mosc5 عزیز ممنون از جوابتون ولی تو آخرین تصویر شما هم این مشکل رو دارید که با اتصال وی پی اتصال اینترنت لیمیت میشهمنم این مشکل رو دارم و تا حالا نتونستم حلش کنم
Printable View
mosc5 عزیز ممنون از جوابتون ولی تو آخرین تصویر شما هم این مشکل رو دارید که با اتصال وی پی اتصال اینترنت لیمیت میشهمنم این مشکل رو دارم و تا حالا نتونستم حلش کنم
دوست عزیز قبل از اینکه وصل بشم ip من در کانکشن وی پی ان همین جایی که گفتید 192.168.1.7 هست.ip خود سرور وی پی ان هم 80.84.63.252 هست حالا من هر ip اونطور که شما گفتید در تنظیمات وی پی ان (ای پی دادم در رنج مورد نظر) اما وصل نشد.نقل قول:
هرچی رئش تو این 5 ص بود جواب نداد آنتی ویروسمو پاک کردم درست شد (norton internet security)
دوست خوبم اول خودم هم فکر میکردم این یک مشکل هست اما در ویندوز 8 پس از کانکت به اینترنت از طریق ... همیشه این رو مشاهده میکنید با این وجود به راحتی میتونید بدون هیچ مشکلی برید توی ایترنت .نقل قول:
من این رو امتحان کردم.
:n01::n01:
دقت کنید که اگه تمایل به استفاده از ... دارید از آنتی ویروس آواست استفاده نکنید.
چرا که آواست ... را بلاک می کند. و تا کنون راه حلی برای این مشکل پیدانشده.
اولین و بهترین راه حل برای برطرف کردن مشکل آواست با وی پی ان را در مکاتباتم با آواست پیدا کردم.
برای اینکار باید avast! NDIS filter driver را در مسیر زیر uncheck یا unistall کنید.
Control Panel\Network and Internet\Network Connections\Right click your network adapter and choose Properties.
در این مسیر روی کانکشن اصلی خود راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید.
مشکل من یک چیز عجیب و غریبه. با آموزشهای توی این تاپیک مشکلم با قطع شدن اینترنت وقتی وی---ان وصل میشه حل شد گرچه همچنان نتورک لیمیتد هست، ولی مشکل عجیبی که دارم اینه که بعد از اتصال وی---ان، بعضی سایتها بعضی مواقع باز میشن و بعضی مواقع مرورگر میگه همچین چیزی پیدا نشد. توی سایت های مثل فی-س---ب-و---ک بعضی عکسها لود میشن و بعضیها اصلا نمیشن و وقتی مسیرشون رو کپی میکنی میگه همچین مسیری پیدا نشد. با همین وی---ان نه توی لینوکس فدورا مشکل دارم، نه توی ابونتو، نه توی ویندوز اکس پی!! نسخه ویندوز هم ۳۲ بیتی دریاسافت هست که با کرکی که خود پی سی ورلد گذاشته اکتیو شده !! اصلا نمیفهمم چرا اینجوریه
سلام
تمام این تاپیکها رو خوندم از اولتا اخر اما هیچ کدوم جواب ندادن حالا توصیه شما چیه؟
ای بابا ما همه این کارا رو کردیم هیچی نشد کمکککککککککککک :n30::n30::n28::n28::n30::n30:
مشکل من با انجام این کارها + تنظیم دیاناس به صورت دستی حل شد
سلام دوستان بنده به جرات میتونم بگم که شاید اولین نفری باشم که راه حل این مشکل رو بصورت اساسی کشف کردم /
برای حل اساسی مشکل شما باید 2 تا کار کوچیک انجام بدین و 2 تا از سرویس های ویندوز رو فعال کنین !!
برای این کار ابتدا وارد کنترل پنل شده و ما بقی کارها عینا مثل تصاویر زیر انجام دهید :
1-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]3- در داخل منوی services بدنبال 2 گزینه زیر بگردید :
2-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و گزینه
4 - روی هر یک از گزینه های بالا کلیک راست کرده و روی حالت اتوماتیک تنظیم کنید و استارت رو بزنید مثل تصاویر زیر :
الف )
ب )
خوب اگه الان یکبار چیز پی ان خودتونو ریستارت کنید میبینید که دیگه اینترنت شما قطع و یا همون Limited نمیشه !! :n02::n06:
داداش دمت گرم . ما تو زندگیمون تو تنها جایی که محدودیت نداشتیم.ویندوز بود که اونم ازمون گرفتن.
(آدم همیشه تو محدودیت ها ستاره میشه):n06::n06:
بادتشکر ولی جواب نداد برای من....
سلام تست نکردم ولی
منم به جرأت میگم با فعال کردن این سرویس انچنان -- میشوید که نفهمید از کجا اومد!
TapatalK
میشه بگید انچنان چی میشیم؟نقل قول:
جلال / Hyper-V Paltfrom فعال نسیت
disbaled
روش enbale ککردن رو لطف کن مرسی
دوستان بلاخره حل شد .
کل اینترنت رو گشته بودم و نمیشد .
اما فقط آنتی ویروسم رو حذف کردم دیدم وصل شد !
نود32 داشتم .
با سلام به همه دوستان من یک مشکل عجیب دارم.
همیشه از کانکشن اماده وی پیی انن استفاده میکردم تا یک بار که امدم استفاده کنم دیدم بعد از دوبار کیک روی کانکشن چراغ هارد روشن شد و بعد 4 دقیقه این پیغام نمیاش داد
رفتم توی دیوایس منیجر اینا دیدم که قبلا نبود و هرکاری هم کردم پاک نشدن
وقتی چراغ هارد روشن بود اینم از تسک منیجر گرفتم
جالب اینجاست اوپن وی پیی ان و .... هم کار نمیدن دیگه.وهر بار روی اون کانکشن اماده کلیک میکنم بازم همون اتفاقات میفته
درضمن وقتی Network and Sharing میزنم باز بشه حدود 4 دقیقه سیستم هنگ میکنه و چراغ هاد هم روشن میمونه بعدشم که باز میشه هر گزینه ای که داخلش کلیک کنم باز هم هنگ و بعد 4 دقیقه فرمان اجرا میشه.والله عیب عجیبه
ممنون از راهنماییتون
ماکروسافت برای این مشکل دوتا پچ داده دانلود کنید اگه درست شد اطلاع بدید ..برای من نصب نمیشه .. این ارور رو میدهthe update is not applicable to our computer
:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
برای منم نصب نمیشه:n03:
همین پیام میده
دوست عزیز اصلا دقت نگرده بودم این دوتا پچی که شما گذاشتید مال ویندوز RTنقل قول:
امروز 3 تا آپدیت برای ویندوزم امد به حجم کلی 800 مگ.جالبه من همیشه ویندوزم اپدیت میکردم.ویندوزمم 8.1 هست حالا این آپدیت ها چی بودن نمیدونم به هرحال اپدیت کردم وبعد اپدیت وقتی تست کردم دیدم به صورت کلی مشکل حل شده.
مرسی مایکروسافت.مرسی پی سی ورد