سلام
هميني كه گفتم فقط به صورت كامل با تمام مشخصات
Printable View
سلام
هميني كه گفتم فقط به صورت كامل با تمام مشخصات
دوست من اين نقشه ها در كتاب تكنولوژي سيم پيچي هنرستان هست برو بردارش اما اگه پيدا نكردي بگو بذارم واست
سلام...........
به نظر من از كتابهاي سيم لاكي فارس استفاده كني خيلي بهتره
چون من كتاب ترانسش گرفتم خيلي كامل بود
سيم پيچي هم داشت
با سلام.خواهشمندم برای بنده علائم اختصاری المانهای قدرت را ارسال نمایید.با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
البته در این مورد دوستان برق )قدرت( حتما کمکتون خواهند کرد
اما اينو من ديدم كه البته بيشتر به رشته تخصصي من (الكترونيك) مي خوره
بد نيست ببينيد:
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان
من نقشه ها رو دارم ولي مي خوام به صورت pdf يا عكس يا بهتر بگم به صورت الكترونيكي باشه نه به صورت كاغذ و همچنين نقشه هايي غير از هنرستان مي خوام مثل نقشه هاي موتور يخچال و ...
ممنون
باي
نكته اي كه فراموش كردم بگم اينه كه من حدود 1 ماه كارآموزي تو يك مغازه ي سيم پيچي بودم و خلاصه عاشق سيم پيچي هستم و يك موتورهاي قديمي و نقشه هاي قديمي تو يه دفتر قديمي داشت و روم نشد بهش بگم تا كپي بزنم روش و خيلي چيز تميزي بود يعني از لحاظ كيفيت عالي و از لحاظ قدرت اونم عالي و از لحاظ صرفه جويي و سرعت سيم پيچي عالي بود من از اون نقشه ها هم مي خوام اگر كسي داره بزاره هر چي باشه
ممنون
باي
سلام به دوستان
اگه کسی نقشه و شماتیک مدار مختل کننده امواج رادیویی و تلویزیونی رو داره لطف کنه و راهنمایی کنه یا آدرس اینترنتی اون رو بده
مچکرم
من یک چیزی فکر کنم در سایت الکتور در قسمت دانلود دیدم ... درست یادم نیست!
من يك تحقيق در مورد روشنايي فني مي خواهم (در مورد لامپها و يا ...)
مي توني از نرم افزارهاي موجود در اين زمينه استفاده كنيد
يا از كتاب مهندسي روشنايي آقاي كلهر استفاده كنيد البته در اين كتاب به دليل قديمي بودن اصلا از نرم افزار
استفاده نشده است
نرم افزاري كه من با اون در اين زمينه كار كردم البته مال خيلي وقت پيش هستش
diallux هستش
ايمدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم
مي توني از نرم افزارهاي موجود در اين زمينه استفاده كنيد
يا از كتاب مهندسي روشنايي آقاي كلهر استفاده كنيد البته در اين كتاب به دليل قديمي بودن اصلا از نرم افزار
استفاده نشده است
نرم افزاري كه من با اون در اين زمينه كار كردم البته مال خيلي وقت پيش هستش
diallux هستش
سلام
دوستان من به يك carcharger هندي كم سوني نياز دارم كسي مي تونه تو ساخت اون به من كمك كنه؟
تشكر ميكنم از شما ولي اگر آماده باشد بهتر است
آقا من مال موبايلو دارم. مي گردمن ژيداش مي كنم حتما ميزارمش تو سايت.
[FONT=Tahoma]سلام دوست عزيز
مدار مورد نظر بسيار ساده است كه توسط دو عدد آي سي mc145026 و mc145027 به عنوان گيرنده و فرستنده عمل ميكند وقابليت 16 كاناله را هم دارد.
بذار همينجا.خودت رو لوس نكن
خوب جواب نمي ده مهندسنقل قول:
نوشته شده توسط hesamzadeh
خودت مدارشو بستي؟
سلام
به اين مي گن بامرام
دستت درد نكنه بي زحمت مدار رو با مشخصات كامل برام بفرست
ممنون
باي
نقل قول:
نوشته شده توسط hesamzadeh
سلام.
اين اولين پست منه, با اين حال يه درخواست داشتم.
من دنبال يه مداري هستم كه دريافت كننده ي تلويزيون باشه و به كامپيوتر وصل بشه, البته نرم افزارشم بگين ممنون مي شم :blush:
شما یک تیونر مخصوص پی سی نیاز دارید که ساخت اون با توجه به معلومات و ابزارهای مورد نیاز از توان شما و حتی مهندسان خبره هم خارجه!
بهتره 25 الی 30 هزار تومن خرج و یک تی وی تیونر برای کامپیوتر خود بخرید.
بردش چقدر باشه؟ قیمتش چی؟
سلام . من يه دانشجوي فيزيك هستم كه بايد تا اواسط هفته ديگه يه پروژه براي درس الكترونيكمون ارايه بدم . اما تو ساختش مشكل دارم . موضوع پروژه ما ساخت يه آمپلی فایر تقویت کننده صدای انسانه که توش از ترانزیستور ْ bc171a استفاده شده . مشكل من اين جاست كه نميدونم ظرفيت خازن ها و مقدار سيگنال ورودي رو چه جوري تعين كنم . ديگه خسته شدم از بس از همه پرسيدم و هيچ جوابي نگرفتم . اگه شما بلدين تو رو خدا منو راهنمايي كنين . مرسي :sad:
دوست عزيز سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط ghazalehm
ورود شما رو به اين انجمن تبريك مي گم...
شما مشخصات LNA رو به من بده و همچنين بگو از چه روشي براي اين كار استفاده مي كني...
S11? S22? S12? S21?
Noise Figure?
Using Smith Chart?
or Simulation?
Which CAD package?
اطلاعاتش رو بگو تا اگه تونستم كمكت كنم.
موفق باشي. :)
دوست عزيز
شما مدار خودتو طراحي كردي كه تو ظرفيت خازن ها موندي
اگه مدارت آمادست ميتوني از خازن هاي 47 ميكروفاراد و يا 22 ميكرو با تحمل ولت 50 استفاده كني
به نظر من شما از يك اي سي هست كه خودش كامل يك آمپلي فاير هستش
از اون استفاده كن
فكر كنم شماره اون Tda2003 يا همچين شماره اي باشه
چون من خيلي وقته ازش استفاده نكردم نمي دونم
ولي تو بازار بپرسي پيدا مي كني
سلام
كارت به قيمت نباشه
بردش هم حداقل 50 متر باشه
يعني كسي اين رو نداره؟؟؟
من مدارهاي ديگه و مهم رو دارم ولي اين رو ندارم
ممنون
باي
اولا كه ممنون از توجهتون. بعدشم اين كه من در تمام عمرم كارهاي الكترونيكي نكردم! اين چيزايي كه شما مي گين من نميدونم چيه . راستش به ما هيچي اطلاعات ندادن . همين جوري گفتن كه با اين ترانزيستور يه Af Amplifier ببندین که تقویت صدا بکنه . دیگه هیچی هم اطلاعات نداده . بعدش استادمون دید که عقل هیچ کس نمیرسه اومد یه مثال واسمون حل کرد و گفت این به شما در طراحی خیلی کمک می کنه . خلاصه یه شکل مدار کشیده بود که من اصلا نمیدونم که آمپلی فایر تقویت کننده صدا هم اون جوریه یا نه . ولی بر اساس اون مداره که شکلش رو کشیده بود به ما یاد داد که چه جوری مقاومت ها رو حساب کنیم ولی در مورد ظرفیت خازن ها و سیگنال ورودی هیچی نگفت . حالا من شکل اون مداره رو این جامی ذارم که شما ببینین که آمپلی فایر هم این جوریه یا نه. بعد یه چیز دیگه هم هست . شما ممکنه از روی تجربه که دارین به من بگین که مثلا فلان ظرفیت خازن خوبه ولی استادمون چون خیلی آدم گیریه از ما محاسبات میخواد و اگه همین جوری ببندیم کلی ضایعمون می کنه .
این لینک عکس اون مداره! باید حداکثر تا دوشنبه هفته دیگه تحویل بدم . خلاصه که از کمک شما پیشاپیش تشکر می کنم . :tongue:
دوست من سلامي دوباره...نقل قول:
نوشته شده توسط ghazalehm
شما اين Circuit كه دادي دقيقا همونچيزيه كه استادتون خاسته يا فقط مثاله؟
چون به هيچ وجه از Inductor استفاده نشده كه واقعا بعيده!
بعد هم شما ....ok ببين...
از اينجا بزار برات شروع كنم...
من ايران درس نخوندم ... ok ؟ پس چيزايي كه مي گم نمي دونم چقد با چزايي كه به شما درس دادن مي خونه...
شما براي يه Amplifier نياز به Transistor داري كه در مدل شما BJT هست... (اون وسط)...
2 طرف اين BJT بايد 2 تا Matching Network باشن ... و بالاي اين BJT بايد يه دونه Biasing network باشه...
خوب؟ اين يه نمودار كلي...
حالا شما اولين كاري كه مي كني اينه كه بري Transistor Data sheet رو پيدا كني و بياري .... به من اعدادي كه در مقابل S11, S22, S12, S21... نوشته شده رو بگي... در ضمن بايد Gain و Noise Figure رو هم در Frequency كه مي خاي داشته باشي...
ضمنا Single-Stage هست اين Amplifer يا Multi-Stage؟
اين اطلاعات رو به دست بيار و خبرش و بده...
نقل قول:
نوشته شده توسط electrical_power
به نظر من این دوستمون آمپلي فاير نمیخواد پری آمپلي فاير لازم داره برای ارسال صدا
حالا نمیشه قطعه ای که نام بردی نباشه ؟
سلام. من صورت سوال رو دقیقا براتون میفرستم :
Design a single stage[I] general purpose AF amplifier using BC 173 B or BC 171 B ( or equivalent ) bipolar transistor in the common emitter mode
Look up the allowed values for Ic and Vce and other parameters in the TOWERS’ INTERNATIONAL TRANSISTOR SELECTOR handbook (or other hand books) as the starting point for your design
Show your calculations based on your design criteria and your circuit diagram clearly.
چون اون ترانزیستور توی بازار نبود یه BC 171 Aخریدیم بعدش استادمون که دید هیشکی نمی تونه حل بکنه این مثال رو حل کرد که :
با دادن مشخصات یه ترانزیستور قدرت سیلیکن که نمودار Ic برحسب Vce و و ماکزیمم Ic و Vceوتوان اتلافی مجاز ترانزیستور رو داده بود و اون شکل مدار رو هم خود صورت مسئله داده بود و بتای مینیمم رو هم داده بود . مقدار Rl رو هم داده بود و خواسته بود که بقیه اش رو با روش تقریبی طراحی کنیم . استادمون هم بر اساس اون شکل مقاومت ها رو در آورد . گفت بر اساس روش تقریبی برای کمینه کردن اثرات بتا باید مقدار Rb رو برابر با حاصلضرب(Re در بتای مینیمم )تقسیم بر 10 قرار بدیم.بعد نقطه کار رو روی نمودار تعیین کرد و خط بار رو تعیین کرد و .... خلاصه مقادیر رو بدست آورد
بالای این مثاله هم نوشته بود طراحی یک تقویت کننده AF
خلاصه که چیز پیچیده ای نباید باشه . یه چیز خیلی ساده که من نمیدونم چیه . دیتا شیت رو هم پیدا کردم ولی نمیدونم منظور شما از S1 ,.... چیه ولی اگه منظورتون hfe , این چیزاست مقادیرش تو دیتا شیت بود
آدرس میلتون رو بدین تا دیتا شیت رو کاملا براتون بفرستم.
اگه میخواین او مثال حل کرده رو هم براتون بفرستم چون گفته بود این جوری حل میشه . اما نمیدونم دقیقا مدارش باید همون باشه یا نه.
ايميل من:
به نام خدا
سلام دوست عزيز من دانشجوي رشته ي الکترونيک هستم . اين را گفتم که اطمينان بيشتری به حرفام کني.
من مدارت را ديدم بايد اول مشخص کني که سيگنالي که به ورودي مدار میدي را ميخواهي روي اسيلوسکوپ (دستگاهي که
شکل موج ها را به ما روي مانيتورش نشون ميده ) يا اينکه ميخواهي به بلند گو وصل کني ؟
دوم اينکه اگر بااسيلوسکوپ ميخواي مدارت رو امتحان کني که ديگر خیلي مشکل نداري . اما اگر ميخواهي به بلند گو وصل کني
که يک زره کار داره اما کار خيلي ساده اي هست .حالا بگو که ميخواهي به بلند گو وصل کني يا اسيلوسکوپ تا دقيقا کمکت کنم. microsmt@gmail .com
به نام خدا
سلام . هدفت از اين کار چيه يعني ميخواهي اين مدار چه کاري برات انجام بده همچنين سطح معلومات خودت را هم مشخص
کن تا راهنمايی در حد خودت بکنم
راستش استادمون چيزي نگفته . من هم با اسيلوسكوپ كار كردم. البته خيلي ازش سر در نميارم . فكر كنم با همون اسيلوسكوپ تستش كنم و تقويت كنندگي اش رو نشون بدم بس باشه . امروز از يكي شنيدم كه براي تعيين ظرفيت خازن ها بايد از نرم افزار خاصي استفاده كرد و به جاي سيگنال ورودي كه بايد همون صداي انسان باشه چون ميكروفون نداريم بايد از سيگنال جنريتور استفاده كنيم. پس فرض رو بر اين بذارين كه با اسيلوسكوپ كار ميكنم . خب بايد چي كار كنم ؟ راستي شما ديتا شيت رو دارين؟ يا بذارمش اين جا؟
سلام
من به يك مدار فرستنده و گيرنده راديويي نياز دارم كه فرستنده با يك فركانس بالا با گيرنده ارتباط داشته باشد و يك ورودي روي فرستنده براي اعمال فركانس ثانويه (دلخواه توسط خودم) كه روي فركانس خود فرستنده سوار و توسط گيرنده دريافت شود و از موج كرير جدا شده و روي يك خروجي در گيرنده ظاهر شود. (مثل چيزي كه در همه فرستنده ها و گيرنده هاي راديويي وجود دارد.) فقط مسئلهاي كه اين وسط وجود دارد فركانس نسبتا بالاي موج كرير و دقت گيرنده است كه دقيقا فركانس ورودي در فرستنده را در خروجي خود ظاهر كند. برد تقريبآ 50 متر.
با تشكر
منظورم همون مدار تغذيه با ولتاژ 8.4 1 آمپر است.البته خودم يكيشو درست كردم ولي بعداز گرم شدن مدار ولتاژ مدار حدود 0.3 الي 0.4 ولت بيشتر مي شد كه دوربين به طور اتوماتيك خاموش مي شد. حالا كسي مي توني يه مداري ارائه بده كه بشه ازش حدود 1 آمپر جريان كشيد ولي ولتاژ 8.4 (در لحظه اي كه مدار از دوربين قطع است) ثابت بماند در ضمن جمع و جور هم باشد.
با تشكر
چقدر می خوای هزینه کنی؟
از قسمت نظر بدهید این وبلاگ تماس بگیر.
برای کار صنعتی می خوای یا خانگی؟
فقط مدارشو می خوای یا مونتاژ شده شو؟
می خوای لچ هم باشه یا نه؟
دقیفا بگو چی رو می خوای کنترل کنی. منظورم اینه که قراره در چه جور محیطی کار کنه؟
از قسمت نظر بدهید وبلاگ زیر تماس بگیر.
سلام رفيق
من با برد 50 متر در فضاي آزاد همون هواي معمولي است و در حد خانگي نمي خوام كه با اون آپلو كنترل كنم فرض كنم مي خوام 4 موتور كوچيك رو تو هوا كنترل كنم و با هر يك از كانال ها يك موتور رو فعال كنم
ممنون
باي