز حدود 200 مگ اپلود داشتم
راهی هست که ببینم چه برنامه ای داره این کارو میکنه ؟
باورتون نمیشه عرض 30 دقیقه مودم را خاموش و روشن کردم دیدم حدود 10 مگ اپلود داشتم
نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه؟؟؟؟؟:sq_19:
سلام من آنتی ویروس رایگان آویرا رو از سایتش دان کردم ولی موقع اکسترکت وسطش گیر می کنه دیگه باید کنسلش کنم چرا ؟
xp sp3- 32
(ببینین بچه خوبی بودم حرف گوش دادم ینترنت سکیوریتی آویرا رو پاک کردم فایروال کمودو رو نصب کردم ولی آنتی ویروس رایگانش رو که نشد - دوباره نود بیخاصیت رو نصبیدم:sq_3:)
)
سلامنقل قول:
چه جوری آپدیت هاش رو بگیرم تا برا دوستام هم نصب و آپدیتشون کنم؟ هر روز دارم به روزش میکنم .
سلام:نقل قول:
اگه نظر منو میخواین از آپدیت ساز خود اویرا استفاده کنین که هر روز میتونین اونو هم آپدیت آنلاین کنین و برای اطمینان اونو توی یه درایو دیگه جز سی و یا روی فلش بریزین که 1 مگ هم نمیشه بعد اونو هر روز آپدیت کنین.توی پوشه اینستال یه فایلvdf_fusebundle.zip هست اونو به سیستم هر کسی بدین آپدیت میشه...اما آپدیت ساز آفلاینم هست که از روی آپدیت اویراتون فایل آپدیت میسازه که من با اون کار نکردم.....
سلام
من فایل زیپ آپدیت آفلاین Avira رو از این سایت دانلود کردم ولی وقتی میخوام از فایل زیپ استفاده کنم پیداش نمیکنه.لطفا راهنماییم کنید.plz
میشه درباره این پوشه بیشتر توضیح بدین که این پوشه چیه از کجا بیاریمش؟پوشه fusebundle.conf
سلام این یه فایله نه پوشه.داخل برنامه فیوز بندل اویرا هست-با نوت پد بازش کنین....نقل قول:
پوشه آپدیت شما باید اسمش این باشه.اگه این اسمو داشته باشه اویرا پیداش میکنه و یا خودتون بهش معرفیش کنین...vdf_fusebundle.zip-اگه اسمش چیز دیگه باشه همینو جاای اسم پوشه آپدیتون کپی کنین..
موفق باشین
برنامه این فایل رو پیدا نمیکنه مشکل چیه؟plz
سلام دوستان
یه سوال داشتم , این آنتی ویروس روی ویندوز 8 کار میکنه ؟
یه جا از یکی شنیدم رو ویندوز 8 مشکل ایجاد میکنه
ممنون
دوستان نظری برای این کار ندارین ؟نقل قول:
منکه گفتم این فایل داخل خود پوشه برنامه فیوز بندل هست.تو عکسم مشخصه.اگه بازش نکرد با برنامه نوت پد بازش کن:n16:نقل قول:
نبود کسی جواب به ما بده ؟ :n03:نقل قول:
بله مشکل داره و هنور به طور کامل با ویندوز 8 سازگار نیستنقل قول:
دوستان کسی لایسنس جدید نداره؟
لایسنس کی هایی که پستهای قبلی بودن براتون کار نمیکنن؟نقل قول:
Avira Internet Security key
کد:http://www.mediafire.com/?599m9w6ehw94885
سلام
یه تاپیک بودش که درباره اویرا یه عالمه توضیح داده بود
اون تاپیک کجاست؟ پیدا نمیکنم
سلام دوستان.
آویرا هنوز با ویندوز 8 مشکل داره؟
آخه الان رفتم تو سایتش دیگه اون پیغام که واسه ناسازگاری با ویندوز 8 بود نمیده!
یعنی درست شده؟
سلامنقل قول:
لینکش تو پست اول قرار گرفته.
سلامنقل قول:
هنوز خبری مبنی بر سازگاری کامل با ویندوز 8 منتشر نکردن
اینا همه واسه 2013 هست یدونه هم از 2015 داره
البته از پست های قبلی جمع کردم
ببین به کارت میاد
سلام!
من اویرا را نصب کردم ولی هر کار میکنم مشکلش برطرف نمیشود!!؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علی:نقل قول:
تاریخ سیستمت درست نیست عزیز.امروز 16.12 هست مال تو آخرین آپدیتو زده 24.12