منم تصاویر ضبط شده از تلویزیون خودم روی سامسونگ تست کردم پخش نکرد.نقل قول:
Printable View
منم تصاویر ضبط شده از تلویزیون خودم روی سامسونگ تست کردم پخش نکرد.نقل قول:
دوستان در حالت sd کیفیت تصاویر چه طوره ؟ من 99% استفادم فوتبالای خارجی هست و نهایتا سریال و و ... این حرفا
این مدل خوبه ؟ تو بعضی ریویو ها گفته شده که hd خیلی بهتر پخش میکنه وsd تعریفی نداره
دوست عزيز.اگر از گيرنده ديجيتال داخليش استفاده كني و تصوير رو خوب كاليبره كني ميتوني تصوير خوبي داشته باشي.من كلي تو تاپيكها جستجو كردم و چندمورد تنظيمات پيدا كردم و همش رو امتحان كردم و درنهايت با كمي تغيير(به سليقه خودم) به تصوير دلخواهم رسيدم.نقل قول:
گیرنده دیجیتال داخلی داره کیفیت تصویرش خوبه . کلا" پنلهای ژاپنی نسبت به بقیه برندها کیفیت تصویر بهتری ارائه میدن . توی کیفیت تصویر این مدل شارپ شک نکن چون پنلش 4 رنگ هست و این مدل کواترون یکی از بهترین کیفیت تصویرها رو ارائه میده .نقل قول:
ممنون از دوستان
حالا تو بازار هست ؟ طرفای خودمون نبود . با گارانتی مادیران چنده 40 اینچش ؟
سلام دوستان لطفا تنظیمات sd و hd و3d رو برای این مدل برام بگذارید.
راستی چرا این tv فلش transcend رو نمی خونه؟
دوست عزیز ربطی به برند فلش نداره ... اگه فلشت رو شناسایی نمیکنه شاید فلشت سوخته و مشکل از فلشت هست . . یه بار فلش رو فرمت کن و دوباره تست کن اگه بازم نخوند مشکل حتما" از فلشت هست و با یه فلش دیگه تست کن .نقل قول:
اتفاقا" یکی از آشنایان 40 اینچ همین مدل رو میخواست من 23 بهمن 40 اینچش رو قیمت کردم 3 میلیون و 50 هزار تومن بود . من زنگ زدم به شماره تلفن خود مادیران که توی سایتشون زده :نقل قول:
88796200
زنگ بزن بهت آدرس نمایندگی ای که اینو داشته باشه میدن .
تنظیمات تصویر در حالت 2d و 3d یکی هست . یعنی اگه یه سری تنظیمات خاص برای تلویزیونت تعریف کنی در حالت 2d و 3d تصویر رو با همون تنظیمات میبینی .نقل قول:
این مدل یه سری تنظیمات به صورت پیش فرض داره که اگه بخوای میتونی بر حسب کاربردت تنظیمات را روی حالت sport ، movie و یا ... بذاری .
در غیر اینصورت دو تا انتخاب داری که یا تنظیمات رو روی حالت user بذاری و تنظیمات مورد پسندت رو دستی بزنی یا اینکه حالت داینامیک رو انتخاب کنی . به نظر من حالت داینامیک بهترین انتخابه چون حالت user خیلی سلیقه ای هست و ممکنه شما از تنظیمات بقیه دوستان خوشت نیاد .
با سلام
می خواستم نظر کلی راجع به le8300x بدونم . مشکلی که هست اینه که این سیستم full array یا ال ای دی کامل نیست فقط دورش ال ای دی من خیلی وقت دارم راجب این مدل شارپ تحقیق می کنم ولی در مورد تصاوید sd یا معمولی ایرانی ازش راضی نیستن . حالا دوستان راهنمایی کنن که ایا با 3100000 تومان خرید این مدل منطقب هست یا برم سراغ یه مدل دیگه ؟؟؟؟
دوست عزيز بهترين كار اين هست كه خودت از نزديك تصويرش رو ببيني.من موقعي كه ميخواستم تي وي بخرم اصلا شارپ رو نميشناختم و مسخره ميكردم!!:n07: اول تو ذهنم سوني ex720 و بعد سامسونگ s6950 بود ولي وقتي رفتم نماينگي شارپ و از نزديك تصوير ، صدا و سه بعدي اين مدل رو ديدم واقعا علاقه مند شدم.البته الان هم كه خريدم واقعا ازش راضي هستم.درتصاوير sd اگر از ديجيتال داخلي خودش استفاده كني افت كيفيتي نميبيني .من با سوني ex710 هم كه داداشم داره مقايسه كردم حتي شارپ تصوير شفافتري داشت.از صداش هم واقعا راضي ام.يه ساب ووفر داره كه نسبت به باريك بودن پنل واقعا بيس خوبي داره.دركل تنها مشكل من نداشتن اينترنت وساپورت نكردن زيرنويس فارسي از يو اس بي هست.همونطور كه گفتي full array نيست ولي مشكي رو با عمق بالايي نشون ميده.بازم درپايان تاكيد ميكنم از نزديك تصويرش رو ببيني .بعد تصميم بگير.موفق باشي.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از جوابت
البته که از 710 بهتره من رفتم بازار و دیدم ولی نتونستم از نزدیک جفتشو کنار هم ببینم من الان بین nx720 و le8300 موندم اگر کسی این دو تارو کنار هم دیده ممنون میشم کمک کنه
مورد بعدی راجب سینمای خانگی شارپ .خوبه ؟
اگه پول nx720 رو داري حتما بگير .سري nx جزو بهترين سري هاي سوني هست.درمورد سينما خانگي شارپ من اطلاعي ندارم.نقل قول:
کیاجان خب معلومه تلویزیونهای full array قطعا" کیفیت تصویر بی نظیری دارن چون بدلیل وجود لامپهای led در سرتاسر پنل تلویزیون ، کنترل بیشتری روی عمق رنگ و کنتراست تصویر وجود داره و رنگ سفید خیلی سفیدتر و مشکی مشکی تر هست و کنتراست تصویر بالایی دارن ولی خب قیمت این تلویزیونهای full array واقعی خیلی نجومی هست ... حتی چند سال پیش هم خرید این tvها واقعا" سخت بود ولی الان با این قیمتها دیگه تقریبا" خریدشون محاله و فکر نمیکنم مدلهای full array زیادی توی بازار باشه .. در مورد le8300x هم باید بگم کیفیت تصویرش به نسبت بقیه ledهای بازار خیلی بهتره چون یه تکنولوژی پنل 4 رنگ داره که تصویرها رو با رنگهای طبیعی تری نشون میده و اینکه پنلش هم ژاپنی و مرغوبه . توی تصاویر sd هم کیفیت خوبی داره چون گیرنده دیجیتال داخلی داره و تصاویر دیجیتال ارائه میده که نمیتونه بد باشه .نقل قول:
توی ledهای بازار یکی از بهترین انتخابهاس . خودت اگه از نزدیک ببینی و مقایسه کنی به نتیجه میرسی .
نقل قول:
NX720 به نظرم بهتره، NX720 یکی از بهترین LED های سونی هست که تو بررسیها فقط با سری 8 سامسونگ مقایسه شده و از سری 8 سامسونگم از بعضی جهات بهتر شناخته میشه . کنتراست NX720 خیلی بالاست، شاید بالاتر از سری 8
LE8300 هم خوبه ولی باید با مثلا EX720 سونی یا سری 6 سامسونگ مقایسه بشه نه NX720 سونی یا سری 7 و 8 سامسونگ یا سری 9 LG چون کنتراستش اینقدر نیست رفیق...
سینمای شارپ فکر میکنم خوب باشه چون هرچی باشه لنزش ژاپنیه و باید راحت پخش کنه و مشکلی نداشته باشه . چه مدلیشو میخوای ؟ بگو آمارشو برات در بیارم ؟
ممنون از اینکه وقت گزاشتین و جواب دادین
nx720 هم قیمت le 8300 هست جفتشون 3100 تومان هست ولی nx720 گارانتی نداره نمیدونم چرا ؟
کنتراست le8300 هم خیلی بالاست حالا نمیدونم از nx720 بالاتر هست یا نه . من فقط می خوام بدونم کسی این دو تا رو کنار هم دیده ؟ و در نهایت جدا از بحث فنی نتیجه تصویر (کیفیت) کدوم یک بالاتر هست ؟
در مورد سینمای خانگی مدل 9990 - 1200w :صدا و کیفیت چطوره ؟
مرسی
نقل قول:
چون گارانتی دارش پیدا نمیشه اگرم پیدا میشد نزدیک 5 تومن قیمتش بود الان.
کنتراست le8300 هم خیلی بالاست حالا نمیدونم از nx720 بالاتر هست یا نه . من فقط می خوام بدونم کسی این دو تا رو کنار هم دیده ؟ و در نهایت جدا از بحث فنی نتیجه تصویر (کیفیت) کدوم یک بالاتر هست ؟
در مورد سینمای خانگی مدل 9990 - 1200w :صدا و کیفیت چطوره ؟
مرسی
ممنون می شم اگه راهنمایی کنیدنقل قول:
ببین این دو تا تلویزیون هردوشون ژاپنی هستن و خوبن . منم کنار هم ندیدم تصویرشونو ولی میدونم که هر دوشون بهترینای بازارن .
به نظر من توی این اوضاع بازار و قیمتها واقعا" خرید جنس بدون گارانتی ریسکه ... به نظر من بهتره گارانتی دار بخری تا با خیال راحت از تلویزیونت استفاده کنی و همیشه نگران این موضوع نباشی .
توی سینماهای شارپ 9990 مشخصات بهتری داره و فکر میکنم قیمتشم نسبت به مدلهای دیگه شارپ گرونتر باشه . قیمت به روزش رو ندارم ولی فکر کنم حدود 800 باشه . انتخاب خیلی خوبیه ولی چون این مدل جزء مدلهای خوب شارپه که مشخصات و ظاهر قشنگی داره یکم کمیاب تر از مدلهای جدیدشه . چند ماه پیش توی تاپیکها خیلی غوغا کرده بود و چند نفر که خریده بودن اعلام رضایت داشتن از کیفیت صداش ... البته یادش بخیر اون موقعها قیمتها هم خیلی مناسبتر بود :n03:نقل قول:
در نهایت le8300 خریدم خیلی خوبه راضیم . سینمای خانگی 9990 گرفتم .فقط 2 تا مشکل دارم یکی اینکه وقتی موزیک از سینما خانگی پخش میشه صدایی که از tv میاد با صدای سینما خانکی یکی نیست و با تاخیر پخش میشه که مجبورم خاموش کنم tv . دوم اینکه le8300 زیر نویس ساپورت نمی کنه . من با نرم افزار MKV Merge زیر نویسو بهش چسبوندم ولی بازم کار نکرد
ممنون از راهنمایی دوستان عزیز
اولا مباركت باشه ثانيا خدمتت عرض كردم زيرنويس فارسي رو ساپورت نميكنه و اينترنت نداره.البته با DLNA مي توني براحتي اين دو نقيصه رو برطرف كني فقط يكم حوصله و كار با كامپيوتر و شبكه داره.نقل قول:
فكرميكنم دليلش رفلكس صدا يا بازتاب صدا باشه.احتمالا چون بلندگوهاي تي وي در پشت هست و انعكاس اوون به مانعي و رسيدن به گوش ، زمان مي بره باعث اين اشكال ميشه.سينما رو چند خريدي؟كيفيت صدا چجوريه؟نقل قول:
سینما رو 830 تومن گرفتم کیفیتشم خدایی خوبه و بلنده ولی نه مشکلش انعكاس نیست نمی دونم چیه!
بعدش چه رپطی به اینترنت داره؟
کسی مشکل زیر نویس توی این مدل حل کرده ؟
مرسی
دوستان سلام
چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم
اول اینکه کیفیت و امکانات 8300 بهتره یا سونی hx750 ? قیمت هاشون خیلی با هم متفاوتند ولی من زیاد تفاوتی بینشون نمیبینم. اگه کسی این دوتارو باهم جایی مقایسه کرده بگه.
دوم اینکه گفتین 8300 اینترنت نداره آیا مرورگر نداره و نمیشه باهاش به اینترنت وصل شد ؟
سلام
دوستان اگه میشه فایل آپدیت 46 اینچش رو یک نفر آپ کنه. یا لینک آپدیتش رو قرار بده. ممنون
اقا اینو بر le8300 40" میشه استفاده کرد ؟ چطوری باید اپدیت کنیم ؟ و در نهایت چه فایده ای داره ؟
نقل قول:كاربر fsh_rsh شما اين فايل رو امتحان كردي؟چون من اين رو قبلا دانلود كردم ولي تي وي فايل اپديت رو قبول نكرد و نوشت مطابقت نداره.اين تي وي چون مونتاژ ماديران هست فقط فايلهايي كه نمايندگي ها دارند رو قبول ميكنه.واسه منم نمايندگي يكي رو فرستاد برام آپديت كرد.نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
درسته منم که فایل رو امتحان کردم گفت که مطابقت نداره. آخرین ورژن آپدیت مادیران چنده؟
من اینو دارم :
101search1222-4
M000105
نمیدونم آخریش هست یا نه
واسه من اینو زده:نقل قول:
102X1112261
M000105
اقا بر قضیه زیر نویس از چه نرم افزاری میشه استفاده کرد که افت کیفیت نداشته باشه؟؟؟
سلام دوستان من وقتی فیلم سه بعدی یا اچ دی می بینم در بعضی تصاویر متوجه نقاط ریزی میشم مخصوصا وقتی شارپنسو زیاد میکنم این نقاط بیشتر مشخص می شه می خواستم دلیلشو بدونم . ممنون
کیا جان روی تلویزیونت که نمیتونی نرم افزاری نصب کنی . کیفیت زیرنویس برمیگرده به مدل و نوع دستگاه دی وی دی پلیری که داری باهاش فیلم می بینی . اگه از کیفیت زیرنویس دستگاهت راضی نیستی با خدمات پس از فروش دستگاه پخش کننده ای که باهاش فیلم میبینی تماس بگیر و بهشون بگو که فونت زیرنویسش خوب نیست . اونا یه آپدیت جدید ارائه میدن و توی این آپدیت یه فونت خوب برای زیرنویس میذارن که با نصب آپدیت جدید روی دستگاه دی وی دی پلیرت مشکلت حل میشه .نقل قول:
دستگاهی که باهاش فیلم میبینی چیه و چه مدلی هست ؟
نباید اینطوری باشه .نقل قول:
اگه میتونی با یه دستگاه دیگه فیلم رو پخش کن ببین بازم همینجوری نشون میده ؟
یا اگه نمیتونی دستگاهی تهیه کنی از طریق کابل HDMI لپ تاپت رو به تلویزیون وصل کن و با لپ تاپ یه فیلم اچ دی play کن ببین با اونم همینجوری نشون میده ؟
دوستان عزیز اگر لطف کنید و راجب مدل 60le9400 که در بازاره و اینکه این مدل کدام مدل جهانی شارپ هست توضیحاتی بفرمایید ممنون میشم قیمتش حدود 8800000 تومانه برای یکی از اقوام میخوام و به نسبت کیفیتش و اینچش بسیار با ارزش هست چون واقعا نمیشه تو هیچ برندی همچین سایزی و قیمتی پیدا کرد البته از نزدیک در منزل با 46le8300 آشنا هستم ولی این مدلو هنوز در منزل و سورسهای خانگی تست نکردم و رویویی ازش پیدا نکردم ممنون از دوستان گلم.