من مخالفی هستم که موافق بود
من مخالفم گرچه رای موافق دادم . چرا ؟؟؟
برای این که وقتی نظرات افراد مخالف رو میخونم میبینم موافق بودن من خیلی به ضرر خانم ها تموم میشه ، یعنی نه تنها یه حق رو به خانم نمیدم بلکه چندین حق رو دارم ازش میگیرم ! چطور ؟
اینطور که مخالفین میگن دلیل اومدن به استادیوم لذت بردن از تماشای مسابقه و سرگرمیه ولی چیزی که الان داره اتفاق میافته شباهت کمی به لذت و سرگرمی داره ، میگن که باید یه محیط در شان یه خانم ایجاد بشه تا بیاد و استفاده کنه ، این نه تنها حرف مخالفین بلکه حرف اونایی هم هست که الان نمیزارن بانوان حضور پیدا کنند ، حالا شما یه فکر کوچولو بکن ببین مرد ها هر چی شد شد ولی واسه زن ها باید محیط خوب باشه ، حقوق مرد رو داره پایمال میکنه یا زن رو ؟ !
من از آغاز این دنبالش رو گرفتم ولی حضور چندانی از خانم ها برای دفاع از حقشون ندیدم ! نیامدند ! چرا ؟؟؟
برای اینکه اگه بگه نه ، همین نه رو از دهنش میگیرن و میگن خب پس خودشون هم نمیخوان ، اگه بگن آره ، با وجود شرایط استادیوم ها ، نظر خوبی از طرف بقیه برای خودشون نمیبنند چون حتی اگر در حد وعده هم باشه داره صحبت از عوض کردن شرایط میشه و عده ای میگن این شرایط بده پس به نظر من یه خانم سخت میتونه موافقت خودش رو اعلام کنه حتی اگه بخواد چون با وجود محیط فرهنگی ما متهم به بی عفتی میشه !
پس با وجود این شرایط که نمیزاره بانوان خودشون تصمیم بگیرند بهتره از ایجاد شرایطی صحبت کنیم که حداقل بزاره بانوان نظراتشون رو ابراز کنند ! نه ؟؟