1.بیشتر فایل ها خالیه
2.چجوری ادیت بکنیم این عکس ها رو چکار بکنیم
1.بیشتر فایل ها خالیه
2.چجوری ادیت بکنیم این عکس ها رو چکار بکنیم
من این مودو نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد .............:n07:
ببخشید چطور میشه که فایل هایی با فرمت های dds:n01: رو ادیت کرد لطفا راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیز تو به من ترینر پچ1.3.1 رو بده تا من هم بهت مد صدمه ندیدن ماشین رو بدم.چون من این ترینر رو تو هیچ سلیتی پیدا نکردم.
من فايل base.scs روميكشم روي scs.extractor.exe اما فقط يك صفحه سياه مياد ديگه هيچي نمياد لطفن به من جواب سريع بدين
من فايل base.scs روميكشم روي scs.extractor.exe اما فقط يك صفحه سياه مياد ديگه هيچي نمياد لطفن به من جواب سريع بدين
پس كسي نيست به من جواب بده:n28::n28:
سلام دوستان من نرم افزار scs_extractor دانلود کردم و base رو که روش رها میکنم یه صفحیه سیاه شبیه داس در یک لحظه ظاهر میشه و زود ناپدید میشه میشه لطفا راهنواییه کنید
بچه ها رادیوهای ایرونی رو نمیشه به بازی اضافه کرد !؟
سلام: به این لینک یه سر بزنید میتونید آدرس های استریم رو ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اینا ک mms هستن بازی ساپورت نمیکنه:n03:
چرا میکنه :::: من خودم دارم ازشون استفاده میکنم.
اگه با نحوه پخش کردشون مشکل داری یه پست تو همون سایتی که دادم بزن تا سریع تر بتونم کمکت کنم.
حالا نمیشه اینجا جواب بدین !؟:n03:
خب....اول باید بگی که کجا مشکل داری . بعد من بتونم کمکت بکنم.
دقیقا مشکلت کجاست؟؟؟؟؟
مشکل اینجاس ک استریم هایی ک با mms:// شروع میشن بازی لود نمیکنه و وقتی ک میخوای انتخابشون کنی بازی می هنگه ولی مشکلی با بقیه رادیو ها نداره مثلا رادیو آنلاین خوب کار میکنه
ورژن بازیمم 1.1.1 هستش :n02:
به احتمال زیاد از ورژن بازیت باشه من الان 1.5.2.1s دارم و رادیو آوا ، نمایش ، تهران ، سلامت ، ارومیه (بقیه شهرستان ها رو بررسی نکردم) این ها رو خوب باز میکنه ولی با بقیه مشکل داره .
به نظرم اگه آپدیت کنی درست بشه ، ولی مطمئن نیستم . اما تو آپدیت بکن خیلی چیز های جدید به بازی اضاه میشه و ارزششو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم لینک اگه خواستی میتونی از اونجا آپدیت کنی .
خیلی ممنون داداش مرسی:n12:
دوستانی که میخوان ورژن بازیشون رو بهv1.6.0 ارتقا بدن به همرا کرک تا مشکل سریال نامبر در ورژن v1.6.0 نداشته باشن میتونن از این آموزش اسفاده کنن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اشکال هم داشت لینک دادن یکی لطف کنه از منبع همینجا کپی پیست کنه
منم همین مشکلو دارم میشه کمک کنید لطفا زودتر!نقل قول:
[QUOTE=aminhotstar;7301705]سلام
دوستان من لپ تاپ XPS L502X دارم و تو اجرای بازی مشکلی دارم و فریمم زیاده اما تو همون مرحله ی اول که یه پورشه ی زرد بهت میده میگه NUM6 رو بزن ولی من رو لپ تاپم دکمه های NUMPAD وجود نداره راهی براش وجود نداره عزیزان ؟
چون یک روز سرکاریم. اول فکر کردم از کرک دقیقا 5 تا کرک دانلود کردم ولی انگار نه انگار
لطفا راهی پیشنهاد کنید
باتشکر aminhotstar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تازه عضوشدم اگه کارت راه افتاده که هیچ اگه که راه نیفتاده کارت بورو تومنو گزینه آپشن بعد برو تو کنترل اونجا دیگه NUM6 رو هر دکمه ای که می خا
من دارم بازی می کنم ورژنم هم 1.5.2 هستسش ویک پچ دانلود کردم (1.7.1.2)ولی نمیدانم چه کنم میام نصب کنم ارور میده یه کاری بگید بکنم مود که اصلا نمیاره چون اصلا ادیت نداره که بخواهم آن هاراتیک بزنم
:n03:
برادران اینارو ازکجاگیر آوردید
چه جوری میشه بعضی صدا ها رو حذف کرد من از اونجا پاک میکنم ولی نمیشه تو بازی که میرم اون صدایی رو که پاک کردم هست .
با سلام آیا مدی وجود داره یا میشه ساخت که قدرت موتور ها رو افزایش بده برای نسخه 14.01اگه هست لطفا برای دانلود بزارین.:n16:
سلام میخواستم بپرسم که من فایل های اصلی یورو تراک رو پوشه ها رو از beas.scsاستخراج کردم همون طور که گفتید اما چیزی توی پوشه های اصلی نبود:sad: