نسخه ی درست و بدون اشکال فیفا منجیر اومده؟
Printable View
نسخه ی درست و بدون اشکال فیفا منجیر اومده؟
سلام بچه ها میشه 1 لینک سالم بازی رو به من بگید دانلود کنم؟
من خودم بدون هیچ گونه اشکالی دارم بازی میکنم.نسخه ی 8پارتی رو دانلود کردم بدون هیچ گونه مشکل.شما هم 8 پارتی رو دانلود کنید.
با حرف وین رونی هم موافقم در فیفا منیجر سه بعدی پر :دی
سلام دوستان من نیز این بازی را نصب کردم از 14 فایل زیپ شده کرک را که کپی میکنم
ارور میده و بازی را اجرا نمیکنه (فایل کرک من هم 50 مگابایت هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه کرک یه فایلی به نام "rld.dll" هم هست. باید اون رو هم تو فولدر مربوطه همراه کرک کپی کنیدنقل قول:
سلام دادش حل شد وارد بازی که شدم بعد از نیو گم و انتخاب بازی و انتخاب لیگ هایی که میخوای داشته باشی وارد مرحله بعد نمیشه از اونجا میاد بیرون و سریع ارور میدهنقل قول:
میده
من از سال ۲۰۰۴ تمام نسخه های فیفا منیجر را بازی کردم. امسال هم نسخه جدید را نصب کردم و شروع کردم به بازی کردن. اما بعد از ۲ فصل به یک مشکل برخوردم. اون هم اینکه به جز بازیکنای زیر ۲۲ سال بقیه بازیکنام همه افت میکنن! مثلا یک بازیکن ۲۶ ساله با استعداد ۸ که کل فصل همه بازیهارو بازی کرده و مصدوم هم نشده اگه پیشرفت نکنه هم نباید سطح لولش از ۷۸ بیفته به ۷۵! کسی هست که بازی را ۱٬۲ فصل بازی کرده باشه؟
خیلی ها این مشکل رو داشتن، صفحه اول دوم تاپیک رو بخونید یکی از دوستان این مشکل رو داشته و راه حلش رو هم نوشتهنقل قول:
من 4 فصل هست که بازی کردم. بازیکنای سن بالا هم پیشرفت میکنن ولی کمترنقل قول:
من از سال ۲۰۰۴ تمام نسخه های فیفا منیجر را بازی کردم. امسال هم نسخه جدید را نصب کردم و شروع کردم به بازی کردن. اما بعد از ۲ فصل به یک مشکل برخوردم. اون هم اینکه به جز بازیکنای زیر ۲۲ سال بقیه بازیکنام همه افت میکنن! مثلا یک بازیکن ۲۶ ساله با استعداد ۸ که کل فصل همه بازیهارو بازی کرده و مصدوم هم نشده اگه پیشرفت نکنه هم نباید سطح لولش از ۷۸ بیفته به ۷۵! کسی هست که بازی را ۱٬۲ فصل بازی کرده باشه؟
تو نیم فصل و آخر فصل یه صفحه میاد که مینویسه کدوم بازیکنا پیشرفت کردن و کدوما پسرفت و دلیلشم میگه. شما باید ببینی دلیلش رو چی گفته بوده
مثلا بعضی وقتا یه بازیکن همه بازی ها رو انجام میده و پستش هم دفاعه ولی چوت تیم زیاد گل میخوره اینم از لولش کم میشه. یا یه بازیکن مهاجمه و خیلی کم گل میزنه و پاس گل میده
از بازی راضی هستین بچه ها؟
ایا نسخه درست و حسابی از این بازی(ورژن 13) به وسیله هیچ شرکت معتبر ایرانی به فروش میرسه ؟
من که ندیدم.نقل قول:
ای خدا رو شکر!بد نیست.بهتر هم میتونه بشه.نقل قول:
از بازی راضی هستین بچه ها؟
شما اگر بهشون بازی نمیدی که چیز خیلی طبیعی هست!اگر هم بهشون بازی میدی احتمالا فرمشون پایین هست.برای بالا بردن فرم هم باهاشون صحبت کنید و بهشون بگید که باید بهتر کار کنی.نقل قول:
چرا از بازی میبره بیرون
من الان دو فصل رفتم شاید 4 5 بار پریده بیرون.اگه خیلی میپره برین تو تنظیمات و autosave رو هفته ای یکبار بکنین..نقل قول:
اتو سیو رو چیکار کنم؟بکنم؟
راضی هستی از بازی؟
شماها هیچ کدومتون ویندوز هشت ندارید؟من مشکل دارم با این بازی وارد نمیشه
هنوز هم عقل مدافعانش مثل 2012 به اندازه جلبکه هنوز تیمت رو هم اگر با سیستم 8-2 بفرستی زمین بازم دوتا گل میخوره یا این مشکل حل شده ؟
ضمنا گرافیک حالت 3d فرقی کرده یا نه ؟
Eشما داخل بازی که هستی بالا سمت چپ Game option برو پیدا میکنی.نقل قول:
اتو سیو رو چیکار کنم؟بکنم؟
راضی هستی از بازی؟
نقل قول:
هنوز هم عقل مدافعانش مثل 2012 به اندازه جلبکه هنوز تیمت رو هم اگر با سیستم 8-2 بفرستی زمین بازم دوتا گل میخوره یا این مشکل حل شده ؟
ضمنا گرافیک حالت 3d فرقی کرده یا نه
نه مشکل حل نشده!بازی رو سه بعدی باید بی خیال بشی!فقط تکست مود!نقل قول:
هنوز این مشکل ها رو داره ولی نسبت به 12 بهتر شده. مخصوصا این که تو 12 مهاجم حریف از وسط زمین همه رو دریبل میکرد و میزد تو گل. اونم چندین بار ولی الآن تعداد این حرکات کمتر شدهنقل قول:
البته یه نکته ای درباره گل نخوردن وجود داره و اون اینه که خیلی وقتا چینش مدافهین و دستوراتی که بهشون میدید خیلی مهمتر از تعدادشونه
مثلا من خودم اون اوایل اونواع ترکیب های دفاعی رو چیدم و حتی 4 دفاع و 3 هافبک دفاعی هم گذاشتم ولی بازم آخر فصل 60-70 تا گل خورده بودم ولی الآن با سیستم هایی مثا 4.1.4.1 و 4.1.3.2 گل خورده هام کمتر شده و به حدود 40 تا رسیده
من الآن 4 فصل و نیم رو حالت 3D و سختی نرمال بازی کردم که تا حالا 2 بار قهرمان لیگ شدم و 2 بار هم قهرمان جام قهرمانان اروپا
در کل ایراد زیاد داره ولی بهتر از 12 شده
شما به نظر خیلی حرفه ای هستید.جوون گرایی فایده داره؟نقل قول:
پاس ها رو یکم توضیح میدید؟پاس ریسکی و با دقت و کوتاه و بلند.در کل اگه در مورد تاکتیک ها کمک کنید ممنونم.
حرفه ای که نه ولی خوب یه تجربیاتی دارمنقل قول:
جوون گرایی مطمئنا فایده داره،مخصوصا با فروششون کلی پول میتونید به جیب بزنید. بازیکنای خوب و جوون قیمتشون وحشتناک بالاست. یه بازیکن از تیم جوانانم رسید به تیم اولم. یه فصل قرضش دادم و 1 فصل هم تو نصف بازی ها به عنوان یار ثابت یا تعویضی استفاده کردم. امسال با 45 میلیون یورو فروختمش
پاس ها از اسمشون مشخصه دیگه. پاس با دقت باعث میشه درصد پاس های درسا بیشتر باشه و بازیکنا به کسایی پاس بدن که بدونن احتمال رسیدنش بیشتره. پاس ریسکی تعداد خطاهاش بیشتره ولی ولی بعضی وقتا یه پاس ریسکی باعث میشه یه گل زده بشه و بازی رو ببرید. مخصوصا تو بازی هایی که کار گره میخوره و هیچ جوره از دفاع حریف نمیشه رد شد موثره. البته هرچی سطح توانایی بازیکناتون تو پاس کوتاه و بلند بهتر باشه این نوع پاس رو بهتر میدن.
پاس کوتاه باعث میشه پاس ها بیشتر رو زمین باشه و پاس بلند رو هوا
یه سری مسایلی که تو سبک بازی مهمه، دستورات فردی هست که با هر بازیکن یا ستی داده میشه. مثلا forward runs هرچی بیشتر باشه اون بازیکن بیشتر تو حمله ظاهر میشه
برای بازیکن پشت مهاجم هم free role گزینه خوبیه
tackle رو هم من اکثرا تا اونجا که میشه کم میکنم(مخصوصا برای مدافعینم) چون اگه کم نباشه تکل ها زیاد میشه و اخراج و پنالتی دادن هم بیشتر میشه
در ضمن بهتره 2-3 تا سیستم هم مد نظر داشته باشید که تو مواقع مختلف استفاده کنید.مثلا برای حمله از عمق 4.1.2.1.2 یا برای حمله از جناحین سیستم هایی رو بردارید که wing داشته باشن. اینجوری اگه تو بازی دیدید به مشکل برخوردید سریع میتونید سیستم رو عوض کنید
تا حالا چندبار به خاطر تغییر سیستمی که تو بازی دادم تونستم نتایج 2-0 یا حتی 3-0 باخته رو با برد عوض کنم
تا اونجا هم که میشه سعی کنید یه هافبک دفاعی خوب تقریبا چسبیده به مدافعین داشته باشید
وقتی عقبید و میخواید ریسک کنید و با تمام توان حمله کنید، defending line رو بیارید جلوتر تا نزدیک وسط زمین و closing down رو هم زیاد کنید تا تیمتون از جلو پرس کنه
commitment رو هم هرچی بیشتر کنید تلاش بازیکنا بیشتر میشه ولی زودتر هم خسته میشن. بهتره اگه دیدی نیمه اول نتیجه نگرفتید تو نیمه دوم بیشترش کنید
این نکاتی که گفتم تو بخش 3D خیلی موثره ولی تو تسکت مود خیلی کم تاثیر میذاره
خیلی نکات دیگه هم هست که کم کم و تجربه کردن باید یاد گرفت. خودم هنوز خیلی گزینه ها رو نمیدونم دقیقا کی و چجوری باید استفاده کنم
فکر نکنم.من خودم توی تکست مود یکدفعه تاگنیگ عوض کردم بازی از این رو به اون رو شد.حتما موثره.اگه اینجوری که شما میگید باشه من این بازی رو میبوسم میزارم کنار میرم همون فوتبال منیجری که همه تعریفش میکنن رو بازی میکنم!:دینقل قول:
این نکاتی که گفتم تو بخش 3D خیلی موثره ولی تو تسکت مود خیلی کم تاثیر میذاره
توی این بازی عاشق این کارم که از یک تیم متوسط شروع کنم و منتظر باشم بعد از چند سال رئال مادرید بهم پیشنهاد بده
خوش به حالتون منکه نتونستم نه این و نه فوتبال منیجر 13 رو وین 8 اجرا کنم.البته شاید کوچ کردم به وین 7
سلام به همه. بچه ها لطفا کمک کنید.من سالهاست فیفا منجر رو بازی میکنم.
فیفا منجر 13 رو خریدم و نصب کردم ولی مشکل رزولوشن داره و نوشته هت خیلی ریز هست و نمیشه اصلا بازی کرد. هر چی رزولوشن تو بازی و تو ویندوز بوده رو هم امتحان کردم ولی صفحه فیت نمیشه و انگار zoom out کرده باشی و نمیشه بازی کرد.
1366 * 768 رزولوشن لپتاپمه و ویندوز سون دارم 14 اینچ هم هست لپتاپم
اگه کمک کنید بی نهایت ممنون میشم
منم همینطور...شروع از یه تیم دسته دومی مثلا با بضاعت اندک :)نقل قول:
خونده بودم که روی وین 8 خیلی ها مشکل داشتن ... فک کنم باید کوچ کنی به 7نقل قول:
کاش مشکل منم درست میشد میتونستم بازی کنم
یه چند سالی بود بازی نکرده بودم...فکر کنم یه 4-5 سال بود به راحتی !! واسه همین تغییرات زیادی داشته بازی و خصوصا به نظرم خیلی بیشتر به توصیه های تاکتیکی توجه میکنن بازیکنان(حداقل نسبت به 4-5 ورژن قبل تر)
ولی یه سری چیزاش هم عوض شده که یه مقدار سر در گم کرده منو!!
راستی دوستان
یه تقلبی میشد تو ورژن 2008 زد...اونم این بود که قیمت وسایل گرون قیمتی که تو قسمت Personal Life میشد خرید رو به صورت منفی در آورد و با خرید اون وسایل؛به جای اینکه پول از حسابتون کم شه هیچ؛بلکه اون قیمت هم به حساب شخصیتون اضافه میشد !!
هنوزم میشه با ادیت کردن یه فایل تکست در پوشه محل نصب بازی این کارو کرد؟؟
اگه هنوز هم میشه لطفا یه راهنمایی میکنید؟؟؟
من که به کل یادم رفته این شگرد رو...
اینم از چیت
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خيلي مزخرفه بازي..اصن مربگري نيس...
ممنونم رفیقنقل قول:
فقط یه سوال
فقط من اواسط فصل هستم...
نیازی نیست دوباره از اول بازی رو که شروع کنم تا این چیت وارد بازی شه؟
دوم اینکه حالا میشه به جای BMW M3 که به عنوان چیت قراره وارد کنیم یه ماشین مورد علاقه رو با عکسش وارد کنم ؟ :n02: یا حتما همین باید باشه؟
نقل قول:
نه نیازی نیست از اول شروع بشه
اسم دیگه ای رو امتحان نکردم حالا شما همون رو بزن دیگه مگه بی ام و چشه؟ :n02:
به نظرم بهتره که از چیت یا هرنوع تقلب دیگه توی این بازی استفاده نکنی چون بازی خیلی بیمزه میشه ، فکر کنید بازی واقعیه و تیمتون پول کافی نداره ، خوب شما به عنوان یک مربی چکار میکنید من که باشم مثل ارسن ونژه بازیکن جون میگرم بعد چند سال گرون میفروشم ، ضمنا اگر در تیمهای متوسط هستید اگر به اهداف باشگاه برسید یعنی مربی موفقی هستید نه اینکه هر طور شده تیم رو قهرمان کنید
سلام
دوستان من وقتی میخوام وارد بخش ادیتور دیتا بیس بشم
این ارور رو میده
could not open file "fmdata\eng\tool-eula.rtf"
کسی میتونه از آدرس محل نصب بازیش این فایل رو برام اپلود کنه تا من بدانلودم بریزم اونجا تا شاید اجرا بشه
راه حل دیگه ای هم داره؟
خدمت شما:نقل قول:
البته یه چیز شاید بی ربط اما شما world را نصب داری؟
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
world رو نصب دارم یعنی چی ؟
منظورتون از world چیه؟
اوه اوه ببخشید چه سوتی دادم با این همه ادعا منظورم word بود آخه این فرمت را ورد باز می کنه.البته می دونم بی ربطه ولی حالا شاید...نقل قول:
:n02:نقل قول:
بعد از دانلود متوجه شدم
آره عزیز
مرسی
مشکلم حل شد
دمت گرم
ممنون
:»
اقا من برم سی دی کی بخرم؟حالا اگر دی وی دی اورجینال به دستم نرسه((از طریق یه سایت خرید بازی ایرانی ار...ن..))مشکلیه...همش کرش میکنه...چرا کسی خوب راهنماییم نمیکنه....؟میخام 100 تومن بدم...مشکل پریدن از بازی حل میشه با سی دی کی؟
شما فرض کن یک ادم پول داری هستی و میری باشگاه پوکیده رو میخری!من با ساندرلند سال پیاپی با بازیکنان جوون دوم میشم و توی جام باشگاه هم به مرحله حذفی میرسم.نمیگم که برو رونالدو رو بخر.بازیکن جوون بخر با چیت :دینقل قول:
به نظرم بهتره که از چیت یا هرنوع تقلب دیگه توی این بازی استفاده نکنی چون بازی خیلی بیمزه میشه ، فکر کنید بازی واقعیه و تیمتون پول کافی نداره ، خوب شما به عنوان یک مربی چکار میکنید من که باشم مثل ارسن ونژه بازیکن جون میگرم بعد چند سال گرون میفروشم ، ضمنا اگر در تیمهای متوسط هستید اگر به اهداف باشگاه برسید یعنی مربی موفقی هستید نه اینکه هر طور شده تیم رو قهرمان کنید
به نظر من شما بازیت اشکال داره.شما برو یکی دیگه بگی 6ر پارته باشه مثل من!نقل قول:
اقا من برم سی دی کی بخرم؟حالا اگر دی وی دی اورجینال به دستم نرسه((از طریق یه سایت خرید بازی ایرانی ار...ن..))مشکلیه...همش کرش میکنه...چرا کسی خوب راهنماییم نمیکنه....؟میخام 100 تومن بدم...مشکل پریدن از بازی حل میشه با سی دی کی؟
یا Directx رو اپدیت کنید.
دوستان میشه یک لینک سالم و مطمئن(ترجیحا خودتون دانلود و نصب کرده باشید) بزارید اینجا
البته میدونم اینجا تاپیک مربوط به درخواست لینک نیست اما اینجا چون دوستان تست کردن لینک ها بهتر خواهد بود :دی
اگه از تورنت دانلود کنم ممکنه مشکل دار باشه ؟؟؟